Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiin iki gündür günaydin deyip kayiplara karisiyorum cok cok yogunum maalesef :2: ama yarin tatil kuzular hepiciinizi burada görmek istiyorum ona göre
oh tüm artilarim gitti 2,5 kg verdim ya la 4 günde
dely de geldigine göre yarin anlim acik bir sekilde tartiliririm insallah yarin 69 diyorum
yaaa icim kipir kipirrr...nedeni ni yine bilmiyorummmm cok mutluyum ben dukana resmen asigiiiim
mutlulugumun sebebini söyle özetleyeyim (ne yalanciyim ya bilmiyorum mutlulugumun nedenini deyip dikkat cektikten sonra hemen aciklik getiriyorum
) her neyse.....dukan sayesinde (tamam sukadarcik kiloyu 4 aydir debelendim de verdim tembelim) lakinnnn yeme aliskanligim degisti a dostlar
hayatta bir daha bir günde pizza yiyip ayni gün oturup tatli yiyemem artik güclendirmeye cok hevesleniyorum ama o kadarda sart degil gibi ayda bir ödül yeter bile gibi geliyor hani gözüm doydu sagolsun.....aldigim artilari bir ileri bir geri verdim ama dün gece uyurken spora asik olayim dedim(sevmiyorum, ama yapincada kendimi iyi hissediyorum) bi ton evlilik var sonradan asik oluyor millet
uyuyana kadar kafamda ay spor yaparsam söyle spor yaparsam bir beden kücülürüm bi ayda 36 beden pantol giyerim diye diye uyudum...medoshumun dedigi gibi kavitasyon sacmalik bir daha sarkarim...isi temelinden cözmeliyim yoksa yilan hikayesi olur bu durum....bugün eski spor salonuma gidiiyorum anlasma yapiyorum hayirlisiyla....ve ben zaten kek cörek börek seven birisi degilim yapmicam artik süttozundan tasarruf gerek yok yavaslatir kilo vermemi forever dukrep hergün cantamda iki adet meyveli yogurt var...bebek gibi kitabimi cantamda tasiyorum 4 aydir kücük canta kullanamiyorum
türkiyeye geldigimde türkcesinide alicam
...siz bunlarin hepsini biliyorsunuz zaten ama söylemek istedim belirtmek istedim...annecimde ögrendi artik p ve sp günlerimi ayiriyor Allah razi olsun....ona da liste hazirladim ama güclendirmeden itibaren hani atak ve seyire gerek yok ona öyle düsündüm:26:....heh söyleyeceklerim bu kadar yahuuuuuu sabaha kadar 24 kasima kac gün var diye saydim durdum
kuzum hadi ama artık senden de irade bekliyorum.valla buluşmaya kadar geçmezsen güçlendirmeye gelmem ben de
bu arada kavitasyon pek faydalı bişey değil ki,ben daha önce gitmiştim faydasını göremedim.gerçi o zaman yanında diyet falan vermişti,belki de diyet yapmadığımdan etkisini
bitaneeeeem geliyorummmmm tutmayin beni
(kacinci biliyorum) ama tüm tuzaklari atlattik bayramdi seyrandi
Prenses Eşimin bir arkadaşı sepetçiler kasrında düğün yapmıştı bir bak istersen dün gördüm de aklıma geldin
kuzucummmmmm cok sagol bakiyorum hemennnn.....buarada 67 olunca gec güclendirmeye yeteeeeeer yoksa tutamayacaksin kendiniiii:18: baska diyetlere sarma sakin
Hahah Ay valla ne konuştunuz ne ettiniz hiç okumadım akşam da bi KK mesaisi mi yapcam ne yapsam Olmucak bu böyle. Arkamdan neler denmiş kimler özlemiş beni merak ettim hihiih Ay yine geldi dırdırcı diyenler de varsa kusura kalmasınlar artık hihihooo
Canıımmmm
Canıımmm Ben de siizi
Valla en son kaç kiloydum unuttum gitti. Zaten gitmeden cozutmuştum biliyonuz :S Sanırım 57,5 falandım :44: Söylüyoruuummmm..... Bu sabaaahhhhh.... 61,3 çıktııımmmm Seneye kurbana kadar zayıflarsam kesilmekten kurtulabilirim hahahah Tavukla idare edin hahauahua Kendi kendime koptum ayol
ay şimdi bana çok kızanlar vardır di mi, tutamıyo boğazını sonra kilo aldım diyo falan diye :S Ay valla öyle yaaa :S Aldım verdim ben seni yedim işte :S Bugün başladım işte atakla. Ama stok yapamamıştım, yine kahvaltı yapamadım sabaahh Neyse.. 4 gün protein yapcam. Bakalım ne kadar değişcek kilom. 58'e kadar falan çabuk gider gibi geliyo ama.. Bu göbek de nere gider ki, onu da bilmiyoomm :S Bu arada regl olucam muhtemelen. Bayramın 3 günü baş ağrısından öldüm. 1 hafta içinde olucam gibi sanki. İnşallah onun da artısı vardırrr..
Tatil iyidi ama serindii... Bi güneş çıkıyo seviniyosuunnn.. Hoopp bulutlar geliveriyo önünee... Denize havuza giremedim. Zaten 1 gün ful yağmurluydu. diğer günlerde öğleden sonra hep kapandı hava. Bu arada oteli pek beğenmedik. Haberiniz ola. Vasat biraz. Yemekler falan.. cııkksss!! Odalar da öyle.. Beklentiye bağlı tabi ama.. Yine de o dinginlik, o doğa falan.. tatil ya sonuçta. Daha güzel olabilirdi tabi.. ama neyse ki bizim havamız iyiydi Güneşlendik de, olduğu kadar :)) dinlendik. Bol bol kitap okuduk :)) Bir dinlence tatiliydi Mideme kramplar girene akdar yedim :S Ne zamandır yemiyoruz deyip deyip, yemekler güzel olmamasına rağmen yedik yaa ahan da durum bu hihiho Kızmayın amaaa.. Bundan sonra bi 57 oliyim.. Kesin güçlendirmeye geçicem. Şuraya da yazıyom! :) Bu kaçıncı güçlendirme tarihi verişim ama Bu sefer gerçek Yoksa 55-56 olcam diye sabrım kalmıyo, hoopp, tıkın duurrr!! Spora da başlıcaaamm
Artı kaç oluyo ya işte 4 diyelim. 1,5 kilosu reglden olsa. 2,5 olsun
Evet.. Herkese öpücük, herkese mavi boncuk nihhohoho
sizler nasılsınız yavrucukklar yaaa :)) Bahsi kim kazandı bakalım En dobi diyeniniz kim Beni rezilliklerimle başbaşa bırakın Çok dalga geçtiniz mi kıızz
bana sormadan gidersen tatile öyle olur ey sevgili bir sor bakayim bu otele gidiyoruzda nedir ne degildir
amaaan mekan önemli mi gönüller bir olsun kocisinle buarada dukan kitabinida okudunmuuu
.....saka maka hosgeldnnnnnn kusummmm özledikkkkk
sen oymak beyimizsin mecbur son starti vermelisin....sen bozarsan herkes bozaaaar sen yersen herkes yeeeer (sen uyursan herkes ölürrr (nefes) ten alinti)