Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Benim abim burdaki işini gücünü bıraktı. Allahın unuutuğu bir ilçeye taşındı. Ordan da her gün 110 km. eşini okula götürdü geldi. Tam 2 sene sürdü bu. Tabi bu arada 1,5 yaşındaki bebeğiyle 2 sene boyunca bitli kirli okul bahçesinde arabanın içinden 1 dk bile çıkmadan 6 saaat oturduğunu anlatmıyorum b ile.
Arabadan çıkmadıkları halde annesinden yada başka bir şekilde abim yengem ve bebek 4 kere bitlendiler. Bebeğe 2 kere kene geldi.
Abim bağkurluydu. Biz burdan ödemeye devam ettik. Sonra eş durumu atamasında geldiler memleketee çok şükür.
Bütümn bu eziyet 35 kpss alan kız meslek lisesi ve açıköğretim bitirmiş yengenin devlet memuru olması içinnn.
Bak yaa sinirlendim yine. Abimi görmediğime mi yanayım. Bebeğin en güzel günlerinde zakta olmalarına mı yanayım. Gidip 1 ay bebeğe baktım, sıkıcı 1 aya mı yanayım.

Ama sonuçta birliktelerdi ve sonucun güzel olacağını biliyorlardı.
Umarım sizinkilerde en kısa zamanda kavuşurlar....

Spor hocana gelincee. Kata çizesim girişesim geldiiii. Bu ne yaa. Biraz saygısız sanırım ama seni gaza getirdiği kesin...

icim parcalandi yaaa cok zor sartlar bu sartlar:KK43:

h.sonu annemlerle yazlıktaydın,dün akşam 11'e doğru geldim eve.gitmeden önce c.tesiden mayalamıştım hamurumu.
ipektoşum gecenin o vaktinde senin söylediğin poğaçayı yaptım bööğğğ çok kötü oldu be yaaa:KK51:
ben böyle pufidik bişey olcak sandım,maya tadı da hissediliyor,bir de sanki müthiş yapacakmışım gibi çift ölçü yaptım 16 kaşık falan yani neyse yicem mecburen :KK50: belki benim mini fırının azizliğidir bilemiyorum.
bir de saçıma turp kürü yapayım dedim,koydum turplar kaynıyordu ben de başka işlerle meşguldüm bir de baktım tencerenin dibi tutmuş iyi mi,yine de su ekledim falan yaptım öyle yanık kokulu turpu kafama.bi uyuzluk vardı dün bende ya anlamadım ters gitti herşey neyse sonra duşa girdim abdest aldım rahatladım,bundan sonra işlere başlamadan önce duşa gireyim bari :KK9:
ama günün güzel gelişmesini paylaşayım;az önce çay saatiydi çaya çıktım yürüyorum bir baktım bizim katçı bayanlardan biri diyor aaa siz noldunuz böyle,ayy ne kadar kilo verdiniz yaaa.genelde otururken görüyordum böyle ayakta görünce şok oldum,vermeyin artık daha fazla kilo,hatta bence alın bile biraz dedi:KK76::KK24::21:
ayyy haftaya daha güzel bir motivasyonla başlanamazdı heralde,çok hoşuma gitti vallahi:KK33:

medosh kafani koklayasim geldi:KK9::KK9: hem turp hem yanik pöff buralara geldi koku:KK1: ayyy ben cok simariyorum ama motive degil saliyorum kendimi bi gevseme bi hareketler falan kimse bana zayiflamissin demesin istiyorum bitene kadar

kusummmm günaydinnnnnn...netto ya kos kos kos 3 paket seelachsfilet 3 euro mu ne:KK52::KK52:

kusum güzeller güzelli bulasik suyummmm ah bende bi gaza gelsem söyle birakmadan 2 ay sporumu yapsam eyi olcak iradenae hayranim öpüyorum mincikliyorum

kusiiiii bende öyleyim yaaa tuvalet sorunu yasiyorum gecen hafta korkmustum circir mi oldum deyi bu hafta böyle suyu abartmam lazim birazcik

günaydin tatliskoooom yaa resim cekin nolurrr cok merak ederimmmmm dün nesli alis le olan resimleri paylasmis zaten :KK50: cok kiskandim

icimizde yasatalim mervos:KK9::KK8: callan yapa yapa yasasiiin

amiiiiin insallah olurda o yavrucakta babasini özlemeeeez:KK43:

anaaam o spor hocasina kil oldum ya ben simdi :KK47: onun inadina 90-60-90 ol yavruuu ukala dümbelegi

çekiliriz kuzum valla koyarız face'e:KK34:
üzülme az kaldı büyük buluşmamıza ama sen azıcık kilo versen çok mutlu olucam ben:KK76:

GÜNAYDIIIIIIIIIIN......size laf yetistiricem derken bir günaydin bile diyemedim:KK19:

Allahimmmm cok güzel hafta olsun hepimiz icin insallaaah:KK16: persembe size bir süprizim var:KK23: insallah yani:KK9:

Kizlaaaaaaaaaaaaar 3 haftadan az kaldi bulusmaya dün rüyalarima bile girdi:KK1:

h.sonu annemlerle yazlıktaydın,dün akşam 11'e doğru geldim eve.gitmeden önce c.tesiden mayalamıştım hamurumu.
ipektoşum gecenin o vaktinde senin söylediğin poğaçayı yaptım bööğğğ çok kötü oldu be yaaa:KK51:
ben böyle pufidik bişey olcak sandım,maya tadı da hissediliyor,bir de sanki müthiş yapacakmışım gibi çift ölçü yaptım 16 kaşık falan yani neyse yicem mecburen :KK50: belki benim mini fırının azizliğidir bilemiyorum.
bir de saçıma turp kürü yapayım dedim,koydum turplar kaynıyordu ben de başka işlerle meşguldüm bir de baktım tencerenin dibi tutmuş iyi mi,yine de su ekledim falan yaptım öyle yanık kokulu turpu kafama.bi uyuzluk vardı dün bende ya anlamadım ters gitti herşey neyse sonra duşa girdim abdest aldım rahatladım,bundan sonra işlere başlamadan önce duşa gireyim bari :KK9:
ama günün güzel gelişmesini paylaşayım;az önce çay saatiydi çaya çıktım yürüyorum bir baktım bizim katçı bayanlardan biri diyor aaa siz noldunuz böyle,ayy ne kadar kilo verdiniz yaaa.genelde otururken görüyordum böyle ayakta görünce şok oldum,vermeyin artık daha fazla kilo,hatta bence alın bile biraz dedi:KK76::KK24::21:
ayyy haftaya daha güzel bir motivasyonla başlanamazdı heralde,çok hoşuma gitti vallahi:KK33:

kUZU 24 saat mayalanırsa tabi maya tadı gelir. Olmaz ölee. Sanırım ondan kötü oldu o. Ahh kıyamam çok da yapmışsınnn...
1 saat toplamda yeter. Abartmışsın sen olayı :)
Neslim seni koklar bizede getirir kokunuuu.
Bak bozuluyorum haa çok sarmalamayaın birbiriniziiii.

icim parcalandi yaaa cok zor sartlar bu sartlar:KK43:

medosh kafani koklayasim geldi:KK9::KK9: hem turp hem yanik pöff buralara geldi koku:KK1: ayyy ben cok simariyorum ama motive degil saliyorum kendimi bi gevseme bi hareketler falan kimse bana zayiflamissin demesin istiyorum bitene kadar

ayyy deli şeyyy yaaaa,eminim leş gibi kokmuştur,bir de yumurta sarısı da vardı tabeee:KK51:

kUZU 24 saat mayalanırsa tabi maya tadı gelir. Olmaz ölee. Sanırım ondan kötü oldu o. Ahh kıyamam çok da yapmışsınnn...
1 saat toplamda yeter. Abartmışsın sen olayı :)
Neslim seni koklar bizede getirir kokunuuu.
Bak bozuluyorum haa çok sarmalamayaın birbiriniziiii.

eee ne bileyim ben ne kadar fazla mayalansa o kadar iyi olur diye düşündüm,zaten annemlerle gidince de evde pişirecek vaktim olmadı,dün gece pişirdim heyecanla ama cıxxx olmadı be bacım:KK19:
hee valla sarılmak konusunda söz veremem kaldı ki farkındaysanız ilk defa bir dukaniçeyle buluşucam,bu buluşma da neslime kısmetmiş.hatta neslim izmirden henüz kimseyle buluşmadım diye yabani bile dedi bana :KK9:

GÜNAYDIIIIIIIIIIN......size laf yetistiricem derken bir günaydin bile diyemedim:KK19:

Allahimmmm cok güzel hafta olsun hepimiz icin insallaaah:KK16: persembe size bir süprizim var:KK23: insallah yani:KK9:

Kizlaaaaaaaaaaaaar 3 haftadan az kaldi bulusmaya dün rüyalarima bile girdi:KK1:

sürpriz ne kız ben merak ederim,resim mi paylaşacaksın yoksaaa düğün yerine mi karar verdiniz başka nolabilir,hımmm bildirim günü _2000mi diceksin :KK52:
heee buluşucaz valla,geçen cuma mıydı neydi patronum yine özel görüşme yaptı benimle.ben de laf arasında kasımın 20si gibi istanbul seyahati programılıyorum dedim,sevindi haspam yani şimdilik sorun yok gibi görünüyor:21:

çekiliriz kuzum valla koyarız face'e:KK34:
üzülme az kaldı büyük buluşmamıza ama sen azıcık kilo versen çok mutlu olucam ben:KK76:

bende istiyorum ya:KK14: diyet disiplininden ciktimmm saniyorum ama gercekten yasak birsey yemiyorumki ben....annem spor yapiyorsun kastir incelme var diyor ama du bakalim....Balik alicam bugün yine bi hafta catlayana kadar balik yemeliyim anneme de dedim:KK5: iki hafta disimi siksam 4-5 kg gider diye düsünüyorum nolur yardim edin bana cok piskolojim bozuldu yine:KK14: yemiyorum yemiyorum yine ayni kilo buda beni depresyona sokuyor saliyorum kendimi cok kötü coook:KK14::KK14: of karamsar oldum yine dokunsalar aglicam

superfresh light ton baligi aldim yagini suzup onu yiyebiliyormusuz

burada pazar cars gunu oluyor.crs balik terim firinda ve yagsiz

bu arada size ozelden cvp yazamiyorum sizin mesaj kutusu dolu diyo

light ton balıkları suda oluyor. suyunu süzüp tüketebilirsin. elbetteki taze yemen daha iyi. derin dondurucun varsa, pazarın olduğu günler daha fazla balık alıp dolaba koyabilirsin. ben de balık yiyeceğim sanırım bugün. mesaj kutumu boşalttım bu arada.

kızlar bir şey söyleyeceğim.ben 72 kiloda seyrediyordum hep.birden bire 77 oldum dukanla 72 ye geri düştüm şu anda fakat göbeğim daha önce 72 olduğum halimden kesinlikle çok daha az.yürüyüş yapamıyorum ona üzülüyorum.sabah 6 da evden çıkıyorum akşam 6 da geri geliyorum.yemekti bulaşıktı çocukların ödeviydi derken.32 yaşında üniversite kazanırsan böyle olur işte.bir şey soracam size ben bimin light kolasını alıyorum ucuz diye bir sorun olur mu kızlar?kullanan var mı?

neden sorun olsun. light lighttır.

bende istiyorum ya:KK14: diyet disiplininden ciktimmm saniyorum ama gercekten yasak birsey yemiyorumki ben....annem spor yapiyorsun kastir incelme var diyor ama du bakalim....Balik alicam bugün yine bi hafta catlayana kadar balik yemeliyim anneme de dedim:KK5: iki hafta disimi siksam 4-5 kg gider diye düsünüyorum nolur yardim edin bana cok piskolojim bozuldu yine:KK14: yemiyorum yemiyorum yine ayni kilo buda beni depresyona sokuyor saliyorum kendimi cok kötü coook:KK14::KK14: of karamsar oldum yine dokunsalar aglicam

kuzum yememek marifet değil ki.
nak şimdi bu diyetin temel prensibini tekrar hatırlayalım,protein ağırlıklı besleniyoruz dimi,neden ? çünkü vücut proteini yakmak için extra çaba harcıyor ve bu da bize _ olarak yansıyor.inan bana benim yemediğim günlerde verdiğim kilo bol bol protein yedimin günlerdekinden daha az:KK33: yani ne kadar protein tüketirsen o kadar _ görürsün emin ol,zaten biliyorsun sen artık bunları:KK34:
şimdi önemli olan nokta şu,kendini disipline etmelisin ve yeniden hırslanmalısın.tek başına diyet yada spro bir işe yaramaz.ikisi bir arada olursa mükemmel sonuölar ortaya çıkar.senin ilk başlarda yağmurda bile 6-8 km yok yürüdüğünü hatırlıyırum,hala devam ediyor musun bilmiyorum:KK8: suyu arttır,sporu arttır,yeşil çay tüket metabolizman hız kazansın.sabah akşam 1 bardak süt iç:nazar:
sınırlı izinli kullanma bir süre.bu arada ticker'ın güncel mi senin.başlangıç tarihine göre verdiğin kilo az yada durdu.yeniden asılsan eminim ki 1 aysonra güçlendirmede olursun ama bırakma kendini.haa bu kiloda da iyiym diyorsan ki resimlere bakınca fıstık gibisin geç güçlendirmeye o zaman.ama diyorsan ki yooook ben zayıf gelin olucam,o zaman dişini sıkacaksın.hadi bebişim ama yaaa bütün seyirciler artık güüçlendirmede olalım,hep birlikte bu yolda da devam edelim istiyorum.sen en başarılı çekirgeydin,ne oluyor şimdi böyle motivasyon düşüklüğü falan :KK20: hem de yeni başlkayan arkadaşlara da söylemiş olayım şu kaçamaklardan uzak durun yaa,bir anlık gafletiniz sizin 1-2 haftalık emeğinizi çöpe atıyor değer mi bir düşünün.sonunta tamamen yasak değil hiç bişey.sadece geçici bir süreyle yasak,ben olsam onlara kavuşmak için kaçamaksız bir an önce bu yolculuğu bitireyim derdim ki ben öyle yapmıştım:KK34:
hadi artık ama bugün herkes için yeni bir gün,yeni bir hafta olsun.diyetinizi ilk günkü gibi ciddiye alarak devam edin,perşembe günü de bildirimde herkesin yüzü gülsün:21:

ayyy deli şeyyy yaaaa,eminim leş gibi kokmuştur,bir de yumurta sarısı da vardı tabeee:KK51:

piiii o nasil bir koku öyleeee buralara kadar geldiiii

sürpriz ne kız ben merak ederim,resim mi paylaşacaksın yoksaaa düğün yerine mi karar verdiniz başka nolabilir,hımmm bildirim günü _2000mi diceksin :KK52:
heee buluşucaz valla,geçen cuma mıydı neydi patronum yine özel görüşme yaptı benimle.ben de laf arasında kasımın 20si gibi istanbul seyahati programılıyorum dedim,sevindi haspam yani şimdilik sorun yok gibi görünüyor:21:

eveeet cok büyük süpriz bekliyorum bu hafta tartida bakalim insallah yanilmam:KK8:

merhabalar bende 3gündür kitabı okuyorum bugün kepeğimi aldım testide yaptım atak günüm 6gün çıktı .sabak kepekle krep yapıp yanında peynirle yesem oluyor değilmi ..birde sütü tam layt olarakmı kullanmak lazım yoksa yarım yağlı sütlerde olurmu yoğurtu ben kendim mayalıyorum süt pişince kaymağını alıyorum o yoğurtu kullanabilirmiyim .salcada ev salcası katkısız olur kullanılır heralde .bu diyeti yaparken elma sirkeli su içen varmı ben 1haftadır içiyorum dukanı yaparkende devam etsemmi acaba ama ballı içilmez heralde tatlı olduğu için ..sorularımı cevaplarsanız sevinirim

ben sütü sütaş yarım yağlı kullanıyorum. yoğurdu da yörsan yarım yağlı kullanıyorum. light olanları yiyemedim bir türlü. hem çok cıvık hem de çok ekşi. yoğurdu evde mayaladığını söyemişsin. eğer light sütle mayalıyorsan tamam ama sokaktan aldığın sütle mayalıyorsan o normal yağlı yoğurt olur. kaynadıktan sonra üzerinde tutan kaymak, süt yağının çok az bir kısmını içerecektir. malum ılık sütte yağ erimiş halde olacaktır zaten. onu evde ayrıştırman mümkün değil demeyeyim ama çok zor. sütü uzun süre işlemden geçirip (çırpma-karıştırma gibi) kaymağını ayrıştırman gerekir.

Günaydın selmincim hoşgeldin diyetin hayırlı olsun..:)

Sorularına cevap vereyim,
Krebi peynirle yesen olur tabiki..peynir lightsa eğer.

Sütü ben yarım yağlı kullanıyorum ama çok içmiyorum zaten..2-3 günde toplamda 1 bardak içiyorum,sen hergün içeceksen yağsız iç derim..yağı nerden kesersek kardır..

ev salçasında domates var sebze günlerinde sorun olmaz ama protein günlerinde kullanmamaya bak,

Sirkeli suyu ben zamanında denedim ama gerek yok bence zaten diyete sadık kalırsan kiloların birer birer gidecek..o yüzden sirkeli suyu boşver onun yerine yeşil veya diğer bitki çaylarından tüket,

Bu diyette spordan başka ekleyeceğin başka bişey yok emin ol,sadece diyete odaklan ve günlük yürüyüşlerini mutlaka yap onun yanında extra egzersizler de yap seni daha çok adapte eder,

Bi de kaçla başlıyosun kilonu da yazar mısın?
teşekkür ederim cevabınız için bugün başladım 1yemek kaşığı kepek 4kaşık süt 1yumurta birazda lor attım içine krep yaptım 1yumurta haşlanmış lor peyniri 1dlim hindi salam yedim kerp 2tane oldu 1tanesini yedim doydum inşallah hep böyle gider kahvaltıyı geç yaptım acıkırsam yoğurt yerim diye düşünüyorum öğlenleri kuran kursuna gidiyorum kavanozlo yoğurttu yanıma alıp yerim yanında kalan kerpide yesem olurmu yoğurtuda kandim mayalıyorum olur heralde değilmi sütün kaymağını alıp mayalıyorum. akşamada tavukyada balık yapacağım 80kg ile başladım testi yaptım 6gün atak yapacağım inşallah beceririm bu zamana kadar hiç özel bir diyet yapmadım hep dikkat etmeye çalışırım senelerdir ama hiç bir liste olarak diyet yapmadım.inşallah bu ilk ve son olur

:21:
ben sütü sütaş yarım yağlı kullanıyorum. yoğurdu da yörsan yarım yağlı kullanıyorum. light olanları yiyemedim bir türlü. hem çok cıvık hem de çok ekşi. yoğurdu evde mayaladığını söyemişsin. eğer light sütle mayalıyorsan tamam ama sokaktan aldığın sütle mayalıyorsan o normal yağlı yoğurt olur. kaynadıktan sonra üzerinde tutan kaymak, süt yağının çok az bir kısmını içerecektir. malum ılık sütte yağ erimiş halde olacaktır zaten. onu evde ayrıştırman mümkün değil demeyeyim ama çok zor. sütü uzun süre işlemden geçirip (çırpma-karıştırma gibi) kaymağını ayrıştırman gerekir.

ev yoğurtdu olmazmı diyorsunuz yani ama bende hazır yoğurtları yiyemiyorum çok fazla biraz böyle deneyim bakalım hiç ev yoğurtu yiyen yokmu bayanlar bu diyette..bugün benim ilk günüm şu an iyi gidiyor sadece kahvaltı yaptım inşallah yapabilirim

En güzeli 15 günde bir mezure ile ölçüleri almak :) insan inceldiğini ölçünce daha mutlu oluyor. Bir de duraklamalar olmasa...
:KK9:

aliyem balkabağı yiyebiliyoruz hatta aylar evvel ben demiştim burda balkabağı tatlısı yapsak diye ama sonra kendim de unutmuşum:KK1:
şimdi çok pis aklıma düşürdünüz,h.sonu yapayım mutlaka.bu arada patates gibi olan kısmını merak ettim onu da deneyeceğim:KK56:
surimi cips yaptım beğenmedim mesela ama bu daha güzel olur gibi geldi:KK33:

tatlısı da kötü olmadı aslında. yani neler neler yediğimizi düşünürsek, gayet yenebilir oldu da. gerçek kabak tatlısının hayaliyle yapmıştım ben. böyle kıvamlı şerbet bol ceviz falan... :-)

yalnız fırında tuzlu yaptığım gerçekten şahane. eminim herkes çok sevecek onu.

tatlısı da kötü olmadı aslında. yani neler neler yediğimizi düşünürsek, gayet yenebilir oldu da. gerçek kabak tatlısının hayaliyle yapmıştım ben. böyle kıvamlı şerbet bol ceviz falan... :-)

yalnız fırında tuzlu yaptığım gerçekten şahane. eminim herkes çok sevecek onu.

kuzum fırındakini ince/kalın nasıl kesmek lazım,sonra baharat ve tuzla harmanlayıp fırına mı atayım,surimideki hayal kırıklığımı yaşamam umarım:KK34:

Günaydın güzelller..

Ay okiyim diye bi başladım ama baktım bitcek gibi değil. Ben okuyana kadar öğlen olcak :) Bari önce bi selam verem dedim :KK3: İnşallah keyifler yerindedir :KK66: Hava nasıl sıcak bugün yaa :) Kasım ayındayız de mi :44: Ben memnunum valla da sadece ne giyeceğimi şaşırıyorum :S :) Güneş'in son günleri zaten (Ay karpuz mevsimi de bitiyor, son günleri, der gibi oldu bu da :KK70::KK70: ) Bugün güneşe gülümsediimmm
springsmile.gif
Ben çok seviyom onu. Siz de sevin :)) :KK37:

Çok alakasız bişi dicem. Benim ablişkom yeğenimle çook uzaklarda mecburi hizmette, eniiştem Bursa'da. Doktorlara, eğer eşi de memur değilse, eş durumu yok ne yazık ki.. (Ablam doktor). 2-3 haftada 1 ancak görüşüyorlar. Çocuk babasını özlüyor :KK43: falan. Bir sürü şey işte. Eniştem de belediyede sözleşmeli. Amma velakin başbakan açıklama yapmış yine, dün gece gördüm; belediyelerdeki sözleşmelileri kadroya alcaz deyü :KK52: Yine diyorum çünkü daha önce de dedi de yapmadı :S Ama eğer öyle olursa eniştem memur olcak ve eş durumu olabileceeekkk :KK52: Herkesler bi amin dese :KK43: Ben de herkesi öpsseeemmm :KK54::KK54: :))

Bunu da araya sıkıştırdıktan sonra :)) bu arada 2 kere spora gittiimm. Bugün de ölçümleri yaptırcam bakalım. Seceresini yazarım size :KK53: Diyete de seyirden devam ediyorum. Geçen hafta 4 gün protein yapmıştım kaçamaksız :KK66: Yoook, artık düzgün gidiyorum :KK34: Tartılmıyorum ama, bi değişiklik yok gibi hissediyorum yaa :S Karnım hala kocamaann :S anlamadım gittiii.. Neyse.. Sporla falan gitcek inşallah.. Ölçüm yaptırmadan 3 saat öncesine kadar bişey yiyip içilmiyomuş :KK31: Su bileee.. su oranın çok çıkarmış yoksa falan. Aç kalcam sanırım :S :) Bi de agresif bi hocaya düştüm ki... Yakın zamanda 10 kilo verdim dedim kadına, yağdan değil kastan verdin şekerim dedi :KK53: Yok diyorum, eminim, yağdan verdim. Hayır olamaz, kastan verdin dedi!! Bi de böyle sert söylüyo, ukala ukala. Ay paralıcaktım orda kadınııı!! Sonra eşim spor falan da yaptı evde. Yalnız diyet yapmadı dedi. Hmm.. yürüyüş plates falan var mıydı dedi. Evet dedim ben dee.. Hmm tamam ozaman dedi. Geriii!! Cahil bişi sandı beni herhal. Sigara içiyo musun dedi, (orda anketteki soruluarı soruyo) arkasından eveeett diye kendi cevapladı :KK47: A aaa! Hayıırr!! dedim. Onu nerden çıkardınız ki, tipim öyle mi gösteriyo dedim. Sırıttı manyak :S Bişi demedi. Onun inadına kilo vercem yaa :p Beceriksiz bişi sandı ben heralde. Taktik mi acaba :p :KK1: :KK53:

Haydi kızlar ben hem yazılanları okiyim hem işime bakmaya çalışiyiimm :KK66: İyi haftalaaaarrr :KK3::KK3:

önce amiiiiiiiiiin diyeyim sonra da spor hocasına saydırayım. spor hocaları hep aynı sanırım. 3 gram yağları eksik diye nerden trip atacaklarını şaşırıyorlar. keşke deseydin hiç spor yapmadım, hatta yer,mden bile kalkmadım, hepsini de yağdan verdim, benim vücudumu benden iyi mi biliyosun sen. ay bana da diyorlar öyle. hakaret edesim geliyor kendilerine. yahu 35 kilo kasım mı vardı da benim kastan verdim. bi de su kaybıdrı diyen salak kitle var. 1 yıl boyunca 35 kg su kaybettim ve hala yaşıyorum. terkos gölüyüm ya ben. ay sinirlendim bak yine :KK53:

kuzum yememek marifet değil ki.
nak şimdi bu diyetin temel prensibini tekrar hatırlayalım,protein ağırlıklı besleniyoruz dimi,neden ? çünkü vücut proteini yakmak için extra çaba harcıyor ve bu da bize _ olarak yansıyor.inan bana benim yemediğim günlerde verdiğim kilo bol bol protein yedimin günlerdekinden daha az:KK33: yani ne kadar protein tüketirsen o kadar _ görürsün emin ol,zaten biliyorsun sen artık bunları:KK34:
şimdi önemli olan nokta şu,kendini disipline etmelisin ve yeniden hırslanmalısın.tek başına diyet yada spro bir işe yaramaz.ikisi bir arada olursa mükemmel sonuölar ortaya çıkar.senin ilk başlarda yağmurda bile 6-8 km yok yürüdüğünü hatırlıyırum,hala devam ediyor musun bilmiyorum:KK8: suyu arttır,sporu arttır,yeşil çay tüket metabolizman hız kazansın.sabah akşam 1 bardak süt iç:nazar:
sınırlı izinli kullanma bir süre.bu arada ticker'ın güncel mi senin.başlangıç tarihine göre verdiğin kilo az yada durdu.yeniden asılsan eminim ki 1 aysonra güçlendirmede olursun ama bırakma kendini.haa bu kiloda da iyiym diyorsan ki resimlere bakınca fıstık gibisin geç güçlendirmeye o zaman.ama diyorsan ki yooook ben zayıf gelin olucam,o zaman dişini sıkacaksın.hadi bebişim ama yaaa bütün seyirciler artık güüçlendirmede olalım,hep birlikte bu yolda da devam edelim istiyorum.sen en başarılı çekirgeydin,ne oluyor şimdi böyle motivasyon düşüklüğü falan :KK20: hem de yeni başlkayan arkadaşlara da söylemiş olayım şu kaçamaklardan uzak durun yaa,bir anlık gafletiniz sizin 1-2 haftalık emeğinizi çöpe atıyor değer mi bir düşünün.sonunta tamamen yasak değil hiç bişey.sadece geçici bir süreyle yasak,ben olsam onlara kavuşmak için kaçamaksız bir an önce bu yolculuğu bitireyim derdim ki ben öyle yapmıştım:KK34:
hadi artık ama bugün herkes için yeni bir gün,yeni bir hafta olsun.diyetinizi ilk günkü gibi ciddiye alarak devam edin,perşembe günü de bildirimde herkesin yüzü gülsün:21:

:KK14::KK14::KK14::KK14: o gördügün tüm kilolari ilk iki ayda verdim sonra 300 ver 400 al böyle devam ettim...cok haklisin bulusmaya kadar 67 olsam baska birsey istemiyorum suan:KK14::KK14::KK14: haklisin bir anlik hata nelere mal oluyor isler kokteyller yogunlasti dügünler derken disiplin falan kalmadi:KK5:

kuzum fırındakini ince/kalın nasıl kesmek lazım,sonra baharat ve tuzla harmanlayıp fırına mı atayım,surimideki hayal kırıklığımı yaşamam umarım:KK34:

elma dilim patates gibi, patates kızartmasından az kalınca yani. daha ince de kesbilirsin. kabak zor pişen birşey değildir. mümkünse metal tepsi kullan. ısıyı daha yoğun iletiyor. fırnın ısısı yüksek olsun. öyle ekmek pişirdiğimiz ısıda değil. biraz daha yüksek olsun. tam derece söyleyemiyorum. çünkü benim fırın dandik. sanırım 250-300 civarıydı. bi de tepsiye kabak dilimlerinin sırtı gelsin. nasıl anlatayım bilemedim ama şöyle diyeyim, ne kadar az yeri tepsiye değerse o kadar iyi. açıkta kalan yerler çıtır, tepsiye ve diğer kabak dilimine değen yerler yumuşak oluyor.
ben baharat koymadım. baharat yanar ve acır o kadar yüksek ısıda. sadece tuz ve azıcık zeytinyağı ile harmanladım. yanında bol baharatlı ve azıcık sarmısaklı yoğurt sos yaptım. baharat olarak da pul biber karabiber kimyon nane kekik koydum. sosa batırıp batırıp yedim.

X