Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu diyette meyve olmaması en kötü şey beni en çok zorlayan şey, 2 gün oldu bende başladım tartılmadım henüz bi değişiklikte hissetmiyorum ama bakalım umarım etkili olur gerçi meyveli yoğurt yiyorum bu olumsuz etkiliyebilir küçük bir kase birer öğün yedim 2 günde

bende kitabı alıp bayramdan sonra başlamayı düşünuyorum fakat ogrencıyım oglenlerı genelde okulda oluyorum nasıl yemek yerım blmıyorum ogun atlasam problem olurmu mesela sabah aksam yesem sadece?? yada bellı ogunlerı varmı bu dıyetın

Günaydın güzel bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkeslere güzel bir hafta olsunnnn
Yağmur yağmur yağmur ve gri bir Ankara, umarım bayramdada böyle olmasssss

Kıslar biz bu hafta kilo bildirimi yapıcak mıyz hani bayram ve ilk gün???

günaydııınnn

Günaydın canımmmm

Günaydın herkeseeee

Güçlendirmeye kesin olarak geçmiş bulunuyorum, hadi hayırlı uğurlu olsuuunnn

Kitabı okuyunca göreceksin zaten öğün atlama kesinlikle önerilmiyor, ama yulaf kepeği ile poğaça kek vs yapıp yanına alabilirsin, yine yulaf kepeği ile ekmek yapıp sandviç alabilirsin yanına

Herkese günaydın :)
Fırında kendi ekmeğim pişiyor, bir kenarda da annem için tam buğday unundan hamur mayaladım bakalım güzel ekmek yapma olayını becerebilecek miyim?

Evettt yarınki ps günüm için menüm belli oldu böylece. Çok güzel bir fikir, hemen denemeliyim! Ellerine sağlık. Diğer bir denemem de sarma olacak inşallah. Sarmalar, dolmalar... Mutfağın abonesi oldum resmen.

Ekmek tarifi çok güzel, süt tozu beni de korkutuyor az biraz ama günlere bölününce çok sorun çıkartmaz diye teselli ediyordum kendimi. Belki de duraklatıyor mu beni daha beter?? :44: Dukan defterime not aldım tarifi, dener denemez yazarım buraya. :) Öteki ekmek tarifini de kabartma işlemlerine sadık kalarak yaptım fırında şimdi. Akları iyice ayrı çırptım, zedelemeden tahta kaşıkla ekleyip az karıştırıp attım fırına. Hayırlısı.

Marketlerde pazarlarda boy boy saklama kapları satılıyor, rahat taşıyabileceğin bir tanesini al. İçine tavuk haşla götür, peynir koy götür, ciğer sotele götür... Ekmek-krep önceden pişir buzluğa depola, yulaf hakkın kadar çıkar ye. Ton balığı, maden suyu, light ayran, ufak kutu light sütler, kola zero, kahve vb. şeyler hayat kurtarıyor. Okulda zaten kahve demek ara öğün demek. Seyir evresindeki sebze günleri çok daha kolay, salatalık-salata-fırında patlıcan... Bir sürü alternatif var. Mutfağa ufak ufak ucundan da olsa girmek gerekiyor. :)

Günaydın canlarım,herkese iyi haftalar bol _ler olsun inşallahh

bi arkadaşım (kendisi erkekdi) şöyle demişti bana " bir erkek seninle neden evlensin, senin ona ihtiyacın olmaz ki" bu lafın üzerine daha diyecek bişey yok

vışşşş ağırmış haa,ne biçim mantelite
ufff bundan sonra aciz,çaresiz,yardıma muhtaç yavru kedi takliti yapıcam ben de o zaman

ay acaba aldığında mı böcüklüydü ki?
ben gurmenetten alıyorum,şimdiye kadar hiç börtü böcükle karşılaşmadım.her siparişte de 10 paket falan alıp stokluyorum,buzdolabına koyuyorum kurtlanmasın diye

canım ben şimdi mestin içeriğine baktım,hemen hemen bu aldığınla aynı.sadece extradan ardıç meyvesi ve akdiken meyvesi içeriyor yani bu aldığın da olur.zaten önemli olan civanperçemi ve sinamiki diye düşünüyorum

canımmmm hoşgeldinnn,hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun.kaç kiloyla geçtin ?
ohhh güzel oldu yaaa,yavaştan bütün seyir ekibi güçlendirmeye geçiyor.tatil dönüşü dely de geçecek
bu arada prenses nerelerde,onun da seni yakalaması gerekmez miydi

günaydın canım,böğğğ hiç sevmediğim hava tipi.burda da serinledi yavaştan ama yağmur yok neyseki
bildirim 1 kasım p.be yapılacak canım

ay ama söylesene yaaa ben merak ederim çokkkk

Günaydın herkese,benim hikayem şu 32 yaşındayım.164boyunda ve 68.7kilo. 58olmak istiyorum.Hamilelikle aldığım kiloları bir türlü veremiyorum. İlk yaptığım zaman Dukanla 65'e düştüm.Ama bıraktım ve tabii tekrar kilo aldım.Aman sağlıklı kilo vereyim dedim diyetisyene gittim listesine doğru düzgün uyamadım.Bende ya hep ya hiç mantığı var. Az ye bırak yok.Disiplin laızm.Dolayısıyla yılbaşına kadar istediğim kiloya gelebilmek için tekrar dukana başladım.3 gün atak yapacağım sonrasında 5+2 şeklinde ps ve pp yapacağım.Dukanın kitabını okumuştum motivasyon olsun diye tekrar okuyacağım ve menülerimi paylaşacağım.birbriimizi destek olalım.

bugün:sabah 2 dilim hindi jambon, 1 tatlandırıcılı neskafe
öğle: light peynir, 2 haşlanmış yumurta,çay
ara:neskafe
akşam:ekmeksiz köfte,light gazoz
ara: 1.5 kaşık yulaf kepeği ve yoğurt
egzersiz:leslie ile 2 mil 30 dakika

günaydınnnnnnnn
hafta başına -300 gr. ile başlamak süperdi. bugün ultrason randevum vardı bayram sonuna alındı öyle olunca kendime kahvaltı hazırlıyorum. bugün ders yoktu zaten çarşambadan sonra tatil ohhhhhhh ne güzel olacak kafam rahat.

kızlar yukarda ekmek tarifi verilmiş ama bende mahlep yok burada bulamam da sanırım önceden hiç kullanmadım nasıl bişey bilmiyorum bile. bana alternatif bir ekmek tarifi verirmisiniz ama kabarıp böyle puf puf olsa

bu arada medesam canım nasılsın? hiç konuşamaz olduk

canım benim sağol,iyi olmaya çalışıyorum
ben buralardayım ama seninle denk gelemedik bir süredir.
al bakalım sana 2 çeşit ekmek tarifi

DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği (yoksa yulaf kepeği de konulabilir)
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası (ben kullanmıyorum)
- 1 t.k maya
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden ısıtılmış –hafif ılık fırında 150 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)(nişasta içeriği nedeniyle hergün tüketmemekte fayda var)mutlaka fırına atmadan önce ılık bi yerde mayaya gelmesini bekleyin kocaman şişsin… fırındada mayalanabilir

DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)
- 12 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 5 kasik süt tozu -
- 3 y.k. mısır nişastası
- 1 paket kuru maya
- 1 caybardagi light yoğurt
- 3 yumurta
- 1 su bardagi soda
- beyaz peynir istenirse eger.

hepsini karistirip kaliba döküp pisiriyoruz. [/QU

canlarım bu arada gerçekten ödül öğünü sonrası tartılmak ve paniğe kapılmak yersizmiş
ödül sonrası 71.7 çıkmıştım kafayı yiyiyordum ama bu sabah neyseki 69.8 çıktım,normale döndüm,_2 kilo çıktım
dün nişastalı öğünüm için gevrek yiyecektim ama yiyemedim.acaba onu bugün yesem ve bu hafta c.tesi yada pazar yine yesem olur mu yoksa artık geçen haftaki nişasta hakkım yandı bitti kül oldu mu

sağol canımmmm
medesa tatlım ben baya zayıfladım kilo 4.7 kilo ama görüntü 6 kilo gibi ayyyy çok hoşuma gidiyorrr

sağol canımmmm
medesa tatlım ben baya zayıfladım kilo 4.7 kilo ama görüntü 6 kilo gibi ayyyy çok hoşuma gidiyorrr

aferim kuzum,asıl sen 6 kilodan sonra farkı daha iyi göreceksin.bak üstelik bende tombişken selülit bile vardı,zayıflayınca var ya mermer gibi kaymak gibi oldım,selülit falan kalmadı çok şükür yaşasın dukan

5 kiloda bile bu kadar fark ettiyse gerisini düşünemiyorum :)))) sonunda bmi 25 den düştü 61 kilo olduğumda 23e düşecek ayyyyyy
eşim bile farketti karnın düzelmeye başlamış dedi :))))

5 kiloda bile bu kadar fark ettiyse gerisini düşünemiyorum :)))) sonunda bmi 25 den düştü 61 kilo olduğumda 23e düşecek ayyyyyy
eşim bile farketti karnın düzelmeye başlamış dedi :))))

süpper yaaa çok sevindim senin adına
zaten bizi bu diyete bağlayan şey,hem güzel kilo vermemiz hem de gözle görülür fark yaratmamız.her sabah tartıya çıktığında eksilen rakamları görmek gerçekten müthiş bir keyif.hadi bakalım inşallah en kısa zamandahedefine de ulaşırsın.heralde yılbaşına kadar varırsın diye düşünüyorum

Günaydınnnnnnnn

Nasılsın kızlar diyet nasıl gidiyor?
Bu hafta acep bildirimi çarşamba yapsak olmaz mı? 1. günü zor yani ben 2 haftadırda yapamıyorum

Bu arada 2 haftadır 65-66 arası gidip gelirken son 3 günde stresten 63 oldum ki inanamıyorum ve ben hala regl olamadığım içinde şişim stres adamı fena geriyor ve kilo verdirtiyor çünkü hiçbirşey yedirtmiyor :S

canım hiç bişey yememek de olmaz,sağlıklı değil yani,daikkat et kendine.
bildirimi bayram sonrası 1 kasım p.be günü yapacaksınız canım,kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…