Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydıınnn..
Amin amiinnnnn!!!! Cümlemize inşallaahhh!!!

Ben senin böyle dua eden ağzını yirimm yiriimmm... Hatta bi hüpletirim sen de gelirsin hihiho :KK1:
7.gif

İyi canım, iyi olmaz mıı? Maşallaahhh :nazar::nazar::KK9: Bir de en az 1 kilo gider reglden sonra :KK66: Süpper oluurrr :KK34::nazar:

:KK1::KK1: Hiihh :KK70: Bi amaç olunca, okuruz :KK1:

Canıımmm:KK16: Çok sevindiiimmm
Banane21.gif
İnan kendim vermiş gibi sevindim
47b20s0.gif
greenstars.gif

Hem böyle olunca biz vermeyenlere de umut oluıyo :KK1: Hep beraber halayaaaa....
cancan.gif
Rus halayı bu :KK9::KK9::KK9:

Dualar müşterek olmalı :))

ayyy 1 kilo inşallah bal damlıyor ağzından =))

Günaydın herkese, hayırlı güzel cumalar olsun, mükemmel bir haftasonuna kapı açsın :KK16:
Dün atak yapamadım, öğlene kadar atak yaptım sona seyire geçtim :KK1: hem evde ben yemezsem bozulacak sebzelerim vardı hem de yumurtam, yoğurdum falan bitmiş, yumurtasız atak olmaz didim bugün başladım.

Sabah meyveli yoğurt yedim (son kullanma tarihi gelmiş, yemek icap etti ), şimdi de 2 yumurta ile lor peyniri yiyorum.

kızlar geç kaldım bugün yürüyüş için kostüm değişikliği yapıp çıkacağız inşallah paşazadem ile =)))

Cuma Saatinde dua edelim birbirimize inşallah.. Muharrem aynın başlangıcı da..

bugün anneanne de mevlüt tavuklara evet plava baklavaya hayır :KK70: ya dün kayınvalidem yaptı yardım ettim içim gider gibi oldu susss dedim oturdu yerine :KK70: bugün hiiiiç istemiyor canım kitap süper motive ediyor insanı :-)

Görüşmek üzereeee =))

günaydın

ben de aslında cevabı biliyorum ama içim rahatlasın diye tecrübelilerden duymaya ihtiyacım var. dukan amca bana 6 gün atak belirlemiş ve -2.3kg öngörmüştü. ben bugün 6. gündeyim ve bu sabah itibariyle -1.5 kg oldum. ancak doğumdan sonra 1 ay atlamalı 2.reglimi oluyorum hemen hemen 10 gündür ve bitemedi gitti ve yaklaşık 3 gündür ayıptır söylemesi tuvaletimi yapamadım yani daha doğrusu sıkışma hissim oluşmadı hiç:KK17: şimdi benim kiloyu eksik vermemde bunların etkisi ne kadardır sizce???

..........
Hem düzenli spor yapıcan hemde fiyasko diyicem yooook öleeee bişi kuzummm sabret dimi o göbek öyle 1 haftada mı geldi hemen gitsinnn :KK34:
Bide spor yapamayanları düşünnnn pörsümüş olcasssss
:KK1:

:KK1::KK1: Olmayın olmayyııınnn :) Harekeeett :KK8::KK8:

Ben de işte pörsüdüm de onları toparlamaya çalışıyorum :S :KK1: Diyeti de hiç kaçamaksız falan geçiriyorum 1-2 haftadır, ciddi başladım yine.. Spor da olunca.. Eksileri görmeyip göbişi görünce sinir oluyoruumm :97: Yağ bağlı bel çevrem :KK43: ama haklısın tabi, hemen nasıl gitsin.. Yine de ya hiç gitmezse diye korkuyoomm :S Bacaklardan şikayet ederdim hep. Bu sefer de bacaklar gidiyo, göbek kaldı yahuu :S :KK49: :) Hadi bakalım en az 1 ay sabrediyim dee.. Ne olcak :KK31:

Bu arada dün kek yapmıştım ve bu sefer hem kabardı hem tadı güzel oldu. Tarifi isteyenler vardı :KK66: Bu tarifi Medesa vermişti diye hatırlıyorum :KK54:

Havuçlu Tarçınlı Kek

3 yumurta
4 çorba kaşığı splenda
8-9 damla vanilya aroması
8 yemek kaşığı yulaf kepeği
gözkararı tarçın
yarım pk. kabartma tozu
gözkararı süt

Benden ilave :KK34: : 3 yk süt tozu ve tatlandırıcı olarak da Takita kullandım (sarı pakette olandan) ondan 6 kaşık attım. (onun tadı splenda dan az diye)
Ayrıca bi kaç damla çikolata aroması ve 2 tatlı kaşığı kakao
He bi de kabartma tozunu 1 paket kullandım

yumurta ve şekeri çırpalım.sonra kabartma tozu hariç tüm malzemeyi katalım..biraz bekleyelim yulaflar şişsin..krep kıvamında oldukca sıvı bi karışım oluyo. Kabartma tozunu ekleyip karıştıralım. En son havuçları da ekleyip karıştıralım. 150 derece fırında pişirelim,afiyetle yiyelim.

Tarif yukardaki gibiydi ben aşağıdaki gibi yaptım:

Demişlerdi ki yumurta beyazlarını önce ayrı bi kapta çırp, böyle baya katılaşsın, sonra diğer karışıma ekle. Çok da karıştırma ki havalı havalı kalsınlar, kekin kabarsın. Ahan da işte öyle yaptım. Beyazları ayrı bi kapta çırptım. Köpük köpük oldu ve baya da katılaştı. Yumurta sarıları, aromalar, yulaf kepeği, süt, süt tozu, az tarçın ve tatlandırıcıyı beraber çırptıımm. Katılaşan yumurta beyazlarını da karışıma ekleyip kaşıkla karıştırdım ki çok sönmesin. Kabartma tozunu da ekleyip yine kaşıkla karıştırdım (Mikserle değil yani :KK66: ) Kalıba yarısını döktüm. Diğer yarısına 2 tatlı kaşığı kakaoyu ekleyip biraz daha karıştırıp onu da kalıba döktüümm.. Benim mini fırında önce bi 25 dakka 220 derecede falan, sonra bi 15 dakika da 180 derecede falan pişirdim. bu arada üstü çok pişip içi pişmediği için arada üst tarafını kapadım fırının falan.. Artık onu ayarlıcaksınız. Çünkü çoğu zaman kaskatı oluyordu benim kekler. Bu sefer iyi oldu. bu karışım baya sıvı oluyor ve o zaman daha yumuşak ve güzel oluyor sanırım :KK66: Afiyet olsuunnn :KK56::KK56:

Son düzenleme:
sLM CANLAR
Pek sesszi burası bugün hayırdır??

Yukarda gördüğüm linke gitdim ve acayip eğleniyorum şuannn

Yolu Yarılamış Bir Dukancan'ın Maceraları:): Akbank Saçmalıkları volume 308950340534

Kız çok tatluu
Tarifleri süperr
Ve makaleleriii
Öldüm gülmekten.
Akbank macerasını kesin okuyun.
Genelde dietle alakalı yazıyor ama bu çok şekerrr
Derim kii hepimiz bloğuna girelim ve kk dan bahsedelim. O da buraya gelsinnn.
Karşılıklı gidip gelmiş oluruz...
Hatta o da buralarda takılsınnn eğlenelim falann. Manyak tatlular yapmışşş. Mis missss

günaydın

ben de aslında cevabı biliyorum ama içim rahatlasın diye tecrübelilerden duymaya ihtiyacım var. dukan amca bana 6 gün atak belirlemiş ve -2.3kg öngörmüştü. ben bugün 6. gündeyim ve bu sabah itibariyle -1.5 kg oldum. ancak doğumdan sonra 1 ay atlamalı 2.reglimi oluyorum hemen hemen 10 gündür ve bitemedi gitti ve yaklaşık 3 gündür ayıptır söylemesi tuvaletimi yapamadım yani daha doğrusu sıkışma hissim oluşmadı hiç:KK17: şimdi benim kiloyu eksik vermemde bunların etkisi ne kadardır sizce???

bebeğin 7 aylıkmış henüz, Allah bağışlasın :nazar: emziriyor musun?

haklısın arkadaşım ben dün sebzeyi abarttım her öğünde yedim ve bugün +500 le uyandım moral sıfır sinirden başım ağrıyo....
Yok sinir yaaa!! Ne sinirii... :KK54: Oluyor öyleee.. Kilo değil ki onlar.. Ohooo!! Daha şimdiden sinirlenirsenizzz.. İlerde ne artılar göreceksiniz.. Her gün tartılınca illaki artı görülür yani..

günaydın

Çoktuuurrrr!! :KK1::KK1::KK1: Emzirmiyorsundur umarım ama :44:

sLM CANLAR
Pek sesszi burası bugün hayırdır??

Yukarda gördüğüm linke gitdim ve acayip eğleniyorum şuannn

Yolu Yarılamış Bir Dukancan'ın Maceraları:): Akbank Saçmalıkları volume 308950340534

Kız çok tatluu
Tarifleri süperr
Ve makaleleriii
Öldüm gülmekten.
Akbank macerasını kesin okuyun.
Genelde dietle alakalı yazıyor ama bu çok şekerrr
Derim kii hepimiz bloğuna girelim ve kk dan bahsedelim. O da buraya gelsinnn.
Karşılıklı gidip gelmiş oluruz...
Hatta o da buralarda takılsınnn eğlenelim falann. Manyak tatlular yapmışşş. Mis missss
Meraba canım :) Ben de okudum o Akbank olayını :KK1::KK1: Böreğe de bayıldım ayrıcaaa :KK56::KK56: :KK53:

maalesef sütüm bitti 1 aydır falan tekrar gelir mi diye emzirmeye devam ettim sağdım ama yok. bittiğine emin olunca da artık kiloyla savaş başlattım:)

anladım canım, sağlık olsun 6 ay emdiyse önemli olan o, o ona yeter inşallah :emir_bebek:

kabızlığın büyük etkisi vardır emin ol, bitki çaylarını dene mutlaka çok etkisi olacaktır, ama moralini bozma vücudun düzene girince göreceksin asık gideni :KK34:

bir de bir sorum daha var. ben normalde de çok su içerim günde 3lt yi geçiyorumdur. dukan diyor ki 2 nin üzerine çok çıkmyın ama ben daha azıyla yapamıyorum. ve 9-6 tansiyonlu kadınlardanım. kitapta o da demiş ya suyu azalt ya da tuzu biraz arttır tansiyon için. ben hamilelikte alıştım az tuzluya ama dediğim gibi çok su içtiğimden ve tansiyonum düşük olduğndan biraz katıyorum. doğum sonu ödemlerimi atamadım henüz. acaba mısır püskülü, kiraz sapı tarzı ödem attırıcıları kullanmış olan var mı? kitapta eczaneden ödem attırıcı alın diyor da bitkisel kürler daha iyi değil mi ki???

günaydın millet..güzel bi hafta sonu baslangıcı olsun hepiniz için,,kaçamaksız :KK1:

vay vay bi ingiliş tiçır daha , bende ingilizce öğretmeniyim :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

canım weight change değil , weight kısmını işaretle :KK76::KK76::KK76:

her ne kdr suan meslegımı yapmıor olsamda bende bi ingiliş tiçırım :111:

Hem böyle olunca biz vermeyenlere de umut oluıyo :KK1: Hep beraber halayaaaa....
cancan.gif
Rus halayı bu :KK9::KK9::KK9:

rus halayı ne oluorrrkiiii :111: :KK1:

Ben de işte pörsüdüm de onları
Bu arada dün kek yapmıştım ve bu sefer hem kabardı hem tadı güzel oldu. Tarifi isteyenler vardı :KK66: Bu tarifi Medesa vermişti diye hatırlıyorum :KK54:

Havuçlu Tarçınlı Kek

Demişlerdi ki yumurta beyazlarını önce ayrı bi kapta çırp, böyle baya katılaşsın, sonra diğer karışıma ekle. Çok da karıştırma ki havalı havalı kalsınlar, kekin kabarsın. Ahan da işte öyle yaptım. Beyazları ayrı bi kapta çırptım. Köpük köpük oldu ve baya da katılaştı. Yumurta sarıları, aromalar, yulaf kepeği, süt, süt tozu, az tarçın ve tatlandırıcıyı beraber çırptıımm. Katılaşan yumurta beyazlarını da karışıma ekleyip kaşıkla karıştırdım ki çok sönmesin. Kabartma tozunu da ekleyip yine kaşıkla karıştırdım (Mikserle değil yani :KK66: ) Kalıba yarısını döktüm. Diğer yarısına 2 tatlı kaşığı kakaoyu ekleyip biraz daha karıştırıp onu da kalıba döktüümm.. Benim mini fırında önce bi 25 dakka 220 derecede falan, sonra bi 15 dakika da 180 derecede falan pişirdim. bu arada üstü çok pişip içi pişmediği için arada üst tarafını kapadım fırının falan.. Artık onu ayarlıcaksınız. Çünkü çoğu zaman kaskatı oluyordu benim kekler. Bu sefer iyi oldu. bu karışım baya sıvı oluyor ve o zaman daha yumuşak ve güzel oluyor sanırım :KK66: Afiyet olsuunnn :KK56::KK56:

benimde fırın üstü yakıor içi çig bırakıordu,,ama ben akıllısının aklına hiç üst tarafı kapatmak gelmemişti bunca zmn :111: :KK53: bundan sonra bende öle deneyim :KK1: beynimde şimşekler çaktıran bu acıklaman için ayrıca saol delycan :KK1:

Son düzenleme:
:KK1::KK1: Olmayın olmayyııınnn :) Harekeeett :KK8::KK8:

Ben de işte pörsüdüm de onları toparlamaya çalışıyorum :S :KK1: Diyeti de hiç kaçamaksız falan geçiriyorum 1-2 haftadır, ciddi başladım yine.. Spor da olunca.. Eksileri görmeyip göbişi görünce sinir oluyoruumm :97: Yağ bağlı bel çevrem :KK43: ama haklısın tabi, hemen nasıl gitsin.. Yine de ya hiç gitmezse diye korkuyoomm :S Bacaklardan şikayet ederdim hep. Bu sefer de bacaklar gidiyo, göbek kaldı yahuu :S :KK49: :) Hadi bakalım en az 1 ay sabrediyim dee.. Ne olcak :KK31:

Havuçlu Tarçınlı Kek

3 yumurta
4 çorba kaşığı splenda
8-9 damla vanilya aroması
8 yemek kaşığı yulaf kepeği
gözkararı tarçın
yarım pk. kabartma tozu
gözkararı süt

Benden ilave :KK34: : 3 yk süt tozu ve tatlandırıcı olarak da Takita kullandım (sarı pakette olandan) ondan 6 kaşık attım. (onun tadı splenda dan az diye)
Ayrıca bi kaç damla çikolata aroması ve 2 tatlı kaşığı kakao
He bi de kabartma tozunu 1 paket kullandım

yumurta ve şekeri çırpalım.sonra kabartma tozu hariç tüm malzemeyi katalım..biraz bekleyelim yulaflar şişsin..krep kıvamında oldukca sıvı bi karışım oluyo. Kabartma tozunu ekleyip karıştıralım. En son havuçları da ekleyip karıştıralım. 150 derece fırında pişirelim,afiyetle yiyelim.

Tarif yukardaki gibiydi ben aşağıdaki gibi yaptım:

Benimde ilk kek denenem havuçlu kekti böööö berbat yapmıştım direk çöpe gitti :KK1:
Eline sağlık canım afiyetler olsunnnn :KK16:
Bu tarifi deniyim ben pek canım çekti

Önceki gün kuzenler vardı eşimle kek yaptık maşallahhh kabardıkça kabardı ama yimedim istikrarlıyım şimdi dukan kekiyle bu istek bastırılsın dimi

Bide ben gittik dün akşam evdeki henüz açılmamış takikata baktım işte bundanmışşşş :26:
kullanabiliyo muyuzzzz aceppp
$250px_toztatplus.jpg

Besin Değerleri (100 g.)
Enerji (kcal/kj)

258,18 / 1081,77​
Protein

0 g.​
Yağlar

0 g.​
Doymuş Yağ Asitleri

0 g.​
Karbonhidratlar

97,31 g.​
Şekerler

0 g.​
Şeker Alkolleri

97,31 g.​
Lif

0 g.​
Sodyum

0 mg.​

Bu ne kızlar yaaa
3 öğün sebze olmazzzz.
Adam tek öğünde yiyin diyorrrr. Ve mimkünse en geç öğlen
Olmazzz
Karşıyızzzzz
Yarın + çıkınca ne oluyor demeyinnnn...

Ben onu ayni sebzeden iki ogun ust uste yenmez diye anlamistim. o gunler sinirsiz sebze hakkimiz yok mu. Ben doyana kadar sebze yiyorum o gunlerde. Neyse benim bagirsaklara baska turlu islemez zaten.

Bunlardaki ornek menulerde hep oyle.

http://www.dukandiyetim.com/dukan-diyeti-seyir-evresi-ornek-menu-1
http://dukan-diet.proboards.com/index.cgi?board=doingdukaninnz&action=display&thread=1363
http://www.dukandietmeals.co.uk/dukan-diet-cruise-phase

Son düzenleme:
.......
rus halayı ne oluorrrkiiii :111: :KK1:

benimde fırın üstü yakıor içi çig bırakıordu,,ama ben akıllısının aklına hiç üst tarafı kapatmak gelmemişti bunca zmn :111: :KK53: bundan sonra bende öle deneyim :KK1: beynimde şimşekler çaktıran bu acıklaman için ayrıca saol delycan :KK1:

İşte revü halayı
cancan.gif
hahhaha :KK9:

:KK1::KK1: İlahi yaa :KK70: Afiyet olsun :KK1:

Benimde ilk kek denenem havuçlu kekti böööö berbat yapmıştım direk çöpe gitti :KK1:
Eline sağlık canım afiyetler olsunnnn :KK16:
Bu tarifi deniyim ben pek canım çekti

Önceki gün kuzenler vardı eşimle kek yaptık maşallahhh kabardıkça kabardı ama yimedim istikrarlıyım şimdi dukan kekiyle bu istek bastırılsın dimi

Bide ben gittik dün akşam evdeki henüz açılmamış takikata baktım işte bundanmışşşş :26:
kullanabiliyo muyuzzzz aceppp
Eki Görüntüle 554548

Besin Değerleri (100 g.)
Enerji (kcal/kj)

258,18 / 1081,77​
Protein

0 g.​
Yağlar

0 g.​
Doymuş Yağ Asitleri

0 g.​
Karbonhidratlar

97,31 g.​
Şekerler

0 g.​
Şeker Alkolleri

97,31 g.​
Lif

0 g.​
Sodyum

0 mg.​

:44: Olur heralde yaa.. Benim kullandığımın değerleri de böyle bişidi sanırım. Ama beimki dün Medesa'nın fotosunu paylaştığından. Sarı paket. Üzerinde pembe kremalı bir dilim pasta resmi var :KK1:

Yap canım yap.. Afiyet olsuunn:KK56: Haketmişsiinn :KK34:

uçuk da vitaminsizlikten..
yani aslında aftlar da uçuk da direk olarak vitamin eksikliği değil vücudun direncinin azalması yüzünden çıkıyor.

b ve c vitamini takviyesi.. asiklovir/virosil/aklovir vs gibi uçuk kremlerini dudak çevresinin tamamına sürmek gerekli sadece uçuk üzerine değil. yayılma daha iyi önleniyor her yere sürünce.
sık uçuk çıkaran bir bünyeniz varsa asiklovirin tabletleri de var onlardan da alabilirsiniz. 3-4 gün günde 1 kullanın uçuk daha çabuk geçer ve tekrar daha geç çıkar.
valla çok sık uçuk çıkmaz bende bu daha 3. ve sıkıldığımda çıkıyor çok sıkıldığım günün ertesinde çıktı saolsun :KK43: krem almadım akşam çıktığı için sabaha bir güzel yayılmıştı :KK43: teşekkür ederim bilgiler için :)))))
delycim ellerine koluna sağlık kilo veren herkesi tebrik ederimmmmmmm hayırlı cumalar yarın misaifirim var kendime gelebilirsem tmizliğe başlıcam poffffffffffffffff:KK36::KK36::KK36:

merhabalar

sabah sadece peynir yemiştim uyku semesi

öğle 1 kutu suda ısıtıp süzülen ton balık biraz peynir ve çok az yoğurt

ton balık sevmediğim bir tat ama mecbur:KK14:

light ton balığı almayı düşünenlere nacizane bir tavsiye:KK53:

asla ama asla dardanel marka light ton balığı almayın:KK53:

ben bu kadar lezzetsiz ve yenemeyen bir ton balığı görmedim:KK53:

bir daha mı tövbe:KK53:

X