Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın canlarımmmmmmmmm
Hayırlı Cumalar olsun hepimize, sağlıklı sıhhatli olalım inşallah (bacınız şifayı kapmış boğazımdan alevler çıkıyor, insan alttan üstten böyle fena hasta olmaz ki anacım )

tarçın, zencefil, elma kürü ne bulursam yapıyom benim hastalığımda çekilesi dert değil yataklara düşmemek için mücadelem, izin alabilirsem yarın evde yatıp dinlenicem inşallahhh

1 saat 20 dk oldu hala okuyorum hergün çeşitli alıntılar yapıyorum derken küçük patron gelince hemen sayfa kapanıyor gidiyor hepsi bakalım bugün başarılı olabilecekmiyim

Canım geçmiş olsun, tatil dönüşü kötü süprizzz olmuş
Kayınvalidene sevgilerimi iletiyorum, Allah böyle insanların gönüllerine göre versin , bir derdin bir sıkıntın varmı diye sormak varken yapıştırı vermiş kendi teşhisini, bende 16 aylık evliyim millet 1 . yıl bittiğinden beri gözümün içine bakıyor hani nerde niye yok gibi hatta şakalara döküldü iş ama ben evlendiğimde 68-70 kg arasındayken 1 yıl sonunda 84 gördüm, soran yok hani noluyo diye anca bebek yok mu???
Allah kimseye dermansız dert vermesin ama bende biz ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz hiç birşeyi kafana takma bak zor zamanlarda yaşamışsın önemli olsan eşinle mutluluğun,huzurun, sağlığınız... Fit olalım sağlıklı olalım sonra yapalım bebişimizi

yavrukuşlar ben geldimm , acile gittim , bi iğne yaptılar , eve geldim , şimdi daha iyiyim çok şükür , yola çıkmadan bi bakıma sokayım kendimi dedim

geçmiş olsunnnnn canımmmm dikkat et kendineee

bi de sakın şunu unutma; en iyi intikam mutluluktur.

Evetttt ben bunu yazdım aklımın köşesineeee

merhabalar benim dukanda 5.günüm 80kg ile başladım bu sabah 78.400çıktım iyimi sizce teste 6 gün çıktı atağım yarın son tatlandırıcı almadım daha çayımı kahvemi şekersiz içiyorum sütmü yarım yağlı içiyorum günde 1bardak kadar peyniri ve yoğurtuda layt kullanmadım daha lor almıştım bimden murat bey oda tam yağlıymış bakmamışım öyle yiyiyorum şu an bir alışverişe çıkmam lazım tatlandırıcı için marka verirmisiniz bana seyirde tatlı yenilebiliyor sanırım tabi tatlandırıcı ile toz tatlandırıcı nerelerde satılıyor daha önce hiç kullanmadığım için bilgim yok verdiğim kilo iyimi sizce teste atakta 2.200gr vermem gerektiği çıkmıştı inşallah veririm daha az verirsem atağı uzaltmammı gerekir tecrübeli dukancılardan bilgi istiyorum sporda yapıyordum ama 2gündür yapamıyorum misafirim var ...ben yulaf kepeginden ekmek yaptım 5kaşık kepek 2kaşık yoğurt 4kasık süt 1yumurta kabartma tozu ile bunu kaç günde bitirmem lazım krepden daha iyi oldu gibi geldi krepi pek sevmedim ben ..pazar günü seyire geçeceğim o gün mevlüt var tavuklu pilav olacak ben tavuktan yiyebilirim değilmi ayran ile..ben şimdi seyirde neler yenecek onları araştırayım bir..

Günaydın bebeklerim, dün alıntı yapıp cevap yazamadım size kusuruma bakmayın, hepinizi çok seviyorum
Dün protein perşembesini unutmuşum bugün yapıyorum, hem de baya saf proteinli bir menüm var, yumurta akı ile omlet, light peynir, sonra ton balığı ile yoğurt, akşam da fırında hamsi, kola da içmeyeceğim bugün ve biraz da spor yapsam iyi olacak :26:

Henüz kahvaltı yapmadım, kim diyordu geçen gün hatırlamıyorum kahvaltıyı hemen yapmayın diyordu, gerçi ben kalkalı epey bi zaman oldu ama şimdi emre kahvaltı yapıyor ben de kahve içiyorum, birazdan da 1 lt su içerim 1 saat sonra da kahvaltı yaparım iyi olur sanırım.

Hepinizi çok öptüm hiç kimse için canınızı sıkmayın, hiçbir şey sizi üzemesin, üzecek insanlar girmesin hayatınıza, her ne dileğiniz varsa hemencik gerçekleşsi.
Mesela ben kısaca özet geçeyim : Medesama, sevgicimee, ipekime hayırlı, romantik, akıllı, yakışıklı bir eşşşşş
Prensesime güzel bir düğün ve datlu bir bebişşş
Delycimin ablasının istediği yere bir atamaaa, ona da datlu bi bebişşşş
Saskıncımaaa da bi tane bebişşş
Aliye sultana ne dileyeyim iş mi dilesem, eş mi dilesem bilemedim ki :44:
Başka aklıma gelmedi şimdi kimin ne dileği amin desin mübarek cuma günü
dua kapıları daha çok açılır

Daha önce sormuşumdur ama hatırlamıyorum şu an, doktor kontrolünde miyin sen? ne kadar süre denedin? bir süre sonra artık beklemenin anlamı yok ki canım, ben de 1 sene bekledikten sonra tedaviye başladım, tedavi dediğin öyle tüp bebek falan değil, yumurtlama takibine başlıyorsun, yumurtlamanın belirli bir günde olması için bir ilaç kullanıyorsun, ilaç dediğim de bir hormon, ondan sonra da çatlatma iğnesi çok basit bir tedavi bu, tedavi bile değil aslında yumurtlamanın zamanı tam olarak bilinmmediği için sen bu anı bilerek avantaj sağlamış oluyorsun. Psikolojini bu denli bozmanın anlamı yok, hamilelikte vucut sağlığının yanında psikoloji de çok ama çok önemli olacak senin için, o anın tadını yaşamak için serinkanlı ve mutlu olmalısın ama bu şekilde kötü anılar biriktirerek bunu yapamazsın

Bize de soruyorlardı sürekli, laf sokuyorlardı insanlar bunu yaşamadığı için verdikleri zararı anlamıyorlar, eskiden çocuğu olmayan insan çok nadirdi ama günümüzde emin ol dört kişiden ikisinde sebepsiz kısırlık var, bana da bu teşhis konuldu.

Son düzenleme:

Günaydınnnnnn canım 38 bedenleri görmek bizede nasip olur inşallahhhhhhhhhhhh
ve sanada maşallahhhhhhhhh
(adnan hocanın inşallah maşallahına döndüm )

Günaydın Dukancanlar

kiloların uçup gittiği bir gün olur inşallahhhh!!!!

bu arada benim göbeği görenler var mı, kaybolmuşta

Günaydın, gitsinde gelmesinnn yawwwwwwww

Ooooo dukan güzelleri görünmeme yolunda hızla ilerliyor, zıfır beden olasınız inşallahhhhh hehehehe

Günaydıııııııın

Günaydınnnnnnnnnnn olalım hep birlikte zıfırrrrr yawww

günaydınnnn canım, Allah yüzünü güldürsün hemiiiiiii, o hakim o hesap kitap bitirmişsin sen olayı, bide kaynanayı versek eline süper olurdu yawwww

senin o (+) (-) 1000 de herhalde tamamen duygusal perşembeye has olsa gerek

Günaydınnn kuzucuklarrrr hepinize güzel günler diliyorum bugün cumaaaaa yarın tatilllll yuppiiiiiii happy fridaysssss :)))

Ooooo dukan güzelleri görünmeme yolunda hızla ilerliyor, zıfır beden olasınız inşallahhhhh hehehehe

Günaydıııııııın

Aminnnnnnnn hepberaber inşallahh

Herkese iyi akşamlar!

Evet 24 oldum insanlar iş bulup evlenip yuva kuruyor ben hala okuyorum :)) Yüksek kimyager çıkacağım, sonrası Allah kerim...

Kuzumm okumanın yaşıbaşı yok ama bu cümle sana pek doğru değil 24 yaşında yüksek lisans kadar normal bişey yok istesen şu an bile iş de bulursun evlenirsin de :) bu arada benim çok sevimli bi arkadaşım da ordan mezun sanırsam sen de hacettepedeydin ve yine sanırsam lisansda aynı dönemsiniz..şeyma özdemir ismi :)

Hatta ve hattaaaa kısmetse ben de gelcem yanınıza..gerekirse işi de gücü de bırakırım ki bırakmam gerekecek gibi duruyo hedefim odtü

Ah o pantullar yok mu.... benim de en büyük zaferim küçük beden bir pantolona girebilmek

Şaşkınanne sana kıyamam ben..bu konuyla ilgili yazanların eline sağlık...

İPEEK Senin enerjine kurban nası da güzel yazmışsınn her cümlenin sonunda hay ağzına sağlık dedim

Callen için ben de adresimi yazacağım sana zahmet olmazsa çook mutlu olurummmm

Öperim hepinizii...

Günaydın emre ve güzeller güzeli annesineeee

AMinnnnnnnnnnn, rabbim dualarımızı kabul etsinn....
Başkannn aklıma gelmişken sorayım benim son zamanlarda hep canım sütlü nescafe çekiyorrrr arada bi yapıyorum ama sık sık olmasında sakınca var mı??? Süt zati yarımyağlıda ben yarı sıcak süt, yarı sıcak su yapıyorum oda bi alışkanlık oldu :26:

Günaydınnn kuzucuklarrrr hepinize güzel günler diliyorum bugün cumaaaaa yarın tatilllll yuppiiiiiii happy fridaysssss :)))
Aminnnnnnnn hepberaber inşallahh

günaydınnn canımm

Canim cok tatlisin ya:)) demek oyle bizimkini korkutuyomusum, daha simdilik pek korkacak bir sey yokta, bi 20 kilo sonra olabilir:)))

Eh isleri zor hakikaten, kadir kiynet bilsinler tabi.

HErkezcikler buradaa okumaktan yazamıyor kimsee :)

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
CÜmlemize...
ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin İNŞALLAHHH

Yaz kuzu yaz. GÖnderirim. ODTÜ ye bomba gibi girersin İNŞALLAHHH...

sağol kuzum yaaaa. valla ikisi de uyar bana ama iş daha acil )))))

atakta tatlandırıcı kullanamıyomuyuz tatlı için değil çay için şöyle günde 1-2 adet falan?

canım benim yazdıklarına üzülmedim aksine gerçekten yüzümü güldürdün hesaplamana bayıldımmm
herşeyin zamanı var artık bazı şeyleri görmemezlikten geldiğimi zannetmelerini istiyorum üzüldüğümü o uyuza belli etmiyorum o yönden bir adım öndeyim
kola meselesine gelince dün ona inat eve gelirken aldım ve 1,5 lt. light colayı içtim olmayacaksa olmasın çokta tınnnn
ben birileri çocuk istiyor diye kendi zevklerimden vazgeçemem bende istiyorum ama 80 yaşındaki anneannem bile coladan çocuk olmasaydı siz olmazdınız dedi bana. hayat benim öylede yaşıycam artık yeterki ilk göz ağrım, 14 yıllık aşkım, 1,5 yıllık eşim yanımda olsun

incecik olup bu yağlı göbeğimin ( ki fazla yağım kalmadı) içinde, hemde rahimde 5,5 cm bir myom varken, doktor hem myom hem kilo bebeğe zarar verir derken ben dünyaya gelecek Bahar'ım için tehlike oluşturmamak için çok sevdiğim tatlılardan, sabah o güzel kahvaltılardan, reçellerden mahrum kalıyorum. zannedilmesin ki ben görüntü için kilo veriyorum. o myom'u aldırmıyorum çünkü bebeğin yerleşecek yeri olmayabilirmiş ameliyattan dolayı aldırmıyorum her ay deli gibi ağrı çekiyorum diyet yapıyorum sadece bebeğimi düşünüyorum ben bu kadar fedakarlık yapıyorum ama o kadın halen beni suçluyor. ve inan görseniz minyon tipliyim görüntüm kötü bile değil sadece Baharım için...

canım klomenden bahsediyorsun galiba en son progesterona bakıldı ve çatlamam olduğunu ilaca gerek olmadığını söyledi doktor zaten 4 aydır deniyoruz ovulasyon kitlerim de var ama doktor önümüzdeki ay yumurta takibine başlayacak

kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.

bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.

hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına...

Canımmm harikasınnnnn...çok tebrik diyorum seni..maşallahh
İnan biz de seninle gurur duyuyoruz

Sen o kadar bilinçlisin ki..tıkırına bakanlar ne kadar da sabırlı diyodur ama sen aşmışsın çünkü sabırdan ziyade çok bilinçlisin..
Kendin için ne yapman gerektiğini hangi adımları atman gerektiğini çok daha iyi biliyosun,
Oturup dukanla yeni kitabı güncellesen yeridir yani.....

şuan bende senin düşündüklerini düşünüyorum nasıl gider bu kilolar bilmiyorum biraz ümitsizim aslında 87,5 tan 69 aaaaa nerde hayal gibi geliyo şu an tabi daha 3. günümdeyim.seni cook tebrik ederim umarım aynı kilo sorununu tekrar yaşamazsın...eşime dukandan bahsettiğimde yaaa olurmu öyle şey dedi bari meyve ye nolcak dedi seni örnek gösterdim ya kadın101 kilodan düşmüş dedim iki günlük ataktada 2 kilo gidince anca ikna oldu şimdi neyse onu yap sık dişini diyo

günaydın millet.hasta oluorum dökülüyor her yanım,,kış geldi hawalar buza kesti başladık yine :2: hiç keyfim yok bu yuzden we aksı gibide ogleden sonra tum gün fuarda olacaz :2: bugun proteın gunum we ben sabah dökülerek kalktıgım ıcın,tum yiyeceklerimi ewde unuttum o kafa ile,suan kahwaltımı yogurt we kepekle yapıorumn o yuzden malesef :2: ztn yarın tartıda gördugum rakama göre inş.artk haftaya guclendirme 2.yarıya gecicem..hepinize şimdiden iyi hafta sonları.öpüyorummm..

aminnn cnmmm inşşş

hiçkimse için kendini üzme.bu hayat senın baskalarının deil..madem eşinde senin yanında duruor,,diğerleri ne derse desin boş.yarına cıkacagımız malum iken,kımsenın sacma sapan isteklerını pohpohlamak zorunda deiliz.

iyi hadı gozunaydın we tebrikler cnm eee gecıomusun yanı sende artk guclendırmeye ???

Ahhhh Aliyem kırkbinkere maşallahhhhh

Şimdi sen o dukanın verdiği rakamı gördün yaaaa bikere daha kendime geldimmmm bizde görürürzzzz dimiiii sabredersek,azmedersek

Ahh canım yaa
Olmayan tüylerim diken diken olduuu
Gurur duyacaksın tabi. Sen içinden bir insan çıkardın resmennn
Ben eminim hayat sana bu şansı bir kere verdi diğer konularda da devam edecek bu güzellik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…