Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

icim parcalandi yaaa cok zor sartlar bu sartlar

medosh kafani koklayasim geldi hem turp hem yanik pöff buralara geldi koku ayyy ben cok simariyorum ama motive degil saliyorum kendimi bi gevseme bi hareketler falan kimse bana zayiflamissin demesin istiyorum bitene kadar

çekiliriz kuzum valla koyarız face'e
üzülme az kaldı büyük buluşmamıza ama sen azıcık kilo versen çok mutlu olucam ben

GÜNAYDIIIIIIIIIIN......size laf yetistiricem derken bir günaydin bile diyemedim

Allahimmmm cok güzel hafta olsun hepimiz icin insallaaah persembe size bir süprizim var insallah yani

Kizlaaaaaaaaaaaaar 3 haftadan az kaldi bulusmaya dün rüyalarima bile girdi

kUZU 24 saat mayalanırsa tabi maya tadı gelir. Olmaz ölee. Sanırım ondan kötü oldu o. Ahh kıyamam çok da yapmışsınnn...
1 saat toplamda yeter. Abartmışsın sen olayı :)
Neslim seni koklar bizede getirir kokunuuu.
Bak bozuluyorum haa çok sarmalamayaın birbiriniziiii.

ayyy deli şeyyy yaaaa,eminim leş gibi kokmuştur,bir de yumurta sarısı da vardı tabeee

eee ne bileyim ben ne kadar fazla mayalansa o kadar iyi olur diye düşündüm,zaten annemlerle gidince de evde pişirecek vaktim olmadı,dün gece pişirdim heyecanla ama cıxxx olmadı be bacım
hee valla sarılmak konusunda söz veremem kaldı ki farkındaysanız ilk defa bir dukaniçeyle buluşucam,bu buluşma da neslime kısmetmiş.hatta neslim izmirden henüz kimseyle buluşmadım diye yabani bile dedi bana

sürpriz ne kız ben merak ederim,resim mi paylaşacaksın yoksaaa düğün yerine mi karar verdiniz başka nolabilir,hımmm bildirim günü _2000mi diceksin
heee buluşucaz valla,geçen cuma mıydı neydi patronum yine özel görüşme yaptı benimle.ben de laf arasında kasımın 20si gibi istanbul seyahati programılıyorum dedim,sevindi haspam yani şimdilik sorun yok gibi görünüyor

çekiliriz kuzum valla koyarız face'e
üzülme az kaldı büyük buluşmamıza ama sen azıcık kilo versen çok mutlu olucam ben

bende istiyorum ya diyet disiplininden ciktimmm saniyorum ama gercekten yasak birsey yemiyorumki ben....annem spor yapiyorsun kastir incelme var diyor ama du bakalim....Balik alicam bugün yine bi hafta catlayana kadar balik yemeliyim anneme de dedim iki hafta disimi siksam 4-5 kg gider diye düsünüyorum nolur yardim edin bana cok piskolojim bozuldu yine yemiyorum yemiyorum yine ayni kilo buda beni depresyona sokuyor saliyorum kendimi cok kötü coook of karamsar oldum yine dokunsalar aglicam

superfresh light ton baligi aldim yagini suzup onu yiyebiliyormusuz

burada pazar cars gunu oluyor.crs balik terim firinda ve yagsiz

bu arada size ozelden cvp yazamiyorum sizin mesaj kutusu dolu diyo

light ton balıkları suda oluyor. suyunu süzüp tüketebilirsin. elbetteki taze yemen daha iyi. derin dondurucun varsa, pazarın olduğu günler daha fazla balık alıp dolaba koyabilirsin. ben de balık yiyeceğim sanırım bugün. mesaj kutumu boşalttım bu arada.

neden sorun olsun. light lighttır.

kuzum yememek marifet değil ki.
nak şimdi bu diyetin temel prensibini tekrar hatırlayalım,protein ağırlıklı besleniyoruz dimi,neden ? çünkü vücut proteini yakmak için extra çaba harcıyor ve bu da bize _ olarak yansıyor.inan bana benim yemediğim günlerde verdiğim kilo bol bol protein yedimin günlerdekinden daha az yani ne kadar protein tüketirsen o kadar _ görürsün emin ol,zaten biliyorsun sen artık bunları
şimdi önemli olan nokta şu,kendini disipline etmelisin ve yeniden hırslanmalısın.tek başına diyet yada spro bir işe yaramaz.ikisi bir arada olursa mükemmel sonuölar ortaya çıkar.senin ilk başlarda yağmurda bile 6-8 km yok yürüdüğünü hatırlıyırum,hala devam ediyor musun bilmiyorum suyu arttır,sporu arttır,yeşil çay tüket metabolizman hız kazansın.sabah akşam 1 bardak süt iç
sınırlı izinli kullanma bir süre.bu arada ticker'ın güncel mi senin.başlangıç tarihine göre verdiğin kilo az yada durdu.yeniden asılsan eminim ki 1 aysonra güçlendirmede olursun ama bırakma kendini.haa bu kiloda da iyiym diyorsan ki resimlere bakınca fıstık gibisin geç güçlendirmeye o zaman.ama diyorsan ki yooook ben zayıf gelin olucam,o zaman dişini sıkacaksın.hadi bebişim ama yaaa bütün seyirciler artık güüçlendirmede olalım,hep birlikte bu yolda da devam edelim istiyorum.sen en başarılı çekirgeydin,ne oluyor şimdi böyle motivasyon düşüklüğü falan hem de yeni başlkayan arkadaşlara da söylemiş olayım şu kaçamaklardan uzak durun yaa,bir anlık gafletiniz sizin 1-2 haftalık emeğinizi çöpe atıyor değer mi bir düşünün.sonunta tamamen yasak değil hiç bişey.sadece geçici bir süreyle yasak,ben olsam onlara kavuşmak için kaçamaksız bir an önce bu yolculuğu bitireyim derdim ki ben öyle yapmıştım
hadi artık ama bugün herkes için yeni bir gün,yeni bir hafta olsun.diyetinizi ilk günkü gibi ciddiye alarak devam edin,perşembe günü de bildirimde herkesin yüzü gülsün

ayyy deli şeyyy yaaaa,eminim leş gibi kokmuştur,bir de yumurta sarısı da vardı tabeee

piiii o nasil bir koku öyleeee buralara kadar geldiiii

eveeet cok büyük süpriz bekliyorum bu hafta tartida bakalim insallah yanilmam

ben sütü sütaş yarım yağlı kullanıyorum. yoğurdu da yörsan yarım yağlı kullanıyorum. light olanları yiyemedim bir türlü. hem çok cıvık hem de çok ekşi. yoğurdu evde mayaladığını söyemişsin. eğer light sütle mayalıyorsan tamam ama sokaktan aldığın sütle mayalıyorsan o normal yağlı yoğurt olur. kaynadıktan sonra üzerinde tutan kaymak, süt yağının çok az bir kısmını içerecektir. malum ılık sütte yağ erimiş halde olacaktır zaten. onu evde ayrıştırman mümkün değil demeyeyim ama çok zor. sütü uzun süre işlemden geçirip (çırpma-karıştırma gibi) kaymağını ayrıştırman gerekir.

teşekkür ederim cevabınız için bugün başladım 1yemek kaşığı kepek 4kaşık süt 1yumurta birazda lor attım içine krep yaptım 1yumurta haşlanmış lor peyniri 1dlim hindi salam yedim kerp 2tane oldu 1tanesini yedim doydum inşallah hep böyle gider kahvaltıyı geç yaptım acıkırsam yoğurt yerim diye düşünüyorum öğlenleri kuran kursuna gidiyorum kavanozlo yoğurttu yanıma alıp yerim yanında kalan kerpide yesem olurmu yoğurtuda kandim mayalıyorum olur heralde değilmi sütün kaymağını alıp mayalıyorum. akşamada tavukyada balık yapacağım 80kg ile başladım testi yaptım 6gün atak yapacağım inşallah beceririm bu zamana kadar hiç özel bir diyet yapmadım hep dikkat etmeye çalışırım senelerdir ama hiç bir liste olarak diyet yapmadım.inşallah bu ilk ve son olur

ev yoğurtdu olmazmı diyorsunuz yani ama bende hazır yoğurtları yiyemiyorum çok fazla biraz böyle deneyim bakalım hiç ev yoğurtu yiyen yokmu bayanlar bu diyette..bugün benim ilk günüm şu an iyi gidiyor sadece kahvaltı yaptım inşallah yapabilirim

En güzeli 15 günde bir mezure ile ölçüleri almak :) insan inceldiğini ölçünce daha mutlu oluyor. Bir de duraklamalar olmasa...

tatlısı da kötü olmadı aslında. yani neler neler yediğimizi düşünürsek, gayet yenebilir oldu da. gerçek kabak tatlısının hayaliyle yapmıştım ben. böyle kıvamlı şerbet bol ceviz falan...

yalnız fırında tuzlu yaptığım gerçekten şahane. eminim herkes çok sevecek onu.

kuzum fırındakini ince/kalın nasıl kesmek lazım,sonra baharat ve tuzla harmanlayıp fırına mı atayım,surimideki hayal kırıklığımı yaşamam umarım

önce amiiiiiiiiiin diyeyim sonra da spor hocasına saydırayım. spor hocaları hep aynı sanırım. 3 gram yağları eksik diye nerden trip atacaklarını şaşırıyorlar. keşke deseydin hiç spor yapmadım, hatta yer,mden bile kalkmadım, hepsini de yağdan verdim, benim vücudumu benden iyi mi biliyosun sen. ay bana da diyorlar öyle. hakaret edesim geliyor kendilerine. yahu 35 kilo kasım mı vardı da benim kastan verdim. bi de su kaybıdrı diyen salak kitle var. 1 yıl boyunca 35 kg su kaybettim ve hala yaşıyorum. terkos gölüyüm ya ben. ay sinirlendim bak yine

o gördügün tüm kilolari ilk iki ayda verdim sonra 300 ver 400 al böyle devam ettim...cok haklisin bulusmaya kadar 67 olsam baska birsey istemiyorum suan haklisin bir anlik hata nelere mal oluyor isler kokteyller yogunlasti dügünler derken disiplin falan kalmadi

kuzum fırındakini ince/kalın nasıl kesmek lazım,sonra baharat ve tuzla harmanlayıp fırına mı atayım,surimideki hayal kırıklığımı yaşamam umarım

elma dilim patates gibi, patates kızartmasından az kalınca yani. daha ince de kesbilirsin. kabak zor pişen birşey değildir. mümkünse metal tepsi kullan. ısıyı daha yoğun iletiyor. fırnın ısısı yüksek olsun. öyle ekmek pişirdiğimiz ısıda değil. biraz daha yüksek olsun. tam derece söyleyemiyorum. çünkü benim fırın dandik. sanırım 250-300 civarıydı. bi de tepsiye kabak dilimlerinin sırtı gelsin. nasıl anlatayım bilemedim ama şöyle diyeyim, ne kadar az yeri tepsiye değerse o kadar iyi. açıkta kalan yerler çıtır, tepsiye ve diğer kabak dilimine değen yerler yumuşak oluyor.
ben baharat koymadım. baharat yanar ve acır o kadar yüksek ısıda. sadece tuz ve azıcık zeytinyağı ile harmanladım. yanında bol baharatlı ve azıcık sarmısaklı yoğurt sos yaptım. baharat olarak da pul biber karabiber kimyon nane kekik koydum. sosa batırıp batırıp yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…