yulaf kepeğim yanımda şuan bişeyler yapabilirim mikrodalgada var fırın da var ne yapsam acaba ??
Eee bi tek helva yapsana demek geldi içimden :)
Canım mikrodalga dukan keki yap tatlandırıcın da varsa,
dukan diyeti tarifleri: MİKRODALGA KEKİ
ehehehe sen de sormuşsun ama gelmiş kuzucuk ben yazana kadar
valla size güvenerekten içime sindiriyorum o zaman,umarım fazla yaramaz.yaa zaten şimdi düşününce steakhouse ne ki sonuçta steak et işte bildiğin protein,eeee patates de nişastalım ekmek de nişastalım al bakalım ben ödül bile yapmış sayılmam ki
kuzuuuu yamak ne demek yaaa,şeref misafirimsiniz her daim başımın tacı sultanlarım dukaniçelerimsiniz siz
otelimizin adı da dukaniçeler olsun yada çıtırın yeri yada evde kalmış kız kurusu kapıyada yazarım 'damlı girilmez' böylece bekar bekar çocuklar gelir.aretık ipeko,sen,ben ve bilimum bekar arkadaşımız,kocasını yenilemek istetenler falan hepimiz doluşuruz işte
Allahııımmm yığıldım resmen gülmekten ne çatlaksın sen bekar bekar çocuklar
kocasını yenilemek isteyenlerrrrr
Yok böyle bi hayalllllllllllllllllllllllllllll
Ödül yemeğinde afiyet bak şeker olsun yağ olmasın
eheheheheh sen de 32 yaşına gelip evde kalmış olsan daha ne hayaller kurardın
medesa sana bişey sorucam
şimdi ben bugün yulaf kepeği yemedim kahvaltıda ve ondanmıdır nedendir bilmem öğle yemeğimi yememe rağmen doymadım ve açım ne yapsam yaa
yok ya iştey bir tek o yok :)) hiç bişey yapamıyorum
ayyy kızlar hasta oluorum cok fenayım,,kasıklarım sankı agzımdan cıkacak o derece:2:özel gunler cayı demıstı burda biri ondan aldım içtim bakalım işe yarıcakmı..bu cay ıcın adet söktürüo die duymustum ama içinde civan perçemi nam-ı değer civan zehiri varmış ztn.o yüzden söktürmesi normal.tadıda tam o nedenden dolayı berbattı yawww..
canlar benim mesai bitti,çıkıyorum.hepinizi öpüyorum,yarın burda olanlarla kaynatmaya devam ederiz.
delyyyyy kuzum Allah içine sindirsin,şimdiden iyi tatiller tadını çıkar bitanem,güzelce kafanı dinle
herkese iyi tatiller,öpüldünüz
Geçmiş olsun canım,neyse ki akşam oluyor, eve gidince sıcak su koy ayaklarına, iyi gelir. evet ben de almıştım 1 defa içtim ama zaten sancılı olduğu için anlamadım.
Ben çıkıyorum canlaaaarrr...
Ben de çıkıyorum. Ofise uğrucam 1 saat yol. Ordan da okulaOrdan da eve bavul hazırlamayaaa Yine son güne bıraktım ya laaa :S
Herkeslere şimdiden iyi bayramlar.. Çok mutlu geçsin inşallah bayramınız.. Çocuklar gibi şen olun e miiii!!??
son kardes ozel msjlarına bak
Okuyamadım hiç eskileri :S Yani dün ve bugün sabahkileri falan..
Ben de çıkıyorum. Ofise uğrucam 1 saat yol. Ordan da okulaOrdan da eve bavul hazırlamayaaa Yine son güne bıraktım ya laaa :S
Ben de seni öpüyorum canım. Çok teşekkürleeerrrİnşallah güzel geçer =)
Herkeslere şimdiden iyi bayramlar.. Çok mutlu geçsin inşallah bayramınız.. Çocuklar gibi şen olun e miiii!!??
ayyy kızlar hasta oluorum cok fenayım,,kasıklarım sankı agzımdan cıkacak o derece:2:özel gunler cayı demıstı burda biri ondan aldım içtim bakalım işe yarıcakmı..bu cay ıcın adet söktürüo die duymustum ama içinde civan perçemi nam-ı değer civan zehiri varmış ztn.o yüzden söktürmesi normal.tadıda tam o nedenden dolayı berbattı yawww..
kızlarrr sizsizliğe dayanamayıp geri döndüm,özlediniz mi beni he
yulaf kepeğim yanımda şuan bişeyler yapabilirim mikrodalgada var fırın da var ne yapsam acaba ??
hohohh,,koptum yaaa
son kardes ozel msjlarına bak
27 yasında ewde kalmıs durumdayım ben hayal kurabilir miyim
mikrodalga keki yap,yada yogurda karıstır ye.
hoşgeldin canımmmm ösledikkk tabikiiiii
Okuyamadım hiç eskileri :S Yani dün ve bugün sabahkileri falan..
Ben de seni öpüyorum canım. Çok teşekkürleeerrrİnşallah güzel geçer =)
hay sağolasın canım ya yaptım tenkyu :)))
kızlarrr sizsizliğe dayanamayıp geri döndüm,özlediniz mi beni he
İyi akşamlar canlarım yarın çalışmayacak olanlara iyi tatillerrrr
Zabahhnan görüşürüzzz kendinize iyi bakınnn
Canım benim, bugün gördün ya, daha ne olsun :) 88,7 ile 89,2 arasında bir lavabo ziyareti var canım, sen gidince eminim 1.000 gr gidecek senden. Acı ye bi de :)