- 30 Aralık 2007
- 10.035
- 223
sınavdaki başarın için tebrikler..ayy çok teşekkür ederimm :))) duygulandım ben de seni çok sevdimmm :)) sevmesem bunları yapamam zaten
çok güzel bilgiler vermişsiniz teşekkürler..ben 38 yaşındayım ankaradayım bu 7 ketoya nasıl baktırılıyor..aslında dikkat edince kolay kilo veren birisiyim.ama merak ettim şimdi..7 keto vücudumuzda bulunan dogal bı maddedır.bu metabolızma hızını artıran yanlış hatırlamıyorsam DHEA hormonundan metabolıze edılen bır maddedır.yaş artıkca bu oran azalır ve metabolızmanın yavaşlamasına neden olur.ancak bu durum normalde 45 yaşına kadar normal sevıyelerdedır..daha sonrasında düşmeye başlar..metabolızma hızındakı yavaşlıkların altından genelde 7 keto eksıklıgı cıkar..tabı normal sınırlardayken bunu kullanmakta vücutta dönüşü olmayan zararlara neden olabılır.
güzel tarifler..bu gün parça et haşaldım ve telefonum çaldı gevezelik ederken yakmak üzüreyken kapattım..bunu saf protein günündede yapabilirsiniz malum bira protein günü yemek bulmak zor oluyor.birincisi yağsız dana etini yemeklik doğranacak sonra bunu isterseniz düdüklüye koyun iyice pişince içine sarımsak dorayın ve birazcıkta salça az miktarda sulu bi yemek yani anlayacağınız sahte kelle paça güzel oluyor.diyer tarifimde tavukları iyice haşlayın sonra bunu didikleyin 1 yumurta sarının içine yarım limon sıkın iyice çırpın,didiklediğiniz eti suyunun içine atın ve yaptığınız terbiyeyi içine boşaltın.kaynasın tamam bu kadar inşallah beğenirsiniz....
Evet hayatim baktirmadan olmaz. Ben okulda kolayca baktirabilirim diye dusunuyorum. O yuzden iyilesmeyi dort gozle bekliyorum. Ek olarak ben asiri obez oldugum icin metformin kullaniyorum. Endokrindeki arkadaslarim once tum analizleri yaptilar. Seker hastasi olmadan basla buna dediler. Ben de basladim. 1000lik kullaniyorum G2K. Bunun disinda yumurta yemedigim zaman kolin+inositol+metiyonin (lipotropic factors) aliyorum. Tum bunlari saglikli olmak icin yapiyorum tabi. Kilo vermek icin degil. Morbid obeze dayandigimdan arkadaslarla oturduk iyice dusunup karar verdik.
7 keto icinse analiz sonrasi karar verecegim. Sen 26sin ben de 32. Aslinda bizde dusuk olmayabilir. Bakalim, sonuclari paylasirim burada.
lipotropic factors bu bendede var ama kulanmıyorum ne işe yarıyor .bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım ama çekmeceyi bekliyor..sporsuz işe yaramdağını düşündüğümden kullanamadım.