- 10 Ekim 2010
- 1.836
- 12
arkadaşlar bişi dicem ya mısır nışastası falan var sankı dukanın dışına cıkılıyo gıbı..
tarif dukanın sitesinden :)
hepsini biranda yememek ve arada yapmak koşuluyla serbest
ıyıymış ozaman :) teşekkür ederim arada bende yaparım..
sayfa numarası yok aklımda ama yeniden yazarım :)
- 3 yemek kaşığı mısır nişastası
- Yağsız süt 500 gram
- Toz tatlandırıcı 5 yemek kaşığı
- 2 yemek kaşığı toz az yağlı kakao(yağsız bulabilirsen daha iyi)
bir kapta kakao nişasta ve tatlandırıcıyı karıştırıp yavaş yavaş sütü ekliyoruz kısık ateşte tahta kaşıkla pişiriyoruz dolapta 2 saat bekledikten sonra hindistan cevizide ekleyebilirsin üstüne
ıyıymış ozaman :) teşekkür ederim arada bende yaparım..
Hemen gidiyorum yapmaya. Bayilmistim ben buna.
afiyet olsun 1 kaşıkda benim içi ye sütüm az yapamıyorumneyse bu seferde eksik kalayım
Selamlar herkese,
Uzun zamandır foruma giremiyordum. ben en son bırakalı 300 sayfa artmış. son sayfadan 10 sayfa önceden okuyayım dedim. Goldenvenusun tahlil yaptıracağını gördüm ama sanırım sonuçları paylaşmadı. ben merak ettim açıkçası. iyi di mi sonuçların? benimde yaptırmam lazım. ama rejime bayağı ara verdim. kan değerlerine bu rejimin nasıl etkisi olduğunu yaptırsamda anlamam. o yüzden sen sonuçlarını paylaşırsan sevinirim.
goldencim aynısı bendede var evvelki gün yaptım birkez yedim dün saf pro günümdü bugünde kendime ali nazik yaptım fasülyem öylece kaldı ya bide ben aradan bir gün geçince değişik sebze yemeği yemek istiyorum önceki yemeğim kalıyor ee hem ondan hem diğerinden yesem çok olcak diye korkuyorum valla bu dukan beni biraz müsrif yaptı ne yalan söylimÖğle yemeğim yumurtalı taze fasulye kavurması ve light ayran
sabahtan beri yazılanları okuycam die yemeği bile pc başında yemişim
Eki Görüntüle 202894
bu arada güclendirmemin 3üncü günundeyim 200 gr daha verdim
goldencim aynısı bendede var evvelki gün yaptım birkez yedim dün saf pro günümdü bugünde kendime ali nazik yaptım fasülyem öylece kaldı ya bide ben aradan bir gün geçince değişik sebze yemeği yemek istiyorum önceki yemeğim kalıyor ee hem ondan hem diğerinden yesem çok olcak diye korkuyorum valla bu dukan beni biraz müsrif yaptı ne yalan söylim
eczacı arkadaş aramıza hoşgeldin sizin gibi sağlıkçılarıda aramızda görünce valla daha bi huzurlu yapıyom ben diyetimi sanada başarılar diliyorum dukancım 7keto neki anacım beni mazur gör bilemedim işte marak ettimSelam. Hosgeldin aramiza. Ben de farmakologum. Suanda cok hastayim. Atlatir atlatmaz yeniden dukana devam edecegim. 7 keto kullanmaya baslayacagim Dukan diyeti yaninda. Ne dersin?
kızlarrrr
az önce doktordan geldim bu arada tansiyon hala 15 ler 14 lerde uçuyo
diyetimin ismini vermedim ama protein ağırlıklı bi diyet dedim. sakın ha dedi artık tıp dünyası
protein diyetini önermiyor. dedim cuma günü bıraktım. sakın başlama dedi tam 24 tane test-tahlil
istedi cuma günü yaptırıcam artık. bakalım sonuç ne olacak
canım gecmıs olsun yaa
benımde tansıyonum yukesktı ama tuzu kestım dıyete basladım gectı
bende sabah dr. a gıttım kızlar
butun testlerım normal cıktı cok sevındım
Mukemmelsin. Ben de o kadar vermeliyim. Cuma'dan bu yana yapamiyorum. 28 Nisan'da basladim. 6 kilo verdim. 20li kilolari verdigimi gorecek miyim? ah ahhhh
eczacı arkadaş aramıza hoşgeldin sizin gibi sağlıkçılarıda aramızda görünce valla daha bi huzurlu yapıyom ben diyetimi sanada başarılar diliyorum dukancım 7keto neki anacım beni mazur gör bilemedim işte marak ettim