Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Dukan doktorluk lisansını kaybedince, benim de ona olan inancım/saygım gitti açıkcası.
O yüzden kitabını almak istemiyorum.
Ama burda gördükçe işe yaradığına da şahit oluyorum.
Kitaptaki bilgilere ulaşabileceğim bir net adresi var mıdır?
61 kiloyum.
58 olmak istiyorum.
boyum 167.
Bu diyete gerçekten ihtiyacım var mı?
3 kilo için uğraşabileceğiniz bir diyet değil dukan tabii ki.
Yediklerinize dikkat edip sporu arttırsanız kısa sürede kurtulursunuz o 3 kilodan.
Ayrıca inanmadığınız bir adamın diyetini sırf işe yaradığını gördüğünüz için yapmamalısınz.
Doktorluk lisansını niçin kaybettiğini biliyorsanız, diyetle alakası olmadığını anlarsınız.

Son düzenleme:
daha kahvaltımı yapamadım krep yapmayı düşünuyorum peynırle beraber onu yıycem bugun ılk gunum :) yalnız ben lıght sut ve yogurt bulamadm yarım yaglı süt kullansam olurmu

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. bende yeni başladım dukana . Bugün 2.günüm. Kitabını aldım atak evresini okudum, seyiri okuyorum şuan.

başlarken tereddütlüydüm. Çünkü bir sürü diyet furyası var.. ama okuyunca çok mantıklı geldi. Dün ile bu sabah arasında 400gr fark var. Umarım tartının ya da vücudumun bir oyunu değildir:)

iki gündür 50dk civarı yürüyorum. Günde 2 kez (10 dk kadar) de bacak kalça ve karın hareketleri yapıyorum.

kitapta yazmıyor, sucuk salam gibi şeyler yenebiliyor mu? zor durumda kalındığında hindi veya tavuk jambon yeniyor onu biliyorum

ama bu sabah ben sucuk yedim 5-6 yuvarlak dilim :KK43: atak evrem normalde 3gün. ben 4 mü yapsam diyorum sucuk yedim ya :)

3 kilo için uğraşabileceğiniz bir diyet değil dukan tabii ki.
Yediklerinize dikkat edip sporu arttırsanız kısa sürede kurtulursunuz o 3 kilodan.
Ayrıca inanmadığınız bir adamın diyetini sırf işe yaradığını gördüğünüz için yapmamalısınz.
Doktorluk lisansını niçin kaybettiğini biliyorsanız, diyetle alakası olmadığını anlarsınız.

Sebebini biliyorum, yine de eksi bir puan.
En azından paramı kitabına harcamak istemem.
Teşekkürler cevap için.

Son düzenleme:
Dukan doktorluk lisansını kaybedince, benim de ona olan inancım/saygım gitti açıkcası.
61 kiloyum.
58 olmak istiyorum.
boyum 167.

dukan sadece fransada doktorluk lısansını kaybettı o da dukan dıyetıyle ılgılı degıl... obez cocuklar zayıflarsa extra not verılsın dedıgı ıcın ..bılıp bılmeden suc atmayın su adama

dukan sadece fransada doktorluk lısansını kaybettı o da dukan dıyetıyle ılgılı degıl... obez cocuklar zayıflarsa extra not verılsın dedıgı ıcın ..bılıp bılmeden suc atmayın su adama
Neden kaybettiğini bilmediğimi kim söyledi?
Nedenini biliyorum.
Yine de gözümde bir eksi puan* dedim.
Sonuçta düşünce tarzıma uymayan bir yazara/doktora para vermek istememek en doğal hakkım.

Yazacaksanız, biraz daha kibar cevap yazarsanız sevineceğim.

Son düzenleme:
Neden kaybettiğini bilmediğimi kim söyledi?
Nedenini biliyorum.
Yine de gözümde bir eksi puan* dedim.
Sonuçta düşünce tarzıma uymayan bir yazara/doktora para vermek istememek en doğal hakkım.

Yazacaksanız, biraz daha kibar cevap yazarsanız sevineceğim.
bu kadar kesın kıstasların varsa burada ne işin var? senın tabırlerınle sana cevap verıyorum ben.. sen ne kadar kıbarsan ben de o kadar kibar olabılırım.

Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. bende yeni başladım dukana . Bugün 2.günüm. Kitabını aldım atak evresini okudum, seyiri okuyorum şuan.

başlarken tereddütlüydüm. Çünkü bir sürü diyet furyası var.. ama okuyunca çok mantıklı geldi. Dün ile bu sabah arasında 400gr fark var. Umarım tartının ya da vücudumun bir oyunu değildir:)

iki gündür 50dk civarı yürüyorum. Günde 2 kez (10 dk kadar) de bacak kalça ve karın hareketleri yapıyorum.

kitapta yazmıyor, sucuk salam gibi şeyler yenebiliyor mu? zor durumda kalındığında hindi veya tavuk jambon yeniyor onu biliyorum

ama bu sabah ben sucuk yedim 5-6 yuvarlak dilim :KK43: atak evrem normalde 3gün. ben 4 mü yapsam diyorum sucuk yedim ya :)
canım sucuk yenılmıyor cok yaglı.. yalan olmasın %5e kadar yağ izni var dıye bılıyorum..sucuk salamda genellıkle %23 fılan oluyor bakmıstım light var mı dıye cok arastırdım ama bulamadım..
pınarın lıght bı hındı salam mı ne var ondan yedım ben bazen ama sevdıgım bır tat degıl zaten nısasta varmıs ıcınde o da sınırlı ızınlı..
yuruyusler bana cok ıyı gelmıstı aynı azımle devammm:nazar:

bu kadar kesın kıstasların varsa burada ne işin var? senın tabırlerınle sana cevap verıyorum ben.. sen ne kadar kıbarsan ben de o kadar kibar olabılırım.

3 kilo fazlalık için uygulamalı mıyım sorumun nesi kabaydı pardon da?
Doktorun şu durumundan dolayı soğuğum ama sonuç alanları görünce de aklım karışıyor* diyorum.
Kabalık bu mudur?
Sanki şahsınıza küfür mü ettim?
İnsanı bir şey yazdığına pişman ediyorsunuz.
KK'ya girdikçe sinir sabihi olup çıkıyorum.
Lütfen sataşmayın.
Diyetlerinizde başarılar.

Kızılar az oncee manyak kalori yaktimm..piloxing diye hoplamali ziplamali bi egzersiz kesfettik kuzenimle hem çok eğlenceli hem de süper kalori yaktirtiyo yürüyüş yapamıyorum diye çok vicdan yapiyodum rahatladım valla..üstüne dee gocamanca bi bardak dogadan büyülü bohça içtim :)))
hep kısa benım buldugum vıdeolar:KK43:

kız sen ne ara 79 oldun :KK53: okuyunca şok oldum, geldim baktım bu topik neyin nesiymiş diyee

dukana ben de niyetlenmiştim bir ara
hatta çizelgemi filan yaptım sitesinde ama
uygulamadım hiç:18:
ablam 79 ne 80i geçtim ben ilaç kullanıyorum sağolsun iştahımı tavan yaptıda :))))))))
Herkese iyi akşamlar! :KK16:

Diyet alışverişini yaptım gene, mutluyum. Burada adı geçen mistik çayı da sonunda aldım, yarın deneyeceğim. Migrosta şu an Doğuş'un bir çayını alana 2.si bedavaymış! :KK52: 3.45e mistiği aldım, yanında çilekli form çayı hediye oldu. :KK52: Çok beğenirsem mistik çaydan depo yapma yoluna gidebilirim.

Şimdi de light kefir içiyorum. Bu bağırsak problemi garip oldu iyice, kabızlığa dair yazılanları tekrar okuyayım bari dönüp. "Yoo herşey normal, benim başıma gelmedi." der misin, al sana dedi sanki Dukan Amca. :KK1: Artık günlük tutarken sadece yediklerimi, kilomu değil, wc alışkanlıklarını da yazacağım herhalde... :44:
anammm şu indirimleride pylaşalım vallaha benim çaylar azalıyor bir migrosa gideim bareeeee teşekkür ederim bilgi için :)

61 kiloyum.
58 olmak istiyorum.
boyum 167.
ya canım 3 kg için
iyete girilirmi incecik kızsın nerene vercen sorması ayıp yediklerini düşün ve fazlalıkları azalt oldu bitti hiç dukana başlamaya değmezzzz canım :))))

slm kızlar nasıl geçiyor bugün evi toparladım biraz yoruldum oturuyorum üşütmüşüm biraz keyfim yok :KK43:

ablam 79 ne 80i geçtim ben ilaç kullanıyorum sağolsun iştahımı tavan yaptıda :))))))))

anammm şu indirimleride pylaşalım vallaha benim çaylar azalıyor bir migrosa gideim bareeeee teşekkür ederim bilgi için :)

ya canım 3 kg için
iyete girilirmi incecik kızsın nerene vercen sorması ayıp yediklerini düşün ve fazlalıkları azalt oldu bitti hiç dukana başlamaya değmezzzz canım :))))

slm kızlar nasıl geçiyor bugün evi toparladım biraz yoruldum oturuyorum üşütmüşüm biraz keyfim yok :KK43:

Geçmiş ola vallahi Allah bizi ilaçla alınan kilolardan korusun :18: Ben de bir dönem ilaç yüzünden 65'e çıkmıştım.
Tamam madem öyle yapayım kuzum sağolasın :KK19:

Geçmiş ola vallahi Allah bizi ilaçla alınan kilolardan korusun :18: Ben de bir dönem ilaç yüzünden 65'e çıkmıştım.
Tamam madem öyle yapayım kuzum sağolasın :KK19:

eh benimki geçti işte :)))) birde evlilikle birleşince atı alan üsküdarı geçti neyseki bu diyet bende işe yaradı devam ediyorum 5-6 kilo için ben bu diyeti uygun bulmuyorum ama fazlası için benimki gibi uygundur :))))) senin 3 kg hoplaya zıplaya gider rejimlik bişeyin yok canım hade geçmiş olsun :p:KK33:

Merhaba arkadaşlar,

İlkgünüm, ama benim bu tembellğim ve ertelemelerim ile nasıl başa çıkacağım acaba! Kilolarımı aldıktan sonra böyle oldum, canım hiç bir şey aypmak istemiyor ve yapmam gerekenleri erteler hatta mümkünse iptal eder halde bulunca koşarak doktora gittim; majör depresyon dedi.Malum ilaç tedavisi, 2ayım bitti, daha iyiyim ama hala atalet duygum tavan! Bu yüzden diayet için çok araştırdım; ducan'ı da bir haftadır ararştırdım girmediğim forum site kalmadı, bu sitenin ve sizlerin ciddiyeti ve samimiyetine inanarak burdayım. Okudum, yazdım ve niyet edip başladım. Sorun şu ki hala market alışverişi ve fırın işlerine başlayamadım. Birazdan çıkacağım ve umarım listedeki herşeyi bulabilirim! Sabahları hatta öğle de dahil çok istahsızım ama akşam olunca içimdeki kurt uyanıp beni yediriyor diye de iki haftadır XLS Medical içiyorum. Bir haftalık daha var dolayısıyla ilk haftayı yani 6 günlük atak evremi sorunsuz atlatabilirim diye düşünüyorum. Tiyolarınıza ihtiyacım var:) Yeni başlayan arkadaşlara "azimli günler" diliyorum. Mutlulukla.. Bu arada Cumhuriyet bayramımız da kutlu olsun!!

Aslı

Merhaba arkadaşlar,

İlkgünüm, ama benim bu tembellğim ve ertelemelerim ile nasıl başa çıkacağım acaba! Kilolarımı aldıktan sonra böyle oldum, canım hiç bir şey aypmak istemiyor ve yapmam gerekenleri erteler hatta mümkünse iptal eder halde bulunca koşarak doktora gittim; majör depresyon dedi.Malum ilaç tedavisi, 2ayım bitti, daha iyiyim ama hala atalet duygum tavan! Bu yüzden diayet için çok araştırdım; ducan'ı da bir haftadır ararştırdım girmediğim forum site kalmadı, bu sitenin ve sizlerin ciddiyeti ve samimiyetine inanarak burdayım. Okudum, yazdım ve niyet edip başladım. Sorun şu ki hala market alışverişi ve fırın işlerine başlayamadım. Birazdan çıkacağım ve umarım listedeki herşeyi bulabilirim! Sabahları hatta öğle de dahil çok istahsızım ama akşam olunca içimdeki kurt uyanıp beni yediriyor diye de iki haftadır XLS Medical içiyorum. Bir haftalık daha var dolayısıyla ilk haftayı yani 6 günlük atak evremi sorunsuz atlatabilirim diye düşünüyorum. Tiyolarınıza ihtiyacım var:) Yeni başlayan arkadaşlara "azimli günler" diliyorum. Mutlulukla.. Bu arada Cumhuriyet bayramımız da kutlu olsun!!

Aslı

sıkma canını akşama bolca yemek yaparsın içindeki kurt doyar merak etme madem kesin karar vermişin oldu bu iş hiç gerisini takma kafana :))))) bende öle bir karar verdim ve işte burdayım :)))))) alışverişini yap bulabildiklerini al bulamazsan yarın öbürgün devam edersin mutlaka et tavuk balık vs bugünü atlatıcak bişileri almayı unutma yumurta yoğurt süt ve peynirini de al birde yulaf kepeğini aldınmı tamamdır eksikler tamamlanır sorun yok hadi iyi alışverişler indirim varsa gelince haber et :)))):KK52::KK52::KK9:

merhaba bende sizin gibi 79 kıloydum .26 yasında ıkı cocugum var bırı 8 bırı 4yasında .cocuklarımı buyuturken cok kılo aldım dogumdan sonrada .bu 1 ay oncesıne kadarda kılo takıntılarım vardı sonra dukan dıyetını duydum keske daha once baslayabılseydım.sımdı 74 kıloya dustum tartıya her cıktıgımda artık korkmuyorum ben motıvasyonunda etkılı olduguna ınanıyorum.yedıklerıme cok dıkkat edıyorum butum bayram boyu okadar zıyaretlere gıttık ve agzıma tatlıymıs sekermıs vs koymadım kendımle gurur duyuyorum ama bırazdaha destege ve gaza gelmeye ıhtıyacımvar cunkı arada bır hadı ye dıye durtu gelıyo bununla basa cıkıyorum ama korkmuyo degılım hanımlar yaptıklarınızı paylasırsanız sevınırım.ben artık suresı onemlı degıl ama zayıflamak ıstıyorum sızlerle bulustugumada cok memnun oldum.bende gelısmelerımı yazıcam .bırde ekstra ne yıyorsunuz ben cok sıkı uyguluyorum aksamları gec yemıyorum falan ama metabolızma hızlandırıcı neler tuketebılırım yazarsanız sevınırım ıyı gunler:KK9:
eh benimki geçti işte :)))) birde evlilikle birleşince atı alan üsküdarı geçti neyseki bu diyet bende işe yaradı devam ediyorum 5-6 kilo için ben bu diyeti uygun bulmuyorum ama fazlası için benimki gibi uygundur :))))) senin 3 kg hoplaya zıplaya gider rejimlik bişeyin yok canım hade geçmiş olsun :p:KK33:

selam kızlar,

ben bugün çalışanlardanım:KK49:
bayram güzel geçti yorumlar harikaydı. ramazan bayramından beri kimseciklerle görüşememiştim.çoluk çocuk bile fark etti kilo verdiğimi:KK52:
bi sevindirik oldum ki anlatamam.seneye bayrama bişeycik kalmaz:KK36:sizi ve dukan amcayı seviyorummmmm

X