- 9 Kasım 2010
- 5.867
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlar günaydın tünaydın cümelten,
Ben bu sabah 69.9 çıktım.dün p günümdü ve bu hafta henüz nişasta ve ödül yapmadım.
acaba ödül yapmasam olmaz mı bu hafta canım pek bişey çekmiyor
iyi yaa kilo almadım güçlendirmede mutluyum
son06 umarım mesajımı görürüsün,kuzum o resmini paylaştığın takita pişince tadı değişenlerden sanıyorum.
bak,onun üstünde direkt kullanım içindir yaıyor yanlış hatırlamıyorsam,ben hepsine bakmıştım.
direkt kullanım ne demek,pişerse bozulur demek.mesela onu yoğurda karıştırıp yiyebilirsin yada atıyorum çilekleri doğrayıp üstüne onu döküp komposto gibi yapabilirsin.pişirmeye uygun değil o sanıyorum.
pişirmek için şunu kullanacaksınız,hem ucuz hem tadı güzel :Eki Görüntüle 554656
yulaf kepeği bulamadım yulaf almıştım onu kullanıyım dedim int araştırsım ve bu tarifi buldum
istediğiniz kadar yulaf ve yulaf miktarının 3 katı kadar süt ile pişirin bu kadar
ben 1.5 tatlı kaşığı yulaf ile yaptım
inşallah olmuştur
Ama ama yulaf olmazzz Kitabı daha okumadığın için bilmiyorsun belki ama burda da çok konuşuldu. Yulaf ve yulaf kepeği farklı şeyler. Yulaf kepeğini Migros, Resl gibi büyük marketlerde bulabilirsin. Ya da internette hammaddeler.com veya gurmenet'ten bulabilirsin.
bi ben mi seviyorum bu light ton balığını acaba belki de tadından dolayı değilde hiç uğraş gerektirmeden yendiği için seviyorumdur ama yanında yoğurt ve bir çeşit buharda pişmiş sebze ile gayet güzel bir öğün oluyor bana, normal olanlar çok yağlı geliyor onları yiyemiyorum asıl ben
Saol
Bi de kazandibi deyince aklıma geldi Şekersiz tatlı yapmış Dr Outker. Geçen gün biri daha demişti galiba, ben ilk defa gördüm. İçindekilere baktım. Supangle falan bize uygun değil, içinde çikolata parçaları varmış ama vanilyalı puding var. İçinde sadece mısır nişastası, aroma ve vanilya parçaları varmış. He vanilya da yasak olabilir ama.. % 0,37'ymiş yani vanilya da. 1000'de 37 Ona vanilya denirse Zaten 1 porsiyon yicen yani.. Aroma da yasak değil zaten. Sınırlı izinli gibi kullanılabilir belki gibime geldi.. Yağ oranı %3,94 o da sütle falan hazırlanmış haliyle. Şeker zaten yok. İstediğin kadar katıyorsun. Yağsız süt ve tatlandırıcıyla güzel olur gibi.. Yine de size kalmış tabi. Kötü örnek olmiyim.
Meraba canım :) Geçmişe takılma ahahha Devam devaaamm
Di mi ama
Hihiih Öyle bi böcecik demişsin ki.. Pek bi sevimliler gibi hissettim Kıyamam onlaraaa Iyyyy!!!
Kızlar Migros'a toz Splenda da gelmiş :) Satılmıyordu önceden. Ama eczanelerdekinden %20 falan daha pahalı gibi gibi... Bi de dün ben de diyabetik reçel aldım. Meyveli yoğurdumu onunla yapcam. 4 meyveliymiş. Ahududu, çilek, vişne bi de böğürtlen galiba :44: Kazanların dibinde kalan bütün meyveleri karıştırmışlar
Dukan chatte de her ogun sebze yiyebilirsiniz demis.
LIVE chat today, 2012-05-09 at 2:00 pm EST / Live Chat / My lounge / My slimming apartment / US - Dukan US
ozlemaksit
For pv days,shoul I eat one meal (for example breakfast) only P??? Or may I eat vegetables for every meal in pv days
Dr. Pierre Dukan
Yes Ozlem, you can have vegetables for every meal. In fact you are able to do what you want. During PV day, you have 100 protein and vegetable foods and you are perfectly free to eat which ones you like, the quantities, the mixture and the schedule you like.
Tabi sebzeyi abartmamakta fayda var, kiloyu arti cikariyor.
Ama sebze yemezseniz de kabiz olursunuz. o da vok buyuk artilara neden olur.
Saol
Bi de kazandibi deyince aklıma geldi Şekersiz tatlı yapmış Dr Outker. Geçen gün biri daha demişti galiba, ben ilk defa gördüm. İçindekilere baktım. Supangle falan bize uygun değil, içinde çikolata parçaları varmış ama vanilyalı puding var. İçinde sadece mısır nişastası, aroma ve vanilya parçaları varmış. He vanilya da yasak olabilir ama.. % 0,37'ymiş yani vanilya da. 1000'de 37 Ona vanilya denirse Zaten 1 porsiyon yicen yani.. Aroma da yasak değil zaten. Sınırlı izinli gibi kullanılabilir belki gibime geldi.. Yağ oranı %3,94 o da sütle falan hazırlanmış haliyle. Şeker zaten yok. İstediğin kadar katıyorsun. Yağsız süt ve tatlandırıcıyla güzel olur gibi.. Yine de size kalmış tabi. Kötü örnek olmiyim.
Ben yanında yoğurt yemiyorum, yakıştıramıyorum :S Bi de soğuk yaa.. Gerçi kutuyu sıcak suya atma işi de iyiymiş hee.. Yemek de yapmıyom ben yaa Hep ızgara, fırın yemekleri yani.. Buharda pişmiş sebze de sevmem kii.. Baharatlayıp yiyorum öyle şipşak. Normal olanları tabi öyle vıcık vıcık değğil ama, yağını süzüp yerdim eskiden.. Şimdi olmuyor tabi.. Ben seviyom yaağğ :S Ne yazık kiii Hala da seviyom (
sanıyorum benim tatlandırıcıda buydu gayet güzel idare ediyorum kekte yaptım nutellada çayımada koydum :)
yok bende varım normalde hiç sevmezdim görüntü ve kokusu nedeniyle ama geçen pınar light aldım hoşuma gitti salatad,a bide çingenelik yapıp 3 lü 80 gr 2 paket almışım daha yenmeyi bekleyenler var
yeni çıkmış almıştık eşimle sonra eve gelip dikkatli bakınca bide medesa kuzuma sorunca tüketmemeye karar verdim
bize yarayan bi tarafı yokmuşşş kuzummm
Evet canım. 4 meyveli reçel. Öyle yazıyo üstünde. M life'ın. Migros'un yani. İçinde işte o yazdığım meyveler varmış. Karışık bişi :) 2 çay kaşığı yedim dün. Beğendimkız 4 meyve tek kavanozda mıydı anlamadım ben,hiç görmedim öyesini de hee
bu arada süper oldu bu light reçel olayı.normalde reçel hiç sevmem ama regl öncesi falan light süzme yoğurdumu bir kaseye atıp üstüne reçelimi ve tatlandırıcımı döküp ayy mis gibi yedim,krizleri kesti çok iyi geldi cidden
.........
canım ben söylemiştim onu.migros yeni stand yapmış.dr.oetker'in pembe bir standı.bütün ürünler light.tatlandırıcı bile yok,kendi zevkine göre ekliyorsun.onun bize salıncalı olduğunu düşünmüyorum.mısır nişastası falan sınırlı izinli zaten.
tatlandırıcıyı da herkes kendi zevkine göre tüketebilir.ama seyirdeki arkadaşlar abatrmasınlar tabiki,1 porsiyondan sorun olmaz
...........
cnm senin bana yolladığın pudingti.dediğim gibi onun çikolatalısı duraklatır.ama ille de canın çekiyorsa vanilyalısını tüketebilirsin.ben ikisini de tükettim ama taaa güçlendirmede tükettim.seyirde korktum açıkçası.yada çikolatayla vanilyayı karıştırarak dene istersen
dely'nin dedikleri de mesela sakızlı muhalebi yapmışlar ama içinde tatlandırcı falan yok,sen ekleyip yapıyorsun.
tatlı krizine gireceğiniz zaman kaçamak yapmaktansa bunlardan aşırıya kaçmadan tüketebilirsiniz zannımca
kız 4 meyve tek kavanozda mıydı anlamadım ben,hiç görmedim öyesini de hee
bu arada süper oldu bu light reçel olayı.normalde reçel hiç sevmem ama regl öncesi falan light süzme yoğurdumu bir kaseye atıp üstüne reçelimi ve tatlandırıcımı döküp ayy mis gibi yedim,krizleri kesti çok iyi geldi cidden
canım haklısın her öğünde sebze yemeyin demiyor ama yine de üstüüste 2 tabak yemeyin gibi bişey diyordu.bir de tabi her zaman sebzeden çok protein alınacak
canım ben söylemiştim onu.migros yeni stand yapmış.dr.oetker'in pembe bir standı.bütün ürünler light.tatlandırıcı bile yok,kendi zevkine göre ekliyorsun.onun bize salıncalı olduğunu düşünmüyorum.mısır nişastası falan sınırlı izinli zaten.
tatlandırıcıyı da herkes kendi zevkine göre tüketebilir.ama seyirdeki arkadaşlar abatrmasınlar tabiki,1 porsiyondan sorun olmaz
afiyet olsun kuzum
cnm one problem less güzelmiş de belki ben problem istiyorum hayatımda alallalaaaahhh
cnm senin bana yolladığın pudingti.dediğim gibi onun çikolatalısı duraklatır.ama ille de canın çekiyorsa vanilyalısını tüketebilirsin.ben ikisini de tükettim ama taaa güçlendirmede tükettim.seyirde korktum açıkçası.yada çikolatayla vanilyayı karıştırarak dene istersen
dely'nin dedikleri de mesela sakızlı muhalebi yapmışlar ama içinde tatlandırcı falan yok,sen ekleyip yapıyorsun.
tatlı krizine gireceğiniz zaman kaçamak yapmaktansa bunlardan aşırıya kaçmadan tüketebilirsiniz zannımca
dely can bunlardan bahsetmiyo mu?
Eki Görüntüle 554749 Eki Görüntüle 554750 Eki Görüntüle 554751 Eki Görüntüle 554752 Eki Görüntüle 554753
Bu güne kadar açlık diyetinden tutun da monteniac, hollywood vs. aklınıza gelebilecek her türlü diyeti denemiş ve zaman zaman da güzel sonuçlar almıştım. Ancak doğum sonrası kilolarıma sigarayı bırakma kiloları da eklenince durumum tamamen kilitlenmişti. Çünkü artık hiçbir diyet beni zayıflatamıyordu.
Derken dukanla tanıştım Bugün atak evremin 3. günü ve ilk kilomu tabiri caizse tıka basa yemek yiyerek verdim.
Benim sormak istediğim bir soru var.
Ben bir süredir kavitasyon+pasif jimnastiğe gidiyorum. Kavitasyon sonrası vücut yağları dokulardan ayrılıp kana karışıyor, bu benim diyetimi ve SP günlerimi etkiler mi?
Kavitasyon ve Dukan Diyeti diye arattım ama bir sonuç bulamadım.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.
millet ilk defa kendim brokoli haşlıcamda,kac dk ve ne kdr su ile haşlıosunuz bunu? nette her kafadan bişi çıkmış,,bii el atın bana hele yawww :111:
ben de alayım o 4 meyveliden bakiiimEvet canım. 4 meyveli reçel. Öyle yazıyo üstünde. M life'ın. Migros'un yani. İçinde işte o yazdığım meyveler varmış. Karışık bişi :) 2 çay kaşığı yedim dün. Beğendim
Uygun olur di mii :) Bence de oluurr.. Çünkü yazdım ya vanilyalı pudingin içinde sadece aroma ve nişasta varmış. Arada yenebilir bence de Mmmm.. Ama evet.. Çikolatalı pudingi ve supanglesi falan da var. Onlar olmaz bence de
dely can bunlardan bahsetmiyo mu?
Eki Görüntüle 554749 Eki Görüntüle 554750 Eki Görüntüle 554751 Eki Görüntüle 554752 Eki Görüntüle 554753
aaaaaa bu ne buuuuuuu, gerçek mi buuuuuu süper hüper bişeymiş ama korumaya geçince, belki güçlendirmede de yenir nişastalı hakkında
millet ilk defa kendim brokoli haşlıcamda,kac dk ve ne kdr su ile haşlıosunuz bunu? nette her kafadan bişi çıkmış,,bii el atın bana hele yawww :111:
heheheheh kız ne var onda
hemencik söylüyorum,kettle de suyu kaynat bacım,sonra brokolileri çiçeklerine ayır çok küçük olmadan yıka
sonra onları bir tencereye koy ve üstüne kaynar suyu dök,ocakta da 5 dk falan daha takılsalar yeter
çok pişerse erir
kızlar bu püf nokta da aklınızda bulunsun yani mesela brokoliyi tencereye koyup üstüne soğuk su döküp kaynatmayın.
kaynar suyu üstüne döktüğünüzde rengini ve vitaminini kaybetmiyor,mesleki sır verdim size hehehe
ben de alayım o 4 meyveliden bakiiim
evet evet olur yiyebilirik biz onları her türlü
evet kuzum ondan bahsediyor
kuzu güçlendirme yada korumaya gerek yok.seyirde de yenebilir
hani arada puding yiyenlerimiz oluyordu ya.sonuçta içeriğinde mısır nişastası var,o da sınırlı izinli olduğundan seyirde de abartmamak şartıyla tüketilebilir ki ben sakızlı muhalebiyi çok merak ediyorum