Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kuzular bi dukancı arkadaşın yazdıklarını paylaşmak istiyorum..

duraklıyorum diyenler merhabalar;

efendim bildiğiniz gibi ben son zamanlarda depresyonlardaydım. 5 haftadır hiç kilo veremiyorum neden diye. küçük bir analiz yaptım ve onu paylaşmak istedim sizlerle;

1. yeşil çaya, çorbaya, salataya, yemeklere sürekli limon kullanıyordum. ve gün sonunda bir bakıyordum 1 limon bitmiş(yasak1)
2. marketler kapalı markalı lorlar çok yağlı oluyordu yağsız bulamadığım için şarküteri bölümden açık alıyordum yağsızdır diye(yasak2)
3. bir kerede kaçamak yapıp karbonhidrat yedim(yasak3)
4. herkes çok yumurta tüketiyor diye bende günlük 2 tam yumurta tüketiyordum ve sarısını göz ardı ediyordum (yasak4)

bunları hiç farketmeden sürekli doğru yaptığımı sanıyordum diyeti, ama bugün hepsini birleştirince bu yasakların duraklama yaptığına karar verdim. eğer size duraklıyorsanız gözden geçirin tükettikleirnizi.
bugünden itibaren daha titiz davranmaya karar verdim:)

herkese tünaydııın şu kahvaltım bitsin de hemen üstüne yüriiim 30 dk. gece de callan yaparız tamaaaam..

çekirge tavsiyesi benden, azıcık minicik alkolü de boşversen daha bile farkeder bence callan artı dukan egzersizleriyle
hee bu arada bişi soriim hemen, ben callanda ayağı bara koyarak yaptığımız egzersizleri yapmıyorum ya, çok farketmez di mi. etmez de de içim rahat etsin noluur
eleman aklın başına toplasa iyi olur o zaman çünkü saç bi rüzgarda hemen savrulabilen bişidir yani bi rüzgara bakar

bu eş durumu olayları çok zor ve umarım sözleşmelilerin kadroya geçme hikayesi bu kez doğrudur:44:
kocaman ve içten amin öpücüümü aliiim

aaaa ne güzel hayırlı olsun

benim yoğurtlar da evde mayalanmış ama mayalanmış yoğurttan mayalıyorum ben genelde. es kaza yağlı olsa bile sonraki aşamalarda mayalaya mayalaya o yağ oranı azalmaz mı acaba. yoğurttan sıkıntı çıkmaz diyodum ama aklım karıştı şimdi benim

terkos gölü benzetmesine bayıldm

ilk 3 maddeye katılıyorum. limon yasak. marketlerdeki açık lorlar yağlı oluyor. gerçi ben de bazen kullanıyorum ama yağlı. karbonhidrat da yasak zaten.
son maddeyey itirazım var. yumurta sarısı kolesterol hastası olanlar için günde 1 tane öneriliyor. o da kilo ile değil kolesterolle ilgili bir sınırlama. onun dışında sarısnı yemeyin denmiyor.

kusiiiii al bendende okadar dogru sandigim bir ton yanlis yapiyormusum ve bunu kitabi her hafta okumama ragmen simdi cantamda gezdiriyorum emin olmadigimda tekrar acip bakiyorum midenin kullanma kilavuzu diyor annem

ben iki hafta sinirli izinlilerden uzak durucam yapalimmi beraber??

Canım günlük seyirde 2,atakta 1,5 yemek kaşığı kepek hakkın var istediğin şekilde ye..yoğurdu kendin mayaladığında nolur bilmiyorum ki yağını alıyorum demişsin ama ne kadar yağını ne kadar alabiliyosun bilemiyorum buna cevap veremiyorum bilirkişilere danışalım aliyecim ?? :)

Bu diyet diğer diyetler gibi değil..yaşam tarzın değişiyo zamanla..hiç kaçamak yapma..kaçamaklara karşı oruç tutuyo gibi hisset kendini..ekmek kırıntısı bile yemiyoruz.. yanlışlıkla 1 bardak şekerli nescafe içtim diye günlerdir hoplayıp zıplıyorum günlük spoum yürüyüşüm nerden baksan 2 saati geçiyo..light meyveli yoğurt SINIRLI olarak serbest ama ben bi kaç gün için yemiyorum..

yani kısaca çok hassasız..ne zaman neye takılırsan biz burdayız efenim

Canım benim bu yazdıklarım benim yanlışlarım değil bi arkadaşın yazdıklarıydı paylaştım ama yine de sınırlı izinlilerden uzak durman için sana destek olabilirim..ben zaten cezalıyım bu aralar sınırlı izinli kullanmıyorum,dün ice tea aldım 2 tane light belki bu hafta onu içerim bi tek..başka da elimin altında sınırlı izinli yok zaten...istesem de yiyip içemem

Evet buna cevap bekliyodum katılıyorummm ve sevindim ben de sarısı beyazı ayıramam yaa o kadar da değil

Aliyem nasıl güzel anlattın hemide tam yemek saati dibim düştü

İlk fırsatta alacağım marketlerde hazır soyulmuşlar var onlardan olabilir mi?

önemli olan sütün yağlı olup olmadığı. mayaladığın yoğurdun yapından nolacak ki. topu topu 1 kaşık yoğurt o.

Aliyem nasıl güzel anlattın hemide tam yemek saati dibim düştü

İlk fırsatta alacağım marketlerde hazır soyulmuşlar var onlardan olabilir mi?

zaten bulursan soyulmuş al. soyması çok zor. elini kolunu yaralama. şimdiden afiyet olsun

Evet buna cevap bekliyodum katılıyorummm ve sevindim ben de sarısı beyazı ayıramam yaa o kadar da değil

ben günde en az 2 yumurta yiyorum. 5 e kadar çıktığım günler bile oluyor. ekmekt, çorbaydı derken...

şimdi söylemeye koktuğum birşeyi daha söyleyeceğim. işin gerçeği şu ki; bu diyette de başka diyetlerde de, hiç kaçamak yapmasan, sınırlı izinli tüketmesen, diyete harfi harfine uysan bile, duraklama yaşıyorsun.

lütfen yanlış anlaşılmasın;
protein tüketimini azaltmak,
sınırlı izinlileri abarmak,
kaçamak yapmak
duraklamaya sebep olur. hatta duraklamayla kalmaz, + görürsünüz. bu ayrı konu.

benim söylediğim şu; bu saydıklarımın hiçbirini yapmasanız bile, duraklamaya girebilirsiniz. ben diyetin başından beri her 4-5 kiloda bir duraklamaya girdim. ilk başta 1 hafta sürdü, sonraki 15 gün, ondan sonrakilerde nerdeyse 1 ay. bu vücudunuzun direnciyle ilgili birşey.
her duraklamada telaşa düşmeye gerek yok. sabırla bekleyeceksiniz. en fazla yapabileceğiniz yürüyüşü (ya da ne spor yapyorsanız onu) biraz artırmak ve yeşil çay, su gibi şeyleri biraz artırmak. form çayı içiyorsanız, markasını ve içeriğini değiştirmek de faydalı olacaktır.

eneeee niye öyle anladimki ben onuuu

ben günde bir kase pudding yiyorum...tatlandiricili yapiyorummm onu yemezsem saldiririm cünkü onun disinda sifirdayim öyle karar aldim

yürüyüş sonrası şu bacaklarmdaki hareketi çok seviyorum, sanki kalbim üst bacaklarımda atıyomuş gibi oluyo resmen delimiyim neyim

önemli olan sütün yağlı olup olmadığı. mayaladığın yoğurdun yapından nolacak ki. topu topu 1 kaşık yoğurt o.
ama bizim süt dışardan geliyo, kesin yağlıdır o ya. sütçüye mi sorsam acaba yağını

iyi öglenler kızlarr..bugun işler yogundu bide biraz sorunluydu,,off Pazartesi Pazartesi kafam kazan oldu..gecmişi o yüzden okuyamadım hafta sonu baya yazmıssınız cunku gecen haftayı 52.1 ile kapattım,eger bu hafta 51 kusurlu bı rakam görürsem,haftaya guclendırme 2.yarıya geciorum kızlar,artık yetti gari cumartesi dukan öncesi zayıf kızlarda görüpte hasetlikten çatladıgım,dar we mini bi elbise ile aldım aksam onla dısarı cıktım,2 senedır benı gormeyen arkadas sok oldu..fotoları alınca paylasırım,,bikere daha dedim Dukan amca Allah ne muradın warsa wersin die,cunku benım icin o gobekle bu tarz kıyafetler hep hayaldi.sanırım bizden aldıgı dualarla bu dukan,en günahkar insan olsada Cennete gider

cnm ewt ben ekime sölemiştim bunu daha önce,,güçlendirmede werdiklerimizede yapıoruz.o nedenlede uzadıkca uzuor işte bu arada oğuz fln deilde medesam engin war yazılan bende o olmazmı bıdaha yatsan ruyaya gecen gun bı kurye fırmasının yetkılılerını cagırmıstık anlasma yapmak ıcın,,gelenlerden bitanesi ztn yazılmıstı kaşı gözü ile belli etmişti,,bugunde iyi haftalar bahanesi adı altında yazmıs uygun bigun sizi yemege dawet etmek isterim die tipim değildi ama yaww,,gidip gitmemekte kararsızım o yüzden

ben günde bir kase pudding yiyorum...tatlandiricili yapiyorummm onu yemezsem saldiririm cünkü onun disinda sifirdayim öyle karar aldim

cnm tatlandırıcı olmasada ıcındekı kakao vs sınırlı ızınlı sonucta we her gun kullanılırsa duraklama yapar dior.

hımmmm bak çok merak ettim şimdi,ilk fırsatta yapıcam bunu sağol kuzu

anammm ben sana oğuz mu demiştim,yok yok engindi onun adııı,çık bir bak bakalım canım yaaa,içine sinerse başlarsın sinmezse de yok yakınken yok ver
kız bak bakalım eğer sizin iş olursa arkadaşı falan varsa beni de unutma haa,benim de başımı bağlayın artık ya

eneeee niye öyle anladimki ben onuuu

kase boyutunu küçült o zaman azcık..bi de türk kahvesi saldırılara karşı iyi bi önleyici aklınızda bulunsun

selamlar.. ben size bişey sormak istiyorum ben cafe crown latte içiyorum günde 1-2 kere acaba bi sakıncası varmıdır:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…