- 6 Ağustos 2010
- 2.057
- 1
arkadaslar herkese diyet döneminde kolay gelsin. ben gecen subat -haziran arasinda guclendirmeyi de sayarsak 7 kilo vermistim. sonrasinda da almadim almadim derken bu ay tam iki bucuk kilosunu geri aldim. sanirim da oturdu artik. simdi sporla vs. vermeye calisiyorum.
bu haftada bir gun atak durumunu yapmak cok kolay degil ben zaten, atak donemini bile kendime gore ayarlamistim belli sure sonra. gene de zamanindan once yedi kiloyu vermistim.
ama sanki hala yaglarim benle beraber ve ne zaman yesem gene hemen almaya basladim. bu dukan sonrasi durumu bir cok kisi yasiyormus. sizler nasil basa ciktiniz dukan sonrasi 'simarikligi' ile. ben o kadar simardim ki istedigim her seyi yedim oi yuzden oldu.. ama bir donem var ki 1-2 ay o yagsiz donemden sonra midem yagli bir sey almadi, yiyemedim ve almadim. ama simdi masallah hicbir sorunu kalmadi :) eskiye donmek uzere. ama direniyorum:)
yeme alışkanlıklarımızı değiştirmediğimiz sürece bütün diyetler faydasızdır. veririz ve alırız. bu döngüyü kırmanın tek yolu yeme alışkanlıklarını değiştirmektir.