- 9 Kasım 2010
- 5.867
- 3
light ton balığı almayı düşünenlere nacizane bir tavsiye
asla ama asla dardanel marka light ton balığı almayın
ben bu kadar lezzetsiz ve yenemeyen bir ton balığı görmedim
bir daha mı tövbe
bir de bir sorum daha var. ben normalde de çok su içerim günde 3lt yi geçiyorumdur. dukan diyor ki 2 nin üzerine çok çıkmyın ama ben daha azıyla yapamıyorum. ve 9-6 tansiyonlu kadınlardanım. kitapta o da demiş ya suyu azalt ya da tuzu biraz arttır tansiyon için. ben hamilelikte alıştım az tuzluya ama dediğim gibi çok su içtiğimden ve tansiyonum düşük olduğndan biraz katıyorum. doğum sonu ödemlerimi atamadım henüz. acaba mısır püskülü, kiraz sapı tarzı ödem attırıcıları kullanmış olan var mı? kitapta eczaneden ödem attırıcı alın diyor da bitkisel kürler daha iyi değil mi ki???
Ben onu ayni sebzeden iki ogun ust uste yenmez diye anlamistim. o gunler sinirsiz sebze hakkimiz yok mu. Ben doyana kadar sebze yiyorum o gunlerde. Neyse benim bagirsaklara baska turlu islemez zaten.
Bunlardaki ornek menulerde hep oyle.
Dukan Diyeti Seyir Evresi – Örnek Menü 1 » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri
Dukan Diet Diary Forum - Cruise Phase Menu's
The Dukan Diet Cruise Phase | Dukan Diet Meals
Ben de sebze günlerinde her öğün mutlaka sebze yiyorum, ama protein çoğunlukta oluyor hep, ben böyle anladım olayı :44:
bu konuda kendi paralı chat sitesinde acıklama yapmıs dukan.bende seyirdeyken bunu cok arastırdım,Simlanın sayfasında okumustum.her ögunde sebze tuketebılırsınız ama ögününüzün 1/3 ü sebze,2/3 ü proteın olacak sekılde demiş.we mumkun oldugunca her ogunde aynı sebzeyı tuketmeyın demiş.yani sadece bir ögün değil.kitabın cevirisi çok yetersiz malesef.ben seyirde iken sabahları kahwaltıda yumurtanın yanına domates yada salatalık,oglende ton balıklı salata yıyordum ıcıne domates koymadan(eger kahwaltıda domates yedıysem).aksamda sadece proteın ıle yapıyordum öğünü.
light ton balığı almayı düşünenlere nacizane bir tavsiye
asla ama asla dardanel marka light ton balığı almayın
ben bu kadar lezzetsiz ve yenemeyen bir ton balığı görmedim
bir daha mı tövbe
Aliye gördüm seni çık ortaya
dün sordum sana cevap vermedin, beni beğenmiyo musun sen bakim heee
Sen içimizde en deneyimlisin, ver eteğini öpem
Sen söyle şimdi bana, ben başladım ya atakla, böyle güçlendirmeden sonra (güçlendirme arası kaçamaktan sonra) yine seyire dönünce veririm dimi yine hee, hadi söyle, verirsin de, hadi, hadi nolur
tabiki verirsin kuzu. neden vermeyesin.
dün ben cevap vermiştim o soruna kendimce
ama fazla "kendimce" olmuş sanırım, bi kendim anlamışım
Hayırlı cumlar olsun. ALLAHIM herkesin gönlündekini versinnn
Klavyede nokta yerine virgül kullanırsan küsürat da çıkar tikırdaa
Bu ne kızlar yaaa
3 öğün sebze olmazzzz.
Adam tek öğünde yiyin diyorrrr. Ve mimkünse en geç öğlen
Olmazzz
Karşıyızzzzz
Yarın + çıkınca ne oluyor demeyinnnn...
öyle olmuş sanırsamiyi bari iyice gaza geldim bak şimdi
bak çok sıkı yapıcam ilk baştaki gibi havalandım eğer veremezsem bulurum seni heee
Çok zor gaza geliyorum ben yaama geldim bak geliyorum, önce tikırıma bi yetişeyim de nerden geldiği belli olmayan (!) artılarım var ondan sonra hedef 62 olsun bakalım, güçlendirmede de veririm 2 oldu da bitti maşallah
hah işte ben o kendimce mesajımda söylemiştim artıların neden geldiğini. hatta şu an kendime de söylüyorum aynısını. diyete yeni başlamış çömezler gibi, ikimizde 1 lokmadan bişey olmaz, 3 tane fıstıkta ne var ki falan demişiz sanırım. yapmayalım öyle, çok ayıp...
Merhaba şekerler, arada okuyorum ama yazamıyorum, hepiniz iyisinizdir umarım.
Maşallah epey kalabalık olmuşuz, yeni dukancanlar katılmış aramıza.
Yalnız bakıyorum da dukan bilgi patlaması yaşıyorum maşallah ne verimli buram buram dukan kokan bi topik burası ya
Aliye ekmekle peynir yaktı beni biliyon mukendim yapıyorum ya ben ekmeği, arasına domates, mis gibi keçi peyniri ve yeşillik koyup löp löp götürdüm offf çavdar ekmeği de nasıl güzel oluyor sonra da neyse bugün canımın istediklerini yiyim de yarın saf p yaparım didim, ondan böle oldu sıcak ekmeğin kokusu beni öldürcek yeaaa
Selamm güzellikkkk
nasılsın bi pürüz yok değil miiiher şey yolunda mıı korumaya geçtin mi hedefin dün geçmekti sanırsam