- 29 Nisan 2011
- 2.062
- 15
- 36
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Benim abim burdaki işini gücünü bıraktı. Allahın unuutuğu bir ilçeye taşındı. Ordan da her gün 110 km. eşini okula götürdü geldi. Tam 2 sene sürdü bu. Tabi bu arada 1,5 yaşındaki bebeğiyle 2 sene boyunca bitli kirli okul bahçesinde arabanın içinden 1 dk bile çıkmadan 6 saaat oturduğunu anlatmıyorum b ile.
Arabadan çıkmadıkları halde annesinden yada başka bir şekilde abim yengem ve bebek 4 kere bitlendiler. Bebeğe 2 kere kene geldi.
Abim bağkurluydu. Biz burdan ödemeye devam ettik. Sonra eş durumu atamasında geldiler memleketee çok şükür.
Bütümn bu eziyet 35 kpss alan kız meslek lisesi ve açıköğretim bitirmiş yengenin devlet memuru olması içinnn.
Bak yaa sinirlendim yine. Abimi görmediğime mi yanayım. Bebeğin en güzel günlerinde zakta olmalarına mı yanayım. Gidip 1 ay bebeğe baktım, sıkıcı 1 aya mı yanayım.
Ama sonuçta birliktelerdi ve sonucun güzel olacağını biliyorlardı.
Umarım sizinkilerde en kısa zamanda kavuşurlar....
Spor hocana gelincee. Kata çizesim girişesim geldiiii. Bu ne yaa. Biraz saygısız sanırım ama seni gaza getirdiği kesin...
icim parcalandi yaaa cok zor sartlar bu sartlar
h.sonu annemlerle yazlıktaydın,dün akşam 11'e doğru geldim eve.gitmeden önce c.tesiden mayalamıştım hamurumu.
ipektoşum gecenin o vaktinde senin söylediğin poğaçayı yaptım bööğğğ çok kötü oldu be yaaa
ben böyle pufidik bişey olcak sandım,maya tadı da hissediliyor,bir de sanki müthiş yapacakmışım gibi çift ölçü yaptım 16 kaşık falan yani neyse yicem mecburen belki benim mini fırının azizliğidir bilemiyorum.
bir de saçıma turp kürü yapayım dedim,koydum turplar kaynıyordu ben de başka işlerle meşguldüm bir de baktım tencerenin dibi tutmuş iyi mi,yine de su ekledim falan yaptım öyle yanık kokulu turpu kafama.bi uyuzluk vardı dün bende ya anlamadım ters gitti herşey neyse sonra duşa girdim abdest aldım rahatladım,bundan sonra işlere başlamadan önce duşa gireyim bari
ama günün güzel gelişmesini paylaşayım;az önce çay saatiydi çaya çıktım yürüyorum bir baktım bizim katçı bayanlardan biri diyor aaa siz noldunuz böyle,ayy ne kadar kilo verdiniz yaaa.genelde otururken görüyordum böyle ayakta görünce şok oldum,vermeyin artık daha fazla kilo,hatta bence alın bile biraz dedi
ayyy haftaya daha güzel bir motivasyonla başlanamazdı heralde,çok hoşuma gitti vallahi
medosh kafani koklayasim geldi hem turp hem yanik pöff buralara geldi koku ayyy ben cok simariyorum ama motive degil saliyorum kendimi bi gevseme bi hareketler falan kimse bana zayiflamissin demesin istiyorum bitene kadar