- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
dely can bunlardan bahsetmiyo mu?
Eki Görüntüle 554749 Eki Görüntüle 554750 Eki Görüntüle 554751 Eki Görüntüle 554752 Eki Görüntüle 554753
Evet işte bunlaaarrr
Senden de maharet fışkırıyor maşalaahhh Ellerine sağlıkİkindi menümü gururla sunarım, sahtekar mantı yaptım kendime ama pek datlu oldu
altta yulaf kepeği ile bildiğiniz krep (1 yumurta, 1,5 kaşık kepek, az süt), üste kavrulmuş kıyma, onun üstüne de sarımsaklı yoğurt, onunda üzerine kırmızı pul biber ve nane gayet mantı tadında oldu, uğraşmaya gerek yok yani
Yok bee :) Sınırlı izinli işte nişastaaaaaaa bu ne buuuuuuu, gerçek mi buuuuuu süper hüper bişeymiş ama korumaya geçince, belki güçlendirmede de yenir nişastalı hakkında
........
......
kuzu güçlendirme yada korumaya gerek yok.seyirde de yenebilir
hani arada puding yiyenlerimiz oluyordu ya.sonuçta içeriğinde mısır nişastası var,o da sınırlı izinli olduğundan seyirde de abartmamak şartıyla tüketilebilir ki ben sakızlı muhalebiyi çok merak ediyorum
Kuzucanlar burdan bakın: http://www.droetker.com.tr/dr.oetker-urunler/383/sekersiz-serisi.aspx
İçindekiler falan her bişeyi yazıyo. Mesela sakızlı muhallebide hem pirinç unu hem mısır nişastası hem buğday unu var. Bence o seyir evresine uymaz. İçindekilere baktım. Bize uygunu sadece vanilyalı puding gibi geldi bana. Diğerlerini yemeseniz daha iyi bence. Hayır sonra yeni Dukancanlar vay efendim yenir dediniz vay efendim biz yedik de işte yasakmış demesin.. Sınırlı izinlileri falan biliyorsunuz. Ona göre kendiniz karar verin.
Son düzenleme: