ayyy sorma valla yaa benim de çevremde neler var ne uyuz ne mıymıy tipler,aslan gibi çocuklarla evleniyorlar.
hele bir arkadaşım var kız ev işlerinde falan sıfır hiç bişey bilmiyor yaa.evlenirken bana sormuştu ev temizliği ne kadar da bir yapılır diye,o derece bi haber herşeyden.geçen gün anlatıyor kocasının iç çamaşırlarını yıkamamış yıkamamış birikmiş,adamın giyecek iç çamaşırı kalmaış,ona rağmen yıka şunları dememiş de çocuk gitmiş kendine yeni iç çamaşırları almış düşünebiliyor musun.hah işte bu adanlar bu kızları el üstünde tutuyorlar.eee ben iyiyim,hoşum,güzelim,enerjiğim,bıcır bıcırım,acaip güzel yemek yaparım,temizliğimi yaparım.evim de misler gibidir,işimde de başarılıyım,kocişle de ilgilenirim her türlü.çocuk da yaparım kariyer de eeeee daha allahlarından ne istiyorlar anlamadım.bazen arkadaşlarım diyor ki sen çok güçlü,çok sağlam duruyorsun,çok özgüvenlisin belki de bundan korkup yaklaşmıyorlar yanına diyorlar.ayy bi gelseler içimi bi bilseler oysaki.
doğru dışardan biraz sert ve havalı gibi duruyorum,isteyerek değil ama neden bilmiyorum.oysaki içime giren herkes bilir ki çok sevgi dolu,mülayim,mütevazi bir insanımdır.yaaa şu kk'ya kaçak giren beyler yok mu acaba,bu yazdıklarımı okuyup da bana el uzatacak.
anaaam mesela şimdi bir bakıyorsun son06 uazarmış,merhaba med ben ahmet desti izdivacına talibim diye aboowwww