Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Alın bakalım kuzular herkes yapsın bunu sonra da bildirin bakiiim beğenecek misiniz
kaçtım ben iyi akşamlar

Revanimsi

1 su bardağı kadar yoğurt
2 yumurta
3 kaşık yulaf kepeği
yarıdan biraz fazla kabartma tozu
damağınıza göre tatlandırıcı
vanilya veya limon aroması yine keyfen konulabilir
kek gibi cıvık cıvık karıştırıp kalıba dökün.. 180-210 arası beğendiğiniz-alıştığınız bir ayarda üzeri kızarıncaya kadar pişirin..

böyle kuru değil de aksine şerbetli bir tatlı gibi, ne bileyim revani gibi falan oldu.. afiyet bal şeker ola..

canımcım annemin de öyle şikayetleri oldu dukan yaparken onu ikna edemedim spora ama sporsuz olmaz..
spora yüklen öncelikle yürüyüşleri arttır..

taşlık mıııı küççükken köyde yerdim...annem yapardı közde...vee bayılırımmm afiyet olsun marketlerde satılıyo mu ki o?? ben de alırım kiiiii

Kuzummmm asıl sen iyiki varsın güzellik abidesi...sen kilolu hallerinde bile çok güzelmişsin ki...kendine haksızlık etme yüzün bebek gibiymiş

evet canım yeni yoğurda karıştırıp yedim tadı daha yumuşak..bayıldım bayıldımmmmmm süper..krep daha güzel olur bunla..

süttozumu koyuyosun ekmeğe..ben ilk defa yarın ekmek deniycem sen nasıl yapıyosun? çok fazla tarif var çeşit çeşit ekmek var birinden başlıycam artık :)

kızlar ben tatlandırıcı olarak Stevya almıştım , varmı aranızda kullanan ? üzerinde tamamen bitkisel yazıyor , stevya bitkisinden yapılıyormuş

ben henüz pasta , tatlı falan yapmadım , bu sefer ekmek yaptığımda 12 kaşık kepeğe 1 çay kaşığından az stevya ekledim

bende çok beğendim canım , un gibi vallaa , insanın kek falan yapası geliyorr

kuzum ben ekmeği 6 günlük yapıyorum , 12 kaşık kepek , 12 kaşık süt , 2 kaşık süttozu , 1 yumurta , 1 paket kabartma tozu kullanıyorum , birde tatlandırıcı koydum bu sefer 1 çay kaşığından az , tepside yapıyorum altına yağlı kağıt serip , 6 eşit parçaya bölüp streçe sarıp atıyom dolaba

muffin kalıbındada denedim içine peynir rendeledim biraz , o da güzel oldu ama içi biraz çiğ kaldı

aa süper muffin kalıbı da aldıımmmm peynirle deniyim sabah ..hatta akşamdan mı denesem..
hepsini karıştırıp çırpıyosun değil mi başka bişey yok üstüne yumurta falan sürmüyosun?????

merhaba kızlar,25 kg fazlam var,bu ara öyle mutsuzumki kilolar yüzünden,dukan yapmaya karar verdim,ne dersiniz,beni bilgilendirirmisiniz,çok kilo veren varmı aranızda,yapmalımıyım.

merhaba kızlar,25 kg fazlam var,bu ara öyle mutsuzumki kilolar yüzünden,dukan yapmaya karar verdim,ne dersiniz,beni bilgilendirirmisiniz,çok kilo veren varmı aranızda,yapmalımıyım.

Merhaba canım hoşgeldin..tabiki çok kilo veren var..sen hiç dert etme hepsi gidecek o kiloların
yapmalı mısın sorusuna cevap vermeden önce kitabı okumalısın derim..

şimdi bir siteden sipariş verecektim,fakat önce sizlerden yorum almak istedim,kitapda herkezin evinde bulunamayacak gıdalardan bahsediliyormuş,siz neler yapıyorsunuz,kitabı alayımmı?

şimdi bir siteden sipariş verecektim,fakat önce sizlerden yorum almak istedim,kitapda herkezin evinde bulunamayacak gıdalardan bahsediliyormuş,siz neler yapıyorsunuz,kitabı alayımmı?

al canım hemen yarın al hem de..kitapta diyetin özünden bahsediyo..ders gibi..onun okunması şart..onu okumadan çoğu şeyi yanlış yaparsın ve kendine faydandan çok zararın olur..

aa süper muffin kalıbı da aldıımmmm peynirle deniyim sabah ..hatta akşamdan mı denesem..
hepsini karıştırıp çırpıyosun değil mi başka bişey yok üstüne yumurta falan sürmüyosun?????

Mervecim sütü kepekle bir kapta karıştırdım biraz şişti , başka bir kapta diğerlerini karıştırdım , sonrasında kepekle birleştirdim . buarada ekmeğin içinde birde 6 kaşık yoğurt var canım yazmayı unuttum sanırımm

Son düzenleme:

ben arkadasima aldirdim. cok tatlandirici kullaniyodu, yarisini splenda yarisini stevya kullan diye. Ama ona cok tatsiz geldi stevya hic tat vermiyor dedi. Splendanin tadindan cok memnun. daha once canderel kullaniyomus. splendanin tadini cok daha sevdi.

ben 4-5 sene evvel kullanmistim benim aldigim da pek tatli degildi. Ama ikimizde stick paketlerden almistik. sorun belki oydu.

Takitanin tabletleri var, belki onlar daha iyidir.

anlıyorum canım yaa.. spor farz oldu desene...ben son aylarda yapmaya başlarım diyordum. hani duraklama dönemi olursa kurtarıcı olur diye...şimdiden vücudum alışmasın diyordum.. evde koşu bandım var ,plates topum dambıllarımm spor salanu maşallah

hoşgeldin canım. bence hiç vakit kaybetmeden
1. kitabı al
2. alışverişini yap(ilk ihtiyacın yulaf kepeği yumurta yoğurt süt)
3. ve diyete başla...verdiğin kilolara sen bile şaşıracaksın

bazen sokakta kilolu birini görünce heyy gel yanıma sana yardım edeceğim. dukan diyetini araştır ve başla diyesim geliyor

ayy sen çok yaşa güldürdün beni,yulaf kepeğini nerden alabilirim,buralarda bulunmuyor,internetten nereden alabilirim

iyi akşamlar,

önce size bugün yediklerimi yazayım:

sabah: 1 parça tavuk göğsü, kek ve çay
ara: neskayfe

öğle: köfte ve zero

ara: mistik chai ve neskayfe

herkes iyi mi?

trafikte cebelleşen azradan sevgiler...

hoşgeldin. aramızda çok kilo verenler var. Aliye ölsaydı anlatırdı sana. ben de fena vermedim. benim o kadar olumsuzluğuma rağmen bu kdar kilo vermem bile mucize sayılabilir.

öncelikle kitabı al ve oku. işin özünü öğren. kafanda olayı bitir. sonra birşeye takılırsan buraya sor. herkes dili döndüğünce yardımcı olacaktır.

merhaba dukan güzelleri bugun ki menüm

sabah: 2 yumurtadan omlet ve sekersiz cay

öğlen :kahve

akşam:haşlanmış tavuk ve liğht kola( canım cok tatlı isiyordu iyi geldi:) )

bugunude kaçamaksız geçirdim 1 hafta oldu :)

yarın güne gidicem Rabbim bana sabır ver

sende baya kilo varmişsin canım çizelgende gördüğüm kadarı ile dukan ilemi verdin,ne kadar zamanda verdin bu kiloyu

hoşgeldin canım aramıza gerçi bende 1 hafadır burdayım ama güzel bir diyet tavsiye ediyorum 1 haftada 2,5 kilo verdim ben şidetle tavsiye ediyorum motivasyonun sürekli yüksek kalıyo ayrıca hiç aç kalmıyorsun

bence öğlende birşeyler yemeliydin. öğün atlamak pek uygun değil. hatta çok yemek gerekiyor.

canım öğleni kahveyle geçiştirmeseydin keşke , light kolayı bende tatlı isteğimi bastırmak için haftada 1 yada 2 kere içiyorum

kaçamaksız geçen 1 hafta için tebrikler

gün olayına gelince , benim dukanımın 3. akşamında (hemde bana göre dukanın en zor geçen en vurucu günüydü ) okulumdan 15 kişilik bayanl grubu bana davetliydi , onca mammiş yaptım ama hiçbirinin tadına bakmadım bile , arkadaşıma tattırdım

herkes oturup yiyecekleri götürürlerken ben çayımı yudumladım , ve nefsimi terbiye ettim , işte o akşam benim kırılma noktamdı , bence sende yarın yiyebileceğin bişeyler olursa onlardan ye , yoksa diğerlerine hiç dokunma tatlım , dokunursan gerisi gelir , sonra yazık olur kaçamaksız geçirmiş olduğun o caanım 1 haftaya .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…