Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bağlanamadııımmm ciciiimmm :S Şimdi burdayıımm. Ama çok kalamıcaammm Neler olduuu?

Ohh şirinem, içim rahatladı :)) İyi olduğunu bilelim de sen işini yap önmli değil :)))

Valla çok bişey olmadı işte, rutin, ipektoşa spor yapçam diye söz verdim, medesam ödül yedi ağlıyor onu teselli ediyoruz :)) Bi de milli piyangocuyla sayısal lotocu tarafından nasıl kandırıldık onu konuştuk işte :)) Başka benim yakaladığım bişey yok :)

Medesacım ya, dely nerde bugün, neden gelmedi? İş mi yetiştiriyor yoksa bir yere mi gidecekti? Neden yok, neden? :44:

ehehehe sen de sormuşsun ama gelmiş kuzucuk ben yazana kadar

valla size güvenerekten içime sindiriyorum o zaman,umarım fazla yaramaz.yaa zaten şimdi düşününce steakhouse ne ki sonuçta steak et işte bildiğin protein,eeee patates de nişastalım ekmek de nişastalım al bakalım ben ödül bile yapmış sayılmam ki
kuzuuuu yamak ne demek yaaa,şeref misafirimsiniz her daim başımın tacı sultanlarım dukaniçelerimsiniz siz
otelimizin adı da dukaniçeler olsun yada çıtırın yeri yada evde kalmış kız kurusu kapıyada yazarım 'damlı girilmez' böylece bekar bekar çocuklar gelir.aretık ipeko,sen,ben ve bilimum bekar arkadaşımız,kocasını yenilemek istetenler falan hepimiz doluşuruz işte

kuzuu nerdesin ama yaaaaa ben ilk ödülümü yaptım,burger yedim hamhamhammmm
ohhh darısı başına kuzum.7 ay sonra midem nolduğunu hala anlayamadı bana sorarsanız,öküz yemiş gibiyim patlayana kadar şiştim ayıptır söylemesi.ben akşam yine de hafif bişeyler yiyim iyisimi

Allahııımmm yığıldım resmen gülmekten ne çatlaksın sen bekar bekar çocuklar
kocasını yenilemek isteyenlerrrrr
Yok böyle bi hayalllllllllllllllllllllllllllll

Ödül yemeğinde afiyet bak şeker olsun yağ olmasın

deprem :/ sallandık (

3,8 miş canooo Büyükçekmece ki senden bunu yazmışsın zatenn.

Ya ne güzel dünya dimi. 3 günlük biz nelerle uğraşıyoruzzz el işlerinde...

Ama bu kaçamak listesine göre 3 kilo çok bileeee bence...

Çok sevindim. Bende dünden bugüne - 1000 :)

kusummmm ama 24.kasim uygunmu size???? medosa uygun onu ben kadiköyden alir gelirim zati bir e10 a bakar görümce adayimda kurtköyde oraya gecerim ben daha sonra süper olurrr ama nolu 24 kasim olsunn

Müjdeeeeeeeeeeeeee
Bayram cumartesisi sebibiyle bizim shift değişti ve ben 17 kasımda çalışıyorummç 24 ünde çalışmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
Ne şanslıyım maşallahhhhhhhh.Temiz kalpleriniz sayesinde..

Çok isabett tam isabetttttt. Yaşasın öğretmenler günüüü :)

Evet işte buuuuuuu
>Gülmekten yapamayacaksınnn hele yerdeki posizyonnnn. hahahaha

Afiyet olsun kuzum,

Bi sen kalmışsın bi de ben forumda. Okudum yazamamıştım. Hiiiç vicdan azabı duyma, afiyet bal olsun bitanem. ücut bayram etsin 6 ay sonra, garibim afallamaktan kendine gelemeyecek zaten :)

Ohh afiyet şeker olsun kuzumaaa

Ah safım benimmmm. ALLAH gönlüne göre versinnnn ne diyimmm. Yaparızzz benim oğlanın taş evini büyütürüz birazzz butik otel yaparız. Akşamlarııı fasıl yaparız hem biz eğlenirizz. 2 de müşteri gelir. Açmı kalcağız hepimiz bir iş yaparız nasılsaa...

Kızlar, seyirdeyim... Dukan egzersizleri çoook işe yarıyor. Kilo vermem çok hızlı değil. Toplam 14 günde 2.5 kg verdim ama egzersizler sayesinde güzel inceldim. Tavsiye ederim. Googla yazarsanız dukan egzersizleri çıkıyor. Sanırım Simla da blogunda yayınlamış

sadece onu mu yapıyorsun canım egzersiz olarak çok iyi vermişsin

bende 58.7 gördüm çok şükür çok zor gidiyor ama gidiyor kaldı 8 kilo

Bende onu diyorummmm ama kimse cevp vermiyorrr. Love cuğumun dediği gibii işine gelmiyor kimseninnn....

anam bu hareketler ne zormuş 8 dklık olanı yapıyosunuz dimi

Yok be yaa onlar değilllll.
O deli işi.
Robot zenciyle yapılacak iş mi bu :)

İyiyim canım, saol

Bir spora başlama gününde daha beraberiz desene İnşallah bu son olur başlama günü olarak Bi daha bırakmazsak, başlamamız da gerekmez diyerekten kiii.. ben başlamadım zaten

Medesamm bi güzel burger yemişsin ve afallamışsın sanırım :)) Ben o burgeri kaçamak olarak yiyorum düşün Öküzlere geliyim hihio

Afiyet bal olsun bebişşşşşş :)) Hakkettin sen yaaa!! Hem de çoktaaannnn :13: Dur bi de sana abbooovvv smileysi şeyediyim :) 96 o :) :96:

O sayısal lotocu hikayesini pek okuyamadım ama sanırım mevzuyu anladım :)) Aman tongalara gelmeyin

Son düzenleme:

eheheheheh sen de 32 yaşına gelip evde kalmış olsan daha ne hayaller kurardın

oyyy kuzum çok sevindim senin izninin de 24 kasım olmasına,ay müthiş oldu bu,çok heyecanlandım len
umarım herhangi bir aksilik çıkmaz da hayırlısıyla buluşuruz artık
bu arada ben nöbet iznimi kullanıp 4'te çıkacağım kuzular ve gelen son dakika haberine göre çok şükür ki bayramda çalışmıyormuşum

Canım, Güçlendirmeyi de tam kurallarıyla uyguladıın mı? Güçlendirmeden sonra protein perşembelerini yapmadın mı? Haziran dediğin şu 3 ay önce olan mı geçen sene mi?

güclendirmeyi de yaptim bozmadan. ama ben atak yapamiyordum artik hele ki guclendirme bittikten sonra o yuzden su anda da asla yapamam. her istediginizi yiyin ama bir gun atak yapin inandirici degil bence. o yuzden belki de haftada 2 gun seyir gunu gibi gecirmek ( az karbonhidrat ve sifir seker) daha iyi. sporla da desteklemek lazim tabii. haziran uc ay onceki cok yeni zaten bir ayda aldim kilolari, oncesinde hedefin bile altindaydim.

öküzlere geleyimm ne kız allah iyiliğini versin emi
demek biletçi kandırdı beni haa,dur deneyeyim bakiim olacak mı aboowwww :96:
ohhh sefam olsun o zaman,ilk ödülüm hayırlı uğurlu olsun.haftaya da bayram ödülleri yaparım artık.sevdim ben bu güçlendirmeyi valla

medesa sana bişey sorucam

şimdi ben bugün yulaf kepeği yemedim kahvaltıda ve ondanmıdır nedendir bilmem öğle yemeğimi yememe rağmen doymadım ve açım ne yapsam yaa

medesa sana bişey sorucam

şimdi ben bugün yulaf kepeği yemedim kahvaltıda ve ondanmıdır nedendir bilmem öğle yemeğimi yememe rağmen doymadım ve açım ne yapsam yaa

canım aynen öyle,kepeği yemediğin için acıkmışsındır muhtemelen.bu kepek midede 25 kat büyüyüp hacim yaratıp açlık hissini ortadan kaldırıyor ya,o sebeple ben genelde kahvaltıda kek yada omlet şeklinde tüketiyorum.böylece gün içinde acıkmıyorum.
eğer mümkünse yoğurt,ayran yada süt tüketebilirsin şu anda.içinde prebiotik olduğundan onlar da şişkinlik yaratıyor.
çalışıyorsan sen de yanında kek,poğaça götür iş yerine bence

canlar benim mesai bitti,çıkıyorum.hepinizi öpüyorum,yarın burda olanlarla kaynatmaya devam ederiz.
delyyyyy kuzum Allah içine sindirsin,şimdiden iyi tatiller tadını çıkar bitanem,güzelce kafanı dinle
herkese iyi tatiller,öpüldünüz

yulaf kepeğim yanımda şuan bişeyler yapabilirim mikrodalgada var fırın da var ne yapsam acaba ??

Evet işte buuuuuuu
>Gülmekten yapamayacaksınnn hele yerdeki posizyonnnn. hahahaha

Gülmek için sabırsızlanıyorum ben de zate, elimi oynatmadan

Evet canım, biliyoduk da yapmıyoduk artık kaçarı kalmadı :)

Bende onu diyorummmm ama kimse cevp vermiyorrr. Love cuğumun dediği gibii işine gelmiyor kimseninnn....

Yok be yaa onlar değilllll.
O deli işi.
Robot zenciyle yapılacak iş mi bu :)

Ben feda ettim kendimi ya ipektoş hepimiz adına :))

Valla yapıcam ama bak, söz sana :)

Evet ya dukan egzersizi yazınca o delibozuk zenci çıkıyor :)

Sorma fıstığım, bir spora başlama günü, son spora başlama günü olur inşallah :))) Bırakmayız da başlama derdinden kurtuluruz. Valla ipektoşşşş sana güveniyorum denetle bizi :)

Tamam canım, ben de öpüyorum seni, dinlen, keyfine bak :)) Belki telefondan kaçak olarak bağlanırım yarın, bağlanamazsam da kolay gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…