evettt kuzularrrrr,şimdi yemekten döndüm.büyük bir vicdan azabı vee kocaman şişmiş karnımla yazıyorum sizlere
keyifsizim diye 2 haftadır ne öğlen ne akşam hiç bir arkadaşımla falan çıkmıyordum dışarıya.
bu işyerindeki dukana kazandırdığım ve aynı anda güçlendirmeye geçtiğimiz arkadaşım da havam değişsin diye'hadi bakalım öğlen ödül öğünü yapmaya kaçırıcam sizi'dedi.ben de kabul ettim.
vallahi gittik burger'a.bu menü istedi ben de dedim ben menü yemek yada alalım benim patateslerimi de sen yersin dedim.
neyse sonucu söylüyorum;bildiğiniz steakhouse menü yedim,patates,soğan halkası ve soslarıyla
tek tesellim zero içtim.tatlı yemedim artık yerim de kalmadı zaten.
seyirdeki arkadaşlarımın da canı çekmemiştir umarım,en kısa sürede darısı başınıza diyeyim
ama ben şu an neden kendimi sevgilimi aldatmışım gibi garip bir vicdan azabı içinde hisssediyorum
sevgiiiiiiii,nolur de bana bişey olmaz kuzu,sen en doğrusunu yaptın,ohhh sefan olsun de
püfff biliyorum ya ben birebir hatırlıyorum o metni kitaba bakmana bile gerek yok bak aynen şöyleydi : 'patates kızartması ve cipsler ömrünüzün sonuna kadar yasaklayacağım ender yiyeceklerdendir.hem içerdiği yağ oranı bakımından,hem de kanserojen oluşları bakımından'
böhüüüüüüü
ben yazmadım gojiyi kuzu,ipek yazmış galiba alıntılar karışmış.ben de hala ekimin çuvalından besleniyorum
benim de gönlüm zengin ama olmuyor işte kuzu gönül zenginliğiyle.Allah ne yazık ki hödüklere veriyor,biz de buralarda bekleyip duruyoruz
ama hele bi çıksın bana para,vallahi de hepinizi toplayıp parti yapmazsam evde kalayım emi(ne de olsa kaldım kaybedecek bişi yok )
sevgim çok sağol kuzum yaa,valla içimi rahatlattın,ohh afiyet olsun dimi bana
hadi acele et de kasım da birlikte gidelim mc donalds'a
valla canlarım zaten şöyle bir durum gelişti hemen bildireyim.
bence de buluşmayı 24 kasımda yapsak en iyisi olacak.çünkü 17 kasım ne yazıkki anneanneciğimin 40'ı oluyor.ee biz tabiki mevlüt,helva gibi şeylerle ilgileniyor olacağız evde.17si kesinlikle olamaz kendi adıma.nesli'nin de sınavı vardı zaten.prensesime de öyle uyuyor taaa alamanyalardan gelecek kuzucuk.ipektoium sen de 17si iznini değişitrsen 24üne olma mı?
bu arada viaport çooook uzak yahuuuu,acaba daha kolay ulaşılabilecek hem de deniz falan gören biyerlerde buluşsak olma mı,rachel gelemezmisin kuzu?