ben gruptan atıldımmı
giremedim bugün hatta tartılmayı bile unutmuşum çok moralim bozuk
tatil dönüşü apt.nın gider borusu tıkanmış yani biz yokken olmuş evimi su basmış 2 haftadır onunla uğraşıyorum
bugün kaynanam bana "kısır" dedi sabahtan beri ağlıyorum
bildirim yapmayıncamı listeye giremiyoruz yoksa ben artık gittimmi aranızdan???????????
yavrukuşlar ben geldimm , acile gittim , bi iğne yaptılar , eve geldim , şimdi daha iyiyim çok şükür , yola çıkmadan bi bakıma sokayım kendimi dedim
bi de sakın şunu unutma; en iyi intikam mutluluktur.
ben tedaviye gerek kalmadan doğal yolla hamile kalacağım. 58 kilodayken ki adet döngüm şimdiki ile aynı değil kilo verince düzelecek ve hoooppp bebiş kucağımda inşaallah
zaten oldu ki olmadı dediğin gibi tedavisi var yahuu 4 tane torunu var benim anneciğimin hiç yok annem bana bir defa bile sormadı ki benim eşim kanser tedavisi oldu doktorlar defalarca muayene olması lazım dedi annemde yanımdaydı bir defa sormadı hatta olmazsa olmasın kızım dedi bana. ama o uyuz kadın sürekli bende hatalar arıyor. sanki çocuğu alıp kendim sokucam içime.
muayene olmaktan bile korkan ben doktora rahim filmi çektirmek istiyorum dedim inşaallah bişey yokturda o film sonucunu yüzüne çarpmak istiyorum
Günaydın!!!
Ben de bu aralar kırıklık hissedenlerdenim, düzenli olarak yeşil çay içip içine zencefil-tarçın atma kararı aldım. Bakalım belki işe yarar da hasta olmadan kurtarabilirim. Vakit bulursam da şu multivitaminden alacağım, en azından bir ay deneyip fark oluyor mu görmek istiyorum.
Yazmayı unutmuşum: 38 beden bir kotum vardı, en son popoma kadar çekebilmiştim ama kapanmıyordu düğmeler bayağı ayrık kalıyordu. Bugün içine tam olarak girdim, düğmeler tam olarak kapandı - insan içinde giyebilirim yani!!
Hepinize güzel bir gün dilerim
Günaydın Dukancanlar
kiloların uçup gittiği bir gün olur inşallahhhh!!!!
bu arada benim göbeği görenler var mı, kaybolmuşta
Ooooo dukan güzelleri görünmeme yolunda hızla ilerliyor, zıfır beden olasınız inşallahhhhh hehehehe
Günaydıııııııın
Bak yaaa
4 ayda çocukmu olur yaa. Hemde sorunlu bir yıl geçirdikten sonra.
Bir daha ağlama bu yüzden ne olur. Tam adet dönemi zaten bünye bir tuhaf.
Öğretilmiş bilmemne diye bir konu var.
Bak şimdi
Sen her adet olduğunda ağlarsan ve kötü enerji yayarsan bünyene, aynı dietteki gibi vucut savunmaya geçecek. Sonra adetin düzensizleşecek sırf sen ağlama üzülme diyee. :)
Rabbim dengelemiş her şeyi
Çok erken ayrıcaaa
Az birbirinize doyun yaa bebe de neymiş. Birileri mutlu oalcak diyee.
Kolaya gelinceee içme sende kuzum. Onun yanında içme. Başka yerde ne yaparsan yap. Suyuna git biraz utansınnn.
Koladan oluyorsa aramızda 1000 yıl doğuramayacak kişiler var bence :)
Kız ne boşasın adam senii deli kolaymı öle çocuk için falan hemde 4 ayda. Adama gülerler. Hakim gülmekten kalemini falan kırar yanlışlıkla boşanacak diye idam sehpasına gidersiniz. Ayy hakim gözümün önüne gelddi.
* kaynana ; Hakim bey boşayın gelin kola içiyorr
* hakim ; Nasıl yani ??
* Kaynana; Gelin kısır hakim bey
* hakim ; Kolanın yanında kısır iyi fikir. Oturtmayı kapatıyprummm. Asın bu damadııı. Hahahahaa
Tabiki alattıkça azalacakkk. Hemde dalga geçmiş olacağız hayata dairrrr.
Ay sen birde çalışıyorsunnn
4 ayda çocukk
Hesap yapalım.
16 hafta yani 112 gün
Bunun ortalama 5 günden 5 kere adet olsann
112- 25 = 87
Bu moralle ve çalışma temposunda haftada 4 günü es geçsenizz 64 gün
87 - 64 = 23 gün
Bu 23 günün 1/3 ü yumurtlamama yada takvim hesabına göre olmayaqcak günlere denk gelse
23 - 8 = 15 gün
Ee bu 15 günde hepmi nokta atışı oluyorr. Şİmdi açtırmayın bana ağzımı yinee. Yarısı da öyle gitti.
Ya aşk olsun sana üzüldüğün şeye bak.
7 kere deneyip nasıl hamile kalacaksın sennn
Kesin o günlerde de kola içmişsinidr :)
Bende dünden bugüne - 1000 im :)
Perşembeleri strese girip kilo almış gibi oluorum ertesi gün pıssss. Hemde dün sebzecikli günümdüüü :)
Ooooo dukan güzelleri görünmeme yolunda hızla ilerliyor, zıfır beden olasınız inşallahhhhh hehehehe
Günaydıııııııın
Herkese iyi akşamlar!
Evet 24 oldum insanlar iş bulup evlenip yuva kuruyor ben hala okuyorum :)) Yüksek kimyager çıkacağım, sonrası Allah kerim...
Günaydın!!!
Yazmayı unutmuşum: 38 beden bir kotum vardı, en son popoma kadar çekebilmiştim ama kapanmıyordu düğmeler bayağı ayrık kalıyordu. Bugün içine tam olarak girdim, düğmeler tam olarak kapandı - insan içinde giyebilirim yani!!
Hepinize güzel bir gün dilerim
Günaydın bebeklerim, dün alıntı yapıp cevap yazamadım size kusuruma bakmayın, hepinizi çok seviyorum
Dün protein perşembesini unutmuşumbugün yapıyorum, hem de baya saf proteinli bir menüm var, yumurta akı ile omlet, light peynir, sonra ton balığı ile yoğurt, akşam da fırında hamsi, kola da içmeyeceğim bugün ve biraz da spor yapsam iyi olacak :26:
Henüz kahvaltı yapmadım, kim diyordu geçen gün hatırlamıyorum kahvaltıyı hemen yapmayın diyordu, gerçi ben kalkalı epey bi zaman oldu ama şimdi emre kahvaltı yapıyor ben de kahve içiyorum, birazdan da 1 lt su içerim 1 saat sonra da kahvaltı yaparım iyi olur sanırım.
Hepinizi çok öptümhiç kimse için canınızı sıkmayın, hiçbir şey sizi üzemesin, üzecek insanlar girmesin hayatınıza, her ne dileğiniz varsa hemencik gerçekleşsi.
Mesela ben kısaca özet geçeyim : Medesama, sevgicimee, ipekime hayırlı, romantik, akıllı, yakışıklı bir eşşşşş
Prensesime güzel bir düğün ve datlu bir bebişşş
Delycimin ablasının istediği yere bir atamaaa, ona da datlu bi bebişşşş
Saskıncımaaa da bi tane bebişşş
Aliye sultana ne dileyeyim iş mi dilesem, eş mi dilesem bilemedim ki :44:
Başka aklıma gelmedi şimdi kimin ne dileği amin desin mübarek cuma günü
dua kapıları daha çok açılır
Daha önce sormuşumdur ama hatırlamıyorum şu an, doktor kontrolünde miyin sen? ne kadar süre denedin? bir süre sonra artık beklemenin anlamı yok ki canım, ben de 1 sene bekledikten sonra tedaviye başladım, tedavi dediğin öyle tüp bebek falan değil, yumurtlama takibine başlıyorsun, yumurtlamanın belirli bir günde olması için bir ilaç kullanıyorsun, ilaç dediğim de bir hormon, ondan sonra da çatlatma iğnesi çok basit bir tedavi bu, tedavi bile değil aslında yumurtlamanın zamanı tam olarak bilinmmediği için sen bu anı bilerek avantaj sağlamış oluyorsun. Psikolojini bu denli bozmanın anlamı yok, hamilelikte vucut sağlığının yanında psikoloji de çok ama çok önemli olacak senin için, o anın tadını yaşamak için serinkanlı ve mutlu olmalısın ama bu şekilde kötü anılar biriktirerek bunu yapamazsın
Bize de soruyorlardı sürekli, laf sokuyorlardı insanlar bunu yaşamadığı için verdikleri zararı anlamıyorlar, eskiden çocuğu olmayan insan çok nadirdi ama günümüzde emin ol dört kişiden ikisinde sebepsiz kısırlık var, bana da bu teşhis konuldu.
Günaydınnn kuzucuklarrrr hepinize güzel günler diliyorum bugün cumaaaaa yarın tatilllll yuppiiiiiii happy fridaysssss :)))
Aminnnnnnnn hepberaber inşallahh
Ben ne yaptığını söyleyeyim mi? Deli gibi korkuyor. "Çok daha güzel görünecek, dikkat çekecek, yanında kötü kalırsam, beni beğenmezse, elalem bakarsa, aklı çelinirse..." ve daha nice korkutucu düşünce geliyor aklına. Beter olsunlar diyorum bazen.Çıpçıtır olalım, akılları kalsın, içleri içlerini yesin, kadir kıymet bilsinler biraz.
Günaydın bebeklerim, dün alıntı yapıp cevap yazamadım size kusuruma bakmayın, hepinizi çok seviyorum
Dün protein perşembesini unutmuşumbugün yapıyorum, hem de baya saf proteinli bir menüm var, yumurta akı ile omlet, light peynir, sonra ton balığı ile yoğurt, akşam da fırında hamsi, kola da içmeyeceğim bugün ve biraz da spor yapsam iyi olacak :26:
Henüz kahvaltı yapmadım, kim diyordu geçen gün hatırlamıyorum kahvaltıyı hemen yapmayın diyordu, gerçi ben kalkalı epey bi zaman oldu ama şimdi emre kahvaltı yapıyor ben de kahve içiyorum, birazdan da 1 lt su içerim 1 saat sonra da kahvaltı yaparım iyi olur sanırım.
Hepinizi çok öptümhiç kimse için canınızı sıkmayın, hiçbir şey sizi üzemesin, üzecek insanlar girmesin hayatınıza, her ne dileğiniz varsa hemencik gerçekleşsi.
Mesela ben kısaca özet geçeyim : Medesama, sevgicimee, ipekime hayırlı, romantik, akıllı, yakışıklı bir eşşşşş
Daha önce sormuşumdur ama hatırlamıyorum şu an, doktor kontrolünde miyin sen? ne kadar süre denedin? bir süre sonra artık beklemenin anlamı yok ki canım, ben de 1 sene bekledikten sonra tedaviye başladım, tedavi dediğin öyle tüp bebek falan değil, yumurtlama takibine başlıyorsun, yumurtlamanın belirli bir günde olması için bir ilaç kullanıyorsun, ilaç dediğim de bir hormon, ondan sonra da çatlatma iğnesi çok basit bir tedavi bu, tedavi bile değil aslında yumurtlamanın zamanı tam olarak bilinmmediği için sen bu anı bilerek avantaj sağlamış oluyorsun. Psikolojini bu denli bozmanın anlamı yok, hamilelikte vucut sağlığının yanında psikoloji de çok ama çok önemli olacak senin için, o anın tadını yaşamak için serinkanlı ve mutlu olmalısın ama bu şekilde kötü anılar biriktirerek bunu yapamazsın
Bize de soruyorlardı sürekli, laf sokuyorlardı insanlar bunu yaşamadığı için verdikleri zararı anlamıyorlar, eskiden çocuğu olmayan insan çok nadirdi ama günümüzde emin ol dört kişiden ikisinde sebepsiz kısırlık var, bana da bu teşhis konuldu.
Günaydınnn kuzucuklarrrr hepinize güzel günler diliyorum bugün cumaaaaa yarın tatilllll yuppiiiiiii happy fridaysssss :)))
Aminnnnnnnn hepberaber inşallahh
Kuzumm okumanın yaşıbaşı yok ama bu cümle sana pek doğru değil 24 yaşında yüksek lisans kadar normal bişey yokistesen şu an bile iş de bulursun evlenirsin de :) bu arada benim çok sevimli bi arkadaşım da ordan mezun sanırsam sen de hacettepedeydin ve yine sanırsam lisansda aynı dönemsiniz..şeyma özdemir ismi :)
Hatta ve hattaaaa kısmetse ben de gelcem yanınıza..gerekirse işi de gücü de bırakırım ki bırakmam gerekecek gibi duruyo hedefim odtü
Ah o pantullar yok mu....benim de en büyük zaferim küçük beden bir pantolona girebilmek
Şaşkınanne sana kıyamam ben..bu konuyla ilgili yazanların eline sağlık...
İPEEK Senin enerjine kurbannası da güzel yazmışsınn her cümlenin sonunda hay ağzına sağlık dedim
Callen için ben de adresimi yazacağım sana zahmet olmazsa çook mutlu olurummmm
Öperim hepinizii...
merhabalar benim dukanda 5.günüm 80kg ile başladım bu sabah 78.400çıktım iyimi sizce teste 6 gün çıktı atağım yarın son tatlandırıcı almadım daha çayımı kahvemi şekersiz içiyorum sütmü yarım yağlı içiyorum günde 1bardak kadar peyniri ve yoğurtuda layt kullanmadım daha lor almıştım bimden murat bey oda tam yağlıymış bakmamışım öyle yiyiyorum şu an bir alışverişe çıkmam lazım tatlandırıcı için marka verirmisiniz bana seyirde tatlı yenilebiliyor sanırım tabi tatlandırıcı ile toz tatlandırıcı nerelerde satılıyor daha önce hiç kullanmadığım için bilgim yok verdiğim kilo iyimi sizce teste atakta 2.200gr vermem gerektiği çıkmıştı inşallah veririm daha az verirsem atağı uzaltmammı gerekir tecrübeli dukancılardan bilgi istiyorum sporda yapıyordum ama 2gündür yapamıyorum misafirim var ...ben yulaf kepeginden ekmek yaptım 5kaşık kepek 2kaşık yoğurt 4kasık süt 1yumurta kabartma tozu ile bunu kaç günde bitirmem lazım krepden daha iyi oldu gibi geldi krepi pek sevmedim ben ..pazar günü seyire geçeceğim o gün mevlüt var tavuklu pilav olacak ben tavuktan yiyebilirim değilmi ayran ile..ben şimdi seyirde neler yenecek onları araştırayım bir..
Bak yaaa
4 ayda çocukmu olur yaa. Hemde sorunlu bir yıl geçirdikten sonra.
Bir daha ağlama bu yüzden ne olur. Tam adet dönemi zaten bünye bir tuhaf.
Öğretilmiş bilmemne diye bir konu var.
Bak şimdi
Sen her adet olduğunda ağlarsan ve kötü enerji yayarsan bünyene, aynı dietteki gibi vucut savunmaya geçecek. Sonra adetin düzensizleşecek sırf sen ağlama üzülme diyee. :)
Rabbim dengelemiş her şeyi
Çok erken ayrıcaaa
Az birbirinize doyun yaa bebe de neymiş. Birileri mutlu oalcak diyee.
Kolaya gelinceee içme sende kuzum. Onun yanında içme. Başka yerde ne yaparsan yap. Suyuna git biraz utansınnn.
Koladan oluyorsa aramızda 1000 yıl doğuramayacak kişiler var bence :)
Kız ne boşasın adam senii deli kolaymı öle çocuk için falan hemde 4 ayda. Adama gülerler. Hakim gülmekten kalemini falan kırar yanlışlıkla boşanacak diye idam sehpasına gidersiniz. Ayy hakim gözümün önüne gelddi.
* kaynana ; Hakim bey boşayın gelin kola içiyorr
* hakim ; Nasıl yani ??
* Kaynana; Gelin kısır hakim bey
* hakim ; Kolanın yanında kısır iyi fikir. Oturtmayı kapatıyprummm. Asın bu damadııı. Hahahahaa
Tabiki alattıkça azalacakkk. Hemde dalga geçmiş olacağız hayata dairrrr.
Ay sen birde çalışıyorsunnn
4 ayda çocukk
Hesap yapalım.
16 hafta yani 112 gün
Bunun ortalama 5 günden 5 kere adet olsann
112- 25 = 87
Bu moralle ve çalışma temposunda haftada 4 günü es geçsenizz 64 gün
87 - 64 = 23 gün
Bu 23 günün 1/3 ü yumurtlamama yada takvim hesabına göre olmayaqcak günlere denk gelse
23 - 8 = 15 gün
Ee bu 15 günde hepmi nokta atışı oluyorr. Şİmdi açtırmayın bana ağzımı yinee. Yarısı da öyle gitti.
Ya aşk olsun sana üzüldüğün şeye bak.
7 kere deneyip nasıl hamile kalacaksın sennn
Kesin o günlerde de kola içmişsinidr :)
Bak yaaa sen çözmüşsün zaten olayı. İnanıyorsun bir keree. Ayrıca eşinin hastalığından dolayı da olabilir.
Bence senin kaynanı kenara çekip " Bak annecim sen bana kocamın yanında böyle diyorsun ama aslında onu üzüyorsun. İçten içe sorunun kendisinde olduğunu düşünüp üzülüyor. Daha önce tedavi oldu ama ALLAH korusun bu üzüntü her şeyi tetikleyebilir. Çocuk nasılsa olur ama ben kocamın hasta olmasını istemiyorum. Ben nasılsa doğururum ama sen bunu bir daha yapamazsın. O yüzden bizi üzmeyi bırak " demen lazım.
Hastalık olayı ciddi.
Haddim değil bu kadar yorum yapmak belki ama, yiyim çocuğu. Kocam yanımda olmayacaksa hiç bir şeyin önemi yok.
Umarım üzmemişimdir seni ama kaynanaında bunu anlaması lazım artık. Yazık değilmii 3 günlük dünyada.
Çok sinirlendim şuannn.
Canım geçmiş olsun, tatil dönüşü kötü süprizzz olmuş
Kayınvalidene sevgilerimi iletiyorum, Allah böyle insanların gönüllerine göre versin , bir derdin bir sıkıntın varmı diye sormak varken yapıştırı vermiş kendi teşhisini, bende 16 aylık evliyim millet 1 . yıl bittiğinden beri gözümün içine bakıyor hani nerde niye yok gibi hatta şakalara döküldü iş ama ben evlendiğimde 68-70 kg arasındayken 1 yıl sonunda 84 gördüm, soran yok hani noluyo diye anca bebek yok mu???
Allah kimseye dermansız dert vermesin ama bende biz ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz hiç birşeyi kafana takma bak zor zamanlarda yaşamışsın önemli olsan eşinle mutluluğun,huzurun, sağlığınız... Fit olalım sağlıklı olalım sonra yapalım bebişimizi
kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.
bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.
hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına...
kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.
bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.
hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına...
.
canım benim yazdıklarına üzülmedim aksine gerçekten yüzümü güldürdün hesaplamana bayıldımmm
herşeyin zamanı var artık bazı şeyleri görmemezlikten geldiğimi zannetmelerini istiyorum üzüldüğümü o uyuza belli etmiyorum o yönden bir adım öndeyim
kola meselesine gelince dün ona inat eve gelirken aldım ve 1,5 lt. light colayı içtim olmayacaksa olmasın çokta tınnnn
ben birileri çocuk istiyor diye kendi zevklerimden vazgeçemem bende istiyorum ama 80 yaşındaki anneannem bile coladan çocuk olmasaydı siz olmazdınız dedi bana. hayat benim öylede yaşıycam artık yeterki ilk göz ağrım, 14 yıllık aşkım, 1,5 yıllık eşim yanımda olsun
incecik olup bu yağlı göbeğimin ( ki fazla yağım kalmadı) içinde, hemde rahimde 5,5 cm bir myom varken, doktor hem myom hem kilo bebeğe zarar verir derken ben dünyaya gelecek Bahar'ım için tehlike oluşturmamak için çok sevdiğim tatlılardan, sabah o güzel kahvaltılardan, reçellerden mahrum kalıyorum. zannedilmesin ki ben görüntü için kilo veriyorum. o myom'u aldırmıyorum çünkü bebeğin yerleşecek yeri olmayabilirmiş ameliyattan dolayı aldırmıyorum her ay deli gibi ağrı çekiyorum diyet yapıyorum sadece bebeğimi düşünüyorum ben bu kadar fedakarlık yapıyorum ama o kadın halen beni suçluyor. ve inan görseniz minyon tipliyim görüntüm kötü bile değil sadece Baharım için...
iyi hadı gozunaydın we tebrikler cnmeee gecıomusun yanı sende artk guclendırmeye ???
Ahhhh Aliyem kırkbinkere maşallahhhhh
Şimdi sen o dukanın verdiği rakamı gördün yaaaa bikere daha kendime geldimmmm bizde görürürzzzz dimiiii sabredersek,azmedersek