Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım benim, çok tatlısın:)

oğlun kaça gidiyor canım?

ama sana yakışır zaten )))

Canlarım, başım çok şiddetli ağrıyor, sabahı edebilsem de doktora gitsem. Gözlerimi çevirdikçe ağrıyor.

Sizlere iyi sohbetler, iyi geceler.

Canım benim, çok tatlısın:)

oğlun kaça gidiyor canım?

6ya gidiyor. adamı anasınıfında fransız okuluna gönderdik. olmadı. ing eğitim veren bir okula göndermeye başladık. 1. sınıftan beri de ingilizceyle arası yok. diğer dersleri iyi ama ing berbat.

gerçi ben de ünide bile hazırlık almamıştım. zorunlu değildi. okul bitince senelerce kurslara gittim. yok yine düzelmedi. kesin bu çocuk bana çekti. öff öfff

Canlarım, başım çok şiddetli ağrıyor, sabahı edebilsem de doktora gitsem. Gözlerimi çevirdikçe ağrıyor.

iyi geceler canım..seni çoookkk öpüyorummm yarın doktordan sapasağlam çık.....

heheheh :)))) çok güldümmmmm...olsun olsun zamanla esniycez..ben yaparken kapıyı kitliyorum
youtube dan videonu bekliyoruz tıklamak için P

fırlama oğlun kaç yaşında merak ettim:)

dünkü kaçamağın ardından firesiz bir protein günü yaptım. 2 saatten fazla da yürüdüm. sanırım yarın - çıkarım. delycim de döndüğüne göre, perşembe bildirimleri geri geldi
bu arada bizim mıy mıy yaptığımız yulaf kepekli dukan ekmeklerini, minik kedicikler bayıla bayıla yiyor. ekmeğimle sandviç yapıp yanıma almıştım bugün. sultanahmette kedilerle paylaştım. çok sevdiler. geçende de fatih camisinin kedileriyle paylaşmıştım. onlar da sevmişti. yani demem o ki, nimetin kıymetini bilin )))

Ben bayramda bir tatlı kaşığı doğal bal dışında kaçamak yapmadım ama dün PS günümde karnabahar kısırı yaptım,light puding yaptım,sabahta menemen yapmıştım bana fazla geldi sanırım bu kadar yemek,dü çok şişkinlik va halsizlik oldu, birde vicdan azabı duydum acaba fazla mı yedim diye?Miktar sınırlaması yok deniyo ama vicdan yapıyorum yine de,yıllardır 1 kilo bile veremiyordum şimdi 5 kilo verdim Dukanla...

Ben bayramda bir tatlı kaşığı doğal bal dışında kaçamak yapmadım ama dün PS günümde karnabahar kısırı yaptım,light puding yaptım,sabahta menemen yapmıştım bana fazla geldi sanırım bu kadar yemek,dü çok şişkinlik va halsizlik oldu, birde vicdan azabı duydum acaba fazla mı yedim diye?Miktar sınırlaması yok deniyo ama vicdan yapıyorum yine de,yıllardır 1 kilo bile veremiyordum şimdi 5 kilo verdim Dukanla...

vicdan yapacak bir durum yok. alt tarafı biraz sebze... karnıbahar gaz yapmıştır, ondandır şişlik

Günaydın!

Bu sabah biraz vaktim var diye kan testini bugün yaptırmaya karar verdim. Aksi gibi de dün geç yemek yedim, gece gece gözüm döndü protein alımına devam ettim... Tartı kimbilir kaç çıkacak, değerler kimbilir kaç çıkacak... O kadar da oynar mı acaba ya, iyi olan şeyler bir akşam yemek yedim diye kötü çıkacak değil herhalde. Millet bir gün önceden aç durup gitmiyor ya teste. :44:

Günaydın Canlarım, güzel bir gün olsun hepimize

Dün akşam fena kaçamaklar yapıldı, yiğenimin doğum günüydü malum 1 dilim yaşpasta vardı çok büyük değildi ama şeker yığını bide resmen zorla baskı altında ağzıma tıkılan börek vardı :2: ağlayacaktım sinirden, kıramıyosunuz hayır rejimdeyim diyosunuz 1 kereden bişi olmaz nağmeleri yıldım resmen...
Bugün bilgisayarı eve götürüp callen yapma niyetim var inşallah başarabilirim kocişim hasta onunda tüm nazı üstünde kısmet artık

Ekimim canım geçmiş olsun inşallahhh doktora gidip hayırlı haberlerle dönersinn

Son düzenleme:
gunaydın fıstıklarr...

dukanın cılkını çıkaran biri olarak ptesıye kadar 5 gunluk proteın gunlerıne baslamıs bulunuyorum... sızlere bırakmadan kendımı cezalandırmam gerek. yoksa sızler kıyamıyorsunuz bana 24 kasım bulusmasına 87 ıle aranıza katılmalıyım.87 ye dusemezsem bulusmaya gelecek yuzum olmaz :26: kardesımde baslamıstı dukana daha yenı baslamasına ragmen 12 kılo vermıs bıle. utandım ben cok utandımm şimdi mest çayı yapayım kendımede bıraz olsun agırlıktan kurtulayım

Günaydın canlar

dün utancımdan diyemediydim +2,8 diye şimdi -1,3 gittiğine göre diyebilirim artık

umarım herkes bol eksi görmüştür bugün moralim yerine geldi biraz ohhhhhh

Günaydin dukancanlar.. Uyku tutmadi sizlere bir bakayim dedim insallah bugün de kacamaksiz bir gün olur bizim icin..Bende Türkiye den mest cayi almistim dün ilk kez ictim ama kasiklarim agridi ya üsüttüm ondan yada mest bana fayda etmedi..:26:Ekimcim daha iyisindir insallah gecmis olsun..

Günaydın kızlarrr herkes iyi mi bakalım,daha geçmişi okumadım önce günaydın diyeyim istedim.sonra oku oku alıntı yap diyene kadar öğlen oluyor ipektoşumun cezası bitti mi acaba,hepinizi çook seviyorum canlarımmmm
şu anda 1 dilim tahıl ekmeğim 1 dilim tulum peyniri,1 dilim light peynirim ve 1 bardak çayımla kahvaltımı yapmış bulunmaktayım

Prensesim Netto da viva vital'in Pangasiusfilets olan balik 1,99 indirimde haberin olsun sizin ordada öylemidir bilemiyorum.. haberin olsun istedim..

Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiin iki gündür günaydin deyip kayiplara karisiyorum cok cok yogunum maalesef :2: ama yarin tatil kuzular hepiciinizi burada görmek istiyorum ona göre oh tüm artilarim gitti 2,5 kg verdim ya la 4 günde dely de geldigine göre yarin anlim acik bir sekilde tartiliririm insallah yarin 69 diyorum

yaaa icim kipir kipirrr...nedeni ni yine bilmiyorummmm cok mutluyum ben dukana resmen asigiiiim mutlulugumun sebebini söyle özetleyeyim (ne yalanciyim ya bilmiyorum mutlulugumun nedenini deyip dikkat cektikten sonra hemen aciklik getiriyorum ) her neyse.....dukan sayesinde (tamam sukadarcik kiloyu 4 aydir debelendim de verdim tembelim) lakinnnn yeme aliskanligim degisti a dostlar hayatta bir daha bir günde pizza yiyip ayni gün oturup tatli yiyemem artik güclendirmeye cok hevesleniyorum ama o kadarda sart degil gibi ayda bir ödül yeter bile gibi geliyor hani gözüm doydu sagolsun.....aldigim artilari bir ileri bir geri verdim ama dün gece uyurken spora asik olayim dedim(sevmiyorum, ama yapincada kendimi iyi hissediyorum) bi ton evlilik var sonradan asik oluyor millet uyuyana kadar kafamda ay spor yaparsam söyle spor yaparsam bir beden kücülürüm bi ayda 36 beden pantol giyerim diye diye uyudum...medoshumun dedigi gibi kavitasyon sacmalik bir daha sarkarim...isi temelinden cözmeliyim yoksa yilan hikayesi olur bu durum....bugün eski spor salonuma gidiiyorum anlasma yapiyorum hayirlisiyla....ve ben zaten kek cörek börek seven birisi degilim yapmicam artik süttozundan tasarruf gerek yok yavaslatir kilo vermemi forever dukrep hergün cantamda iki adet meyveli yogurt var...bebek gibi kitabimi cantamda tasiyorum 4 aydir kücük canta kullanamiyorum türkiyeye geldigimde türkcesinide alicam ...siz bunlarin hepsini biliyorsunuz zaten ama söylemek istedim belirtmek istedim...annecimde ögrendi artik p ve sp günlerimi ayiriyor Allah razi olsun....ona da liste hazirladim ama güclendirmeden itibaren hani atak ve seyire gerek yok ona öyle düsündüm:26:....heh söyleyeceklerim bu kadar yahuuuuuu sabaha kadar 24 kasima kac gün var diye saydim durdum

bitaneeeeem geliyorummmmm tutmayin beni (kacinci biliyorum) ama tüm tuzaklari atlattik bayramdi seyrandi

Prenses Eşimin bir arkadaşı sepetçiler kasrında düğün yapmıştı bir bak istersen dün gördüm de aklıma geldin
kuzucummmmmm cok sagol bakiyorum hemennnn.....buarada 67 olunca gec güclendirmeye yeteeeeeer yoksa tutamayacaksin kendiniiii:18: baska diyetlere sarma sakin

bana sormadan gidersen tatile öyle olur ey sevgili bir sor bakayim bu otele gidiyoruzda nedir ne degildir amaaan mekan önemli mi gönüller bir olsun kocisinle buarada dukan kitabinida okudunmuuu.....saka maka hosgeldnnnnnn kusummmm özledikkkkk sen oymak beyimizsin mecbur son starti vermelisin....sen bozarsan herkes bozaaaar sen yersen herkes yeeeer (sen uyursan herkes ölürrr (nefes) ten alinti)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…