bAK şerrimden korkan arkadaşlar ne haldee :=)
Olsun kuzum kollar zaten söylenen sayıdan fazla yapılabiliyor. Benim dambıllar 2 şer kilo. O seti 2 katı yapıyorum bennn.
20+20, 40, 20, 80 olarak yaptım bugün
Yarın 21+21, 42, 22, 84
Oturup kalkma dışında çok rahatım. Ama onuda yapınca acayip iyi oluyorumm tir tir...
Ya olmaz öle resimleeee.
Kız resme bakıp çocuk yapılırmııı. Teorik bişeyler lazımm :)
Hem seyrederken dinlendiriyor seni ve sıkılmıyorsun.
Tamam dublaj çok kötü ama idare edeceğiz artıkkk
Alişimmm hoşgeldin,
Alıntı yapamadım, ekmek tarifin için çok teşekkür ederim. Bugün ofiste yapıcam, bayrama cephanemi hazırlamalıyım, inanın güçlendirmede bayramlar daha riskli, çünkü kapı aralık, kaçak olma ihtimali yüksek.
Artık uzata uzata bir hal olduğum güçlendirmeyi bitirsem iyi olacak, çünkü siz seyirde kilo verirken ben güçlendirme 1 - 2 neslim gibi kalıcam, gözüm iyiden iyiye korktu :))
Canım benim, ne tatlısın sen öyle yaa,
O hareketlerde çok haklısın ipekim, valla 4 dakika, ben kolları unutmuşum sabah, ağırlıklarım evde ya, akşam telafi edicem.
Callan a gelince ben hareketleri ezberledim ya, şimdi nasıl yapıldıklarını biliyorum, eskiden dediğin gibi yağlı tuzlu şeyleri yer tv izlerdik, şimdi hareketleri yaparken izliycem tv yi. Sadece sıralamayı unutmamak için fotoğraflarına bakmak yeterli, ben telefonuma çekmiştim sıradan oradan bakıyordum şimdi fotoğrafları da var onu da callan topiğinden gumushumm gönderdi, kısaca altyapı hazır sadece helvayı karıştırma zamanı artık.
Çok haklısın bu zamana kadar yaptıklarımız hep bizi huzursuz etti, yedik yarım saat sonra geçti güzelliği ama yıllarca uğraştıracak yağa dönüştü, şimdi onları yemesek de unutuyoruz biraz sonra ve o margarinleri almıyoruz vücudumuza. Şimdi kendimizi ödüllendirme zamanı.
KONUŞ İPEK :))))
Ohhhh bravo tatlım, öbür paçasını da birlikte keselim mi :))
Canım benim, ticker demekten sıkıldık tıkır diyiverdim ben de :))))
Şimdi sen kilo çizelgesine aşağıdaki linki takip ederek biraz çalış, takıldığın yerde, (muhtemelen yapıştırma bölümünde takılacaksın) tekrar yaz, yardımcı olayım canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Ay ben nerelere gideyim.
ŞİMDİ ÇIĞLIK ATACAĞIM.
Adam şu kadar atak yap şu kadar seyir yap uyu su iç beter ol diyor. Her bi dediğine inanıp yapıyoruz ve karşılığını da alıyoruz. Ama adam kıytırık 4 hareket vermiş onları yapmıyor söz dinlemiyoruz.
Delimiyizz bizzz.
Kimsa bana kitaba tam uyuyorum demesin o 5 dk bile sürmeyen hareketleri yapmıyorsa.
Nasıl faydalı anlatamamm yaa
Walla sabah akşam 4 dk falan sürüyor. Neden bu kadar zorrr.
Şişko olmaya mahkumuz hepimiz yapmazsakkk.
Selülitliii yağlıııı koça popoluuuu.
Birde CALLEN mucizesi varkiii..
Tamam vakit lazım ona ama değmezmi.
yıllardır boş boş oturmadıkmı tv nin karşısında. Elimizde kumanda yarım ekmek sandviç. Ne kadar kalorili şey varsa yemedikmi. O yağlı su böreklerini götürmedikmi. Ya yağlı poğaçalarrrr.
Ohhh iyiki de yemişiz tamam.Çok da lezzetyliydiiii inkar edemem
Ama şuan o zamanda değilizz.
Şimdi özel bir durumumuz var.
Ailelerimiz dostlarımız bile saygı duyarken bu özel duruma.
Bizim kendimize ettiğimiz ihanet niyeee sorarım sizeeee.
(Yürü be ipek kim tutar seniii)
Ay ağlayacağım. Yine sardım duygusallığa.
Ben işe gelip karşılığını para olarak alıyorsam, yaptığım dietede ihanet edemem diye düşünelim. Karşılığını almadan eziyet olmazmıydı ...
SUS İPEK
yaa allahım ....bu dukan bir mucize olmalı.. inanılmaz zayıflıyorum. en önemlisi emeklerim boşa gitmiyor yaa.. çok mutluyum
basküle her çıkışımda gr gr gidiyor. yıllardır yaşadığım açlıklar, kıvranmalar boşamıymış. bu dukan cennetlik yaaaa....
canımcımm herşey tamam ama imza kısmını bulamadım ki yapıştırayım linki :) kullanıcı kontrol panelinden sonra nereye giriyorum
selamlar selamlarrr!!
ben iyiyim hoşum, dün dışardaydım, kuzenim evini satmaya karar verdi.. fotoğraf çekme ilan verme vs.. yazamadım ama okudum hepiciğinizi..
bugün levoşu göndermedim kreşe, zira sıpam 1 haftadır altına kaçırıyor.. dün öğle uykusunda da yapmış bi daha o saatten sonra çeyiz bohçası hazırlayamam dedim.. zaten yarın kreş yokmuş.. iyi oldu.. ama yağmur yağıyor eve tıkılı kaldık.. İşe girip araba almam şart.. Allah başka şeylerin eksikliğini göstermesin ama harbii hele de çocukluyken arabasız olmuyo..
Diyet konusunda ise malumunuz kuzunun doğum gününde bozmuştum, bir de çok uzun ve sancılı bir dönem(!) geçiriyorum. yine de tartı sempatikliğini yitirmedi :) perşembeye ticker'ı yakalamış belki de yenilemiş olucam :))
Canım benim, ticker demekten sıkıldık tıkır diyiverdim ben de :))))
Şimdi sen kilo çizelgesine aşağıdaki linki takip ederek biraz çalış, takıldığın yerde, (muhtemelen yapıştırma bölümünde takılacaksın) tekrar yaz, yardımcı olayım canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Çok pardon İpektoşum canım seni çıldırtmak diildi niyetima ama pek güzel oldu tamam bende önce dukan amcamın egzersizleri ve callan mucizesine başlayacağımmm
Hihihihi
Başarılı oldum sanırımm.
Sadece sende değillll hemdee :)
bende başlıcam ipeğim:))) hemen bu gece dukan hareketlerini yapayım :) dediğin gibi sabah ve akşam
ben yemeğe gidiyorum. görüşürüüüzzzz...