ee olur tarifi verirsen biz de yapalım revaniden. fakat bende takita var. kek yapmıştım sonuç çok kötüydü. umarım revaniye iyi gider:)
ya medesacım ben 9 kilo vermeme rağmen çevreden istediğim tepkiyi toplayamadım. yani herkes aaa çok zayıflamışsın demiyorbir de vucudum bi çirkin oldu gibi ya...bıngıl bıngıl göbük...kollar da lıkır lıkır sallanıyo...iç bacaklar da nineminkinden hallice
kızlar taşlık seviyormusunuz. pek yiyen yoktur ,bilmeyen de çokturama biz küçükken annem tavuk beslerdi.onu kesip temizlerdi. tabii küçücük taşlığı happur huppur kapışırdık. yıllardır yememişim. alternatif protein araştırmalarım sonucu yeniden keşfettim,tavaya koydum biraz tuzla kavurdum. yanına cacıkla..afiyet olsun...
ayy kızlar şu an tombişkenki resimlerimden bazılarına baktım,inanamıyorum yaaaa a booowww resmen katana gibiymişim:96:
yazıkmış bana yaaaa,hey yawrum ben de o öküzüm ölmüş yemiş bişeyler yapmışlardan olmuşum meğersem
Allahım yarabbim çok şükür vallahi ,Dukanı ve sizi tanıdığım her güne şükürler olsun.Rabbim bir daha düşürmesin öyle obez yollara hiç birimizi2012 yılının vallahi bana kazandırdığı en güzel şey bu oldu,uzun zamandır hayatımdaki tek güzellik verdiğim kilolar ve sizsiniz iyiki varsınız canlarım benimmmmmm
Selam kızlarr
nasılsınııızz ? ben geldiimm , okuldan geldikten sonra yemeğimi yiyip dışarı çıktım , havalar yinede dışarı çıkabilecek kadar iyi , kötü olunca yürüyüş bandına başlarım artık
Mervecim ben 2 gün önce yazmıştım ,öncesinde Rusheim kullandım ama Mersine gittiğimde migrostan doğalsan almıştım , ekmeğimi yaptım çok daha güzel oldu
Rusheim'in içinde sürekli dişime gelen kıtır kıtır ne olduğunu anlamadığım kum tanesi gibi bişeyler vardı
Süttozunu ben çok az ekmeğe koyuyorum , daha lezzetli oluyor
Mervecan babamların mersinde köyde tavuk çiftliği var , ama köyde yaşamalarına rağmen köy tavuğu değillerr
...
canımcım annemin de öyle şikayetleri oldu dukan yaparken onu ikna edemedim spora ama sporsuz olmaz..
spora yüklen öncelikle yürüyüşleri arttır..
taşlık mııııküççükken köyde yerdim...annem yapardı közde...vee bayılırımmm afiyet olsun marketlerde satılıyo mu ki o?? ben de alırım kiiiii
Kuzummmm asıl sen iyiki varsın güzellik abidesi...sen kilolu hallerinde bile çok güzelmişsin ki...kendine haksızlık etme yüzün bebek gibiymiş
evet canım yeni yoğurda karıştırıp yedim tadı daha yumuşak..bayıldım bayıldımmmmmm süper..krep daha güzel olur bunla..
süttozumu koyuyosun ekmeğe..ben ilk defa yarın ekmek deniycem sen nasıl yapıyosun? çok fazla tarif var çeşit çeşit ekmek var birinden başlıycam artık :)
bende çok beğendim canım , un gibi vallaa , insanın kek falan yapası geliyorr
kuzum ben ekmeği 6 günlük yapıyorum , 12 kaşık kepek , 12 kaşık süt , 2 kaşık süttozu , 1 yumurta , 1 paket kabartma tozu kullanıyorum , birde tatlandırıcı koydum bu sefer 1 çay kaşığından az , tepside yapıyorum altına yağlı kağıt serip , 6 eşit parçaya bölüp streçe sarıp atıyom dolaba
muffin kalıbındada denedim içine peynir rendeledim biraz , o da güzel oldu ama içi biraz çiğ kaldı
merhaba kızlar,25 kg fazlam var,bu ara öyle mutsuzumki kilolar yüzünden,dukan yapmaya karar verdim,ne dersiniz,beni bilgilendirirmisiniz,çok kilo veren varmı aranızda,yapmalımıyım.
şimdi bir siteden sipariş verecektim,fakat önce sizlerden yorum almak istedim,kitapda herkezin evinde bulunamayacak gıdalardan bahsediliyormuş,siz neler yapıyorsunuz,kitabı alayımmı?
aa süper muffin kalıbı da aldıımmmm peynirle deniyim sabah ..hatta akşamdan mı denesem..
hepsini karıştırıp çırpıyosun değil mi başka bişey yok üstüne yumurta falan sürmüyosun?????
kızlar ben tatlandırıcı olarak Stevya almıştım , varmı aranızda kullanan ? üzerinde tamamen bitkisel yazıyor , stevya bitkisinden yapılıyormuş
ben henüz pasta , tatlı falan yapmadım , bu sefer ekmek yaptığımda 12 kaşık kepeğe 1 çay kaşığından az stevya ekledim
cnm hiç üzülme ben de mesela 6.5 kilo verdiğim günü hatırlıyorum,bu benim için çok ciddi bir rakamdı ama insanlar hiç farketmiyorduiçten içe o kadar çok üzülüyordum ki,nasıl gidiyor dediklerinde de 6.5 kg verdim diyordum hadi yaa falan diyorlardı inanmazmış gibi ben de 8 kilodan itibaren farketmeye başladılar.kuzum bizde kilo fazlası çok olduğundan birden anlaşılmıyor.yani zayıf insanlar 1 kilo verse yüzü çöküyor,bizim o hale gelmemiz 10 kiloda oluyor belki anlatabiliyor muyum.sen de 2-3 kg verdikten sonra farkedilmeye başlanacak.ancak anladığım kadarıyla sen spor yapmıyorsun farkedilmemesinin sebebi bu da olabilir.yani kuru kuru kilo vermek olmaz.ben diyete başladığım ilk 3 ay çok ciddi spor yaptım.günde 3 saat kadar ve haftanın 5 günü yaptım.
yoksa verdiğim 23 kiloyla ben de boş çuvala dönerdim.sadece kilo vermek değil aynı zamanda fit kalmak istiyorsanız spor kaçınılmaz canlarım.hiç bişey yapamıyorsanız yürüyün.artık her parkta aletler var,onlardan faydalanın bisiklete binin ama mutlaka hareket şartcallen yapabilirsin evde,ciddi anlamda sıkılaştırıyor.pek çok arkadaşımız yapıyor.ben de5-6 kez yaptım.ist buluşmasından sonra spor ve callena devam edicem.yazın da beyaz bikinimle plajlarda yer yerinden oynayacak
amin canım benim
merhaba kızlar,25 kg fazlam var,bu ara öyle mutsuzumki kilolar yüzünden,dukan yapmaya karar verdim,ne dersiniz,beni bilgilendirirmisiniz,çok kilo veren varmı aranızda,yapmalımıyım.
hoşgeldin canım. bence hiç vakit kaybetmeden
1. kitabı al
2. alışverişini yap(ilk ihtiyacın yulaf kepeği yumurta yoğurt süt)
3. ve diyete başla...verdiğin kilolara sen bile şaşıracaksın
bazen sokakta kilolu birini görünce heyy gel yanıma sana yardım edeceğim. dukan diyetini araştır ve başla diyesim geliyor
merhaba dukan güzelleri bugun ki menüm
sabah: 2 yumurtadan omlet ve sekersiz cay
öğlen :kahve
akşam:haşlanmış tavuk ve liğht kola( canım cok tatlı isiyordu iyi geldi:) )
bugunude kaçamaksız geçirdim 1 hafta oldu :)
yarın güne gidicem Rabbim bana sabır ver
merhaba dukan güzelleri bugun ki menüm
sabah: 2 yumurtadan omlet ve sekersiz cay
öğlen :kahve
akşam:haşlanmış tavuk ve liğht kola( canım cok tatlı isiyordu iyi geldi:) )
bugunude kaçamaksız geçirdim 1 hafta oldu :)
yarın güne gidicem Rabbim bana sabır ver