arkadaslar herkese diyet döneminde kolay gelsin. ben gecen subat -haziran arasinda guclendirmeyi de sayarsak 7 kilo vermistim. sonrasinda da almadim almadim derken bu ay tam iki bucuk kilosunu geri aldim. sanirim da oturdu artik. simdi sporla vs. vermeye calisiyorum.
bu haftada bir gun atak durumunu yapmak cok kolay degil ben zaten, atak donemini bile kendime gore ayarlamistim belli sure sonra. gene de zamanindan once yedi kiloyu vermistim.
ama sanki hala yaglarim benle beraber ve ne zaman yesem gene hemen almaya basladim. bu dukan sonrasi durumu bir cok kisi yasiyormus. sizler nasil basa ciktiniz dukan sonrasi 'simarikligi' ile. ben o kadar simardim ki istedigim her seyi yedim oi yuzden oldu.. ama bir donem var ki 1-2 ay o yagsiz donemden sonra midem yagli bir sey almadi, yiyemedim ve almadim. ama simdi masallah hicbir sorunu kalmadi :) eskiye donmek uzere. ama direniyorum:)
ahh ahhh cevap yazabilmem için hala 100 msj olayını çözmemişim, okumaktan cvp yazamayan sorunluyum canım ben
geçmiş olsun canımmm
hiç sevmiyorum o ağrıları her ay zulüm gibi resmen bende bazen maydonoz suyu kaynatıyorum iyi geliyoo
kızlarrr sizsizliğe dayanamayıp geri döndüm,özlediniz mi beni he
valla 27 yaşında evde kalmış sayılmıyorsun sen daha kuzum.önce ipek varrr sonra ben varım,ohooo sana daha çooook var.valla şimdiki aklımla 27 yaşımda olsam ne uğraşırmışım üzümün çöpü armudun sapı diye ki,tuttuğum sapı götürürdüm nikah masasına
sonunda splenda alabildim.
Splenda ® Doğal Tatlandırıcı 100 Tablet 10,89 TL Sanalpazar.com'da
sanal pazar kaydolanlara 10 tl veriyormus. iki kutu 100 tablet 12 tlye geldi, bir de kargo oducem.
Splenda pisebiliyo diyo, ben tabletler pisirilmiyo saniyodum,ama bunu pisen tatliya ezip koyabiliyomussun. Sanirim pisirilmeyenler aspartamli tabletler.
merhaba kızlar
dukana başladığımdan beri çok kötü saçlarım dökülüyor diye daha önceden yazmıştm
dün doktora gittim ve kan tahlili felan verdim
kan verirken bayıldım:)) doğru dürüst kanm akmadı hemşire çok ugraştı
bugün testsonuçlarımı almaya gittim
ben 73 kiloyken bile hiçbir sorunum yoktu ne kollestrol ne şeker ne karaciger yağlanması nede vitamin eksikliği
teste demirim çok düşük çıktı buna bağlı olarakda kansızlk başlamş
doktor saç dökülmelerinin sebebi bundan dolayı dedi
demir hapı ve çinko şurubu verdi
ben dukanı bıırakma kararı aldm normal bir diyet yapcam
sizlere kolay gelsin
allah yardmcımız olsun
Geçmiş olsun canım, inşallah herşey dilediğin gibi olur. Kolestrolün de çok yükselmiş mi? Ben de bir ara baktıracağım ama üşengeçlikten kaçıyorum hep. Annem de merakta, "Bak bakayım ne olmuş kolestrol" deyip duruyor, malum evin yumurtadan sorumlu bakanı oldum resmen.
ya sanırım ben biraz abarttım bu şalgam işini. şişe bitmek üzere
ya sanırım ben biraz abarttım bu şalgam işini. şişe bitmek üzere
selam kızlar. bugün yine tartılamadım. sabah tartılanbilirim aslında ama çok erken kalkıyorum. tuvalete de çıkamıyorum. tartılmıyorum o yüzden. yine bütün gün ayakta geçti. kahvaltı 2 yumurta, peynir, çay. öğlen yemeği dukan ekmeği arası peynir, füme hindi bolca acı. akşam yemeği tavuk ızgara yoğurt acı. şalgam da içtim tuvalet olayını çözmek için. bi de canım çok tatlı istedi. ligh puding paketinin yarısını yaptım. içine ilave kakao ve süt tozu kattım. onu yiyeceğim birazdan. iyi olmayacak benim için ama napayım çok canım istedi. duraklamışım duraklayacağım kadar. bari ağzım tatlansın))
vücudun su tutucak duraklama yasayacaksın bu gıdısle benden sölemesi.
hem bir adanalı olarak
hemde bir şalgam ustası kardeşi olarak
şalgam çok tuzlu bir içecek
ödem yapar haberin olsun
Gerçekten splenda pişiyor muymuş??? Yaşasın, gelsin kekler gelsin kurabiyeler o zaman.Muhallebi, dukanella gibi soğuk tariflerdeyim hala, acılaşır lafını duyunca ısıtmaya cesaret edemediydim.
vücudun su tutucak duraklama yasayacaksın bu gıdısle benden sölemesi.
Aliye boşuna seyirtip duruyorsun ya, geçsene güçlendirmeye sen :44: anca o zaman kırılacak bu duraklama sende, olmadı güçlendirme sırasında ekstra protein yaparsın verirsin daha yaaa, çok yol var önünde boşuna vakit kaybetmeeee
G
canım ben fırından çıkardım rula yaptım tam kesecektim ucundan azcık koparayım dedim anaaa bi baktım omlet gibi olmuş hemen hüplettim hepsini mideye
eee peki onu rulo yapıp kesersem sonra haşlıyor muyum makarna gibi
yok yavrum 69 kiloyla güçlendirmeye geçemem. bki 29 hala. bki 28'in üstünde olanlarda, aldıkları her gramda yağ hücreleri bölünüyor ve dolayısıyla sayıları artıyor. üstelik bu geri dönüşü olmayan bir artış. bu kadar uğraştıktan sonra bki 28'in altına düşmeden güçlendirmeye geçemem. tamam, 60 hayal benim için ama en azından şu 4 kiloyu da verip 65le geçeyim güçlendirmeye. ya da en azından 66.6, dukan emminin buyurduğu gibio zaman bki de 28 ouyor. 2-3 kg da seyirde giderse ne ala. 1 aydır direniyorum. 1 ay daha sabrım var. duraklasın bakalım, el mi yaman ben mi yaman
Aliye yaman, aliye yamaaanSenin boyun kaç ki ya nasıl 29 oluyor ya :44:
resimlere baktım şimdi o kadar fark yok aramızda gibi görünüyor, sen tepikli ayakkap mı giymiştin o gün? benimkilerin tabanı çok alçaktı ordan hesaplıycam ?