- 3 Mart 2010
- 960
- 0
Meyve çayı bize serbest miydi ya ? böğürtlen çayım varmış geçen kıştan, bir de kuşburnu var, bir sürü çay almışım ama içmemişim, pek maymun iştahlıyım yahu
Yeşil çayı ne kullanıyorsunuz siz ? Poşet olanlardan mı, etkili midir ki onlar :44:
Bir de bende halis yeşil çay var, en iyi kalitelisinden ama çok oldu duruyor, hamile kalmadan önce gelmişti 2 seneden fazla olmuş kendi kutusunda duruyor bozulmuş mudur ki bilen eden var mı ?
Meyve çayı bize serbest miydi ya ? böğürtlen çayım varmış geçen kıştan, bir de kuşburnu var, bir sürü çay almışım ama içmemişim, pek maymun iştahlıyım yahu
Yeşil çayı ne kullanıyorsunuz siz ? Poşet olanlardan mı, etkili midir ki onlar :44:
Bir de bende halis yeşil çay var, en iyi kalitelisinden ama çok oldu duruyor, hamile kalmadan önce gelmişti 2 seneden fazla olmuş kendi kutusunda duruyor bozulmuş mudur ki bilen eden var mı ?
meyveli çaylar serbest. zaten o poşet çayların içinde meyve falan da yoktur pek. poşet yeşil çayları da sevmiyorum.
ben yeşilçayı açık yaprak çay şeklinde kullanıyorum. azıcık nar çiçeği ve biraz kabuk tarçınla demliyorum. çok güzel oluyor.
bahsettiğin yeşil çay bozulmuş olabilir. bi bak istersin. bu kurutulmuş otların bozulması zaten küflenme veya güvelenme biçminde olur. bakınca anlarsın köü olup olmadığını. toz toz olur yapraklar, küflendiyse kokar zaten...
ben yeşil çayı bizzat bardakta demleme usulü yapıyorum sallama olanlar beni pek açmıyor :26:
çok sık olmamakla beraber sallama meyve çayıda içtiğim oluyor sadece aroma tadı sonuçta meyveyi yemiyoruz dimiiii
......
delycim ellerine koluna sağlık kilo veren herkesi tebrik ederimmmmmmm hayırlı cumalar yarın misaifirim var kendime gelebilirsem tmizliğe başlıcam poffffffffffffffff
light ton balığı almayı düşünenlere nacizane bir tavsiye
asla ama asla dardanel marka light ton balığı almayın
ben bu kadar lezzetsiz ve yenemeyen bir ton balığı görmedim
bir daha mı tövbe
O kadar kötü mü yaaa :44: Benim ki Dardanel değil miydi acaba :44:iyiki ondan almamışım bu tattan kötüsünü düşünemiyorumsaol canm
Benim de aynen senin gibi olduuuAliye gördüm seni çık ortaya
dün sordum sana cevap vermedin, beni beğenmiyo musun sen bakim heee
Sen içimizde en deneyimlisin, ver eteğini öpem
Sen söyle şimdi bana, ben başladım ya atakla, böyle güçlendirmeden sonra (güçlendirme arası kaçamaktan sonra) yine seyire dönünce veririm dimi yine hee, hadi söyle, verirsin de, hadi, hadi nolur
amaaaan su son zamanlarda cok fransiz kaldim buralara yahuu olmaz ki bukadarneyseki laptop kablosu geldi dün evdende baglana bilicem artikin
dün tatlandirici yi öyle abarttimki bugün sadece -100 gr gördüm
Azaltma bence.. Önce az yiyince, sonra biraz çok yiyince kilo veremiyorsun bu sefer.. Protein sebzeden fazla oluyorsa sorun yok. Olmuyorsa azalt tabi ama, haftada 1 kilodan fazlasını bekleyip de gitmezse üzülme yani.. 1 kilo gayet ideal, maşallahBen her sebze günümde farklı sebze olmak şartıyla tıka basa sebze yedim tabi yanında protein,yaklaşık haftada 1 kilo veriyorum, sanırım azaltsam iyi olacak..
Hadi haırlı olsunarkadaşlar kitap siparişini de verdim en geç pazartesi ulaşır elime inşallah
içtim gitti böğürtlen çayını, hava soğudu ya canım hep sıcak şeyler içmek istiyor
Baktım şimdi çaya aliye bazı yapraklar hani iğdenin içi olur ya öyle olmuş, gitti güzelim yeşil çaytadı da çok değişikti, çok beğenmiştim
Canlar günaydın tünaydın cümelten,
Ben bu sabah 69.9 çıktım.dün p günümdü ve bu hafta henüz nişasta ve ödül yapmadım.
acaba ödül yapmasam olmaz mı bu hafta canım pek bişey çekmiyor
iyi yaa kilo almadım güçlendirmede mutluyum
son06 umarım mesajımı görürüsün,kuzum o resmini paylaştığın takita pişince tadı değişenlerden sanıyorum.
bak,onun üstünde direkt kullanım içindir yaıyor yanlış hatırlamıyorsam,ben hepsine bakmıştım.
direkt kullanım ne demek,pişerse bozulur demek.mesela onu yoğurda karıştırıp yiyebilirsin yada atıyorum çilekleri doğrayıp üstüne onu döküp komposto gibi yapabilirsin.pişirmeye uygun değil o sanıyorum.
pişirmek için şunu kullanacaksınız,hem ucuz hem tadı güzel :Eki Görüntüle 554656
tamamdır canım ben kendimi riske atmadan mevcut olanı pişirmiyorum splenda var zati bilinçsiz tüketici olarak takikayıda almışım demekki
teşekkür ederimmmmmmmmm
Kolay gelsiiinnnn...
Ben de daha ucuz bişeyler alıyordum, derya mıydı neydi be adıı :44: Dün dardanel aldım, fena gelmedi o bana.. Süperfresh daha mı iyi?
O kadar kötü mü yaaa :44: Benim ki Dardanel değil miydi acaba :44:
Ya zaten light'ların tadı kötü ki :) Yağlı gibisi var mı
Benim de aynen senin gibi olduuusonra gelenler gitmedi bi daha.. 1-2 aylık 3 kilo gitmedi bacım yaa Baktım atakla seyirle falan olmuyo, yine güçlendirmeye geçtim şimdi işte ama ciddi ciddi yapıyorum, Dukan'ım ne diyorsa o.. Hem de fazla abartmadan.. Böyle de gitmezse.. E gidecek yani.. Gitmeliii :97: Senin de gider inşallaahhh!!
-100 görsem sevinecek durumdayım
Azaltma bence.. Önce az yiyince, sonra biraz çok yiyince kilo veremiyorsun bu sefer.. Protein sebzeden fazla oluyorsa sorun yok. Olmuyorsa azalt tabi ama, haftada 1 kilodan fazlasını bekleyip de gitmezse üzülme yani.. 1 kilo gayet ideal, maşallah
Hadi haırlı olsun
merabalaaaar ben geldiiiiim :) olmuş mu yine 40 sayfa okumam gerekenokumadan yaziiim dedim
ay bi çok insan aa sen zayıfladın mı, aaaaa ne kadar zayıflamışsın, sen kilo mu verdin vb sorular sordu, böyle sorulara muhatap olmak haaarika bi duyguben de gayet cool bi şekilde yoo sanmıyorum, kıyafetten falan öyle zannetmişsinizdir dedim hep
hepiniz iyisinidir umarım ki, bi kaç msj üstteki o yeşil şey (tatlı) süper görünüyooooo içim gitti resmen ki pek tatlı sevmem
yeniden istanbulda olduğuma göre artık sıfır kaçamakla duble yürüyüşle ve belim izin verdiği ölçüde callanla dukana devam
geçmişi bi okiiim bakiim artık ne zaman bitirebilirsem yazarım, kısmet. yazamazsam anlayın ki geçmişe takılı kalmışımdır
bu arad geçmiş çok birikmiş bacılar okuyamadım,işler de çok.var mı önemli bişeyler,kim kiminle nerede napmışş
delyyy revücüler en az bizim kadar güzelmiş kız
Hihiihgüvelenmiş o. minik böcecikler olmuş içinde...
tamamdır canım ben kendimi riske atmadan mevcut olanı pişirmiyorum splenda var zati bilinçsiz tüketici olarak takikayıda almışım demekki
teşekkür ederimmmmmmmmm
Bakiyim bakalım benimki ne marka :44: Ben zaten sevmiyom light ton balığı :/ Dün akşam çok acıkmıştım, spora da gidecektim. Spordan gelince çok yememek için onu yedim hemen 2 dakikada. Mecburi zamanlar için alıyorum ben de..bana göre evet
Meraba canım :) Geçmişe takılma ahahhaDevam devaaamm
Di mi ama
HihiihÖyle bi böcecik demişsin ki.. Pek bi sevimliler gibi hissettim Kıyamam onlaraaa Iyyyy!!!
Kızlar Migros'a toz Splenda da gelmiş :) Satılmıyordu önceden. Ama eczanelerdekinden %20 falan daha pahalı gibi gibi... Bi de dün ben de diyabetik reçel aldım. Meyveli yoğurdumu onunla yapcam. 4 meyveliymiş. Ahududu, çilek, vişne bi de böğürtlen galiba :44: Kazanların dibinde kalan bütün meyveleri karıştırmışlar
Bakiyim bakalım benimki ne marka :44: Ben zaten sevmiyom light ton balığı :/ Dün akşam çok acıkmıştım, spora da gidecektim. Spordan gelince çok yememek için onu yedim hemen 2 dakikada. Mecburi zamanlar için alıyorum ben de..
Potansiyeli farkettiler tabiiii satarlar %20 farkla
Bendeki splenda uzuncaaa süre gider hiç toz tatlandırıcı kullanmıyorum bende bi tuhafım
Ayrıca o kazan dibinde kalanlarla sana afiyet bal olsunnn
Ben yanında yoğurt yemiyorum, yakıştıramıyorum :S Bi de soğuk yaa.. Gerçi kutuyu sıcak suya atma işi de iyiymiş hee.. Yemek de yapmıyom ben yaabi ben mi seviyorum bu light ton balığını acababelki de tadından dolayı değilde hiç uğraş gerektirmeden yendiği için seviyorumdur ama yanında yoğurt ve bir çeşit buharda pişmiş sebze ile gayet güzel bir öğün oluyor bana, normal olanlar çok yağlı geliyor onları yiyemiyorum asıl ben