Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gerçekten tadı çok güzel arada canın çok tatlı istediğinde tavsiye ederim ama benim gibi yapıp hepsini yeme :) şimdi konu olunca benimde canım istedi evde süt az kalmış halbuki hep stokluyorum artık sonra yaparım bende birde böyle şeyleri sebze günlerinde yemek lazım artış olsa bile ertesi gün protein olunca gidiyor ben buna dikkat ediyorum genelde

bak mesela buda oradaki bir tarif bundada kakao mısır unu v.s var aslında dışardan alıp yemek yerine bunları yapmak gerekte tam çevirebilmek lazım
http://www.mydukandietshop.co.uk/content/79-recipe-warm-cocoa-fudge

ıyıymış ozaman :) teşekkür ederim arada bende yaparım..

Son düzenleme:
sayfa numarası yok aklımda ama yeniden yazarım :)

- 3 yemek kaşığı mısır nişastası
- Yağsız süt 500 gram
- Toz tatlandırıcı 5 yemek kaşığı
- 2 yemek kaşığı toz az yağlı kakao(yağsız bulabilirsen daha iyi)

bir kapta kakao nişasta ve tatlandırıcıyı karıştırıp yavaş yavaş sütü ekliyoruz kısık ateşte tahta kaşıkla pişiriyoruz dolapta 2 saat bekledikten sonra hindistan cevizide ekleyebilirsin üstüne

Hemen gidiyorum yapmaya. Bayilmistim ben buna.

Selamlar herkese,
Uzun zamandır foruma giremiyordum. ben en son bırakalı 300 sayfa artmış. son sayfadan 10 sayfa önceden okuyayım dedim. Goldenvenusun tahlil yaptıracağını gördüm ama sanırım sonuçları paylaşmadı. ben merak ettim açıkçası. iyi di mi sonuçların? benimde yaptırmam lazım. ama rejime bayağı ara verdim. kan değerlerine bu rejimin nasıl etkisi olduğunu yaptırsamda anlamam. o yüzden sen sonuçlarını paylaşırsan sevinirim.

Selamlar herkese,
Uzun zamandır foruma giremiyordum. ben en son bırakalı 300 sayfa artmış. son sayfadan 10 sayfa önceden okuyayım dedim. Goldenvenusun tahlil yaptıracağını gördüm ama sanırım sonuçları paylaşmadı. ben merak ettim açıkçası. iyi di mi sonuçların? benimde yaptırmam lazım. ama rejime bayağı ara verdim. kan değerlerine bu rejimin nasıl etkisi olduğunu yaptırsamda anlamam. o yüzden sen sonuçlarını paylaşırsan sevinirim.

yok cnm daha almadım sonuçları,yrn sanıyodum ama cuma günü alıcakmışım,alır almaz sizlerle paylaşıcam :) geçen senede demir depolarımda eksiklik yüzünden saçlarımda sorun yaşamıştım özellikle de onun sonucunu çok merak ediyorum,bukadar et yemeye onlarda dolmuştur umarım :KK1:

Öğle yemeğim yumurtalı taze fasulye kavurması ve light ayran:KK56:
sabahtan beri yazılanları okuycam die yemeği bile pc başında yemişim:KK1:

Eki Görüntüle 202894
goldencim aynısı bendede var evvelki gün yaptım birkez yedim dün saf pro günümdü bugünde kendime ali nazik yaptım fasülyem öylece kaldı ya bide ben aradan bir gün geçince değişik sebze yemeği yemek istiyorum önceki yemeğim kalıyor ee hem ondan hem diğerinden yesem çok olcak diye korkuyorum valla bu dukan beni biraz müsrif yaptı ne yalan söylim

goldencim aynısı bendede var evvelki gün yaptım birkez yedim dün saf pro günümdü bugünde kendime ali nazik yaptım fasülyem öylece kaldı ya bide ben aradan bir gün geçince değişik sebze yemeği yemek istiyorum önceki yemeğim kalıyor ee hem ondan hem diğerinden yesem çok olcak diye korkuyorum valla bu dukan beni biraz müsrif yaptı ne yalan söylim

aynen cnm bendede öyle oluyo aynı şey 2 gün sonra pek yenmiyo bende oyüzden azar azar alıyorum marketten 250 gr fasulye yada 2 patlıcan falan:KK70: diğer türlü dediğin gibi kalıyo bosa gidiyo

Selam. Hosgeldin aramiza. Ben de farmakologum. Suanda cok hastayim. Atlatir atlatmaz yeniden dukana devam edecegim. 7 keto kullanmaya baslayacagim Dukan diyeti yaninda. Ne dersin?
eczacı arkadaş aramıza hoşgeldin sizin gibi sağlıkçılarıda aramızda görünce valla daha bi huzurlu yapıyom ben diyetimi sanada başarılar diliyorum dukancım 7keto neki anacım beni mazur gör bilemedim işte marak ettim

kızlarrrr
az önce doktordan geldim bu arada tansiyon hala 15 ler 14 lerde uçuyo
diyetimin ismini vermedim ama protein ağırlıklı bi diyet dedim. sakın ha dedi artık tıp dünyası
protein diyetini önermiyor. dedim cuma günü bıraktım. sakın başlama dedi tam 24 tane test-tahlil
istedi cuma günü yaptırıcam artık. bakalım sonuç ne olacak

Bence doktorun Atkins diyeti sanmıştır. Zira Atkins çok yağ ve kolesterol içerdiği için hiç önerilmiyor. Yine de tahlil sonuçlarını değerlendirirsin tabi.

Mukemmelsin. Ben de o kadar vermeliyim. Cuma'dan bu yana yapamiyorum. 28 Nisan'da basladim. 6 kilo verdim. 20li kilolari verdigimi gorecek miyim? ah ahhhh

çok tşkr ederim:)buradaki herkes mükemmel bendeki kilo fazlaydı o yüzden büyük başarı gibi duruyo sadece..5 ay önce bende aynen senin gibi düşünüyodum..ama gerçekten başarı çok uzakta deil..yeterki isteyelim hepimiz arzu ettğimiz kilolara kavuşacağız..En Büyük KK ve tabi dukann:))

Tarifler tamamen el yordami uyduraraktir.

Hindistan cevizli keklerim:

100 ml sut, 2 corba kasigi splenda, 1 bardak yulaf kepegi, 3 yumurta aki, hindistan cevizi, 1/2 kabartma tozu, vanilya aromasi. Cirpip silikon kek kalibinda 180 derece firinda pisirdim.

$DSC07134.jpg

$DSC07133.jpg

Kakaolu kekim:

1 bardak sut, 1 bardak takita tatlandirici, 1 bardak bugday kepegi, 4-5 kasik yulaf kepegi, 3 yumurta sarisi, kakao, 1/2 kabartma tozu. Cirpip borcam kek kalibinda 180 derece firinda pisirdim.

$DSC07135.jpg

$DSC07137.jpg

Ssoleilcigim. Yarin da cikolatali pudingi yapacagim. Bir anda bunlari yaptim ciktim.
:KK56:

Son düzenleme:
eczacı arkadaş aramıza hoşgeldin sizin gibi sağlıkçılarıda aramızda görünce valla daha bi huzurlu yapıyom ben diyetimi sanada başarılar diliyorum dukancım 7keto neki anacım beni mazur gör bilemedim işte marak ettim

Canim tesekkur ederim. Onceki sayfalarda acikladik. Sen takma kafana 7 ketoyu.

X