Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evet işte bunlaaarrr

Senden de maharet fışkırıyor maşalaahhh Ellerine sağlık

aaaaaa bu ne buuuuuuu, gerçek mi buuuuuu süper hüper bişeymiş ama korumaya geçince, belki güçlendirmede de yenir nişastalı hakkında
Yok bee :) Sınırlı izinli işte nişasta

Kuzucanlar burdan bakın: http://www.droetker.com.tr/dr.oetker-urunler/383/sekersiz-serisi.aspx
İçindekiler falan her bişeyi yazıyo. Mesela sakızlı muhallebide hem pirinç unu hem mısır nişastası hem buğday unu var. Bence o seyir evresine uymaz. İçindekilere baktım. Bize uygunu sadece vanilyalı puding gibi geldi bana. Diğerlerini yemeseniz daha iyi bence. Hayır sonra yeni Dukancanlar vay efendim yenir dediniz vay efendim biz yedik de işte yasakmış demesin.. Sınırlı izinlileri falan biliyorsunuz. Ona göre kendiniz karar verin.

Son düzenleme:

canım buğday unu yazan hiç bişey tüketme sakın aman diiimmmm,boşa gitmesin 9 kilo
mısır nişastası da sınırlı izinli olduğu için sen max.1 kase ye onlardan ama bence hergün falan da tüketme
çikolatalı olanların kalorisi daha yüksek.yani siz bilirsiniz tabi ama ben seyirde pek tüketmedim bunları,boşuna hız kesmeye gerek yok.yani sık tüketirseniz duraklama yapabilir aman diimmm
ben her 2 yukaf kepeğini de tüketiyorum,pek bir farkları yok.ikisi de güzel kuzum
organik tavuk ne laa,kız sizin paracıkları sömürüyorlar heee
geçen gün biri daha söylemişti organik tavuk diye,baya koşan bahçeli köy evlerinde kümeslerde yaşamış olan tavukçuklar mı bunlar

evet kuzum merveye de yazdığım gibi hergün olmamak koşulu ile canınız çok tatlı istediğinde azcık tüketebilirsiniz.
bunu sana daha önce de söylemiştim aslında ama sen duraklarsan diye korkup tüketmemiştin hadi al da içinde kalmasın.kilo alırsan senden ödünç alırım kilolarını merak etme

Evet işte bunlaaarrr

Senden de maharet fışkırıyor maşalaahhh Ellerine sağlık

Yok bee :) Sınırlı izinli işte nişasta

Nişasta mı var ki içinde sadece, un da vardır sankim ayyy öyleyse yuppppiiii diyorum, ben hiç denk gelmedim bunlara hemen denkleşmemiz lazım, hemen yapmam ama evde dursun arada bakar hasret gideririm

Teşekkürler medesam

Organik tavuk bildiğin koşan tavuk sanırım merak ettim ya bi deniyim dedim

appooliiiii buğday unu mu pirinç unu mu :96:
yoook ben güçlendirmede bile yemem o zaman sakızlı muhalebiyi neyse yahuuu zaten hiç de canım çekmemişti

yok kız içimde neyim kalmadı uslu uslu evde yatıyolar senin verdiğin tarifler neyime yetmiyo
hem Allah korusun sana ödünç falan gelmesin kilocuklarrrr

hafta sonu tatili başlayanlara iyi tatiller olsun canlarım
ben gibi mesaisi olanlara kolay gelsinnnnn

iyi akşamlar dukançelerrrrrrrrr

Teşekkürler medesam

ye de bakalım beğenirsen ben de alayım horoz tarafından kovalanmış bi tane tavuk

anaammm ödünç mü demişim yok kuzum valla senin için bile ödünç alamam,borç dicektim borç sonra geri vermek üzere yani
kuzular benim revani tarifi var mıydı sizde,bakın o çok lezzetli ve bildiğiniz şuruğlu tatlı olmuştu.onun yiyince epey tatlı isteği duymazsınız.varsa sorun yok ama yoksa paylaşayım tekrar.yapın onu hem kolay,hem de gerçek bir tatlıya benziyor.yani misafire verseniz anlamaz kepekten yapıldığını

Teşekkürler medesam

O koşan tavuklar sandığınız gibi kas değil sırf yap yapıyor ama.
Çok yağlı ve eti sert olur.
Ayrıca paketlenmiş organik demek kıç kıça büyümüş bol tavuk demek.
Sonuçta çimlerde gezdiklerini sanmıyorumm hazır satılanların.
Şöyle köyden falan alacaksın kiii hani şu yakalaması çok zor olanlardan , onlardır tam organik.
Babamın her yeni torun da tavvuk sevdası baş gösterir.
Yazlığın bahçesinde büyütür. Ham yumurtasından zamanı gelince de etinden faydalanırr.
Ama ben onların kuluçka hallerini bile bildiğimden asla ağzıma sürmem. Ne yumurtasını ne etinii
AMa bebeler için çok faydalı ve hiç paket yem vermeyiz. Ot, bulgur ve köy yemi yerlerrr. Tamamen doğal yaniii
Para tuzağı bunlar.
En doğalı evde yaptığın her ne olursa olsunnn
EE evde de davuk yapamayacağına göree
:)

hadi yaa yağlı mı oluyo :S
haşlıyım bari de yağı suyuna geçsin..

ne bilim ya tavuk alacaktım organik olanını aldım..

evde civciv mi beslesem..

hadi yaa yağlı mı oluyo :S
haşlıyım bari de yağı suyuna geçsin..

ne bilim ya tavuk alacaktım organik olanını aldım..

evde civciv mi beslesem..

Yakında öküz besleyelim falan olacaz zaten. Öküzüm öldü onu yedimmiydii. Ay çok hoşuma gitmişti o laf. Dün face de de yazmışlarr bizim grupta. Hani mülakatla aldığımız grupta :)

Nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Gel artık yaaa

Bi mersoya sattın biziiii

ayy kızlar şu an tombişkenki resimlerimden bazılarına baktım,inanamıyorum yaaaa a booowww resmen katana gibiymişim:96:
yazıkmış bana yaaaa,hey yawrum ben de o öküzüm ölmüş yemiş bişeyler yapmışlardan olmuşum meğersem
Allahım yarabbim çok şükür vallahi ,Dukanı ve sizi tanıdığım her güne şükürler olsun.Rabbim bir daha düşürmesin öyle obez yollara hiç birimizi 2012 yılının vallahi bana kazandırdığı en güzel şey bu oldu,uzun zamandır hayatımdaki tek güzellik verdiğim kilolar ve sizsiniz iyiki varsınız canlarım benimmmmmm

ahahah bi adamın şarkısı var ya doğuşun mu kimin tarabyada bir yata,etilerde bir kata bir de bilmem neye sattın beni diye

Ben de özellikle gezinen tavukların yumurtasını alıyorum ama onlarda mı sahte ki ipek sen bilirsin burda bi hatun var tavukları var, ben süt de alıyodum ondan ama sonra yoğurt tutmamaya başladı bıraktım ilaçlı mı ne diye, sorum şu ki, tavuktan yumurtaya hastalık geçer mi ki, yani ne bilim nası diyim emreye yedircem ye ben yumurtaları bi sakıncası olur mu ki, korkuyorum tavuklar hastaysa bebeme geçerse bişey diye kadına sormak da ayıp geldi abla tavuun hasta mı diye

Nişasta mı var ki içinde sadece, un da vardır sankim ayyy öyleyse yuppppiiii diyorum, ben hiç denk gelmedim bunlara hemen denkleşmemiz lazım, hemen yapmam ama evde dursun arada bakar hasret gideririm
İçindekilere iyi bakıp al.. Olan var olmayan var Al, dursun :))

Ne gözzzzeeelll!! Ticarete başlayaydınız bak çok para varmış o işte

Ay tavuk besliyomuşuz gotgotgottt!!
hahaha Beslediği şeyi de yiyemez valla insan.. Oyyy Kıyamaammm

Kuzucaaannn Sen de iyi ki varsıınnn

Acil çıkmam lazım kızlar.. İyi tatiller.. Çalışacak olanlara da mutlu Pazarlar olsun, yarın için iyi çalışmalar olsun..

Hoşçakalıınnn..

Son düzenleme:

ee olur tarifi verirsen biz de yapalım revaniden. fakat bende takita var. kek yapmıştım sonuç çok kötüydü. umarım revaniye iyi gider:)

ya medesacım ben 9 kilo vermeme rağmen çevreden istediğim tepkiyi toplayamadım. yani herkes aaa çok zayıflamışsın demiyor bir de vucudum bi çirkin oldu gibi ya...bıngıl bıngıl göbük...kollar da lıkır lıkır sallanıyo...iç bacaklar da nineminkinden hallice

Selam kızlarr

nasılsınııızz ? ben geldiimm , okuldan geldikten sonra yemeğimi yiyip dışarı çıktım , havalar yinede dışarı çıkabilecek kadar iyi , kötü olunca yürüyüş bandına başlarım artık

Mervecim ben 2 gün önce yazmıştım ,öncesinde Rusheim kullandım ama Mersine gittiğimde migrostan doğalsan almıştım , ekmeğimi yaptım çok daha güzel oldu

Rusheim'in içinde sürekli dişime gelen kıtır kıtır ne olduğunu anlamadığım kum tanesi gibi bişeyler vardı

Süttozunu ben çok az ekmeğe koyuyorum , daha lezzetli oluyor

Mervecan babamların mersinde köyde tavuk çiftliği var , ama köyde yaşamalarına rağmen köy tavuğu değillerr

Medesacım tebrik ederim canım , Rabbim hepimizi sağlıklı bir şekilde ideal kilolarına ulaştırsın inşAllahhh

Son düzenleme:
kızlar taşlık seviyormusunuz. pek yiyen yoktur ,bilmeyen de çoktur ama biz küçükken annem tavuk beslerdi.onu kesip temizlerdi. tabii küçücük taşlığı happur huppur kapışırdık. yıllardır yememişim. alternatif protein araştırmalarım sonucu yeniden keşfettim,tavaya koydum biraz tuzla kavurdum. yanına cacıkla..afiyet olsun...

cnm hiç üzülme ben de mesela 6.5 kilo verdiğim günü hatırlıyorum,bu benim için çok ciddi bir rakamdı ama insanlar hiç farketmiyordu içten içe o kadar çok üzülüyordum ki,nasıl gidiyor dediklerinde de 6.5 kg verdim diyordum hadi yaa falan diyorlardı inanmazmış gibi ben de 8 kilodan itibaren farketmeye başladılar.kuzum bizde kilo fazlası çok olduğundan birden anlaşılmıyor.yani zayıf insanlar 1 kilo verse yüzü çöküyor,bizim o hale gelmemiz 10 kiloda oluyor belki anlatabiliyor muyum.sen de 2-3 kg verdikten sonra farkedilmeye başlanacak.ancak anladığım kadarıyla sen spor yapmıyorsun farkedilmemesinin sebebi bu da olabilir.yani kuru kuru kilo vermek olmaz.ben diyete başladığım ilk 3 ay çok ciddi spor yaptım.günde 3 saat kadar ve haftanın 5 günü yaptım.
yoksa verdiğim 23 kiloyla ben de boş çuvala dönerdim.sadece kilo vermek değil aynı zamanda fit kalmak istiyorsanız spor kaçınılmaz canlarım.hiç bişey yapamıyorsanız yürüyün.artık her parkta aletler var,onlardan faydalanın bisiklete binin ama mutlaka hareket şart callen yapabilirsin evde,ciddi anlamda sıkılaştırıyor.pek çok arkadaşımız yapıyor.ben de5-6 kez yaptım.ist buluşmasından sonra spor ve callena devam edicem.yazın da beyaz bikinimle plajlarda yer yerinden oynayacak

amin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…