- 20 Ekim 2011
- 261
- 9
Buralar hareketli olunca tadına doyum olmuyor, evdeysem bilgisayar başından dışardaysam cepten sizleri takip ediyorum. İyi ki varsınız!
Bu vitaminden bahseden, hakkında mesaj atan herkese şimdiden teşekkürler. Kenara not aldım, ihtiyaç anında ne alacağımı biliyorum sayenizde. :) Yalnız bunu da benim canım ucuz balık yağımı üreten Koçak Farma yapıyormuş, "Sizin ürünlerinizi beğenerek kullanan bir kimyagerim, iş var mı iş?" diyesim geldi. Taa Çerkezköy'müş üretim yeri bunun da... Bazen iş ilanlarına bakarken içim sıkılıyor....
İşte o insanlardan biri de benim. Bacağımın ince olan alt kısmı bile çirkin duruyor onlardan deneyince... Üstü de zayıflasa, ben çöp gibi de kalsam bana yakışacağını düşünmüyorum. Napalım kader, kısmet.
O bakım kısmına ben de özeniyorum! Tarifler, yağ karışımları falan not ediyorum oraya buraya. Selülite şu, inceltici olanı bu, yüze kahve telvesi vs. vs. Yapan yok.
Arkadaşlar uzun uzun yazmış bana birşey kalmamış aslında söyleyecek. Bazı marketlerin light ton balıkları ucuz oluyor, bir de tabii ki en hesaplı protein favorim: Tavuk ciğer. Sotesini yapıp yanına alabilirsin.
Fincan keki diye bir kavram gördüm internette, belki sen de yapabilirsin? Yulaf kepeği fazla kabartmıyor hiçbir şeyi ama belki olur, bir fincan denemekte fayda var. Tencerede fincan kek olarak arattım mesela, bir siteden pişirme kısmını kopyalıyorum buraya:
6 adet orta boy kahve fincanına muffin kağıtları yerleştirin.
Kek hamurunu fincanlara paylaştırın.
Fincanları alacak yayvan bir tencereye fincanları yerleştirip yarısına gelecek kadar su doldurun ve ocağı açın.
Tencerenin üzerini bir mutfak havlusu ile kapatıp kapağını kapatın. Bu sayede buharlaşan su keklerin üzerine damlamayacaktır.
Su kaynamaya başlayınca ocağın altını kısabildiğiniz kadar kısıp 20 dakika bu şekilde pişirin.
Altını kapatıp 15 dakika daha kapağını açmadan beklettikten sonra kekleri tencereden alıp soğumaya bırakın.
Fırın alana kadar seni idare edebilir?
cnm o ilaç ACE PLUS Selenyum.kilo alımı weya iştah acımı yapmıor.ben dukandan oncede kullanmıstım hiç böle bi etki yaptıgını gormedim.korumaya gelincede yok cnm yaa,,ben bu gidişle hakkaten 2014.te fln gecerım korumay,,bir ileri iki geri git gel oldukca
...
Bu vitaminden bahseden, hakkında mesaj atan herkese şimdiden teşekkürler. Kenara not aldım, ihtiyaç anında ne alacağımı biliyorum sayenizde. :) Yalnız bunu da benim canım ucuz balık yağımı üreten Koçak Farma yapıyormuş, "Sizin ürünlerinizi beğenerek kullanan bir kimyagerim, iş var mı iş?" diyesim geldi. Taa Çerkezköy'müş üretim yeri bunun da... Bazen iş ilanlarına bakarken içim sıkılıyor....
rachelcim, dukanın özelliği malum, yağdan gidiyor. o yüzden de aynı kilo ama daha ince. streç pantolon mevzusuna gelince, alınmaca gücenmece yok, bazı giysiler, bazı fiziklerin giysisi değilidr. streç pantolon dediğin zaten çok az insana yakışıyor. zayıf olmakla ilgili değil bu. insanı çok daha kısa boylu, daha göbekli, daha popolu gösteriyor. bana da yakışmıyor. iyice bastı bacak oluyorum. bi tane var, arkadaşım getirmişti. giyiyorum bazen ama yakışmıyor yani, zorlamanın manası yok. haaa çok hevesim var illa giyeyim diyorsan bir süre daha devam et diyete ama bana kalsa, sana çok daha fazla yakışacak giysiler vardır. onların tadını çıkar derim.
İşte o insanlardan biri de benim. Bacağımın ince olan alt kısmı bile çirkin duruyor onlardan deneyince... Üstü de zayıflasa, ben çöp gibi de kalsam bana yakışacağını düşünmüyorum. Napalım kader, kısmet.
Selaaaammm..
Kendimde değişiklikler yapmak istiyorum ama ne yapsam bılemıyorum. Böyle iççamaşırıma kadar butun kıyafetlerımı cope atasım var. Üşenmeden hergün kendıme bakım yapasım. Hiiiççç boyatmadığım saçlarımı çok farklı bir renge boyatasım. Kestirebilirimde.. ama ama bunlar sadece lafta var. Yapmaya gelınce cesaretım yoookk..
O bakım kısmına ben de özeniyorum! Tarifler, yağ karışımları falan not ediyorum oraya buraya. Selülite şu, inceltici olanı bu, yüze kahve telvesi vs. vs. Yapan yok.
sevgili arkadaslarım ben ogrencıyımde oglen yemeklerınde ne yıyebılrım blmıyorum bugun krep peynır durum yaptm goturdum :) zero kola ile onu yedım..
pekii tavuk döner yesem olurmu acaba
Arkadaşlar uzun uzun yazmış bana birşey kalmamış aslında söyleyecek. Bazı marketlerin light ton balıkları ucuz oluyor, bir de tabii ki en hesaplı protein favorim: Tavuk ciğer. Sotesini yapıp yanına alabilirsin.
Fincan keki diye bir kavram gördüm internette, belki sen de yapabilirsin? Yulaf kepeği fazla kabartmıyor hiçbir şeyi ama belki olur, bir fincan denemekte fayda var. Tencerede fincan kek olarak arattım mesela, bir siteden pişirme kısmını kopyalıyorum buraya:
6 adet orta boy kahve fincanına muffin kağıtları yerleştirin.
Kek hamurunu fincanlara paylaştırın.
Fincanları alacak yayvan bir tencereye fincanları yerleştirip yarısına gelecek kadar su doldurun ve ocağı açın.
Tencerenin üzerini bir mutfak havlusu ile kapatıp kapağını kapatın. Bu sayede buharlaşan su keklerin üzerine damlamayacaktır.
Su kaynamaya başlayınca ocağın altını kısabildiğiniz kadar kısıp 20 dakika bu şekilde pişirin.
Altını kapatıp 15 dakika daha kapağını açmadan beklettikten sonra kekleri tencereden alıp soğumaya bırakın.
Fırın alana kadar seni idare edebilir?