kizlar bisi sorcam sndezyflaklbu (kisaltarak yazdim)sitesi varya oraya giremiorum sizdede ayni sorun varmi ben yurtdisinda oldugum icinmi giremiorum:26:
Arkadaşlar sonunda 7'li rakamları gördümm
Evet hayatim baktirmadan olmaz. Ben okulda kolayca baktirabilirim diye dusunuyorum. O yuzden iyilesmeyi dort gozle bekliyorum. Ek olarak ben asiri obez oldugum icin metformin kullaniyorum. Endokrindeki arkadaslarim once tum analizleri yaptilar. Seker hastasi olmadan basla buna dediler. Ben de basladim. 1000lik kullaniyorum G2K. Bunun disinda yumurta yemedigim zaman kolin+inositol+metiyonin (lipotropic factors) aliyorum. Tum bunlari saglikli olmak icin yapiyorum tabi. Kilo vermek icin degil. Morbid obeze dayandigimdan arkadaslarla oturduk iyice dusunup karar verdik.
7 keto icinse analiz sonrasi karar verecegim. Sen 26sin ben de 32. Aslinda bizde dusuk olmayabilir. Bakalim, sonuclari paylasirim burada.
biz zaten burada hepimiz birbirimize destekçiyez.bu arada eczacı verdiğin bilgiler için teşekkür ederim kafamızı aydınlattın...
Evet hayatim baktirmadan olmaz. Ben okulda kolayca baktirabilirim diye dusunuyorum. O yuzden iyilesmeyi dort gozle bekliyorum. Ek olarak ben asiri obez oldugum icin metformin kullaniyorum. Endokrindeki arkadaslarim once tum analizleri yaptilar. Seker hastasi olmadan basla buna dediler. Ben de basladim. 1000lik kullaniyorum G2K. Bunun disinda yumurta yemedigim zaman kolin+inositol+metiyonin (lipotropic factors) aliyorum. Tum bunlari saglikli olmak icin yapiyorum tabi. Kilo vermek icin degil. Morbid obeze dayandigimdan arkadaslarla oturduk iyice dusunup karar verdik.
7 keto icinse analiz sonrasi karar verecegim. Sen 26sin ben de 32. Aslinda bizde dusuk olmayabilir. Bakalim, sonuclari paylasirim burada.
kızlaaaar karidesli bir tarifi olan var mı???
merak ettim bu 7 keto nedir ne işe yarar değerlerine hangi testle baktırılır biraz aydınlatırsan sevinirim :) google a sorup yalan yanlış bilgiler edinmek istemedim :)
metabolizma mı hızlandırıyor öyle anladım
sizlerle de sevincimi paylaşma gereği hissettim!!!!!! aöf soru ve cevapları açıklandı! cevapları almıştım benç Kontrol ettim! mezun oluyorum!!!!darısı seneye uludağ üniden de mezun olmanın başına DD
7 keto vücudumuzda bulunan dogal bı maddedır.bu metabolızma hızını artıran yanlış hatırlamıyorsam DHEA hormonundan metabolıze edılen bır maddedır.yaş artıkca bu oran azalır ve metabolızmanın yavaşlamasına neden olur.ancak bu durum normalde 45 yaşına kadar normal sevıyelerdedır..daha sonrasında düşmeye başlar..metabolızma hızındakı yavaşlıkların altından genelde 7 keto eksıklıgı cıkar..tabı normal sınırlardayken bunu kullanmakta vücutta dönüşü olmayan zararlara neden olabılır.
7 keto vücudumuzda bulunan dogal bı maddedır.bu metabolızma hızını artıran yanlış hatırlamıyorsam DHEA hormonundan metabolıze edılen bır maddedır.yaş artıkca bu oran azalır ve metabolızmanın yavaşlamasına neden olur.ancak bu durum normalde 45 yaşına kadar normal sevıyelerdedır..daha sonrasında düşmeye başlar..metabolızma hızındakı yavaşlıkların altından genelde 7 keto eksıklıgı cıkar..tabı normal sınırlardayken bunu kullanmakta vücutta dönüşü olmayan zararlara neden olabılır.
Bir de yasi devre disi birakan soyle bir durum var. bazilari su icsem yariyor der. ya da her turlu diyeti yaptirsa da kilo veremez. her testi yaptirir (ama kimsenin 7 ketoya bakmak aklina gelmez) ve hersey normaldir. oysa 7 ketosu dusuk olabilir. gidalarla takviye de edilemez. benim boyle bir durumum olabilir. o yuzden baktirmak istiyorum.
mukemmelsin.
canim benim. bu forumdan tanisip da bu kadar iyi anlastigimiza gorustugumuze, telefonlastigimiza, beraber istanbula gittigimize, istanbulda gecirdigim oksuruk krizinde beni bogulmaktan kurtardigina inanamiyorum.
canimsin.
2 meslek sahibi oldun. seninle gurur duyuyorum.
teşekkürler benim bir kuzenim var anlattığın gibi ne yese yarar ne yapsa zayıflayamaz testleride hep normal çıkar o aklıma geldi ondan sorayım dedim hangi testle bakılıyor buna 7 keto testimi istemek lazım bu özel bir ilaçlamı tedavi edililiyor
olmuyomu bebek elısa bızım de 7 senedır olmuyor.
valla biz daha o aşamaya bile gelemedik 1.5 senedir evliyim vajinimusum vardı benim yeni yeni aşıyorum çok kötü günler geçirdim hala da geçiriyorum
kızlaaar
Şimdi spor salonundan geliyorum pazartesi günü platese başlıyorum
bakalım nasıl olacaaak çok heyecanlıyım paylaşayım dedim canlar
harcadığın enerjiden dolayı..vücut protein yakmak için 35 kalori harcarmış 1 gr protein içindi sanırım oldukça fazla yani..karboyu ve yağı yakmak içinde 4 kaloricik harcarmış..aradaki farka bak..
kızlar bana deli gibi ateş basıyor bu diyete başlayalı. çokta su içiyorum eskiden de içerdim de şimdi daha bir susuyorum.
korktum ben şimdi :26:
tabi eğe beni istediğim kiloya indirirse ahahaha
kız olursa da dukana yada dukaniye koyarsın
şartlar ney, gerektiriyorsa öyle yaşanıyor ve insan sürekli evrim geçiriyor yeni diyet evrimi dukan diyeti..walla kaç sene yaşadıklarını bilmiyorum tabii ki:)) dağda tepede ne hayvan bulurlarsa onu yiyorlardı herhal:))
afiyet olsun nefis gözküyor..Öğle yemeğim yumurtalı taze fasulye kavurması ve light ayran
sabahtan beri yazılanları okuycam die yemeği bile pc başında yemişim
Eki Görüntüle 202894
çok güzelbu arada güclendirmemin 3üncü günundeyim 200 gr daha verdim
canım burda anlaşılmayan biz sürekli protein yemiyrouzki atak dönemi saf protein diğerlewrinde sırayal sebz eve meyvede gelmeye başlıyor..bence çok güzel sonuç alındığı için karalamaya çalışıyorlar..vallahi benimde kafama takılıyor bide ben kısa süreli yapacak olsam sorun olmaz ama uzun süre yapmam gerektiği için korkuyorum.:44:
evet dukan amca da öyle yazmıştı kitapta..
1500 kalorilik bir protein diyetinde 500 kalorisini vucut yakıyormuş. spor yapar gibi kilo veriyoruz ne güsel
bende eczacıyım enıne boyuna araştırdım..bi zararı oldugunu düşünmüyorum ayrıca protein dıye yedıgımız yıyeceklerdede karbonhidrat var..yanı ihtiyaç zaten karşılanıyo unu tuzu sekerı yağı hayatımızdan cıkarttık dıye nası bı zarar gelebılır kı..kalmış kı vucudun ıhtıyacı olan kısmını farketmeden alıyoruz bıle..
Selam. Hosgeldin aramiza. Ben de farmakologum. Suanda cok hastayim. Atlatir atlatmaz yeniden dukana devam edecegim. 7 keto kullanmaya baslayacagim Dukan diyeti yaninda. Ne dersin?
Kızlar ben acı biberin cok faydasını görmüştüm daha önce o yüzden şimdide acı pul biber kullanıyorum herşeyde bolca tavsiye ederim sizede
zayıflamak çok güzel en iyi yanı kıyafet dolabındaki herşeyin bol gelip hepsini atman süper bir duygu ben doğuma 125 kilo ile girdim boyumda 1,68 ve şuanda 67,5 kiloyum ve bundan gurur duyuyorum kendime acayip güvenim geldi eşim bana sana yeniden aşık oldum diyor