aliye 1971 33 kilo mu verdin?çizelgenden öyle görünüyor.helal.
kızlar bir şey sorucam dukan testte 58 olmam gerektiği çıktı.ama ben 55 yada 56 istiyorum.güçlendirmede kilo veriliyor mu?her gün yarın bırakıyorum bu diyeti diyorum.yüzümde minik yağ bezeleri çıkıyor çünkü.diyetten olduğunu düşünüyorum.ama her geçen gün biraz daha incelince bırakamıyorum.
Proteinle olayı toplayıp sonra bir sürü kek vs. pişirip depo yapmak gerek o zaman.
Buluşmaları, dışarda yemeleri seyir gününe denk getirmeye çalışıyorum, nispeten az zararlı bir salata yiyip durumu kurtarabiliyorsun o zaman. Kocaman kase geldiği için "Ay ama aç kaldın!" çığlığı atmıyor kimse. Protein günleri daha sıkıntı tabii...
Bir de ben evdekilere daha bir yemek yapmaya başladım, tatlısıydı vs. Onlar löp löp yerken ben yemezsem böyle bir güçlü hissediyorum kendimi, içim çok rahat oluyor. Eski zamanlara dönmek, evde birşey bittiğinde "Bu yemiştir." olmak istemiyorum. :)
Güçlü durmamız gerek, özellikle siz evli olanlara saygım çok fazla bu konuda. Umarım ben de bir gün sizler gibi her yere yetişebilen süper kadın olurum. :)
:
on beş sayfam olmuş okumam gereken, o on beş sayfayı okumadan yaziim ama.
bi arkadaş dukanella tarifi vermişti bi zamanlar, light labneli hani, dün cepten onu aradım aradım aradım bulamadım bi türlü. bilen var mı acaba canımlar
bi de mest form yoktu a101de, bimin formunu aldım bende içindeki bitkiler şöyle:
sinameki yaprağı
ısırgan yaprağı
barut ağacı kabuğu
huş ağacı yaprağı
rezene
civanperçemi
kuşburnu
mürver meyvesi
acaba mestle eş değer midir, işe yarar mı dersiniz? bi de mest kullananınız varsa içeriğindeki bitkileri yazabilirse pek memnun olurum
şimdi döniiim de onbeş sayfamı okiiim
hey onbeşli onbeşli
herkese iyi akşamlar
slm kızlar yaaa geçen hazı bulmuşken doğalsanın yulaf kepeğini aldım açtım kullandım bi kere ertesi gün içinde böcek dolu bozulmuşmudur nedir geçen seferkini kaç gün kullandım bişi olmadı canım sıkıldı yaaa bugün kepek yiyemedim inşallah yarın buluruum yaaa(( bu arada 74,2 çıktım akşam ton balıklı salata yedim balık yiyince vreiliyor ya bundada etki ediyor gibi geldi bana :))) herkese iyi gecelerrrrr:))))
on beş sayfam olmuş okumam gereken, o on beş sayfayı okumadan yaziim ama.
bi arkadaş dukanella tarifi vermişti bi zamanlar, light labneli hani, dün cepten onu aradım aradım aradım bulamadım bi türlü. bilen var mı acaba canımlar
bi de mest form yoktu a101de, bimin formunu aldım bende içindeki bitkiler şöyle:
sinameki yaprağı
ısırgan yaprağı
barut ağacı kabuğu
huş ağacı yaprağı
rezene
civanperçemi
kuşburnu
mürver meyvesi
acaba mestle eş değer midir, işe yarar mı dersiniz? bi de mest kullananınız varsa içeriğindeki bitkileri yazabilirse pek memnun olurum
şimdi döniiim de onbeş sayfamı okiiim
hey onbeşli onbeşli
herkese iyi akşamlar
olursun canım merak etme :)) istedikten sonra :)))) bi stok yapmak lazım vallaa :)
o arkadaş bendim sanırım buyur canım :))))))
DUKAN ÇİKOLATA - SARELLE
Malzemeler
• 3 yemek kaşığı light labne yada ricotto
• 2 tatlı kaşığı yağı azaltılmış kakao
• 2 tatlı kaşığı splenda toz tatlandırıcı
• 3 yemek kaşığı light süt
slm kızlar yaaa geçen hazı bulmuşken doğalsanın yulaf kepeğini aldım açtım kullandım bi kere ertesi gün içinde böcek dolu bozulmuşmudur nedir geçen seferkini kaç gün kullandım bişi olmadı canım sıkıldı yaaa bugün kepek yiyemedim inşallah yarın buluruum yaaa(( bu arada 74,2 çıktım akşam ton balıklı salata yedim balık yiyince vreiliyor ya bundada etki ediyor gibi geldi bana :))) herkese iyi gecelerrrrr:))))
cnm ben dukanellayı yaptım şuan çok net hatırlamasamda 1 çorba kaşığı yağı
azaltılmış kakao 1 çorb.kaş.tatlandırıcı ve 1 çay bard. light süttü benim yaptığım
tabi ben bu ölçüyü arttırıp kavanozda yapıyordum çalkalayarak sonra silikon
tekli kalıplara paylaştırıp dondurucuda dondurup çikolata oluyordu süper tek kelimeyle
hatta daha fazlasını istersen face dukan diyeti tarifleri diye gir neler neler var gör :)
Gunaydim fistiklarimmmmmm dun biliyorsunuz geceye kadar ablamin evinde hapis kaldik anneminde dogum gunuydu ki dun arti 400 gr gormustum ablamin evinde olunca kahvaltiyi peynirle gecistirdim birazda cornflakes yedim aksama hiv birsey yemedim bir ince dilim anne pastasi yedim ve bir mandalina bugun o arti 400 gr i koruyorum
Bugun ornek bir seyir halindeki dukan menusu hazirliyorum kendime.....
Ayrica bayram icin kendime kivircik lahanaa aldim ondan sarma yapip bayrama afiyetle yerrim icerisine sigan et ve baharat yaparak....belki fikir olur sizede kuzularim....kahvaltiya da dukan pogacassi yapicam o gun ps ypacagimmicin zorluk cekmem tatliyla cok aram yok zaten kacamaksiz atlatirim insallah
o arkadaş bendim sanırım buyur canım :))))))
DUKAN ÇİKOLATA - SARELLE
Malzemeler
• 3 yemek kaşığı light labne yada ricotto
• 2 tatlı kaşığı yağı azaltılmış kakao
• 2 tatlı kaşığı splenda toz tatlandırıcı
• 3 yemek kaşığı light süt
cnm ben dukanellayı yaptım şuan çok net hatırlamasamda 1 çorba kaşığı yağı
azaltılmış kakao 1 çorb.kaş.tatlandırıcı ve 1 çay bard. light süttü benim yaptığım
tabi ben bu ölçüyü arttırıp kavanozda yapıyordum çalkalayarak sonra silikon
tekli kalıplara paylaştırıp dondurucuda dondurup çikolata oluyordu süper tek kelimeyle
hatta daha fazlasını istersen face dukan diyeti tarifleri diye gir neler neler var gör :)
al kuzucummm ben tost bile yapttimmm okadar leziz bir ekmek oldu ama süttozunun dozu korkuttu beni :26:
Eki Görüntüle 521958
(ALINTI)
4 yk yulaf kepeği
3 yk süt tozu
3 yumurta
3 tepeleme yk yoğurt
yarım paketten biraz fazla kabartma tozu
yarım çk mahlep
yarım çk çörekotu
çörekotu hariç bütün malzemeyi güzelce çırpıp üstüne çörek otunu serpiniz. 180 derecede ısıtılmış fırında yarım saat pişirip ılınınca dilimleyiniz
Gunaydim fistiklarimmmmmm dun biliyorsunuz geceye kadar ablamin evinde hapis kaldik anneminde dogum gunuydu ki dun arti 400 gr gormustum ablamin evinde olunca kahvaltiyi peynirle gecistirdim birazda cornflakes yedim aksama hiv birsey yemedim bir ince dilim anne pastasi yedim ve bir mandalina bugun o arti 400 gr i koruyorum
Bugun ornek bir seyir halindeki dukan menusu hazirliyorum kendime.....
Ayrica bayram icin kendime kivircik lahanaa aldim ondan sarma yapip bayrama afiyetle yerrim icerisine sigan et ve baharat yaparak....belki fikir olur sizede kuzularim....kahvaltiya da dukan pogacassi yapicam o gun ps ypacagimmicin zorluk cekmem tatliyla cok aram yok zaten kacamaksiz atlatirim insallah
pekı nasıl pısıreceksın canım? ben de yapmak ıstıyorum
bi de bundan yaptımay bu ekmek bir haaaarika, gerçi biraz beceriksizlik sonucu ortası çok kenarları az kabardı ama olsun tadı mikemmelll daha önce yapsaymışım keşke dedim vallahi, teşekkürler tarif icin]
.....
bi de bundan yaptımay bu ekmek bir haaaarika, gerçi biraz beceriksizlik sonucu ortası çok kenarları az kabardı ama olsun tadı mikemmelll daha önce yapsaymışım keşke dedim vallahi, teşekkürler tarif için
.....
hangi ekmeği yapsam diye düşünen varsa mutlaka bu tarifi yapsın derim ben. bi de çay saati kurabiyesi için de bu limonlu kurbiş tarifi süper, ilgilenenlere duyrulur canımlar
Eki Görüntüle 537338
Eki Görüntüle 537340
Eki Görüntüle 537341
ben de yapıcam valla.. hatta ben lahana sarmasını fırında salcalı yapıyordum hep o da olabılır.. kıpkırmızı oluyor ustuNormal sarma gibi tecerye dizip uzerine tabagi kapatip pisiricem....gecenlerde lahana sarmasi da yaptim oda enfes oldu pirinc bulgur eksikligi hic hissetmedim tabi ben salcayi unuttum....aptalligima doymayayim....sen sakin unutma emi guzelim
bugun hastalık dönemımde aldıgım +2 kıloyu verdıgımı gördum çok mutlu oldum..tam 89 çıktım..:))
ekmek tarıfı veren arkadaşıma teşekkur edıyorum bende tam böyle bırşey arıyordum..günde kaç dılım tüketıyorsunuz öğrenebılır mıyım ?
bırde kırmızı bıberle dolma yapıyorum çok guzel oluyor..içine lor peynırı ve maydonoz baharat karışımı ile harç yapıyorum cıdden rejımdekı en lezzetlı yemeklerden bırı dıyebılırım..mutlaka deneyın arkadaşlar..
ödem atmak için maydonoz lımon karışımını kaynatıp içiyorum ama başka fıkrı olan yada deneyen var mı ?
inşAllah şu yazdıklarıma cevap gelır de yıne kendı kendıme konuşuyorum hıssıne kapılmam :)) herkese bol azımlı gunler..