Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İyi akşamlar kızlar,

nasılsınız? Ben bu ara çok yoğunum giremedim nete ama bu arada kk bakım nedeniyle kapatılıp yeniden açılınca bi haller oldu ve uzun süre bekleyip zaman aşımı diyor, anlamadım sorunu.

Ben arada bir telefondan bakar ses veririm size.

Bu arada güçlendirme son günler artık ve ben hala 55.6 kiloyum.

Mervecan, çekirgem callan a aynen devam ediyorum bırakmadım.

İpektoş dukan hareketlerimi de bırakmadım:)

yasenam, ben de seni öpüyorum.

Hepinizi öpüyorum, iyi geceler canlarım.

bugün 2.atak günüm kazasız belasız sona erdi..sürekli dudaklarım kuruyo böyle yapısyapış oluyo dukanın etkisimidir bilemedim:44:
hesaplamada 6 gün çıktı atak sürem ama ben o kadar sabredebileceğime inanmıyorum 3 gün yapıp seyire geçmeyi düşünüyorum benim gibi atak süresini kısa tutanınız varmı merak ediyorum sonraki aşamalarda olumsuz bi etkisini gördünüzmü ?tahminimce sabaha 85,8 falan gelicem yani 2 günlük atakta 1,7 vermiş olurum süper yaa........yaaa akşama kadar sizi okumaktan işimi yapamadım ne çok yazıyosunuz zayflıym derken işimden olcam.

ay niye gidesin kuzum. burdasın işte. ayrıca o kaynanan da haltetmiş. sen incecik çıtır çıtır ir anne olacan. hepimiz dua edeceğiz sana.

kilo veremiyorum aliyecim moralim bozuluyor 400 gr. verdim koca 3 haftada olsun diyorum artık biraz yumruk zamanım geldi sanırım. inşaallah o güzel günleride görürüm

evet aynı zamanda başlamıştık canım ama benim kilo vermem durdu gitmiyor artık birazda rahatsızlandım çok antibiyotik içtim onunda etkisi var sanırım. tickerim silinmedi ama şaşırdım bak şimdi hemen bunu yazıp kontrol edicem

hiçte haddini aşmadın medesam benim bu günkü üzüntümü sıkıntımı o gözümden akan yaşları ne kadar canımın yandığını Rabbim biliyor. ben onu Allaha havale ettim bu kaçıncı dersen bu ilk değil son da olmayacak. artık her adet gördüğümde ağlamaktan acaba bu ay sorarsa ne cevap vereceğim diye düşünmekten yoruldum. kısırlık sebebim ne onu da söliyim Cola içmemmiş. sanki günde 2,5 lt. cola içen bir insanım gibi belki 2 günde 1 bardak o kadar...

Aminnn canım benim
ya zaten anlatsam acırsın bana burada bekarlar var diye önceden dillendirmedim ama 15 aylık evliliğimde ilk 7,5 ayı zaten vajinismustum ben belki son 4 aydır bebek istiyorum ama kaynana bilmediği için böyle ama bilse beni o rahatsızlığımla vururdu.
belki de rahatsızım var birşeyim boşanayımmı eşimden o beni o ilk 7,5 ay bile bırakmadı çocuk için asla bırakmaz.

ya canım ne zormuş su işi hele ki bu su mutfak borusundan gelen içinde çay, makarna hatta biber bile olan bol yağlı bir su olunca insanın isyan edesi geliyor. hele ilk 1 hafta tam rezildik şimdi hafta sonları topluyorum yavaş yavaş
kaynanama isteyen herşeyi yapabilir çünkü şahsen artık ondan nefret etmekle birlikte hakkımı haram ediyorum kendisine

arkadaşım callan nedir utandım sorarken galba hepinizin bildiği bişiy..evde yapabileceğim bişeyse bende yapıyım.

Uyku apnesi bunu bir arastiracagim genellikle uyku arasinda yakaliyor ve nefes alabilmek icin bütün gücüyle bagiriyor gözleri kan canana dönüyor kisa sürüyor doktora bu sekil anlatiyor ama adini bile koyamadilar her zaman olmuyor yada uzun sürmüyor ki o ani doktorlar görsün.Allah kimseye yasatmasin gercekten cok kötü

Benim yazzdigim sütlac tarifinde sadece süzme peynir tarcin ve tatlandirici var süzme peynir agzinda top top oluyor yerken pirinc saniyorsun yalanci sütlac dukan sütlaci.. senin tarifde güzel benimki kolay oldugundan bunu yaparim hem malzeme gerekmiyor..

yavrukuşlar ben geldimm , acile gittim , bi iğne yaptılar , eve geldim , şimdi daha iyiyim çok şükür , yola çıkmadan bi bakıma sokayım kendimi dedim

canım atağı kısaltmaya çalışma , seyire geçince o atak günlerindeki kiloların patır patır gidişini özliceksinn

bende 86.8 ile başladım dukana , 6 gün atak yaptım , bence azcık sık dişini , bu iş sabır selamet işi çünkü

sen 2 gün atak için 1.7 diyosun ya , eğer öyleyse 6 gün için ben sana 3 kilo gider diyorum , bence dukan ne dediyse onu yap

kilo veremiyorum aliyecim moralim bozuluyor 400 gr. verdim koca 3 haftada olsun diyorum artık biraz yumruk zamanım geldi sanırım. inşaallah o güzel günleride görürüm

kuzum bu yazdıklarının hepsi ayrı ayrı sıkıntı farkındayım ama sen şimdi hiç birini dert etmeyeceksin. duraklama aslında o kadar da önemli birşey değil. hepimiz yaşıyoruz. hele ben uzmanı oldum. her 4-5 kilo verdikten sonra 1 ay durklamaya girdim. bak son duraklamamdan yeni çıktım daha. sabredeceksin, diyetini bozmayacaksın, niyetini de bozmayacaksın. duraklama bitince, yokuş aşağı gideceksin zaten. kaybettiğin zamanı telafi edeceksin emin ol.
dilersen yumruk yap. ben kendi adıma bir faydasını görmedim ama fayda gören arkadaşlar var. en doğrusu yürüyüşü artırman ve bol yeşil çay içmen. diyetini aksatma, küçük kaçamaklar bile olmasın. sınırlı izinlileri azalt hatta kes. yulaf kepeğini mutlaka tüket ve yerken bol su iç. bu saydıklarımdan en etkilisi yürüyüşü artırman. ama hepsinden önce sakin ve huzurl ol. tahmin edebiliyorum çok kolay değil. yine de yapman lazım. kayınvaliden bir daha sana kısır derse, ona en cilveli halinle şöyle de "aşkolsun anne yaaaaa, ben diyetteyim diyorum, sen bana kısır diyorsun. bak canım istedi şimdi. oldu mu hiç..." o sana şapşal şapşal bakarken sen de yayıla yayıla gülersin. bi de sakın şunu unutma; en iyi intikam mutluluktur.

geçmiş olsun kuzu. benim de aklıma uyku apnesi geldi okuyunca.

ay bi de bişey daha dicem. kaynanana söyle, artık kısır diye bişey kalmadı. şimdiki doktorların eline taşı versen, 9 ay 10 gün sonra doğurtuyorlar maşallah. tabi kendisi yüz yıl öncesinden kaldığı için bilemiyor bunları. bi de ben gıcık oldum kendisine buna da söyle bi zahmet. gece gece sinir yaptım yaaaaaaaaaaaa.

su baskını için çok geçmiş olsun, büyük zararınız yoktur umarım
eşinizin annesine gelince! bi kere hiç üzülmeyin. çünkü tamamen karakter(sizlik)le alakalı böyle şeyler. yani kusura bakmayın tamam yaşına hürmetim var ama öyle yani. yazık. sadece yazık. gelinim var oğlum var mutlular çok şükür bilincinde olması gerekirken kadının yaptığına bak ya. siz hamile kalsanız da o kadın bundan memnun olmicaktır. doğum yaptınız diyelim; hamilelikte bakamadın kendine bak zayıf doğdu torunum dicektir yüksek ihtimal. illa ki bişi bulur böyle pürüz insanlar sizi mutsuz etmek için. gönlünüze yük etmeyin hiç, vallahi. hamileyken de olucaktır böyle şeyler. şimdiden üzülmemeye alışın ki bebişe üzüntünüz yansımasın hamile olunca
ferah tutun gönlünüzü, dua etmesi bizden

bence çok yanlış bi karar o zaman atıyorum seyiri de 120 gün verdiyse 60 gün yapıverirsiniz bu mantıkla, ne anladım ben bu işten
net sonuç istiyosanız gerçekten, harfiyen uyun günlere.
zayıf günler sizinle olsun

çok geçmiş olsun, keşke bi teşhis konulabilse de tedavi yoluna gidilebilse en azından. Allah tekrar yaşatmasın

sağol Aliyemmm
bu günkü sıkıntılarım anlattıkça sanki azalan bir yük gibi biraz biraz gidiyor. benim o kadına söyleyecek lafım var hatta söylerdim de ama iyiki cevap vermemişim diyorum çünkü eşimin gözünde binlerce kat daha yükseldim ben hallederim dedi bana.
durakladım benle başlayanlar süper verdi ama ben kaldım öğleden sonra dersim oluyor kahvaltıyı yapıp çıkıyorum öğlen yiyemiyorum akşama yiyorum 2 öğüne düştü ondan olabilir diye düşündüm. kendime tupperware aldım yanımda götürcem artık yemeğimi
yürüyüşte yapıyordum hatta 1,5 saati buluyordu ama 2 haftadır çıkamıyorum sabah evle uğraşıyorum öğleden sonra işe gidiyorum bu evi halledene kadar canım çıktı su yağlı olunca hergün siliyorum sanki temiz değil gibi geliyor.
bayramda 1 dilim börek yedim o bitirdi beni sonra öğle yemekleri gitti şimdide adet olaacağım onun şişkinliği bir sürü sebebim var. yumruk yapıcam belki faydası olur ama 3 gün üst üste beyaz et, balık düşününce tuhaf oluyorum evde çeşit çeşit sebze varken ama dayanıcam artık
çok yazdım başını şişirdim efkarlandım sanırım:)

ben tedaviye gerek kalmadan doğal yolla hamile kalacağım. 58 kilodayken ki adet döngüm şimdiki ile aynı değil kilo verince düzelecek ve hoooppp bebiş kucağımda inşaallah
zaten oldu ki olmadı dediğin gibi tedavisi var yahuu 4 tane torunu var benim anneciğimin hiç yok annem bana bir defa bile sormadı ki benim eşim kanser tedavisi oldu doktorlar defalarca muayene olması lazım dedi annemde yanımdaydı bir defa sormadı hatta olmazsa olmasın kızım dedi bana. ama o uyuz kadın sürekli bende hatalar arıyor. sanki çocuğu alıp kendim sokucam içime.
muayene olmaktan bile korkan ben doktora rahim filmi çektirmek istiyorum dedim inşaallah bişey yokturda o film sonucunu yüzüne çarpmak istiyorum

Herkese iyi akşamlar!
Bu saatte tatlandırıcılı yoğurdumla bilgisayar karşısına geçtim gene. :)

Günaydın canım, saol.. İyi çalışmalar İyi dersler.. Okuyo muydun sen? Artık neyse :)) Yalnız tam da ortalamışsın gerçekten :) 7,4 - 7,4
[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Evet 24 oldum insanlar iş bulup evlenip yuva kuruyor ben hala okuyorum :)) Yüksek kimyager çıkacağım, sonrası Allah kerim...

İnşallah istediğimiz kiloya ineriz. Ben de çok duyuyorum ailemden "Şu an iyisin, ne 8 kilo mu vereceksin yok artık" gibisinden laflar... Kilomla takıntılıyım ama göz var izan var yani, sadece benim takıntım değil bu olay. Verilecek kilo hala var işte. :)

Arkadaşlar regl dönemi su tutma oranınız ne kadar?

Ona göre kendime kızıp kızmamaya karar vericem..:26:

2 kiloya kadar oynuyor valla benimki.

Sizin bu tariflere bayılıyorum, defterime de isimlerinizle yazıyorum hatta. Denemeliyim!

Ben ne yaptığını söyleyeyim mi? Deli gibi korkuyor. "Çok daha güzel görünecek, dikkat çekecek, yanında kötü kalırsam, beni beğenmezse, elalem bakarsa, aklı çelinirse..." ve daha nice korkutucu düşünce geliyor aklına. Beter olsunlar diyorum bazen. Çıpçıtır olalım, akılları kalsın, içleri içlerini yesin, kadir kıymet bilsinler biraz.

Tebrikler kızlaaarr Çalışın çalışıınnnn az kaldı haddiiii

Eki Görüntüle 548252

Ellerine sağlık!

Kızlar ben bugün çok pis tarçına dadandım..
nescafeme sütüme her içtiğim şeye tarcın serpiştirir oldum..

Bilemedim ya dur demelimiyimm..Uyarmak isteyen var mı beni

Tarçının şeker düşürücü özelliği varmış, normalde şekeri çabuk düşen bir insansan fazlası dokunabilir. Ama normal değerlerde seyrediyorsa şekerin bir problem olmaz, ben de bir ara dadanmıştım resmen.

Dukan'dan çok, ne yediğimizle bağlantılı bir durum diye düşünüyorum. Domates kırmızı, ıspanak yeşilimsi gibisinden... Çok ayrıntıya girmeyeceğim merak etmeyin. Kabızlık illetine tutuldum tutulalı böyle konulara rahatça girip çıkıyorum, tüm başlık sakinleri beni mazur görsün.

Şaşkınanne: : İnşallah hayırlısıyla güzel, çıtır bir anne olursun da tüm düşmanlar çatır çatır çatlar orta yerinden. Şimdiden dua falan birşeyler taşı üstünde, kötü niyetli insanlardan korkarım ben. Çevrende hele öyleleri varsa ekstra koruma lazım bence.

herşey yoluna girecek. herkes ettiğiyle kalacak emin ol. sen kendi yoluna bak, boşver hepsini.

Günaydın!!!

Ben de bu aralar kırıklık hissedenlerdenim, düzenli olarak yeşil çay içip içine zencefil-tarçın atma kararı aldım. Bakalım belki işe yarar da hasta olmadan kurtarabilirim. Vakit bulursam da şu multivitaminden alacağım, en azından bir ay deneyip fark oluyor mu görmek istiyorum.

Yazmayı unutmuşum: 38 beden bir kotum vardı, en son popoma kadar çekebilmiştim ama kapanmıyordu düğmeler bayağı ayrık kalıyordu. Bugün içine tam olarak girdim, düğmeler tam olarak kapandı - insan içinde giyebilirim yani!!

Hepinize güzel bir gün dilerim

Son düzenleme:
Günaydın Dukancanlar

kiloların uçup gittiği bir gün olur inşallahhhh!!!!

bu arada benim göbeği görenler var mı, kaybolmuşta

Ooooo dukan güzelleri görünmeme yolunda hızla ilerliyor, zıfır beden olasınız inşallahhhhh hehehehe

Günaydıııııııın

Bak yaaa
4 ayda çocukmu olur yaa. Hemde sorunlu bir yıl geçirdikten sonra.
Bir daha ağlama bu yüzden ne olur. Tam adet dönemi zaten bünye bir tuhaf.
Öğretilmiş bilmemne diye bir konu var.
Bak şimdi
Sen her adet olduğunda ağlarsan ve kötü enerji yayarsan bünyene, aynı dietteki gibi vucut savunmaya geçecek. Sonra adetin düzensizleşecek sırf sen ağlama üzülme diyee. :)
Rabbim dengelemiş her şeyi
Çok erken ayrıcaaa
Az birbirinize doyun yaa bebe de neymiş. Birileri mutlu oalcak diyee.
Kolaya gelinceee içme sende kuzum. Onun yanında içme. Başka yerde ne yaparsan yap. Suyuna git biraz utansınnn.
Koladan oluyorsa aramızda 1000 yıl doğuramayacak kişiler var bence :)
Kız ne boşasın adam senii deli kolaymı öle çocuk için falan hemde 4 ayda. Adama gülerler. Hakim gülmekten kalemini falan kırar yanlışlıkla boşanacak diye idam sehpasına gidersiniz. Ayy hakim gözümün önüne gelddi.
* kaynana ; Hakim bey boşayın gelin kola içiyorr
* hakim ; Nasıl yani ??
* Kaynana; Gelin kısır hakim bey
* hakim ; Kolanın yanında kısır iyi fikir. Oturtmayı kapatıyprummm. Asın bu damadııı. Hahahahaa

arkadaşım callan nedir utandım sorarken galba hepinizin bildiği bişiy..evde yapabileceğim bişeyse bende yapıyım.

Plates tarzı 1 saatlik bir program acayip faydalı. İsteyene cd yolluyorum. Bu hafta cd güncellenecek. Bana özelden isim adres telefon atarsan yollayabililrm sana da...

yavrukuşlar ben geldimm , acile gittim , bi iğne yaptılar , eve geldim , şimdi daha iyiyim çok şükür , yola çıkmadan bi bakıma sokayım kendimi dedim

Ne olduki chick
Geçmiş olsun

En iyi intikam mutlulukturr. Bunu çok tuttum. Cilve olayı yaa tam benliş iş. Dumur et ve sakın sesini titretme.Güçsüz görmesin asla senii.

He vallaaaa. Birde sana bana Medesaya bir çözüm bulsalar süper olacak...

Tabiki alattıkça azalacakkk. Hemde dalga geçmiş olacağız hayata dairrrr.
Ay sen birde çalışıyorsunnn
4 ayda çocukk
Hesap yapalım.
16 hafta yani 112 gün
Bunun ortalama 5 günden 5 kere adet olsann
112- 25 = 87
Bu moralle ve çalışma temposunda haftada 4 günü es geçsenizz 64 gün
87 - 64 = 23 gün
Bu 23 günün 1/3 ü yumurtlamama yada takvim hesabına göre olmayaqcak günlere denk gelse
23 - 8 = 15 gün
Ee bu 15 günde hepmi nokta atışı oluyorr. Şİmdi açtırmayın bana ağzımı yinee. Yarısı da öyle gitti.

Ya aşk olsun sana üzüldüğün şeye bak.
7 kere deneyip nasıl hamile kalacaksın sennn
Kesin o günlerde de kola içmişsinidr :)

Bak yaaa sen çözmüşsün zaten olayı. İnanıyorsun bir keree. Ayrıca eşinin hastalığından dolayı da olabilir.

Bence senin kaynanı kenara çekip " Bak annecim sen bana kocamın yanında böyle diyorsun ama aslında onu üzüyorsun. İçten içe sorunun kendisinde olduğunu düşünüp üzülüyor. Daha önce tedavi oldu ama ALLAH korusun bu üzüntü her şeyi tetikleyebilir. Çocuk nasılsa olur ama ben kocamın hasta olmasını istemiyorum. Ben nasılsa doğururum ama sen bunu bir daha yapamazsın. O yüzden bizi üzmeyi bırak " demen lazım.
Hastalık olayı ciddi.
Haddim değil bu kadar yorum yapmak belki ama, yiyim çocuğu. Kocam yanımda olmayacaksa hiç bir şeyin önemi yok.
Umarım üzmemişimdir seni ama kaynanaında bunu anlaması lazım artık. Yazık değilmii 3 günlük dünyada.

Çok sinirlendim şuannn.

Sanadaaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın Dukancanlar

kiloların uçup gittiği bir gün olur inşallahhhh!!!!

bu arada benim göbeği görenler var mı, kaybolmuşta

Ben gördümmm cehennemin dibine gidiyorduuu. Gidişi olur dönüşü olmaz inşallahhh. Hepimizimkileride yanına alarak tabikiii...

Bende dünden bugüne - 1000 im :)
Perşembeleri strese girip kilo almış gibi oluorum ertesi gün pıssss. Hemde dün sebzecikli günümdüüü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…