Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Valla kuzum iyi ki sıkıştırıyorsun beni, ama ben de seni çok seviyorum mahçup olmamak için yapıyorum hee

Benim de 1 er kiloluk dambıllarım var adedi fazla yapıyorum ben de, en kolayı kollar zaten :))

Oturup kalkmaya gelince benim de dizlerim çıtlıyor yapınca ama yapıyorum aynen, tirtir :))

Kız valla kahkaha attırdın bana şimdi, ses dışarı çıktı, ne manyak kazın diyecekler ekrana bakıp kahkaha atıyor, kendi kandine gülüyor ama olan oldu valla,

Doğru, resme bakıp çocuk yapılmaz

Alişim, benim büyük kızımm.. hehehhe bugün daha bi benziyo sana galiba :)

gelincik ciddi ciddi hız aldınız yahu, hadi bakalım hayırlısıyla gönlüne göre bir yer buluver garii
...

ben dün 40 kaşık kepekten yaklaşık bir aylık ekmeğimi attım buzluğa, bi de yemeklerim bitmiş onları pişirip stoklarsam biter dukan işlerim..

yaa allahım ....bu dukan bir mucize olmalı.. inanılmaz zayıflıyorum. en önemlisi emeklerim boşa gitmiyor yaa.. çok mutluyum
basküle her çıkışımda gr gr gidiyor. yıllardır yaşadığım açlıklar, kıvranmalar boşamıymış. bu dukan cennetlik yaaaa....

afiyet şeker olsun kuzum...

canımcımm herşey tamam ama imza kısmını bulamadım ki yapıştırayım linki :) kullanıcı kontrol panelinden sonra nereye giriyorum

ben bugün düne göre + çıktım. ama dün çok büyük ve birazda su kaybına dayanan bir - yaşamıştım (-900). onun bir kısmı geri geldi tabi. dün tatlandırıcı da biraz fazla kaçmıştı. hem diet kola hem de şekersiz şekerler yüzünden neyse, uzun lafın kısası, 1 aylık duraklama +kilo alma sonucu tıkırı yakaladık nihayet. yarına Allah kerim...
bu arada şu şekerlerden size de bahsedeyim. Gratis'de kasa önünde satılan şekerler var Halter diye bir marka. 2 çeşidinin içinde azıcık bitter çikolata var. zaten 4 çeşit gördüm ben. şekersizler. çok da güzeller. birazcık pahalı ama alıştık artık. benim gibi yapıp bütün kutuyu birden yemeyin ama. yoksa su tutuyotsunuz ve + çıkıyor

Çok pardon İpektoşum canım seni çıldırtmak diildi niyetima ama pek güzel oldu tamam bende önce dukan amcamın egzersizleri ve callan mucizesine başlayacağımmm

ne güzel ya benim baskülüm mü arızalı ya durmadan bir eksi bir artı görüyorum

canımcımm herşey tamam ama imza kısmını bulamadım ki yapıştırayım linki :) kullanıcı kontrol panelinden sonra nereye giriyorum

Kullanıcı kontrol panelinde sol tarafta profili düzenle bölümünde kilo cetveli, çizelgesi gibi bişey var canım, oraya biraz önceki linki yapıştıracaksın.

valla bende kaç aydır araba düşünüyorum şöyle güzel uygun bana göre bişey bulamadım :))

birde bu yeşilçay neden bana çarpıntı yapıyor anlamış değilim akşamları kalbim pıt pıt atıyor 2 bardak içiyorum çok ta değil

Çok pardon İpektoşum canım seni çıldırtmak diildi niyetima ama pek güzel oldu tamam bende önce dukan amcamın egzersizleri ve callan mucizesine başlayacağımmm

Hihihihi
Başarılı oldum sanırımm.
Sadece sende değillll hemdee :)

Kızlar ya, demin kısa bir süre çıktım, bir arkadaş var boğaziçi mezunu, çocukta muhakeme diye birşey yok ya, kim ne derse desin gelip bana söylüyor, yetkisi var, herşeyi var ama ağzından çıkan her kelimeyi kontrol etmek zorunda kalıyorum ya Ya plak gibi karşı tarafın dediğini aynen söylüyor, inisiyatif kullanıp çıkarlarımız korumak yok, ya da kendi topuğumuza sıkacak şekilde inisiyatif kullanıyor. Şu an kaskatı kesildim sinirden, kesseler kanım akmaz o derece yani Bir kere daha anladım ben sadece okumakla hiçbirşey olmuyor. Varsın çocuğum biraz yaramaz olsun ama biraz risk alabilsin, şu beynini kullanabilsin yaaa Kendimi durduramıyorum gerçekten, böyle insanları alıp toplumdan uzak bir yerde çalıştıracaksın ver tablo yapsın, ne diyorsan onu yapsın ama yetki ve sorumluluk alıp çevresindekileri deli etmesin yaaa, yardımcı ama sırf onu idare etmek için başına bir kişi dikmek lazım, valla çok sinirliyim ya, biri beni sakinleştirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…