çekirge tavsiyesi benden, azıcık minicik alkolü de boşversen daha bile farkeder bence callan artı dukan egzersizleriyleOhh bir callen ci daha. Ben bir kaç haftadır calleni aksattım ama dukan egzersizlerinden vazgeçmedim ALLAHTAN. Ama hafta sonu aldığım tepkiler acayip gaza geitrdi beni.
Birde benim normalde seyirim bu ay sonu bitmeliydi. Ama içtiğim içkiler beni yavaşlattığı için en az daha 2 ay var gibi. Bunu exelde yaptığım tablonun sonuna gelince anladım
Neysee sporu arttırma zamanı geldi artık.
Şimdilik aklı başında değl benceee :)
Walla kendi kaşındı ben bişey yapmadım masum masum saç savurdum oturduğumuz masadaaa :)
Günaydın güzelller..
Ay okiyim diye bi başladım ama baktım bitcek gibi değil. Ben okuyana kadar öğlen olcak :) Bari önce bi selam verem dedimİnşallah keyifler yerindedir Hava nasıl sıcak bugün yaa :) Kasım ayındayız de mi :44: Ben memnunum valla da sadece ne giyeceğimi şaşırıyorum :S :) Güneş'in son günleri zaten (Ay karpuz mevsimi de bitiyor, son günleri, der gibi oldu bu da ) Bugün güneşe gülümsediimmm Ben çok seviyom onu. Siz de sevin :))
Çok alakasız bişi dicem. Benim ablişkom yeğenimle çook uzaklarda mecburi hizmette, eniiştem Bursa'da. Doktorlara, eğer eşi de memur değilse, eş durumu yok ne yazık ki.. (Ablam doktor). 2-3 haftada 1 ancak görüşüyorlar. Çocuk babasını özlüyorfalan. Bir sürü şey işte. Eniştem de belediyede sözleşmeli. Amma velakin başbakan açıklama yapmış yine, dün gece gördüm; belediyelerdeki sözleşmelileri kadroya alcaz deyü Yine diyorum çünkü daha önce de dedi de yapmadı :S Ama eğer öyle olursa eniştem memur olcak ve eş durumu olabileceeekkk Herkesler bi amin dese Ben de herkesi öpsseeemmm :))
Bunu da araya sıkıştırdıktan sonra :)) bu arada 2 kere spora gittiimm. Bugün de ölçümleri yaptırcam bakalım. Seceresini yazarım sizeDiyete de seyirden devam ediyorum. Geçen hafta 4 gün protein yapmıştım kaçamaksız Yoook, artık düzgün gidiyorum Tartılmıyorum ama, bi değişiklik yok gibi hissediyorum yaa :S Karnım hala kocamaann :S anlamadım gittiii.. Neyse.. Sporla falan gitcek inşallah.. Ölçüm yaptırmadan 3 saat öncesine kadar bişey yiyip içilmiyomuş Su bileee.. su oranın çok çıkarmış yoksa falan. Aç kalcam sanırım :S :) Bi de agresif bi hocaya düştüm ki... Yakın zamanda 10 kilo verdim dedim kadına, yağdan değil kastan verdin şekerim dedi Yok diyorum, eminim, yağdan verdim. Hayır olamaz, kastan verdin dedi!! Bi de böyle sert söylüyo, ukala ukala. Ay paralıcaktım orda kadınııı!! Sonra eşim spor falan da yaptı evde. Yalnız diyet yapmadı dedi. Hmm.. yürüyüş plates falan var mıydı dedi. Evet dedim ben dee.. Hmm tamam ozaman dedi. Geriii!! Cahil bişi sandı beni herhal. Sigara içiyo musun dedi, (orda anketteki soruluarı soruyo) arkasından eveeett diye kendi cevapladı A aaa! Hayıırr!! dedim. Onu nerden çıkardınız ki, tipim öyle mi gösteriyo dedim. Sırıttı manyak :S Bişi demedi. Onun inadına kilo vercem yaa Beceriksiz bişi sandı ben heralde. Taktik mi acaba
Haydi kızlar ben hem yazılanları okiyim hem işime bakmaya çalışiyiimmİyi haftalaaaarrr
Günaydın canlarım
hepimize enerjik, bol -'li güzel bir hafta diliyorummmm
Önümüzdeki ay düğün var eşimin kuzeni evleniyor ve gelin kızımız daha 2 gün önce geldi Almanya'dan, hiç hazırlıkları yok çok işimiz var anlaşılan, gelinlik dikilmesi gerekiyor hazır alamaz kilolu Ankara'da gelinlikçi önerisi olan olursa sevinirim :))
ben sütü sütaş yarım yağlı kullanıyorum. yoğurdu da yörsan yarım yağlı kullanıyorum. light olanları yiyemedim bir türlü. hem çok cıvık hem de çok ekşi. yoğurdu evde mayaladığını söyemişsin. eğer light sütle mayalıyorsan tamam ama sokaktan aldığın sütle mayalıyorsan o normal yağlı yoğurt olur. kaynadıktan sonra üzerinde tutan kaymak, süt yağının çok az bir kısmını içerecektir. malum ılık sütte yağ erimiş halde olacaktır zaten. onu evde ayrıştırman mümkün değil demeyeyim ama çok zor. sütü uzun süre işlemden geçirip (çırpma-karıştırma gibi) kaymağını ayrıştırman gerekir.
önce amiiiiiiiiiin diyeyim sonra da spor hocasına saydırayım. spor hocaları hep aynı sanırım. 3 gram yağları eksik diye nerden trip atacaklarını şaşırıyorlar. keşke deseydin hiç spor yapmadım, hatta yer,mden bile kalkmadım, hepsini de yağdan verdim, benim vücudumu benden iyi mi biliyosun sen. ay bana da diyorlar öyle. hakaret edesim geliyor kendilerine. yahu 35 kilo kasım mı vardı da benim kastan verdim. bi de su kaybıdrı diyen salak kitle var. 1 yıl boyunca 35 kg su kaybettim ve hala yaşıyorum. terkos gölüyüm ya ben. ay sinirlendim bak yine
Kuzular bi dukancı arkadaşın yazdıklarını paylaşmak istiyorum..
duraklıyorum diyenler merhabalar;
efendim bildiğiniz gibi ben son zamanlarda depresyonlardaydım. 5 haftadır hiç kilo veremiyorum neden diye. küçük bir analiz yaptım ve onu paylaşmak istedim sizlerle;
1. yeşil çaya, çorbaya, salataya, yemeklere sürekli limon kullanıyordum. ve gün sonunda bir bakıyordum 1 limon bitmiş(yasak1)
2. marketler kapalı markalı lorlar çok yağlı oluyordu yağsız bulamadığım için şarküteri bölümden açık alıyordum yağsızdır diye(yasak2)
3. bir kerede kaçamak yapıp karbonhidrat yedim(yasak3)
4. herkes çok yumurta tüketiyor diye bende günlük 2 tam yumurta tüketiyordum ve sarısını göz ardı ediyordum (yasak4)
bunları hiç farketmeden sürekli doğru yaptığımı sanıyordum diyeti, ama bugün hepsini birleştirince bu yasakların duraklama yaptığına karar verdim. eğer size duraklıyorsanız gözden geçirin tükettikleirnizi.
bugünden itibaren daha titiz davranmaya karar verdim:)
Kuzular bi dukancı arkadaşın yazdıklarını paylaşmak istiyorum..
duraklıyorum diyenler merhabalar;
efendim bildiğiniz gibi ben son zamanlarda depresyonlardaydım. 5 haftadır hiç kilo veremiyorum neden diye. küçük bir analiz yaptım ve onu paylaşmak istedim sizlerle;
1. yeşil çaya, çorbaya, salataya, yemeklere sürekli limon kullanıyordum. ve gün sonunda bir bakıyordum 1 limon bitmiş(yasak1)
2. marketler kapalı markalı lorlar çok yağlı oluyordu yağsız bulamadığım için şarküteri bölümden açık alıyordum yağsızdır diye(yasak2)
3. bir kerede kaçamak yapıp karbonhidrat yedim(yasak3)
4. herkes çok yumurta tüketiyor diye bende günlük 2 tam yumurta tüketiyordum ve sarısını göz ardı ediyordum (yasak4)
bunları hiç farketmeden sürekli doğru yaptığımı sanıyordum diyeti, ama bugün hepsini birleştirince bu yasakların duraklama yaptığına karar verdim. eğer size duraklıyorsanız gözden geçirin tükettikleirnizi.
bugünden itibaren daha titiz davranmaya karar verdim:)
teşekkür ederim cevabınız için bugün başladım 1yemek kaşığı kepek 4kaşık süt 1yumurta birazda lor attım içine krep yaptım 1yumurta haşlanmış lor peyniri 1dlim hindi salam yedim kerp 2tane oldu 1tanesini yedim doydum inşallah hep böyle gider kahvaltıyı geç yaptım acıkırsam yoğurt yerim diye düşünüyorum öğlenleri kuran kursuna gidiyorum kavanozlo yoğurttu yanıma alıp yerim yanında kalan kerpide yesem olurmu yoğurtuda kandim mayalıyorum olur heralde değilmi sütün kaymağını alıp mayalıyorum. akşamada tavukyada balık yapacağım 80kg ile başladım testi yaptım 6gün atak yapacağım inşallah beceririm bu zamana kadar hiç özel bir diyet yapmadım hep dikkat etmeye çalışırım senelerdir ama hiç bir liste olarak diyet yapmadım.inşallah bu ilk ve son olur
kusiiiii al bendende okadar dogru sandigim bir ton yanlis yapiyormusum ve bunu kitabi her hafta okumama ragmen simdi cantamda gezdiriyorum emin olmadigimda tekrar acip bakiyorum midenin kullanma kilavuzu diyor annem
ben iki hafta sinirli izinlilerden uzak durucam yapalimmi beraber??
ilk 3 maddeye katılıyorum. limon yasak. marketlerdeki açık lorlar yağlı oluyor. gerçi ben de bazen kullanıyorum ama yağlı. karbonhidrat da yasak zaten.
son maddeyey itirazım var. yumurta sarısı kolesterol hastası olanlar için günde 1 tane öneriliyor. o da kilo ile değil kolesterolle ilgili bir sınırlama. onun dışında sarısnı yemeyin denmiyor.
elma dilim patates gibi, patates kızartmasından az kalınca yani. daha ince de kesbilirsin. kabak zor pişen birşey değildir. mümkünse metal tepsi kullan. ısıyı daha yoğun iletiyor. fırnın ısısı yüksek olsun. öyle ekmek pişirdiğimiz ısıda değil. biraz daha yüksek olsun. tam derece söyleyemiyorum. çünkü benim fırın dandik. sanırım 250-300 civarıydı. bi de tepsiye kabak dilimlerinin sırtı gelsin. nasıl anlatayım bilemedim ama şöyle diyeyim, ne kadar az yeri tepsiye değerse o kadar iyi. açıkta kalan yerler çıtır, tepsiye ve diğer kabak dilimine değen yerler yumuşak oluyor.
ben baharat koymadım. baharat yanar ve acır o kadar yüksek ısıda. sadece tuz ve azıcık zeytinyağı ile harmanladım. yanında bol baharatlı ve azıcık sarmısaklı yoğurt sos yaptım. baharat olarak da pul biber karabiber kimyon nane kekik koydum. sosa batırıp batırıp yedim.
benim yoğurtlar da evde mayalanmış ama mayalanmış yoğurttan mayalıyorum ben genelde. es kaza yağlı olsa bile sonraki aşamalarda mayalaya mayalaya o yağ oranı azalmaz mı acaba. yoğurttan sıkıntı çıkmaz diyodum ama aklım karıştı şimdi benim
Aliyem nasıl güzel anlattın hemide tam yemek saati dibim düştü
İlk fırsatta alacağım marketlerde hazır soyulmuşlar var onlardan olabilir mi?
Evet buna cevap bekliyodumkatılıyorummm ve sevindim ben de sarısı beyazı ayıramam yaa o kadar da değil
Canım benim bu yazdıklarım benim yanlışlarım değil bi arkadaşın yazdıklarıydı paylaştım ama yine de sınırlı izinlilerden uzak durman için sana destek olabilirim..ben zaten cezalıyım bu aralarsınırlı izinli kullanmıyorum,dün ice tea aldım 2 tane light belki bu hafta onu içerim bi tek..başka da elimin altında sınırlı izinli yok zaten...istesem de yiyip içemem
ama bizim süt dışardan geliyo, kesin yağlıdır o ya. sütçüye mi sorsam acaba yağınıönemli olan sütün yağlı olup olmadığı. mayaladığın yoğurdun yapından nolacak ki. topu topu 1 kaşık yoğurt o.
hımmm bak şimcik bu olmadı,güçlendirmede verilenler için de ekstra güçlendirme yapmak gerekir mi ki,hoş ben vermedim henüz ama ekimle love düşünsün şimdilik
heee benim kocişimi başkalarına kertmeyin bakiiim,hem kadın ölmüş gitmiş,mis gibi adamı o kadına mı layık gördünüz burda ben dururkennasıl geçti kız yeni çocukla h.sonun ?
ben de sabah otobüste bir çocuk gördüm ay çok hoştu ama otobüs yolcusu değildi tipinden belliydi
ayakta karşılıklı duruyorduk.bu şoförler de olur olmaz yerlerde fren yaparlar niye ben çocukla karşılıklı dururken fren yapmaz ki,yapışsaydım çocuğun üstüne tanışma vesilesi olsaydı sonra benim callen yapıp pelvis çalışasım gelseydi otobüsün direklerinde
ben günde bir kase pudding yiyorum...tatlandiricili yapiyorummm onu yemezsem saldiririm cünkü onun disinda sifirdayim öyle karar aldim
elma dilim patates gibi, patates kızartmasından az kalınca yani. daha ince de kesbilirsin. kabak zor pişen birşey değildir. mümkünse metal tepsi kullan. ısıyı daha yoğun iletiyor. fırnın ısısı yüksek olsun. öyle ekmek pişirdiğimiz ısıda değil. biraz daha yüksek olsun. tam derece söyleyemiyorum. çünkü benim fırın dandik. sanırım 250-300 civarıydı. bi de tepsiye kabak dilimlerinin sırtı gelsin. nasıl anlatayım bilemedim ama şöyle diyeyim, ne kadar az yeri tepsiye değerse o kadar iyi. açıkta kalan yerler çıtır, tepsiye ve diğer kabak dilimine değen yerler yumuşak oluyor.
ben baharat koymadım. baharat yanar ve acır o kadar yüksek ısıda. sadece tuz ve azıcık zeytinyağı ile harmanladım. yanında bol baharatlı ve azıcık sarmısaklı yoğurt sos yaptım. baharat olarak da pul biber karabiber kimyon nane kekik koydum. sosa batırıp batırıp yedim.
iyi öglenler kızlarr..bugun işler yogundu bide biraz sorunluydu,,off Pazartesi Pazartesi kafam kazan oldu..gecmişi o yüzden okuyamadım hafta sonu baya yazmıssınız cunkugecen haftayı 52.1 ile kapattım,eger bu hafta 51 kusurlu bı rakam görürsem,haftaya guclendırme 2.yarıya geciorum kızlar,artık yetti gari cumartesi dukan öncesi zayıf kızlarda görüpte hasetlikten çatladıgım,dar we mini bi elbise ile aldım aksam onla dısarı cıktım,2 senedır benı gormeyen arkadas sok oldu..fotoları alınca paylasırım,,bikere daha dedim Dukan amca Allah ne muradın warsa wersin die,cunku benım icin o gobekle bu tarz kıyafetler hep hayaldi.sanırım bizden aldıgı dualarla bu dukan,en günahkar insan olsada Cennete gider
cnm ewt ben ekime sölemiştim bunu daha önce,,güçlendirmede werdiklerimizede yapıoruz.o nedenlede uzadıkca uzuor iştebu arada oğuz fln deilde medesam engin war yazılan bende o olmazmı bıdaha yatsan ruyaya gecen gun bı kurye fırmasının yetkılılerını cagırmıstık anlasma yapmak ıcın,,gelenlerden bitanesi ztn yazılmıstı kaşı gözü ile belli etmişti,,bugunde iyi haftalar bahanesi adı altında yazmıs uygun bigun sizi yemege dawet etmek isterim die tipim değildi ama yaww,,gidip gitmemekte kararsızım o yüzden
cnm tatlandırıcı olmasada ıcındekı kakao vs sınırlı ızınlı sonucta we her gun kullanılırsa duraklama yapar dior.
eneeee niye öyle anladimki ben onuuu
ben günde bir kase pudding yiyorum...tatlandiricili yapiyorummm onu yemezsem saldiririm cünkü onun disinda sifirdayim öyle karar aldim
selamlar.. ben size bişey sormak istiyorum ben cafe crown latte içiyorum günde 1-2 kere acaba bi sakıncası varmıdır:44:
şekerliii olmaaazz
şekerliii olmaaazz