- 6 Ağustos 2010
- 2.057
- 1
Kızlar ya, demin kısa bir süre çıktım, bir arkadaş var boğaziçi mezunu, çocukta muhakeme diye birşey yok ya, kim ne derse desin gelip bana söylüyor, yetkisi var, herşeyi var ama ağzından çıkan her kelimeyi kontrol etmek zorunda kalıyorum ya Ya plak gibi karşı tarafın dediğini aynen söylüyor, inisiyatif kullanıp çıkarlarımız korumak yok, ya da kendi topuğumuza sıkacak şekilde inisiyatif kullanıyor. Şu an kaskatı kesildim sinirden, kesseler kanım akmaz o derece yani Bir kere daha anladım ben sadece okumakla hiçbirşey olmuyor. Varsın çocuğum biraz yaramaz olsun ama biraz risk alabilsin, şu beynini kullanabilsin yaaa Kendimi durduramıyorum gerçekten, böyle insanları alıp toplumdan uzak bir yerde çalıştıracaksın ver tablo yapsın, ne diyorsan onu yapsın ama yetki ve sorumluluk alıp çevresindekileri deli etmesin yaaa, yardımcı ama sırf onu idare etmek için başına bir kişi dikmek lazım, valla çok sinirliyim ya, biri beni sakinleştirsin
aaaah ah benim gibi muhakeme manyakları da işsiz kalsın. adaletin bu mu dünyaaaaaaaaaa diye böğüresim geliyor.