tşkler cnmm..bu arada senin neden ticker yok bakem
kuzuuuuuuuuuuuum iyi tatilerrrrrr
kızlar bu süreçte biraz güöten düştüm diye ex manitam bana supradyn almıştı vitamin takviyesi olsun diye.
az önce öğrendim ki supradyn kilo aldırıyormuş,zaten pek bir işe de yaramamıştı direkt bıraktım ilacı,aklım çıkıyor kilo alcam diye
kuzuuuuuuuuuuuum iyi tatilerrrrrr
Bebekler evde hic birsey kalmamis ablama geldim kahvaltiya sadece peynir var ama yagli. ne yapsam misir gevregi mi yesem yagsiz sutle yoksa bos peynir mi yesem imdaaaaaat bugun zaten +300 gr ciktimmm
hee valla pısırık mıymıy olsak daha iyiymiş,bu erkek milleti çok akıllı hatunları sevmiyor sanırım
canım bu arada görüşemezsek şimdiden iyi tatiller iyi bayramlar sanaa
düştüğüm şey de 'güç' tabi,yanlış anlaşılmasın
öğle yemeğinde arnavut ciğeri vardı şirkette millet löp löp yedi,kocamda dahil (aynı şirkette çalışıyoruz) bide helva vardııı
bende geçen gün ıspanak sufle yapmıştım kalanını aldım geldim ayranla onu yedim ama ayran tam yağlı oldu ne yazık light ayran mevcut değildi
bide şu hazır türk kahvesi olayına sardım pek güzel oluyomuş şekersiz aldık içine tatlandırıcı koyuyorum azıcıkbirazdanda kahve hüpletirim artık bu kabus cumartesi bitmezzzz yawww
akşamda hale gidicez kocişle balık alıcaz dolapa stok yapayım biraz
al al 10 tane balık al benim için de yeee,bende bugün yarın balık yicem hamhamhammm bayılıyorum vallahi
ıspanak suflenin içine ben bolca lor peyniri de koyuyorum ki protein oranı fazla olsun,senin de aklında bulunsun kuzu
bizde de bugün piliç ızgara,patates kızartması ve supangle vardı.hemen götürdüm piliçleri,pek makbule geçti
ben çıkıyorum yavaştan,mesaim bitti kızlar.pazartesi görüşürüz.
herkese iyi tatilleerrrrr
Günaydın canlarım,pufff canım sıkkın azcık.
dün sabaha 70.4 kiloyla başlamışken,dünkü ödül öğünü sonrası bu sabah 71.7 gördüm yaaa yuh diyorum
kızlar bu süreçte biraz güöten düştüm diye ex manitam bana supradyn almıştı vitamin takviyesi olsun diye.
az önce öğrendim ki supradyn kilo aldırıyormuş,zaten pek bir işe de yaramamıştı direkt bıraktım ilacı,aklım çıkıyor kilo alcam diye
bende dukanla mucize yaratanlardanım 4 ayda 20 kilo verdim ve şuanda güçlendirmeyle devam ediyorum :)
Aliye ben bunu bilmiyordum. benim 80 beni kurtarır demi?
günaydınnn
bugün kuzumun doğumgünü:)
gelecekler içinde hiç çocuk olmadığı/olmayacağı için şöyle kallavi bir tiramisu yapıp çıktım, kuzuya da minik bi pasta keki pişirdim, süsleriz birlikte.. usulen o onu üfler :))
yalnız ben bugün niyeti bozuyorum, ilerleyen vakitlerde tokuşturulacak bişeyler olacak zira
ayyy sorma valla yaa benim de çevremde neler var ne uyuz ne mıymıy tipler,aslan gibi çocuklarla evleniyorlar.
hele bir arkadaşım var kız ev işlerinde falan sıfır hiç bişey bilmiyor yaa.evlenirken bana sormuştu ev temizliği ne kadar da bir yapılır diye,o derece bi haber herşeyden.geçen gün anlatıyor kocasının iç çamaşırlarını yıkamamış yıkamamış birikmiş,adamın giyecek iç çamaşırı kalmaış,ona rağmen yıka şunları dememiş de çocuk gitmiş kendine yeni iç çamaşırları almış düşünebiliyor musun.hah işte bu adanlar bu kızları el üstünde tutuyorlar.eee ben iyiyim,hoşum,güzelim,enerjiğim,bıcır bıcırım,acaip güzel yemek yaparım,temizliğimi yaparım.evim de misler gibidir,işimde de başarılıyım,kocişle de ilgilenirim her türlü.çocuk da yaparım kariyer de eeeee daha allahlarından ne istiyorlar anlamadım.bazen arkadaşlarım diyor ki sen çok güçlü,çok sağlam duruyorsun,çok özgüvenlisin belki de bundan korkup yaklaşmıyorlar yanına diyorlar.ayy bi gelseler içimi bi bilseler oysaki.
doğru dışardan biraz sert ve havalı gibi duruyorum,isteyerek değil ama neden bilmiyorum.oysaki içime giren herkes bilir ki çok sevgi dolu,mülayim,mütevazi bir insanımdır.yaaa şu kk'ya kaçak giren beyler yok mu acaba,bu yazdıklarımı okuyup da bana el uzatacak.
anaaam mesela şimdi bir bakıyorsun son06 uazarmış,merhaba med ben ahmet desti izdivacına talibim diye aboowwww
60-69 kilo aralığındakiler topiğindeydim birara..çok güzel kilo vermiştim,tekrar biraz aldım..5 kilo vermem gerek..takipteyim sizi..
belli bir topiği takip etmek iyi oluyo,motive oluyosun..ben de takılayım oraya bari. 69'a takılmış kalmışken...