Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Meyve çayı bize serbest miydi ya ? böğürtlen çayım varmış geçen kıştan, bir de kuşburnu var, bir sürü çay almışım ama içmemişim, pek maymun iştahlıyım yahu :KK53:
Yeşil çayı ne kullanıyorsunuz siz ? Poşet olanlardan mı, etkili midir ki onlar :44:
Bir de bende halis yeşil çay var, en iyi kalitelisinden ama çok oldu duruyor, hamile kalmadan önce gelmişti 2 seneden fazla olmuş kendi kutusunda duruyor bozulmuş mudur ki bilen eden var mı ?

haklısın arkadaşım ben dün sebzeyi abarttım her öğünde yedim ve bugün +500 le uyandım moral sıfır sinirden başım ağrıyo....

sEBZE SU TUTUYORR YASAK DEĞİL ASLINDA AMA ÖYLE OLMASI UYGUN DEMİŞ. çok net hatırlıyorum. chatte de sorulmuştu...

Cuma tatlısı

$FISTIK.jpg

Meyve çayı bize serbest miydi ya ? böğürtlen çayım varmış geçen kıştan, bir de kuşburnu var, bir sürü çay almışım ama içmemişim, pek maymun iştahlıyım yahu :KK53:
Yeşil çayı ne kullanıyorsunuz siz ? Poşet olanlardan mı, etkili midir ki onlar :44:
Bir de bende halis yeşil çay var, en iyi kalitelisinden ama çok oldu duruyor, hamile kalmadan önce gelmişti 2 seneden fazla olmuş kendi kutusunda duruyor bozulmuş mudur ki bilen eden var mı ?

meyveli çaylar serbest. zaten o poşet çayların içinde meyve falan da yoktur pek. poşet yeşil çayları da sevmiyorum.
ben yeşilçayı açık yaprak çay şeklinde kullanıyorum. azıcık nar çiçeği ve biraz kabuk tarçınla demliyorum. çok güzel oluyor.
bahsettiğin yeşil çay bozulmuş olabilir. bi bak istersin. bu kurutulmuş otların bozulması zaten küflenme veya güvelenme biçminde olur. bakınca anlarsın köü olup olmadığını. toz toz olur yapraklar, küflendiyse kokar zaten...

ben yeşil çayı bizzat bardakta demleme usulü yapıyorum sallama olanlar beni pek açmıyor :26:
çok sık olmamakla beraber sallama meyve çayıda içtiğim oluyor sadece aroma tadı sonuçta meyveyi yemiyoruz dimiiii :KK15:

meyveli çaylar serbest. zaten o poşet çayların içinde meyve falan da yoktur pek. poşet yeşil çayları da sevmiyorum.
ben yeşilçayı açık yaprak çay şeklinde kullanıyorum. azıcık nar çiçeği ve biraz kabuk tarçınla demliyorum. çok güzel oluyor.
bahsettiğin yeşil çay bozulmuş olabilir. bi bak istersin. bu kurutulmuş otların bozulması zaten küflenme veya güvelenme biçminde olur. bakınca anlarsın köü olup olmadığını. toz toz olur yapraklar, küflendiyse kokar zaten...

ben yeşil çayı bizzat bardakta demleme usulü yapıyorum sallama olanlar beni pek açmıyor :26:
çok sık olmamakla beraber sallama meyve çayıda içtiğim oluyor sadece aroma tadı sonuçta meyveyi yemiyoruz dimiiii :KK15:

içtim gitti böğürtlen çayını, hava soğudu ya canım hep sıcak şeyler içmek istiyor

Baktım şimdi çaya aliye bazı yapraklar hani iğdenin içi olur ya öyle olmuş, gitti güzelim yeşil çay :KK53: tadı da çok değişikti, çok beğenmiştim :KK53:

merabalaaaar ben geldiiiiim :) olmuş mu yine 40 sayfa okumam gereken:KK31: okumadan yaziiim dedim :KK55:
ay bi çok insan aa sen zayıfladın mı, aaaaa ne kadar zayıflamışsın, sen kilo mu verdin vb sorular sordu, böyle sorulara muhatap olmak haaarika bi duygu :KK8: ben de gayet cool bi şekilde yoo sanmıyorum, kıyafetten falan öyle zannetmişsinizdir dedim hep :KK9:
hepiniz iyisinidir umarım ki, bi kaç msj üstteki o yeşil şey (tatlı) süper görünüyooooo içim gitti resmen ki pek tatlı sevmem:KK52::KK52::KK52::KK52:
yeniden istanbulda olduğuma göre artık sıfır kaçamakla duble yürüyüşle ve belim izin verdiği ölçüde callanla dukana devam :KK8:
geçmişi bi okiiim bakiim artık ne zaman bitirebilirsem yazarım, kısmet. yazamazsam anlayın ki geçmişe takılı kalmışımdır:KK9:

Canlar günaydın tünaydın cümelten,
Ben bu sabah 69.9 çıktım.dün p günümdü ve bu hafta henüz nişasta ve ödül yapmadım.
acaba ödül yapmasam olmaz mı bu hafta canım pek bişey çekmiyor:KK50:
iyi yaa kilo almadım güçlendirmede mutluyum:21:
son06 umarım mesajımı görürüsün,kuzum o resmini paylaştığın takita pişince tadı değişenlerden sanıyorum.
bak,onun üstünde direkt kullanım içindir yaıyor yanlış hatırlamıyorsam,ben hepsine bakmıştım.
direkt kullanım ne demek,pişerse bozulur demek.mesela onu yoğurda karıştırıp yiyebilirsin yada atıyorum çilekleri doğrayıp üstüne onu döküp komposto gibi yapabilirsin.pişirmeye uygun değil o sanıyorum.
pişirmek için şunu kullanacaksınız,hem ucuz hem tadı güzel : $2.jpg

......
delycim ellerine koluna sağlık kilo veren herkesi tebrik ederimmmmmmm hayırlı cumalar yarın misaifirim var kendime gelebilirsem tmizliğe başlıcam poffffffffffffffff:KK36::KK36::KK36:

:KK54: Kolay gelsiiinnnn...

light ton balığı almayı düşünenlere nacizane bir tavsiye:KK53:

asla ama asla dardanel marka light ton balığı almayın:KK53:

ben bu kadar lezzetsiz ve yenemeyen bir ton balığı görmedim:KK53:

bir daha mı tövbe:KK53:

Ben de daha ucuz bişeyler alıyordum, derya mıydı neydi be adıı :44: Dün dardanel aldım, fena gelmedi o bana.. Süperfresh daha mı iyi?

iyiki ondan almamışım bu tattan kötüsünü düşünemiyorum:KK14: saol canm:KK19:
O kadar kötü mü yaaa :44: Benim ki Dardanel değil miydi acaba :44: :KK1:

Ya zaten light'ların tadı kötü ki :) Yağlı gibisi var mı :KK53:

Aliye gördüm seni çık ortaya :KK30:

dün sordum sana cevap vermedin, beni beğenmiyo musun sen bakim heee :KK37:

Sen içimizde en deneyimlisin, ver eteğini öpem :nazar:

Sen söyle şimdi bana, ben başladım ya atakla, böyle güçlendirmeden sonra (güçlendirme arası kaçamaktan sonra) yine seyire dönünce veririm dimi yine hee, hadi söyle, verirsin de, hadi, hadi nolur :KK52::KK76::KK52::KK76::KK52:
Benim de aynen senin gibi olduuu :KK43: sonra gelenler gitmedi bi daha.. 1-2 aylık 3 kilo gitmedi bacım yaa :KK43: Baktım atakla seyirle falan olmuyo, yine güçlendirmeye geçtim şimdi işte ama ciddi ciddi yapıyorum, Dukan'ım ne diyorsa o.. Hem de fazla abartmadan.. Böyle de gitmezse.. E gidecek yani.. Gitmeliii :97: Senin de gider inşallaahhh!!

amaaaan su son zamanlarda cok fransiz kaldim buralara yahuu olmaz ki bukadar:KK19: neyseki laptop kablosu geldi dün evdende baglana bilicem artikin :KK55:
dün tatlandirici yi öyle abarttimki bugün sadece -100 gr gördüm:KK39:

-100 görsem sevinecek durumdayım :KK31:

Ben her sebze günümde farklı sebze olmak şartıyla tıka basa sebze yedim tabi yanında protein,yaklaşık haftada 1 kilo veriyorum, sanırım azaltsam iyi olacak..
Azaltma bence.. Önce az yiyince, sonra biraz çok yiyince kilo veremiyorsun bu sefer.. Protein sebzeden fazla oluyorsa sorun yok. Olmuyorsa azalt tabi ama, haftada 1 kilodan fazlasını bekleyip de gitmezse üzülme yani.. 1 kilo gayet ideal, maşallah :nazar::KK34:

arkadaşlar kitap siparişini de verdim en geç pazartesi ulaşır elime inşallah:KK16:
Hadi haırlı olsun :KK34:

bu arad geçmiş çok birikmiş bacılar okuyamadım,işler de çok.var mı önemli bişeyler,kim kiminle nerede napmışş:KK52:
delyyy revücüler en az bizim kadar güzelmiş kız :21:

içtim gitti böğürtlen çayını, hava soğudu ya canım hep sıcak şeyler içmek istiyor

Baktım şimdi çaya aliye bazı yapraklar hani iğdenin içi olur ya öyle olmuş, gitti güzelim yeşil çay :KK53: tadı da çok değişikti, çok beğenmiştim :KK53:

güvelenmiş o. minik böcecikler olmuş içinde...

Canlar günaydın tünaydın cümelten,
Ben bu sabah 69.9 çıktım.dün p günümdü ve bu hafta henüz nişasta ve ödül yapmadım.
acaba ödül yapmasam olmaz mı bu hafta canım pek bişey çekmiyor:KK50:
iyi yaa kilo almadım güçlendirmede mutluyum:21:
son06 umarım mesajımı görürüsün,kuzum o resmini paylaştığın takita pişince tadı değişenlerden sanıyorum.
bak,onun üstünde direkt kullanım içindir yaıyor yanlış hatırlamıyorsam,ben hepsine bakmıştım.
direkt kullanım ne demek,pişerse bozulur demek.mesela onu yoğurda karıştırıp yiyebilirsin yada atıyorum çilekleri doğrayıp üstüne onu döküp komposto gibi yapabilirsin.pişirmeye uygun değil o sanıyorum.
pişirmek için şunu kullanacaksınız,hem ucuz hem tadı güzel :Eki Görüntüle 554656

tamamdır canım ben kendimi riske atmadan mevcut olanı pişirmiyorum splenda var zati bilinçsiz tüketici olarak takikayıda almışım demekki :KK1:
teşekkür ederimmmmmmmmm :KK16:

tamamdır canım ben kendimi riske atmadan mevcut olanı pişirmiyorum splenda var zati bilinçsiz tüketici olarak takikayıda almışım demekki :KK1:

sen bu resimdeki takitayı al kuzum pişirmek için ama almış olduğun diğeriyle de kutunun üstünde görünen gibi meyve salatası yapabilirsin.yada süzme yoğurda karıştır azcık dondur dondurma gibi ye,yada balkabağı tatlısı yapıp orda da kullanabilirsin ama pişirme yazık olur:KK34:

:KK54: Kolay gelsiiinnnn...

Ben de daha ucuz bişeyler alıyordum, derya mıydı neydi be adıı :44: Dün dardanel aldım, fena gelmedi o bana.. Süperfresh daha mı iyi?

O kadar kötü mü yaaa :44: Benim ki Dardanel değil miydi acaba :44: :KK1:

Ya zaten light'ların tadı kötü ki :) Yağlı gibisi var mı :KK53:

Benim de aynen senin gibi olduuu :KK43: sonra gelenler gitmedi bi daha.. 1-2 aylık 3 kilo gitmedi bacım yaa :KK43: Baktım atakla seyirle falan olmuyo, yine güçlendirmeye geçtim şimdi işte ama ciddi ciddi yapıyorum, Dukan'ım ne diyorsa o.. Hem de fazla abartmadan.. Böyle de gitmezse.. E gidecek yani.. Gitmeliii :97: Senin de gider inşallaahhh!!

-100 görsem sevinecek durumdayım :KK31:

Azaltma bence.. Önce az yiyince, sonra biraz çok yiyince kilo veremiyorsun bu sefer.. Protein sebzeden fazla oluyorsa sorun yok. Olmuyorsa azalt tabi ama, haftada 1 kilodan fazlasını bekleyip de gitmezse üzülme yani.. 1 kilo gayet ideal, maşallah :nazar::KK34:

Hadi haırlı olsun :KK34:

bana göre evet :KK25:

merabalaaaar ben geldiiiiim :) olmuş mu yine 40 sayfa okumam gereken:KK31: okumadan yaziiim dedim :KK55:
ay bi çok insan aa sen zayıfladın mı, aaaaa ne kadar zayıflamışsın, sen kilo mu verdin vb sorular sordu, böyle sorulara muhatap olmak haaarika bi duygu :KK8: ben de gayet cool bi şekilde yoo sanmıyorum, kıyafetten falan öyle zannetmişsinizdir dedim hep :KK9:
hepiniz iyisinidir umarım ki, bi kaç msj üstteki o yeşil şey (tatlı) süper görünüyooooo içim gitti resmen ki pek tatlı sevmem:KK52::KK52::KK52::KK52:
yeniden istanbulda olduğuma göre artık sıfır kaçamakla duble yürüyüşle ve belim izin verdiği ölçüde callanla dukana devam :KK8:
geçmişi bi okiiim bakiim artık ne zaman bitirebilirsem yazarım, kısmet. yazamazsam anlayın ki geçmişe takılı kalmışımdır:KK9:

Meraba canım :) Geçmişe takılma ahahha :KK9::KK9::KK9: Devam devaaamm :KK8::KK8:

bu arad geçmiş çok birikmiş bacılar okuyamadım,işler de çok.var mı önemli bişeyler,kim kiminle nerede napmışş:KK52:
delyyy revücüler en az bizim kadar güzelmiş kız :21:
:KK1::KK1: Di mi ama
cancan.gif
:KK23:

güvelenmiş o. minik böcecikler olmuş içinde...
Hihiih :KK1::KK1: Öyle bi böcecik demişsin ki.. Pek bi sevimliler gibi hissettim :KK1::KK1: Kıyamam onlaraaa :KK1: Iyyyy!!!

Kızlar Migros'a toz Splenda da gelmiş :) Satılmıyordu önceden. Ama eczanelerdekinden %20 falan daha pahalı gibi gibi... Bi de dün ben de diyabetik reçel aldım. Meyveli yoğurdumu onunla yapcam. 4 meyveliymiş. Ahududu, çilek, vişne bi de böğürtlen galiba :44: Kazanların dibinde kalan bütün meyveleri karıştırmışlar :KK53: :KK1:

Son düzenleme:
Bakiyim bakalım benimki ne marka :44: Ben zaten sevmiyom light ton balığı :/ Dün akşam çok acıkmıştım, spora da gidecektim. Spordan gelince çok yememek için onu yedim hemen 2 dakikada. Mecburi zamanlar için alıyorum ben de..

Dukan chatte de her ogun sebze yiyebilirsiniz demis.

LIVE chat today, 2012-05-09 at 2:00 pm EST / Live Chat / My lounge / My slimming apartment / US - Dukan US

ozlemaksit
For pv days,shoul I eat one meal (for example breakfast) only P??? Or may I eat vegetables for every meal in pv days
Dr. Pierre Dukan
Yes Ozlem, you can have vegetables for every meal. In fact you are able to do what you want. During PV day, you have 100 protein and vegetable foods and you are perfectly free to eat which ones you like, the quantities, the mixture and the schedule you like.

Tabi sebzeyi abartmamakta fayda var, kiloyu arti cikariyor.
Ama sebze yemezseniz de kabiz olursunuz. o da vok buyuk artilara neden olur.

Meraba canım :) Geçmişe takılma ahahha :KK9::KK9::KK9: Devam devaaamm :KK8::KK8:

:KK1::KK1: Di mi ama
cancan.gif
:KK23:

Hihiih :KK1::KK1: Öyle bi böcecik demişsin ki.. Pek bi sevimliler gibi hissettim :KK1::KK1: Kıyamam onlaraaa :KK1: Iyyyy!!!

Kızlar Migros'a toz Splenda da gelmiş :) Satılmıyordu önceden. Ama eczanelerdekinden %20 falan daha pahalı gibi gibi... Bi de dün ben de diyabetik reçel aldım. Meyveli yoğurdumu onunla yapcam. 4 meyveliymiş. Ahududu, çilek, vişne bi de böğürtlen galiba :44: Kazanların dibinde kalan bütün meyveleri karıştırmışlar :KK53: :KK1:

Potansiyeli farkettiler tabiiii satarlar %20 farkla :KK47:
Bendeki splenda uzuncaaa süre gider hiç toz tatlandırıcı kullanmıyorum bende bi tuhafım :KK1:

Ayrıca o kazan dibinde kalanlarla sana afiyet bal olsunnn :KK9:

Bakiyim bakalım benimki ne marka :44: Ben zaten sevmiyom light ton balığı :/ Dün akşam çok acıkmıştım, spora da gidecektim. Spordan gelince çok yememek için onu yedim hemen 2 dakikada. Mecburi zamanlar için alıyorum ben de..

bi ben mi seviyorum bu light ton balığını acaba :KK30: belki de tadından dolayı değilde hiç uğraş gerektirmeden yendiği için seviyorumdur :KK1: ama yanında yoğurt ve bir çeşit buharda pişmiş sebze ile gayet güzel bir öğün oluyor bana, normal olanlar çok yağlı geliyor onları yiyemiyorum asıl ben :KK25:

Forumu tam okumadım ama 2 haftadır dukan yapıyorum, bugün seyir dönemimin birinci haftası bitti. Ancak son 3-4 gündür bacaklarımda ağrı, halsizlik hissediyorum böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Potansiyeli farkettiler tabiiii satarlar %20 farkla :KK47:
Bendeki splenda uzuncaaa süre gider hiç toz tatlandırıcı kullanmıyorum bende bi tuhafım :KK1:

Ayrıca o kazan dibinde kalanlarla sana afiyet bal olsunnn :KK9:

Saol :KK1::KK1:

Bi de kazandibi deyince aklıma geldi :KK70: Şekersiz tatlı yapmış Dr Outker. Geçen gün biri daha demişti galiba, ben ilk defa gördüm. İçindekilere baktım. Supangle falan bize uygun değil, içinde çikolata parçaları varmış ama vanilyalı puding var. İçinde sadece mısır nişastası, aroma ve vanilya parçaları varmış. He vanilya da yasak olabilir ama.. % 0,37'ymiş yani vanilya da. 1000'de 37 :p Ona vanilya denirse :KK53: Zaten 1 porsiyon yicen yani.. Aroma da yasak değil zaten. Sınırlı izinli gibi kullanılabilir belki gibime geldi.. Yağ oranı %3,94 o da sütle falan hazırlanmış haliyle. Şeker zaten yok. İstediğin kadar katıyorsun. Yağsız süt ve tatlandırıcıyla güzel olur gibi.. Yine de size kalmış tabi. Kötü örnek olmiyim.

bi ben mi seviyorum bu light ton balığını acaba :KK30: belki de tadından dolayı değilde hiç uğraş gerektirmeden yendiği için seviyorumdur :KK1: ama yanında yoğurt ve bir çeşit buharda pişmiş sebze ile gayet güzel bir öğün oluyor bana, normal olanlar çok yağlı geliyor onları yiyemiyorum asıl ben :KK25:
Ben yanında yoğurt yemiyorum, yakıştıramıyorum :S Bi de soğuk yaa.. Gerçi kutuyu sıcak suya atma işi de iyiymiş hee.. Yemek de yapmıyom ben yaa :KK31: Hep ızgara, fırın yemekleri yani.. Buharda pişmiş sebze de sevmem kii.. Baharatlayıp yiyorum öyle şipşak. Normal olanları tabi öyle vıcık vıcık değğil ama, yağını süzüp yerdim eskiden.. Şimdi olmuyor tabi.. Ben seviyom yaağğ :S Ne yazık kiii :KK43: Hala da seviyom :KK43:(

Son düzenleme:
X