Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar ya, demin kısa bir süre çıktım, bir arkadaş var boğaziçi mezunu, çocukta muhakeme diye birşey yok ya, kim ne derse desin gelip bana söylüyor, yetkisi var, herşeyi var ama ağzından çıkan her kelimeyi kontrol etmek zorunda kalıyorum ya:KK47: Ya plak gibi karşı tarafın dediğini aynen söylüyor, inisiyatif kullanıp çıkarlarımız korumak yok, ya da kendi topuğumuza sıkacak şekilde inisiyatif kullanıyor. Şu an kaskatı kesildim sinirden, kesseler kanım akmaz o derece yani :KK47: Bir kere daha anladım ben sadece okumakla hiçbirşey olmuyor. Varsın çocuğum biraz yaramaz olsun ama biraz risk alabilsin, şu beynini kullanabilsin yaaa:KK47: Kendimi durduramıyorum gerçekten, böyle insanları alıp toplumdan uzak bir yerde çalıştıracaksın ver tablo yapsın, ne diyorsan onu yapsın ama yetki ve sorumluluk alıp çevresindekileri deli etmesin yaaa, yardımcı ama sırf onu idare etmek için başına bir kişi dikmek lazım, valla çok sinirliyim ya, biri beni sakinleştirsin :KK36:

aaaah ah benim gibi muhakeme manyakları da işsiz kalsın. adaletin bu mu dünyaaaaaaaaaa diye böğüresim geliyor.:KK50::KK50::KK50:

Kızlar ya, demin kısa bir süre çıktım, bir arkadaş var boğaziçi mezunu, çocukta muhakeme diye birşey yok ya, kim ne derse desin gelip bana söylüyor, yetkisi var, herşeyi var ama ağzından çıkan her kelimeyi kontrol etmek zorunda kalıyorum ya:KK47: Ya plak gibi karşı tarafın dediğini aynen söylüyor, inisiyatif kullanıp çıkarlarımız korumak yok, ya da kendi topuğumuza sıkacak şekilde inisiyatif kullanıyor. Şu an kaskatı kesildim sinirden, kesseler kanım akmaz o derece yani :KK47: Bir kere daha anladım ben sadece okumakla hiçbirşey olmuyor. Varsın çocuğum biraz yaramaz olsun ama biraz risk alabilsin, şu beynini kullanabilsin yaaa:KK47: Kendimi durduramıyorum gerçekten, böyle insanları alıp toplumdan uzak bir yerde çalıştıracaksın ver tablo yapsın, ne diyorsan onu yapsın ama yetki ve sorumluluk alıp çevresindekileri deli etmesin yaaa, yardımcı ama sırf onu idare etmek için başına bir kişi dikmek lazım, valla çok sinirliyim ya, biri beni sakinleştirsin :KK36:
bunlara da bi Mukan diyeti gerek herhal :)

Ahh o yetkiler sorumluluklar anlamayana verilmiyor mu sonra insanlar genç yaşta sinir hastası oluyor :S
Sakin ol canım bide iyi tarafından düşün sende onun bu eksikliğini görecek bakış açısı yetenek kabiliyet ve her türlü meziyet var şükür diyelim

aaaah ah benim gibi muhakeme manyakları da işsiz kalsın. adaletin bu mu dünyaaaaaaaaaa diye böğüresim geliyor.:KK50::KK50::KK50:

Aliyemmm haklısın adaletin bumu dünyaaaaaaaaa :KK50:

arkadaşlar merhaba küçük bi sorum daha olacak benim,aranızda düzenli olarak kefir içen var mı acaba??
ya da kefir hakkında bi fikri olan var mı,ben 2-3 gündür içiyorum dukan için tavsiye ediliyo mu acaba?

kızlar bu dukana da para yetişmiyor ya.her şeyin lightı daha pahalı.light üçgen peynir 3,5 lıght labne 5 milyon

Ahh o yetkiler sorumluluklar anlamayana verilmiyor mu sonra insanlar genç yaşta sinir hastası oluyor :S
Sakin ol canım bide iyi tarafından düşün sende onun bu eksikliğini görecek bakış açısı yetenek kabiliyet ve her türlü meziyet var şükür diyelim

ekim34 canımcım sen de özel sektörde çalışıosun anlaşılan,boğaziçi vs olması neyi değiştirir ki..tamamen karakterle alakalı..sen canını sıkma

Haklısın bitanem ya, adalet nerdeeeeee, hiç yok hem de hiç.

Valla neslim ya mukanı nerde buluruz göndereyim de gelmesin mümkünse :KK22:

ekimin kullandığı ikonlara bakılırsa, onlara haka dansı geliyor :-)))))

:84: :84::84::84:

Valla kızlar, hepicinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Buraya girdim de nefes aldım biraz. Çok nadir sinirlenirim ama gerçekten başıma bir sıcaklık gittiğini hissettim. Sabır sabır nereye kadar, hiç olmasa kendin takip edersin işlerini en azından arkasını toplamak zorunda kalmazsın. Aylardır sabrediyorum, sabahtan beri de 3 olay yaşayınca benim dişliler boşandı, şimdi de gülüyorum kendi kendime :)))

Gülüyorum çünkü yaptıkları o kadar yapılmayacak şeyler ki, neden yaptın diyorum susuyor, cevap vermiyor, ben sana şunu yap demedim mi neden yapmadın diyorum valla ne diyim diyor, sonra da kasıt yok demesin mi, ben de dedim ki e bide kasıtlı olarak yapsaydın :KK47:

Sonra ben diyorum ki ona ... şunu yapalım, soruyorum yaptın mı yok yapmadım neden yapmadın diyor ki boşluğuma geldi, başka işin var mıydı hayır yoktu, ben bişey anlatıyorum aynı anda o da o olayı anlatıyor bana sonra diyorum ki ikimiz aynı anda mı konuşacağız nasıl anlaşacağız o zaman, haklısınız buyrun diyor, kızsan fayda yoook, gülsen fayda yok, canı sıkılan varsa eğer, ya da deşarj olmak isteyen hemen gönderirim biline :KK4: Tekrar geri almam ama :))
Benim şu makarayı saralım beraber.

bende başlıcam ipeğim:))) hemen bu gece dukan hareketlerini yapayım :) dediğin gibi sabah ve akşam

Walla ben demedim DUkan enişte dediiiii :)

Zaten bir bankaya boğaziçi mezunu neden girer anlamıyorum. Git farklı bir sektörde işini yap. Banka işi zeka işi okula sıfata bakmıyor.

MUKAN şamarı da iyi giderrr

arkadaşlar merhaba küçük bi sorum daha olacak benim,aranızda düzenli olarak kefir içen var mı acaba??
ya da kefir hakkında bi fikri olan var mı,ben 2-3 gündür içiyorum dukan için tavsiye ediliyo mu acaba?

Ben kefir tüketiyorum. Çok da seviyorummmm..

ekim34 canımcım sen de özel sektörde çalışıosun anlaşılan,boğaziçi vs olması neyi değiştirir ki..tamamen karakterle alakalı..sen canını sıkma

Sağol canım, evet. Hiçbirşeyi değiştirmiyor ama aptal dersin aptal olsa orayı bitiremez, kapasitesine göre bir işe girer çalışır, ne insanlar var imkanları yüzünden üniversite bitirememiş ama zehir gibi, ya da bitirdiği halde şansı, torpili olmadığı için iş bulamayan. İnsan böylelerini görünce kahrediyor işte.

Neyse canım, sen ticker ını neden yapmadın hala bakayım?? Sana sarayım biraz :KK1:

Ben geldimmmm :) Bayram çukulatalarını aldımmm, elimi bile sürmedimmm , ama dana yicem danaaa zuhahahahaha bu bayram benim bayramım zuhahaha

Sağol canım, evet. Hiçbirşeyi değiştirmiyor ama aptal dersin aptal olsa orayı bitiremez, kapasitesine göre bir işe girer çalışır, ne insanlar var imkanları yüzünden üniversite bitirememiş ama zehir gibi, ya da bitirdiği halde şansı, torpili olmadığı için iş bulamayan. İnsan böylelerini görünce kahrediyor işte.

Neyse canım, sen ticker ını neden yapmadın hala bakayım?? Sana sarayım biraz :KK1:

yavru kuş zeka da bir türlü değl ki. görsel zeka var, mantıksal zeka var, duygusal zeka var, içsel zeka var, sosyal zeka var... var da var. en olmadık matematik problemlerini çözersin ama 3 kişilk bir arkadaş grubunda ilişkilerini yürütemezsin. en karmaşık fizik teorilerini anlarsın da karşındaki insanın en basit imasını anlamazsın. okul bitirmekle olsaaaa...

ben bugün dereotlu lorlu muffin ve de tarçınlı muffin yapıcam. tarçınlı muffinlerimin üzerine süzme yoğurt ve light vişne reçeli ile sos da hazrıldım, buzluğa attım. öğleden sonra çayla götüreceğim onları. muffin manyağı olacağım. akşam da balıkolur herhal. bakalım artık...

Ben geldimmmm :) Bayram çukulatalarını aldımmm, elimi bile sürmedimmm , ama dana yicem danaaa zuhahahahaha bu bayram benim bayramım zuhahaha

Hoşgeldin canım,

Bravo sana, sen aştın zaten fıstık gibisin. Danaları ye bakalım afiyet bal olsun, bu bayram bizim bayram, dukan bayram :)))

Kızlarrr hindi boynu tüketen var mı aramızda :) Ben onu keşfettim:) yeni şeyler bulmak gerek sıkıldım artık tavuk balıktan :)))) Hoşş benim diyet de diyet mi o da tartışılır da :KK1:

beceremedim tatlım :)))

yavru kuş zeka da bir türlü değl ki. görsel zeka var, mantıksal zeka var, duygusal zeka var, içsel zeka var, sosyal zeka var... var da var. en olmadık matematik problemlerini çözersin ama 3 kişilk bir arkadaş grubunda ilişkilerini yürütemezsin. en karmaşık fizik teorilerini anlarsın da karşındaki insanın en basit imasını anlamazsın. okul bitirmekle olsaaaa...

İşte Alişim ben de onu diyorum, benim çocuğum böyle olmasın yarabbim ne olur :26: bu söyleneni yapmıyor aptal değil, kasıt da yok biliyorum, kızıyorsun sesini de çıkarmıyor, kızgınlığını bile almıyor kısaca :)) ama dediğin gibi zekanın tek bacağı var, diğer bacaklar hastalıklı, gelişmemiş, sosyal zeka sıfır, mantıksal sıfır, ah işte :)))

ben bugün dereotlu lorlu muffin ve de tarçınlı muffin yapıcam. tarçınlı muffinlerimin üzerine süzme yoğurt ve light vişne reçeli ile sos da hazrıldım, buzluğa attım. öğleden sonra çayla götüreceğim onları. muffin manyağı olacağım. akşam da balıkolur herhal. bakalım artık...

Afiyet olsun canım, ben de senin ekmekleri yaparım birazdan, bi de o kırmızı biberli tarifte kaldı aklım, yaptın mı canım sen onu? Benim fırın nane molla ya, azıcık suyla tencerede pişirsem nasıl olur alişim, hadi bi beyin fırtınası yap hele, benim beyin hücreleri öldü de :KK51:

X