Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tşkler cnmm..bu arada senin neden ticker yok bakem :KK1:

yapamıyorum çünkü o derece yeteneksizim bak :KK1:

kuzuuuuuuuuuuuum iyi tatilerrrrrr:KK16:

sanada iyi tatiller şekerrrr :))

kızlar bu süreçte biraz güöten düştüm diye ex manitam bana supradyn almıştı vitamin takviyesi olsun diye.
az önce öğrendim ki supradyn kilo aldırıyormuş,zaten pek bir işe de yaramamıştı direkt bıraktım ilacı,aklım çıkıyor kilo alcam diye:KK50:

iyi yapmışsın iştah açıyor :)) Allah'tan erken farketmişsin kuzummm

kuzuuuuuuuuuuuum iyi tatilerrrrrr:KK16:

cok tskler cnmmmm..sanadaaa :KK16:

Bebekler evde hic birsey kalmamis ablama geldim kahvaltiya sadece peynir var ama yagli. ne yapsam misir gevregi mi yesem yagsiz sutle yoksa bos peynir mi yesem imdaaaaaat bugun zaten +300 gr ciktimmm

bencede peynır ye gevrek yeme.

hee valla pısırık mıymıy olsak daha iyiymiş,bu erkek milleti çok akıllı hatunları sevmiyor sanırım:KK14:

aynen cnm çünkü işlerine gelmior :KK47:

canım bu arada görüşemezsek şimdiden iyi tatiller iyi bayramlar sanaa:KK16:

cok tsklerr cnmm.sanadaa :KK16:

düştüğüm şey de 'güç' tabi,yanlış anlaşılmasın:KK34:

ben onu ilk okudugumda ne güldüm sorma :KK1:

öğle yemeğinde arnavut ciğeri vardı şirkette millet löp löp yedi, :63: kocamda dahil (aynı şirkette çalışıyoruz) bide helva vardııı
bende geçen gün ıspanak sufle yapmıştım kalanını aldım geldim ayranla onu yedim ama ayran tam yağlı oldu ne yazık light ayran mevcut değildi :KK1:

bide şu hazır türk kahvesi olayına sardım pek güzel oluyomuş şekersiz aldık içine tatlandırıcı koyuyorum azıcık :KK9: birazdanda kahve hüpletirim artık bu kabus cumartesi bitmezzzz yawww

akşamda hale gidicez kocişle balık alıcaz dolapa stok yapayım biraz :KK1:

bide kızlar hani elma kürü falan varya tarçın,taze zencefili limonla kaynatılan ondan yapabilir miyiz?
ben daha önceki kilo verme dönemlerimde yapmıştım sindirim ve bağırsaklarıma işe yaramıştı...
bide taze tarhunla yapılan kür var ondada yine taze adaçayı, limon,nane kaynatılıp yatmadan önce içiliyor ödem attırıyor

ne dersiniz?

öğle yemeğinde arnavut ciğeri vardı şirkette millet löp löp yedi, :63: kocamda dahil (aynı şirkette çalışıyoruz) bide helva vardııı
bende geçen gün ıspanak sufle yapmıştım kalanını aldım geldim ayranla onu yedim ama ayran tam yağlı oldu ne yazık light ayran mevcut değildi :KK1:

bide şu hazır türk kahvesi olayına sardım pek güzel oluyomuş şekersiz aldık içine tatlandırıcı koyuyorum azıcık :KK9: birazdanda kahve hüpletirim artık bu kabus cumartesi bitmezzzz yawww

akşamda hale gidicez kocişle balık alıcaz dolapa stok yapayım biraz :KK1:

al al 10 tane balık al benim için de yeee,bende bugün yarın balık yicem hamhamhammm bayılıyorum vallahi:KK56:
ıspanak suflenin içine ben bolca lor peyniri de koyuyorum ki protein oranı fazla olsun,senin de aklında bulunsun kuzu:KK34:
bizde de bugün piliç ızgara,patates kızartması ve supangle vardı.hemen götürdüm piliçleri,pek makbule geçti:21:
ben çıkıyorum yavaştan,mesaim bitti kızlar.pazartesi görüşürüz.
herkese iyi tatilleerrrrr:KK54:

al al 10 tane balık al benim için de yeee,bende bugün yarın balık yicem hamhamhammm bayılıyorum vallahi:KK56:
ıspanak suflenin içine ben bolca lor peyniri de koyuyorum ki protein oranı fazla olsun,senin de aklında bulunsun kuzu:KK34:
bizde de bugün piliç ızgara,patates kızartması ve supangle vardı.hemen götürdüm piliçleri,pek makbule geçti:21:
ben çıkıyorum yavaştan,mesaim bitti kızlar.pazartesi görüşürüz.
herkese iyi tatilleerrrrr:KK54:

afiyet olsun kuzummm pek makbule geçmiş piliçççç :))

lorlu yaptım üstüde light kaşar :KK1:

iyi tatiller olsun bol dinlenmeler olsun canımm :nazar:

Tünaydın efenim, tünaydın :KK16:

4 gündür protein yapıyorum, hala çizelgedeki kiloma dönemedim, bugün de düne göre + 100 gördüm, toplamda +600 oldu, çüşş ya bu ne :KK53: mens dönemim geldi galiba, geçen ayki gecikmeden sonra bu ay başıma neler gelecek bakalım çooook merak içindeyim :KK50:

herkese güzel haftasonları olsun :KK3::KK3:

Nesli
levinin doğum güünü kutlu olsun...
rachelfine o artılar ödemdir diye düşünüyorum, mens döneminde yaklaşıyo demişsin, saf pro yapsanda çok işe yaramıyor, ama gidecek o artılar....
Günaydın canlarım,pufff canım sıkkın azcık.
dün sabaha 70.4 kiloyla başlamışken,dünkü ödül öğünü sonrası bu sabah 71.7 gördüm yaaa yuh diyorum :KK14:

kızlar bu süreçte biraz güöten düştüm diye ex manitam bana supradyn almıştı vitamin takviyesi olsun diye.
az önce öğrendim ki supradyn kilo aldırıyormuş,zaten pek bir işe de yaramamıştı direkt bıraktım ilacı,aklım çıkıyor kilo alcam diye:KK50:

Ama medesacım ben ödülden sonra tartılma demiştim valla boşu boşuna canını sıkmışsın, ben güçlendirme de sürekli inişler çıkışlar gördüğümden bir 5+5 döndürmüştüm ama diyorum boşunaymış yani :KK1: gidiyor o artılar hiç takma kafana, biraz yeşil çaya ve suya yüklen bugün, tartıyı gözünün görmeyeceği bir yere kaldır bence, saf pro yaptığın günün ertesi tartıl, onun dışında çıkma bile tartıya....Ancak o zaman karar verebiliyorum ben kilo alıp almadığımı ve şimdiye kadar hep tartıldığım günler -100gram falan görmüşümdür, artı görmüyorum eksi bile görüyorum yani :KK34:
birde ben perşembe günleri sınırlı izinlilere dahi tüketmiyorum, kola vs içmiyorum bildiğin beyaz yumruk gibi, o zaman daha etkili olacağını düşünüyorum haftada bir gün nasıl olsa....
suprydına gelince vitamini ben gece yatmadan alıyorum, acıktırdığı için kilo aldırıyor vitaminler....Gece yatmadan alınca uykuda problem oluşturmuyor :KK34:

Haftalık alışverişimi yaptım bugün, şimdi gidip kendime lor peynir alıcam, size saçma gibi gelicek ama hayatımda ilk defa peynir alıyorum kendime :KK1: küçükken tiksindiğim için hiç yememiştim ama şu poğaçaların içine falan azıcık serpiştiriyim diyorum, bakarsın uzun süreden sonra peynir yemeye başlarım :KK1: dukana zararlı falan diyorlar da ben hayatımda süt ürünlerini tüketmezdim, yumurta vs yemezdim, şimdi bu diet sayesinde en azından ikisinide yiyebiliyorum bir de peynir eklenirse süper olacak :KK34: hala okuyup başlasam mı acaba diyenlere duyurulur, durma koşş kitabını al gel, sende katıl bize :KK34:

Son düzenleme:
splendam geldi, satici kargosunu odeyip yollamis kargo odemedim. eski tatlandiricima gore daha tatli sanki. 500 ml icecege 3 tablet fazla geldi. 2,5 tablet daha uygun olcak galiba. pisirmeyi de denicem bakalim.

Hoca baya okuma verdi, galiba bayram tatili bilgisayar basinda gecege benziyor. Haftaya spor programlarimda yok, bari ben parkta yuruyuslerime geri doneyim.

Regl donemimi seviyorum ya, dehset hizli kilo dususu gorunuyor. 20 gun duraklamadan sonra ilac gibi geldi, yeni baslayan arkadaslar(20 gunu gecmis) duraklama goruyorsaniz, cok moralinizi bozmayin, vucut basta cok hizli kilo kaybettiginden, onu telafi etmeye calistigindan bir sure duruyormus. ben baya panik olduydum, bu boyle gitcek verdim bir kac kilo kaldi oyle diye. neyse, sukurler olsun tekrar dusmeye basladi.

SEDALİ .. resimlere bende çok şaşırdım ama dıkkatlı bakınca kişilerın onlar oldukları çok belli..
Ben arkadaşlarıma motıvasyon olsun dıye ekledım...hoşuma gıttı herkes yapıyorsa bızde yaparız inşAllah..
ayrıca anlattıgın futbol terımlerıne de bayıldım..ben çok severım futbolu maçlarıda izlerım o nedenle kımse anlatsam anlamazsın dıyemıyor..hehehe ))
resımleri görmeyen kaçıran arkadaşlarım için bırkez daha eklıyorum..
Resimli zayıflama hikayeleri zayıflama resimli-10
bekle bizi dukaan :))

on beş sayfam olmuş okumam gereken, o on beş sayfayı okumadan yaziim ama.
bi arkadaş dukanella tarifi vermişti bi zamanlar, light labneli hani, dün cepten onu aradım aradım aradım bulamadım bi türlü. bilen var mı acaba canımlar :KK28:
bi de mest form yoktu a101de, bimin formunu aldım bende içindeki bitkiler şöyle:
sinameki yaprağı
ısırgan yaprağı
barut ağacı kabuğu
huş ağacı yaprağı
rezene
civanperçemi
kuşburnu
mürver meyvesi
acaba mestle eş değer midir, işe yarar mı dersiniz? bi de mest kullananınız varsa içeriğindeki bitkileri yazabilirse pek memnun olurum :KK55:
şimdi döniiim de onbeş sayfamı okiiim :KK8:
hey onbeşli onbeşli :KK8::KK8::KK8:
herkese iyi akşamlar :KK6:

günaydınnn
bugün kuzumun doğumgünü:)
gelecekler içinde hiç çocuk olmadığı/olmayacağı için şöyle kallavi bir tiramisu yapıp çıktım, kuzuya da minik bi pasta keki pişirdim, süsleriz birlikte.. usulen o onu üfler :))
yalnız ben bugün niyeti bozuyorum, ilerleyen vakitlerde tokuşturulacak bişeyler olacak zira :KK53:

oy oy oy iyiki doğmuş kuzu. hem de ne güzel doğmuş aynı ben... :-)))))

ayyy sorma valla yaa benim de çevremde neler var ne uyuz ne mıymıy tipler,aslan gibi çocuklarla evleniyorlar.
hele bir arkadaşım var kız ev işlerinde falan sıfır hiç bişey bilmiyor yaa.evlenirken bana sormuştu ev temizliği ne kadar da bir yapılır diye,o derece bi haber herşeyden.geçen gün anlatıyor kocasının iç çamaşırlarını yıkamamış yıkamamış birikmiş,adamın giyecek iç çamaşırı kalmaış,ona rağmen yıka şunları dememiş de çocuk gitmiş kendine yeni iç çamaşırları almış düşünebiliyor musun.hah işte bu adanlar bu kızları el üstünde tutuyorlar.eee ben iyiyim,hoşum,güzelim,enerjiğim,bıcır bıcırım,acaip güzel yemek yaparım,temizliğimi yaparım.evim de misler gibidir,işimde de başarılıyım,kocişle de ilgilenirim her türlü.çocuk da yaparım kariyer de eeeee daha allahlarından ne istiyorlar anlamadım.bazen arkadaşlarım diyor ki sen çok güçlü,çok sağlam duruyorsun,çok özgüvenlisin belki de bundan korkup yaklaşmıyorlar yanına diyorlar.ayy bi gelseler içimi bi bilseler oysaki.:KK16:
doğru dışardan biraz sert ve havalı gibi duruyorum,isteyerek değil ama neden bilmiyorum.oysaki içime giren herkes bilir ki çok sevgi dolu,mülayim,mütevazi bir insanımdır.yaaa şu kk'ya kaçak giren beyler yok mu acaba,bu yazdıklarımı okuyup da bana el uzatacak.
anaaam mesela şimdi bir bakıyorsun son06 uazarmış,merhaba med ben ahmet desti izdivacına talibim diye aboowwww:KK9:

bi arkadaşım (kendisi erkekdi) şöyle demişti bana " bir erkek seninle neden evlensin, senin ona ihtiyacın olmaz ki" bu lafın üzerine daha diyecek bişey yok

sanırım biz işten güçten geç gırebılınce bıraz sonlara kalıyoruz..sohbet olmadıgı gıbı yazdıgımız çoğu şeyede bır karşılık gelmıyor kendi kendıme konuşuyormuşum hissine kapılıyorum :))
en ıyısı bı fılm açıp izlemek..
herkese güzel geceler arkadaşlar..

X