Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Buralar hareketli olunca tadına doyum olmuyor, evdeysem bilgisayar başından dışardaysam cepten sizleri takip ediyorum. İyi ki varsınız! :KK16:

cnm o ilaç ACE PLUS Selenyum.kilo alımı weya iştah acımı yapmıor.ben dukandan oncede kullanmıstım hiç böle bi etki yaptıgını gormedim.korumaya gelincede yok cnm yaa,,ben bu gidişle hakkaten 2014.te fln gecerım korumay,,bir ileri iki geri git gel oldukca :KK1: :KK1:
...

Bu vitaminden bahseden, hakkında mesaj atan herkese şimdiden teşekkürler. Kenara not aldım, ihtiyaç anında ne alacağımı biliyorum sayenizde. :) Yalnız bunu da benim canım ucuz balık yağımı üreten Koçak Farma yapıyormuş, "Sizin ürünlerinizi beğenerek kullanan bir kimyagerim, iş var mı iş?" diyesim geldi. Taa Çerkezköy'müş üretim yeri bunun da... Bazen iş ilanlarına bakarken içim sıkılıyor....

rachelcim, dukanın özelliği malum, yağdan gidiyor. o yüzden de aynı kilo ama daha ince. streç pantolon mevzusuna gelince, alınmaca gücenmece yok, bazı giysiler, bazı fiziklerin giysisi değilidr. streç pantolon dediğin zaten çok az insana yakışıyor. zayıf olmakla ilgili değil bu. insanı çok daha kısa boylu, daha göbekli, daha popolu gösteriyor. bana da yakışmıyor. iyice bastı bacak oluyorum. bi tane var, arkadaşım getirmişti. giyiyorum bazen ama yakışmıyor yani, zorlamanın manası yok. haaa çok hevesim var illa giyeyim diyorsan bir süre daha devam et diyete ama bana kalsa, sana çok daha fazla yakışacak giysiler vardır. onların tadını çıkar derim.

İşte o insanlardan biri de benim. :KK1: Bacağımın ince olan alt kısmı bile çirkin duruyor onlardan deneyince... Üstü de zayıflasa, ben çöp gibi de kalsam bana yakışacağını düşünmüyorum. Napalım kader, kısmet.

Selaaaammm..:KK3::KK3:

Kendimde değişiklikler yapmak istiyorum ama ne yapsam bılemıyorum.:KK24::KK24: Böyle iççamaşırıma kadar butun kıyafetlerımı cope atasım var. Üşenmeden hergün kendıme bakım yapasım.:KK12::KK12: Hiiiççç boyatmadığım saçlarımı çok farklı bir renge boyatasım. Kestirebilirimde..:21::21: ama ama bunlar sadece lafta var.:KK17: Yapmaya gelınce cesaretım yoookk..:KK9::KK9:

O bakım kısmına ben de özeniyorum! Tarifler, yağ karışımları falan not ediyorum oraya buraya. Selülite şu, inceltici olanı bu, yüze kahve telvesi vs. vs. Yapan yok. :KK36:

sevgili arkadaslarım ben ogrencıyımde oglen yemeklerınde ne yıyebılrım blmıyorum bugun krep peynır durum yaptm goturdum :) zero kola ile onu yedım..

pekii tavuk döner yesem olurmu acaba

Arkadaşlar uzun uzun yazmış bana birşey kalmamış aslında söyleyecek. :KK1: Bazı marketlerin light ton balıkları ucuz oluyor, bir de tabii ki en hesaplı protein favorim: Tavuk ciğer. Sotesini yapıp yanına alabilirsin.
Fincan keki diye bir kavram gördüm internette, belki sen de yapabilirsin? Yulaf kepeği fazla kabartmıyor hiçbir şeyi ama belki olur, bir fincan denemekte fayda var. Tencerede fincan kek olarak arattım mesela, bir siteden pişirme kısmını kopyalıyorum buraya:

6 adet orta boy kahve fincanına muffin kağıtları yerleştirin.
Kek hamurunu fincanlara paylaştırın.
Fincanları alacak yayvan bir tencereye fincanları yerleştirip yarısına gelecek kadar su doldurun ve ocağı açın.
Tencerenin üzerini bir mutfak havlusu ile kapatıp kapağını kapatın. Bu sayede buharlaşan su keklerin üzerine damlamayacaktır.
Su kaynamaya başlayınca ocağın altını kısabildiğiniz kadar kısıp 20 dakika bu şekilde pişirin.
Altını kapatıp 15 dakika daha kapağını açmadan beklettikten sonra kekleri tencereden alıp soğumaya bırakın.

Fırın alana kadar seni idare edebilir?

valla dely bütün herşey dahil büfeyi talan etti anlaşılan,hala sesi çıkmadığına göre:KK9:
................
...................

Dely yi ben de sana soracaktım haberin var mı diye, sonra biriken işlere bakıyordur diye öğleni bekleyim dedim :)) İnşallah çook iyi geçiştir tatili :) kaçamaklar atlatamayacağı kadar mı yoksa anlatamayacağı kadar mı ona karar veremedim işte :KK1:
Kız siz iyi dalga geçmişsiniz benimleeee!! Alın sizeeee :KK33::KK33: :KK1::KK1:

Ben de saf saf yedim diye anlatıyorum. Vay başıma gelleeennn :96: Maskara olmuşum ya laa :KK70: böyle boğazını tutamazsan böyle olur işteeee!!! Herkese ibret olsuunnn!! :KK9::KK9::KK37::nazar: ben çıkıyom canlar :KK70: Byby

Kız siz iyi dalga geçmişsiniz benimleeee!! Alın sizeeee :KK33::KK33: :KK1::KK1:

Ben de saf saf yedim diye anlatıyorum. Vay başıma gelleeennn :96: Maskara olmuşum ya laa :KK70: böyle boğazını tutamazsan böyle olur işteeee!!! Herkese ibret olsuunnn!! :KK9::KK9::KK37::nazar: ben çıkıyom canlar :KK70: Byby

Kuzum benim, hiç dalga geçermiyiz, ösledik seni o yüzden andık durduk işte :KK19:

Vay başıma gelen e de bayılıyorum ya, aradım geçen bulamadım. Ben de sporda öyleyim kuzum, adım yaramaz, uslanmaz a çıktı valla başla bırak başla bırak. Ama bu defa başladım callan a 3. yapıcam bu akşam, hadi sen de gel, yanıma destek lazım :emir_bebek:

Kızlar ya, bugün başım da çook ağrıyordu ya hiç çalışmadım hepp kk ya çalıştım, bana çok iyi geldiniz, ama durum feci, yarın doktora gideyim, gelince de motora takıp işlerimi yapayım :18:

Arada size takılırım ama özlerim, siz de beni özleyin ama olur mu :KK17: (Burda dely senin iki kişiyi öpünce ağlayan surat smile var öyle farzedin :)))

Hepicinizi çook seviyorum kızlar, iyi akşamlar. :KK48:

evet evet evet yaparsınn kuzum benimmm,seni çoook seviyorum ama makarna için değil genel olarak yani,çabuk gel neslim yaa ben hepinizi sanki tanıyormuşum gibi de çok özlüyorum iyi mi:KK9:

İnşallahhhh onuda hallederiz,
Allah'ımmmmmmmmmmm Medesama hayırlı bi kociş nasip et :KK19:

Çok iyiymiş buluşma mekanı canım yaaa :KK1:

mesai bitti bacınız yollarda kendinize iyice bakınnnn sizi pek çok seviyorum dukançelerimmm :KK51:

amin amin aminnnn :KK16:
nerde buluşuyosunuz kızlar :))

şimdilik belli değil cnm,o kısmı konuşamadık henüz:KK34:

Hahah :KK70: Ay valla ne konuştunuz ne ettiniz hiç okumadım :KK70: akşam da bi KK mesaisi mi yapcam ne yapsam :KK70: Olmucak bu böyle. Arkamdan neler denmiş kimler özlemiş beni merak ettim hihiih:KK1::KK1::KK1: Ay yine geldi dırdırcı diyenler de varsa kusura kalmasınlar artık hihihooo :KK53::KK53::KK37:

toyou.gif
2uge4p4.gif
:KK54:Canıımmmm :KK54:

Canıımmm :KK16: Ben de siizi
grouphugg.gif

Valla en son kaç kiloydum unuttum gitti. Zaten gitmeden cozutmuştum biliyonuz :S :KK70: Sanırım 57,5 falandım :44: Söylüyoruuummmm..... Bu sabaaahhhhh.... 61,3 çıktııımmmm :KK17: Seneye kurbana kadar zayıflarsam kesilmekten kurtulabilirim hahahah :KK60::KK60:
turkydance1.gif
Tavukla idare edin hahauahua :KK60: Kendi kendime koptum ayol :KK70::KK37:

ay şimdi bana çok kızanlar vardır di mi, tutamıyo boğazını sonra kilo aldım diyo falan diye :S Ay valla öyle yaaa :S Aldım verdim ben seni yedim işte :S Bugün başladım işte atakla. Ama stok yapamamıştım, yine kahvaltı yapamadım sabaahh :KK31: Neyse.. 4 gün protein yapcam. Bakalım ne kadar değişcek kilom. 58'e kadar falan çabuk gider gibi geliyo ama.. Bu göbek de nere gider ki, onu da bilmiyoomm :S Bu arada regl olucam muhtemelen. Bayramın 3 günü baş ağrısından öldüm. 1 hafta içinde olucam gibi sanki. İnşallah onun da artısı vardırrr..

Tatil iyidi ama serindii... Bi güneş çıkıyo seviniyosuunnn.. Hoopp bulutlar geliveriyo önünee... :KK43: Denize havuza giremedim. Zaten 1 gün ful yağmurluydu. diğer günlerde öğleden sonra hep kapandı hava. Bu arada oteli pek beğenmedik. Haberiniz ola. Vasat biraz. Yemekler falan.. cııkksss!! Odalar da öyle.. Beklentiye bağlı tabi ama.. Yine de o dinginlik, o doğa falan.. tatil ya sonuçta. Daha güzel olabilirdi tabi.. ama neyse ki bizim havamız iyiydi :KK66: :KK23: Güneşlendik de, olduğu kadar :)) dinlendik. Bol bol kitap okuduk :)) Bir dinlence tatiliydi :KK70: Mideme kramplar girene akdar yedim :S Ne zamandır yemiyoruz deyip deyip, yemekler güzel olmamasına rağmen yedik yaa :KK70: ahan da durum bu :KK49: hihiho :KK70: Kızmayın amaaa.. Bundan sonra bi 57 oliyim.. Kesin güçlendirmeye geçicem. Şuraya da yazıyom! :) Bu kaçıncı güçlendirme tarihi verişim ama :KK70: Bu sefer gerçek :KK70: :KK9: Yoksa 55-56 olcam diye sabrım kalmıyo, hoopp, tıkın duurrr!! Spora da başlıcaaamm :KK66::KK8:

Artı kaç oluyo ya işte :KK70: 4 diyelim. 1,5 kilosu reglden olsa. 2,5 olsun :KK66:

Evet.. Herkese öpücük, herkese mavi boncuk nihhohoho :KK53::KK53: :KK60: :KK9:

sizler nasılsınız yavrucukklar yaaa :)) Bahsi kim kazandı bakalım :KK70: En dobi diyeniniz kim :KK70: Beni rezilliklerimle başbaşa bırakın :KK70: Çok dalga geçtiniz mi kıızz :KK70::KK70:

afiyet olsun kuzum,hiççç kızmadım ben sana.:KK76:
nolcak yani senede 1-2 kere tatil fırsatı oluyor insanın,bu kadar kilo verdin azcık da sefasını sürdün,ne de olsa cezanı da kendin çekeceksin:KK9:
hem ben sana +5 kiloya kadar hedef biçmiştim,altında bile kalmışsın bugün de mi yesen :KK1::KK1:
hadi bakalım şimdilik herkese iyi akşamlar :KK54:

okunacak bir yığın sayfam var ama önce merhaba diyim dedim.

bugün karnım ağrıyor. ishal olunca ağrıdığı gibi. ama ishallik bir durum yok. nedendir acep?

durun geçmişi okuyup geleyim.

gelmişi geçmişi okuyan azra:)

bu sabah itibari ile alttaki çizelgeye göre -2.1 deyim...

evet tebrikleri alayım. çiçekler eve gelsin.

kızmayın yaaa azıcık şımarayım dedim.

şımarık dukancan azra:KK37::KK37:

ah bulaşığım ah. ben demiştim dicem şimdi olmayacak. poposuna terlikle vurulasıca seni.:KK50::KK1::KK1::KK1::KK1:

Ben bugün yola geldim :)))) Yarın da spor salonuna yazılıyorumm, bedenimi tanıyorum benim ihtiyacım artık spor :) Gelişmeleri mutlaka size aktarıcam. Söz veriyorum 69 u görcem :)

Medesacığım tartılmadım ama bugün kaçamaksız bir gün geçirdim ki devamı da gelecek inanıyorum :)

Bugün kendime uzuuun bir çizme aldım, taytlı uzun çizmeli hayalimi bile gerçekleştirmişken başa dönmek aptallık olurdu, o yüzden yola geldim ben geldim :)))) Sağolun bebekler, siz beni uyarın zaman zaman :) Bundan sonra muhtemelen çok sık giremem nete ama sizleri takip etmekten asla vazgeçmem. Bana istediğinizi söyleyebilirsiniz alınmam :KK1:

Bu aradaaaa hayalimdaki uzuun çizmeli bulaşıksuyunun fotosunu en kısa zamanda paylaşacağımmm :)

yaaa herkes nerde? ben gelince herkes gidiyor.:KK43::KK43:

iyi o zaman ben de gideyim. zaten servis de eve yaklaşıyor. inicem şimdi.

azra eve kaçar...

hehh şimdi oldu,ben de anlamadım dedim ekimin bir bildiği vardır.demekki tüplerin içi 12 kilo darası da bir o kadar falan diye hesap yaptım kendi kendime ihihihihi :KK9:
kuzummm yarın hemen git sonra da bize sınuçları bildir.hatta ben de cuma sabahı artık hastaneye gidip tahlil yaptırayım diyorum.ne diyetten önce ne sonra hiç yaptırmadım:KK50:
bir ara niyetlendim ama işten fırsat kalmıyor ki,izin de alamıyorum:KK14:
eczaneyi aradım az önce ace selenyum için.o da dedi ki eğer bu vitaminlerin eksikliğinden dökülüyorsa saçlar o zaman etkili olur yoksa olmaz dedi.ben de düşündüm işte cuma günü doktora gideyim,o ne kullan derse onu kullanayım en iyisi dedim.hem de kan tahlillerimi yaptırırım :KK34:

kuzu supradyn 15 tl civarı,bu ace de 11 tl gibi bişeymiş.saç için farklı bişey önerdi eczacı ama 79 tl deyince gerek yok ben saç ektiririm daha iyi diyecektim:KK9:
dur bakalım,cuma günü inşallah gidebilirim doktora da onun tavsiytesine göre hem de indirimli alırım bari:KK34:
aslında sen de yarın hazır gitmişken cildiyeye görünsene.dr yazarsa ilacını sen de sigortadan alırsın:21:

Valla benim kafamda saç kalmadı ki dukandan kaynaklanıyor bu durum, kirpiklerim bile dökülüyordu, doktora gittim vitaminle destekle dedi ama onun verdiği vitamin pahalıydı almadım :KK1: sanırım sana eczacının önerdiği vitamin bu:KK34: Bu ace selenyum da benim aklımda one selenyum olarak kalmış, eczacıyla baya bir cebelleştim yanlış hap veriyorsun diye:KK9: Neyse bugün aldım hemen, bakalım kutu bitsin umarım etkisini görürüm bende....Yoksa ev saç yumağı valla.... Bir de vitaminleri devlet karşılamıyor çoğunu yani...

mesai biteeerrrr....eve gelinir....çanta bi kenara atılır...picamalar giyiliiiirrr veee callene başlanırrr :))))

yemek mi hııı o da ne :))

Kızlar ben aynadakini tanıyamıyorum..selülitlerim artık yok...inanılır gibi değil yaa..her gün bir mucizeyle karşılaşıyorum...gün gelecek vee popo basen sorunu da kalmayacak...inanıyorummmm inanıyorum inanıyorummmmmmmmmmm :))

merhabalar...

ben de dukan niyetlilerindenim.30 yaşındayım boyum 164cm. 63 kilo ile evlendim, 68 ile hamile kaldım, abartıp 94 ile doğurdum. 6 buçuk aylık bir kızım var. doğum sonrası 45 günde falan 78 kiloya düşmüştüm kendiliğinden ama süt azalınca yedim de yedim şuan 84 kg yum ve kilomdan çok mutsuzum ama müthiş bir iştah patlaması yaşıyorum doymak nedir bilmiyorum tatlının dibine vuruyorum ama kesmiyor. regl olamadım bir türlü ondan galiba. sütüm bitti bitecek artık. henüz kitabını alıp okumadım ama nette epey araştırdım aklıma yattı bu iş. dukanın sitesine girip testi yaptım ideal kilom 63 müş zaten olmak istediğim kilo yani. ama ben henüz başlayamadım çünkü iyi kötü emziriyorum. şimdi ben bu testi yaptım ya onu güncelleme durumum olur mu yani tarih konusunda. hani yönlendiriyo ya şugüne kadar atak şu güne kadar seyir diye... hepinize bol eksili günler diliyorum...

mesai biteeerrrr....eve gelinir....çanta bi kenara atılır...picamalar giyiliiiirrr veee callene başlanırrr :))))

Kızlar ben aynadakini tanıyamıyorum..selülitlerim artık yok...inanılır gibi değil yaa..her gün bir mucizeyle karşılaşıyorum...gün gelecek vee popo basen sorunu da kalmayacak...inanıyorummmm inanıyorum inanıyorummmmmmmmmmm :))

callenee ne demek?

bravo canım, hiç kaçamak yapmayıp eksi görünce şımarmak hakkın zaten. Bravo azra ya:)

Ben bugün yola geldim :)))) Yarın da spor salonuna yazılıyorumm, bedenimi tanıyorum benim ihtiyacım artık spor :) Gelişmeleri mutlaka size aktarıcam. Söz veriyorum 69 u görcem :)

Medesacığım tartılmadım ama bugün kaçamaksız bir gün geçirdim ki devamı da gelecek inanıyorum :)

Bugün kendime uzuuun bir çizme aldım, taytlı uzun çizmeli hayalimi bile gerçekleştirmişken başa dönmek aptallık olurdu, o yüzden yola geldim ben geldim :)))) Sağolun bebekler, siz beni uyarın zaman zaman :) Bundan sonra muhtemelen çok sık giremem nete ama sizleri takip etmekten asla vazgeçmem. Bana istediğinizi söyleyebilirsiniz alınmam :KK1:

Bu aradaaaa hayalimdaki uzuun çizmeli bulaşıksuyunun fotosunu en kısa zamanda paylaşacağımmm :)

Canım benim, zaten fıstık gibisin sen, çizmeli halinle çek iki saadet birden yaşayalım:)

azra eve kaçar...

azra ya yetişemeyen ekim den sevgiler:KK19:

bravo canım, hiç kaçamak yapmayıp eksi görünce şımarmak hakkın zaten. Bravo azra ya:)

Canım benim, zaten fıstık gibisin sen, çizmeli halinle çek iki saadet birden yaşayalım:)

azra eve kaçar...

merhabalar...

ben de dukan niyetlilerindenim.30 yaşındayım boyum 164cm. 63 kilo ile evlendim, 68 ile hamile kaldım, abartıp 94 ile doğurdum. 6 buçuk aylık bir kızım var. doğum sonrası 45 günde falan 78 kiloya düşmüştüm kendiliğinden ama süt azalınca yedim de yedim şuan 84 kg yum ve kilomdan çok mutsuzum ama müthiş bir iştah patlaması yaşıyorum doymak nedir bilmiyorum tatlının dibine vuruyorum ama kesmiyor. regl olamadım bir türlü ondan galiba. sütüm bitti bitecek artık. henüz kitabını alıp okumadım ama nette epey araştırdım aklıma yattı bu iş. dukanın sitesine girip testi yaptım ideal kilom 63 müş zaten olmak istediğim kilo yani. ama ben henüz başlayamadım çünkü iyi kötü emziriyorum. şimdi ben bu testi yaptım ya onu güncelleme durumum olur mu yani tarih konusunda. hani yönlendiriyo ya şugüne kadar atak şu güne kadar seyir diye... hepinize bol eksili günler diliyorum...

merhaba canım, dukan kitabında emziren anneler için güçlendirmeden başlayın diyor, yani günde 2 dilim ekmek, meyve var güçlendirmede.

Testi istediğin zaman güncelleyebiirsin ama arak dönemini sana verecek kaç gün olduğunu, geri kalan kısım zaten çok da o çizelgeye bağlı değil. Eğer kararlıysan güçlendirmeye bak netten, sana uyarsa mutlaka kitabı alarak başla derim ben, sonra başlamadan geçirdiğin het güne üzüleceksin:))

callenee ne demek?[/QUOT

Callanatics bir spor türü canım, spor görsel de topik i de var. Bazı arkadaşlar dukanla birlikte onu da yapıyoruz:)

ayyy mutlu oldum:KK17:

sevgileri de topladım ohhh yaşasın...

böyle şımardığıma bakmayın canım çok sıkıldı. oğlum ingden 35 almış. deliricem. acil öğretmen tutmam lazım. :KK47::KK47::KK47:

çocuk da anasına çekmiş, ing konusunda iş yok.

Kızlar,

başım hala çok ağrıyor ama sözverdiğim callan ımı yapıp yatışa geçeyim dedîm ama oğlum yerlere yatırdı gülmekten:))

Telefondan girdim uzun uzun yaşayarak anlatmak isterdim ama kısa özet geçeyim:)))

yapan arkadaşlar bilîrler, hani şu ayak topuklarını birleştirip tutunarak 3 aşamada pelvisi kaldırıp indirdiğimîz hareket var ya onu yaparken oğlum girdî salona, beni face ya da youtube a koyup tıklanma rekoru kıracakmış:))

sonra yetmedi, pelvis döngüsünde geldi, bakışlarını görmeliydiniz, ben gülmekten yapamadım. Sonunda şuna karar verdi bu sporda yaptığım tek normal hareket bacaklarımızı birleştirip esnediğimiz hareketmiş:))

rezil olma pahasına 3. Callanımı yaptım işte:))

Çekirgem, ben de yaptım ben de:)
çdaha ne mucizeler yaşayacaksın, sabret hele:) dadından yenmeyecek:)

X