Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bAK YAAAA

Anlatın anlatın. Güçlendiremeyenler ne yapacakkk

pudra şekeriyle krema olmasa da olur. sufle ve dondurma. gereksiz kalori olmasın krema ve pudra şekeriyle.
leblebiyi ben de çok sevmem aslında ama o efsane bişey

Oyy kuzum benim hakkaten de sırf bana çalışmışsın çok teşekkür ederiimmmm.. hepsine tek tek bakıp uygulıycam en kısa zamanda da normale döncem

ben yarim yagli sutten yogurdumu kendim yapiyorum uzel oldu.
gecen gun light labne tarifini deneyeyim dedim, activiayi yarim kilo sute mayalayip suzuyosunuz. bunun benim bagirsaklari duzenlemesi gerekirdi. ilk yedim inanilmaz ishal oldum. dukanella yapmistim light labneyle, kesin dedim tatlandiriciyi fazla kacirdim ondan oldu. ama dun sade yedim yaptigim labneyi, yine ayni ishal. galiba faili bulundu. sizi de boyle etkiliyor mu. boyle olmamasi lazim ama. bakalim bir dahaki sefer kontrollu deney yapacam. dukanella da guzel olmustu ama napalim.

aliyecım öncelikle çorba yerine 2 ksk pilav bana göre olmaz.cunku pilav direk karbonhidrat we kitapta hafif bi baslangıc olarak corba ile baslayabılırsınız dıor.eger pilav yeme imkanımız olsa,onuda corba yerine su kdr pilav derdi bence.tatlı olarak ewt istediğin tatlıyı yıyorsun.bu öğünü istediğin seklinde düzenleyebiliorsun.korkacak bişi yok.eger sorun olsa ben kesin kılo alırdım.ekmegın yerınede müsli ile değiştiremezsin bence cunku onların karbonhıdrat degerı daha yuksek.ekmegı bıle ztn tam tahıllı dior normal bi ekmek demior.nişastalı ogundede,nişastalı besinin 200 gram gecmemelı,eger beyaz pirinç yiceksen 150 gram olmalı.değişim konusunda karar senin ama ben kitapta yazılanın dısına cıkmayı kendı adıma dogru bulmuorum.cunku alternatıfı olan seylerı ztn werior kitapta su besin yada su besin tuketılebılır die.

Son düzenleme:

Sen de tam Dukancı çıktın be canım İçinde varmış hee Doğuştan Dukancı Süpersiinn :129:

Valla öyle ama.. İyi yapardın bence de Ben başta bi şok oluyorum, sonra aklıma geliyo şöyle şöyle yapsaydım diye, sonra da sinir oluyorum kendime neden o anda aklıma gelmiyo diye :S
Evet.. Daha başlamadım ama, ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Daha ölçüm de yaptırmadım ya. Şimdilik ısınma gibi işte yürüyüş bisiklet ve o uzay yürüyüşü mü ne deniyo ondan yapıyorum. Bugün 3. olcak. Bugünden sonra artık gerçek kas yapmaya incelmeye falan bağlı egzersizlerle başlarız sanırım. Daha 1 kere diyalog kurdum kadınla, sinir oldum. Değiştirmek isteyince de, hani ne bilim neden falan diye sorarlar diyorum. Söylerim ama bu sefer de milletin işine gücüne laf gelmesin diyorum.. Napiyim.. Isınamadım diyim yani bari.. Baya bi antrenör var. Ama ondan sonra da o kadın bana dik dik bakcak bundan sonra. Dur daha yeni başladım hemen uyuzlar gibi çıkıntılık yapmiyim diyorum.. O da öyle yapmasaymış ama di mii
Yok eşimle o ilgilenmiyor, başka bi hoca. Erkek. Gerçi bana fark etmez erkek kadın.. Kabul ederlerse ikimizi de o çalıştırsın bari.. Ay onun hocasına bile karışmış benim kadın. Ben de uyuz oldum diyo eşim Hocası bişeyler soruyomuş, bu araya girip başka şeyler soruyomuş, sanki öbür hoca yanlış bişey yapmış gibi falan.. Benim hoca, 1 ayda kaç kilo vermek istiyosunuz demiş. Öyle bişey var mı yaa.. Olduu.. 10 kilo vermek istiyorum, hadi veriyim... Eşim de demiş onu siz söylüceksiniz Onun hocasıyla da bi gerilmiş bu kadın falan. Sonra çıkmış aradan

Parayı verdik canım.. Ama belki hoca değiştirebilirim. Hani kadına ayıp olmasın diyorum, kendini kötü hissetmesin falan ama.. Olmazsa eşimle aynı hoca olsun bahanesi uyduriyim napiyim.. dediğin tatktikleri de uyguliyim Çok hoşmuş İntikam zeytinyağlı hehehe Zaten şöyle bir soru vardı ankette bu arada: rejimin kilo vermedeki katkısına inanıyor musunuz, yoksa sadece spor mu falan gibi bişi. Ben de dedim: Zaten rejimin daha etkili olduğuna inanıyorum :) Şimdi anlatacak insanları toparliyim de anlatiyim

Kızlarr sut tozu ıle yaptığım kahve (ilk defa yapıyorum) boyle sut kesıgı gıbı oldu. Normalmı yoksa suttozum bozukmu anlamadım benn??. :26:
Süt tozu öyle oluyo canım :) Ben de bildiğimiz kahve kreması gibi yapar kahveyi sandım, ama olmuyo. Üzerinde de yazıyo ya bilmem kaç kaşık süt tozunu şu kadar suyla karıştırın falan... Direk kahveye katınca olmuyo, aynen öyle kesilmiş gibi oluyo Süt kremalarında başka bi katkı maddesi falan var ki demek o direk eriyo.. bunla olmuyo. Ama sütle yapınca kahveyi, ben de pek sevmiyorum. O yüzden her gün olmasa da, normal kremalı içiyorum 1 bardak, arada

Son düzenleme:

sağol kuzum cevabın için. açıkcası ekmeksiz hayata alışmışken, bir daha ekmeği ekmek olarak yemeği düşünmüyorum. yeniden alışmak istemiyorum. günde 2 dilim ekmek, 2 yemek kaşığı tam tahıllı una denk geliyor. olmadı onu yulaf kepeğiyle beraber bişeyler yapıcam.

ewt ekmek olarak yemek istemezsen,cok gusel kek,poaca tarıflerı war tam bugday unundan facede.özellikle ilkayın dukan lezzetleri sayfasında.ölede tüketebilirsin.

Merhaba Arkadaşlar,

menümü bildirmek istiyorum ki birilerinin beni kontrol ettiğini bileyim

sabah 1 bardak süt + 1,5 kaşık yulaf kepeği

öğle 200 gram civarında haşlanmış tavuk eti + 1 kase light yoğurt

ara 1 fincan biberiye çayı

akşam 5 tane ızgara köfte (köfteyi kendim yaptım içine 1 yumurta, soğan, maydanoz, sarımsak, karabiber, kimyon ve 1 kasık kadar yulaf kepeği koydum.yağsız tavada pişirdim.)

bu saate kadar 1,5 litre civarında su içtim 2 ye tamamlayacağım.

bugün nasıl geçmiş sizce?

ah be kuzum. sen iyi niyetlisi biliyorum ben seni ama şunu düşün, o kadın kendi egolarını tatmin etmek için, senin kendini kötü hissedeceğini bile bile öyle bir davranış sergilemiş. sense, kendini kötü hissetmesin diye bahane arıyor, yalan düşünüyorsun. ne gerek var... ben başka hoca istiyorum mümkünse diyeceksin. neden dediklerinde de hocayla yıldızım barışmadı diyeceksin. merak etme sen hoşlanmıyorsun diye kimseyi işten kovmazlar. ama en azından uyarırlar.
bak ben 40 yaşından sonra öğrendim kimseyi idare etmek zorunda olmadığımı. geç oldu biraz ne yazık ki. ama dünya varmış diyorum yani...

bAK YAAAA

Anlatın anlatın. Güçlendiremeyenler ne yapacakkk

kuzum kızacak bişey yok,gördüğün gibi memleketimden tek bir kişinin bile sesi çıkmadı buluşmayla ilgili
bir sempatika vardı,o da güçlendirmeci olduğundan beri kayıp,yapacak bişey yok
güçlendiremeyenler de güçlendirmek için acele edecek,galon galon su içmeyecekkk

pudra şekeriyle krema olmasa da olur. sufle ve dondurma. gereksiz kalori olmasın krema ve pudra şekeriyle.
leblebiyi ben de çok sevmem aslında ama o efsane bişey

yahu sevmiyorsan,efsanesi nerede bunun anlamadım ki,anısı mı var
bu arad sen mandalin dedikten sonra 1 yada 2 kere yedim vallahi zorlaya zorlaya,umarım etkisi oluyordur

hımmm peki bu müslilerde falan da tam tahıllılar var,onlar tam tahıllı ekmeğin yerine geçmez mi ki:26:
ben yemem,sevmiyorum onları da,yiyebilecek arkadaşlar adına merak ettim.
keşek yurtdışındaki gibi bizim de dukana hergün rapor verdiğimiz,soru sorabildiğimiz bir sistem olsaymış,gerçi adamın sıtkı sırılırdı bizle uğraşmaktan heralde

kuzum yaa sen neden kadın yanlış anlar falan diye düşünüyorsun ki,her zaman bu kadar kibar olma
sonuçta oraya bir bedel ödediniz ve içine sinecek şekilde hizmet almak senin hakkın.
bu kadınla uyuşamadıysan -ki belli kadın deli - eşimle aynı hoca çalıştırsın bizi de çık işin içinden
bana sorarsan o hatun bekardır

hani yürüyüş hani spor

Oyy kuzum benim hakkaten de sırf bana çalışmışsın çok teşekkür ederiimmmm.. hepsine tek tek bakıp uygulıycam en kısa zamanda da normale döncem

Rica ederim tatlım :13: hop 1 2 3 hop 1 2 3

Asıl siz can çektiriyosunuuzzz :18: ama ben yedim yaa bir sürü şeeyyy Cezamı çekiyim tabi hahahaha

Kontrollü deney mi Hepimiz profesör oalcaz sonunda dukan sayesinde haa hahahahuha

Canım bu arada bunu ilk önce okudum da, cevap yazamadım.
Öncelikle eder seni severim Sen de bir an önce başlarsın inşallah ve bıkmayız inşallaahhh! Yok canım yok. İstanbul'dan sonra başla işte, mis gibiimm Komik kız seniiii

Canım gerçekten ikilemi çok Mesela bugün oynayacağımız oyun sahneleri seçip, hocaya bildireceğimiz son gündü. Arkadaşlar faceden yazışıyorlar, üzülüyom Hocalar ya da ordaki öğrenciler kesin "amaann, hevesi geçmiştir" diyolardır ama; hevesi geçecek yaşı da geçtik yani. Anlamazlar ki.. :105: Benimki baya okuldu. Devamsızlık sorunu var, sınavlar var.. Ya evli olsan da çalışma ihtiyacın olmayacak, ya çalışsan da bekar olcan, ki öyle bile sonuçta çalıştığın için yetişilmiyo. Okuldaki bi arkadaş işi bırakmış mesela onun için, bekar o. Ki erkekler bile var işi bırakan. Çalışan bir çocuk daha vardı, o da okulu bıraktı :S Kimse çalışmıyordu benden başka. Ben de o kadar dayanabildim işte.. Hem benim için hisettiklerin için, hem de sorduğun için çok çok teşekkür ederim Ben sana mail atarım canımcımmm Bi de böyle sararım seniii
Bi de duygulanırıımm
bi de ağlarım hatta
ama mutlu da oluruummm Her duygu karıştı bak.. :)

Son düzenleme:

canım afiyet olsun,menün gayet başarılı olmuş yanında sporunu da yaptıysan ohh mis

cnm ben bu soruyu facedeki dukan sayfasında,paralı hızmet alandan bırınden okumustum.bu soru dukana sorulmus we tam tahıllıda olsa onların karbonhıdrat degerı yuksek oldugu ıcın olmaz demiş dukan.hatırlıorum bunu okudugumu.

Aslında ay sonu bende geçmeliydim güçlendirmeye ama ahh ahh beni o galon sular mahfetti. Ama ne yapayımmm canım sağolsun dedim. Hala da öyle... Hem ben kendimi fıstık gibi sanıyorummm hep öyleydim ama şimdi daha bi oldum tabi bu tamamen benim fikrim.

Dün bi arkadaşta temmuzdaki bir düğün resmimi gördüm. Anammmm neymişim ben tam bir tosunn. Haberlere çıkacak kadar hemdee. Ne yapmışım ben kendimee 34 yıldır. Neden farkına varmamışım ki. DOstlarıma da kızıyorum şimdi ailemedee. Aslında bir babama kızardım eskiden çünkü bir tek o derdi bana zayıfla diyeee. Oo nerde ben O SUCU SENİN BU SUCU BENİMMM gezdim eğlendim şükürr. Şimdi anlıyorummm hatamıı

Haklısın canım yaa! Ay biraz empati olayı fazla mıdır nedir bende :S Arada böyle saflıyom.. Saflamak da neyse, uydurdum Bugün bi konişiyim bakiyim. Hatta hemen değiştirip, hemen de ölçümümü yapsınlar mümkünse. Yarın size yağımdan etimden sütümden bahsederim Ben de aslında çeşit çeşit insan tanıdıkça öğrendim ama.. Tam oturtamamışım demek kafamda Bi kazık daha yemeden oturturum inşallah :))
Saol canıımm

Bu arada bu ölçümleri akşamın bir vakti yapıyorlar ya.. Ben şimdi yine 60 kilo çıkarım kii.. hemi de kıyafetle Neyyssee.. Ben ondan 2 kilo düşerim yaaa

Haklısın canım sen de. Çekiniyom ne biliyiimm.. :100: Yoksa her zaman kibar değilimdir.. :) Çekiniğim

soriyim bakiyim bekar mıymış

kuzuum benim sen sakın ağlama da ben ne dersen yaparım canım benim
ya sen böyle var ya evin küçük kızı gibisin,sen üzülünce duygulanınca falan ben dayanamıyorum,içim bir garip oluyor
sen bana yaz bir ara hangi kursa gittiğini,ben de diğer arkadaşa soracağım ona göre bakalım var mı uygun bişeyler falan diye bakalım kuzum,en azından içinde kalmaz bir şekilde ukde olmaz yani inşallah

kızlar ya siz onu bunu bırakın da yeni manitalarınız napıyor hadi onu anlatın,çıkar ayak neşemizi bulalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…