Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

light ton balığı almayı düşünenlere nacizane bir tavsiye

asla ama asla dardanel marka light ton balığı almayın

ben bu kadar lezzetsiz ve yenemeyen bir ton balığı görmedim

bir daha mı tövbe

iyiki ondan almamışım bu tattan kötüsünü düşünemiyorum saol canm

2 nin üzerine çıkmayın mı diyor ? ben hiç dikkat etmemişim buna kitapta, ben en az 3 lt içiyorum 2 içince az içmişim gibi oluyor içim rahat etmiyor doğumdan sonra vücudun kendini toparlaması için en az 1 yıl ama genelde 2 yıl gerekiyor, ben 1 yıl sonunda attım o ödemleri, berbat birşey ya, çok sinir bozucu ben emziriyorum hala emzirmesem kesinlikle bitkisel olanları kullanırım, özellikle kiraz sapı ama günlük kullanım miktarları var onlarında kafana göre kullanma sakın sen bol bol yeşil çay da iç

Ben de sebze günlerinde her öğün mutlaka sebze yiyorum, ama protein çoğunlukta oluyor hep, ben böyle anladım olayı :44:

Bugün dukanla 16. günüm

hemde tamamen kepeksiz

sebep; tembellik, umursamazlık vs...

sonuç bir haftadır yerimde sayıyorum

neyseki kepeklerim bugün geliyor

Aliye gördüm seni çık ortaya

dün sordum sana cevap vermedin, beni beğenmiyo musun sen bakim heee

Sen içimizde en deneyimlisin, ver eteğini öpem

Sen söyle şimdi bana, ben başladım ya atakla, böyle güçlendirmeden sonra (güçlendirme arası kaçamaktan sonra) yine seyire dönünce veririm dimi yine hee, hadi söyle, verirsin de, hadi, hadi nolur

Ben de sebze günlerinde her öğün mutlaka sebze yiyorum, ama protein çoğunlukta oluyor hep, ben böyle anladım olayı :44:

bu konuda kendi paralı chat sitesinde acıklama yapmıs dukan.bende seyirdeyken bunu cok arastırdım,Simlanın sayfasında okumustum.her ögunde sebze tuketebılırsınız ama ögününüzün 1/3 ü sebze,2/3 ü proteın olacak sekılde demiş.we mumkun oldugunca her ogunde aynı sebzeyı tuketmeyın demiş.yani sadece bir ögün değil.kitabın cevirisi çok yetersiz malesef.ben seyirde iken sabahları kahwaltıda yumurtanın yanına domates yada salatalık,oglende ton balıklı salata yıyordum ıcıne domates koymadan(eger kahwaltıda domates yedıysem).aksamda sadece proteın ıle yapıyordum öğünü.

Son düzenleme:

evet canım onu ben de okudum, aynı sebzeyi tüketmiyorum ona dikkat ediyorum ben de, özellikle domatesi, akşam öğünlerinde hep salata yedim ama, öğlenleri buharda pişmiş sebze ile bol yoğurt ve balık veya tavuk, akşam da balık veya etin yanına salata yapıyorum. Oyy tavuktan nefret ediyorum ya , bi de ben düdüklüde pişiriyorum, çok pişiyor galiba beyle daha bi garip oluyor tadı , oysaki bir ara ben haşlanmış tavuğu sarımsaklı yoğurt ile her gün yiyebilirim diyordum
Balığı da yanında birşey olmadan, özellikle de kolasız asla yiyemem artık sanırım çok abandım balığa, özellikle hamsiden tiksindim

Selam kızlar,

Bugün manyak gibiyim happy friday enerjisi olurdu hep ama bugün yok..yaklaşan sınavlarım olsa gerek

Bi de uzaklaşmayan kilolarım da olabilir

2 haftadır aynı kiloda kalmak can sıkıcı..insan panik oluyo..buraya kadar mıydı yani diyo..oysaki şöyle bi -500 görsem incecik hisetcem kendimi..
sonra tabi yine başlıycam söylenmeye bu böyle kısır döngü..

Bi de günlerdir korkunç susuyorum..özellikle geceleri..günlerdir su içmemiş gibi uyanıyorum,önceleri de susardım ama bu kadar değil:44:

light ton balığı almayı düşünenlere nacizane bir tavsiye

asla ama asla dardanel marka light ton balığı almayın

ben bu kadar lezzetsiz ve yenemeyen bir ton balığı görmedim

bir daha mı tövbe

Ben de tonbalığını çok yiyorum muhakkak hergün yiyorum .. superfreshinkini alıyorum markette o oluyo çünkü..çok pratik ama light olmayandan alıp iyice yıkıyorum suda bekletiyorum tadı tuzu hiç bişeyi kalmıyo tabi yağı da kalmıyo..
sonra birazcık baharat atıyorum ..ya da sebze günlerimde salatayla karıştırıyorum..tavsiye ederim salatayla çok güzel oluyo

tabiki verirsin kuzu. neden vermeyesin.
dün ben cevap vermiştim o soruna kendimce
ama fazla "kendimce" olmuş sanırım, bi kendim anlamışım

tabiki verirsin kuzu. neden vermeyesin.
dün ben cevap vermiştim o soruna kendimce
ama fazla "kendimce" olmuş sanırım, bi kendim anlamışım

öyle olmuş sanırsam iyi bari iyice gaza geldim bak şimdi
bak çok sıkı yapıcam ilk baştaki gibi havalandım eğer veremezsem bulurum seni heee
Çok zor gaza geliyorum ben ya ama geldim bak geliyorum, önce tikırıma bi yetişeyim de nerden geldiği belli olmayan (!) artılarım var ondan sonra hedef 62 olsun bakalım, güçlendirmede de veririm 2 oldu da bitti maşallah

Kitabı okuyorum daha oralara gelmedim, ama ben bu altı kiloyu her sebez günümde sabah öğlen akşam tıka basa sebze yiyerek vermişim o zaman:))) teşekkür ederim,akşam tavuk ve yoğurt yiyeyim o zaman...

kızlar kaçamaklar konusunda aman diyim. kaçamak yapıp, ertesi gün + çıkmadığında, boşa sevinmeyin. o çıkmayan artı da aynı - ler gibi 1 haft içinde gram gram gösteriyor kendini.

Son düzenleme:
Merhaba şekerler, arada okuyorum ama yazamıyorum, hepiniz iyisinizdir umarım.

Maşallah epey kalabalık olmuşuz, yeni dukancanlar katılmış aramıza.

Yalnız bakıyorum da dukan bilgi patlaması yaşıyorum maşallah ne verimli buram buram dukan kokan bi topik burası ya

hah işte ben o kendimce mesajımda söylemiştim artıların neden geldiğini. hatta şu an kendime de söylüyorum aynısını. diyete yeni başlamış çömezler gibi, ikimizde 1 lokmadan bişey olmaz, 3 tane fıstıkta ne var ki falan demişiz sanırım. yapmayalım öyle, çok ayıp...

Aliye ekmekle peynir yaktı beni biliyon mu kendim yapıyorum ya ben ekmeği, arasına domates, mis gibi keçi peyniri ve yeşillik koyup löp löp götürdüm offf çavdar ekmeği de nasıl güzel oluyor sonra da neyse bugün canımın istediklerini yiyim de yarın saf p yaparım didim, ondan böle oldu sıcak ekmeğin kokusu beni öldürcek yeaaa

Selamm güzellikkkk

nasılsın bi pürüz yok değil miii her şey yolunda mıı korumaya geçtin mi hedefin dün geçmekti sanırsam

amaaaan su son zamanlarda cok fransiz kaldim buralara yahuu olmaz ki bukadar neyseki laptop kablosu geldi dün evdende baglana bilicem artikin

dün tatlandirici yi öyle abarttimki bugün sadece -100 gr gördüm

Allah canını almasın senin, kız o ne öyle... normal insan yapsa bu dediğini, kilo alır zaten. dukancana göre iş mi bu?...

Ben her sebze günümde farklı sebze olmak şartıyla tıka basa sebze yedim tabi yanında protein,yaklaşık haftada 1 kilo veriyorum, sanırım azaltsam iyi olacak..

Selamm güzellikkkk

nasılsın bi pürüz yok değil miii her şey yolunda mıı korumaya geçtin mi hedefin dün geçmekti sanırsam

yok canım, herşey yolunda çok şükür:))

Geçemedim tatlım ya, geçemicem de sanırım bu gidişle:)) bu ara yoğunum çok 2. yarıya da geçtim mi geçmedim mi bilmiyorum.

Arada pasta yiyorum ödül sayıyorum, başka bişey yiyip nişastalı sayıyorum, bu hafta ikinci yarı gibi oluyor haftaya birinci yarı gibi oluyor, kısaca hala güçlendirmedeyim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…