Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınn!!
Dünkü protein günü açlığımdan sonra (gece geç yiyip tartıda + görmek de cabası, Dukan Amca ne zaman yersen ye diyor ama o iş öyle olmuyor benim bünyede... ) bugünkü ps günü ilaç gibi gelecek.
Eda Dukancan'ın sayfasından aldığım muhammara tarifinin benzerini yaptım, daha az ölçüde. Bir kaşık biber salçasına (ev tipi diyor kavanozda ama tabii ki Allah'a emanet, duraklatabilir de) kimyon, lor, pul biber kattım. Ekmek tarifi de o siteden tadı çok güzel ama kabartamadım ya görünüşleri komik oldu.

15lik yumurtalarımı oradan oraya atıp dolabın içinde çoğunu kırmış bizimkiler. Böylece toplu pişirip depolama işi kaldı bugüne. Yulafım-süt tozum yettiğince ekmek, krep yapıp buzluğa stoklayayım bari.

Hepinize güzel bir gün diliyorum, artılar-duraklamalar hepsi eksiye dönsün inş.

Son düzenleme:
günaydııınn

89,2 gördüm sabah. dün görseydimya nevardı sanki...anlamadıgım gecenlerde 88,7 i nasıl gordum:26:

Son düzenleme:
Gününüz aydın olsun güzel dukancanlarım benim
pek çoğunuz için haftanın son iş günü veeeeee dely için de tatilden önceki son gün
hepiniz inşallah çok güzeş bir hafta sonu geçiririsiniz canlarım benim

hayırlısı olsun kuzum.bak şimdi tam tahıllı ekmek yerine tam buğday unu olabilir mi yani hımmmm eğer olabiliyorsa ben de onla poğaça falan yaparım belkim

Canim valla ayni tarifteki gibi yapiyorum bi nevi omlete benziyor ama rulo yapip makarna gibi kesince oluyo bi gün yaptigimda asama sama fotolayayim ilk baslarda benimde olmadi ama sonra oldu..önemsemeyince sanirim..

canım ben fırından çıkardım rula yaptım tam kesecektim ucundan azcık koparayım dedim anaaa bi baktım omlet gibi olmuş hemen hüplettim hepsini mideye
eee peki onu rulo yapıp kesersem sonra haşlıyor muyum makarna gibi

evet canım haklısın,kurallar neyse ona göre yapacağım güçlendirmeyi bundan böyle.sadece geçen pazar sıkma portakal içtim,sevmiyorum meyve napiiim yaaa ama zorlayacağım kendimi.ödülü mü de nişastamı da kullanacağım artık
peki ben şimdi pazar kahvaltımda nişastalı öğün hakkım için gevrek yiyebilir miyim en çıtırından ve susamlısından?
bunun dışında da mesela c.tesi akşamı ödül öğünü yapabilirim dimi.mesela çiğ köfte üstüne tatlı
haftaya da ödül öğünümü bayram gününe saklayayım diyorum ama bayram perşembe günü.ben protein günümü çarşamba yada cuma yapsam olur herlade bir kerelik.ve bayramda ben şimdi sarmalar,börekler falan yiyebiliyorum ödül olarak dimi.yiceğimden yada cılkını çıkaracağımdan sormuyorum ama en azından azar azar tadına bakabilirim sanırsam

ahhh kuzuum ben hiç beddua edemem ki çok korkarım üzülürüm, inan o dediklerini diyemiyorum
sadece Allahlarından bulsunlar diyorum başka da bişey diyemiyorum.

kuzu sen ankaradan mıydın,izmire gelecektin sanki yanlış mı hatırlıyorum.seferihisarı da bilirmiş,tamam işte ben orda otel açayım sen de restaurant, paslaşırız

bazı insanların karaktersizliklerini gördükçe inanın midem bulanıyor böğğğ

al bakalım pizza tarifi,bunun üstüne ton balığı koy hatta ben de denicem ton balıklısını

2 kaşık yulaf kepeği
1 kaşık yoğurt (sulu olmasın)
1 yumurta
1 tatlı kaşığı kabartma tozu

Bunları karıştırıp küçük bi tepsiye yayıyorum sonra üzerine domates dilimleri, çarliston biber, light salam ve light kaşar koyuyorum (kaşar kullanmıosan lor peyniri koyabilirsin) sonra afiyetle yiyorum. Gerçekten bi nebze de olsa pizza tadını alıosun. Mesela ben ödül öğünüm için pizza hayal ediodum bu tarifi yaptıktan sonra bi özelliği kalmadı benim için gerçek pizzanın [/QUO

günaydın canımmmm amaniiinnnn 06.20'de kalkmak mı pöfff hiç bana göre değil
sanırım en son ilkokulda sabahçıyken falan kalkmışımdır o saatte

neden olmasınnnnn, benim bi kendime hayrım dokunmaz ama böylesinden birçok meseleyi halletmişliğe vesile olmuşluğum varr

WALLA ben işi gücü bırakır gelirim. benim oğlanın Bodrumda evi var. Yerleşiriz orayaa. Tekne de var. Tur organisazyonu yapıyormuş zatennn. Otelde de Dukan usulü menümüzde olur. Sende yemekleri org. edersin. Medesamm oteli yönetirr..Vur patlasın çal oynasın. Levo nasıl mutlu büyür düşünseneee. Minik miçom olur benim ooo. Leventte memur zaten nerde olsa çalışırr :)

Mutfak ok. kuzum da ayrıca Dalış yaptırırız biz, levo'nun niyeti 3 yıldız ama süper muhasebe de yapar valla, Mc Gayver bi bakıma daa.. anam android gibi adammış yahu ..
Şaka maka levin'i hep böye denizden kavrulmuş savrulmuş bir tonla büyütmeyi hayal etmiştimm halbusi yarın 3. de doldurcak.. o da alışcak buralara...
Gidemediiiiiiim gidilmiyorrr mihribannnnnnnnnnn

diyete başlayalı 20 gün oldu sadece 3 kilom gitti ve durdu.artık çok sıkıldım kilo veremedikçe kaçamak yaptım.antep fıstığı badem yedim dün akşam hatta tatlı kasığı ile nutella yedim bide bira içtim bozdum dieti.bugün gene devam ediyorum ama kilolarım yavaş gidiyor neden böyle yaaaaa deliricemmmm.bide lıght kolamı içmeli zeromu kızlar...

Ya şu buluşmada biri hatırlatsında şu gojy den bende alayım bir yerlerden. Netten almaya korkuyorum ecüş bücüş bişey gelir diyeee...

KİNG benim kii P-EB 823

Evet yaa .Birbirimize destek vermek için burdayız. Unutmayalım esas amacımızı. Sık sık hatırlatalım birbirimize...

Amannnn bende obezlikten terfi etmişimmm. Aman yeşillensinn fındık dallarıııı

Ah kuzum yaa. Bu kadar olur. Şİmdi bir laf edeceğim beni taşlayacaksınız ama . İzmir izmir dİye boşuna demiyorlar. İnsanlar fazla modernleşmiş oralardaa. Değerler sıfırın altında. Ben 3 işte çalıştım 10 yıldır.. Böyle şey ne gördüm ne duydum. Benim yeğenim doğduğunda patronum git 3 gün bebekle birlikte ol kokusunu duy dedi. Üstüne birde hastaneye çiçek gönderdi. Bankada çalışırken abimime kız istenecekti. Müdürüm İpek sende gitmelisin özel bir gün dedi. Geçen burda annanemi kaybettim.1 hafta izin verdiler. Cenazede patronum adına kaç kişi vardı bilmiyorum. İşini bırakıp kaç mühendis vardı. Ve yanımda oldukları için çok sevinmiştim sonraları. Ya inanmayacaksın tenis hocam o hafta dersi iptal etti ben ders kaçırmayayım diye. ALLAHLArından bulsunlar..Ve inan kuzummm herşeyin cezası öbür tarafa kalmıyor. Eden bulur bence. Sen gönlünü ferah tut...
İnşallah birimiz buluruz da parayı hayalini gerçekleştirirz. Ben varımm valaa :)

Slmm
Yeni liste 1 kasımda yayınlanacak. O zamana kadar sabırrr

Yaaaa saten elinle işin yok. Yattığın yerde posizyon alıyorsun. Işıkları kapatıp yapsaydınn . Romantik olurduu.
Hemen başlıyorsun bu akşam. Kızacağım artıkkkk amaa [/QUOTE]

vayy manitası sürprizler de yaparmış ipektoşumaaa,heh aferim azcık sürünsün öyle koşsun peşinde,sen onu değil o seni şımartsın mustahak bunlara.ahanda welcome feminist medesa
kuzum sorma yaa bu insanlarla bizim gibi insanların arasındaki fark sanırım şu;biz daha duygusal zekaya sahipken onlar mekanikleşmiş.
onların mantelitesine göre tamam yakının mı öldü nolduysa oldu,hadi bakalım hopla zıpla hayat devam ediyor,çalış köle.ama biz daha duygusal düşünüyoruz,onlardan da belki aynı şekilde düşünmelerini bekliyoruz.zaten onların penceresinden bakamadığım için heralde bir türlü anlayamıyorum nasıl böyle insanlar olduklarını.
yaa kuzum herşey çok üstüste geldi de bunaldım ben de artık.normalde en kötü anımda bile yüzüm güler,kimse mutsuzluğumu anlamaz ama bu sefer çok üstüste geldi çökerttiler beni ama çok şükür ki bir avuç toprak alıp kalkmayı da bilirim ben.bayram sonrası bomba gibi olacağım inşallah,kendime terapi uygulayacağım

canım ya bilmiyor musun ben de güçlendirmeye geçmeden önce yaklaşık 2 ay durakladım.verilecek kilo azaldıkça,giğtme hızı da azalıyor kiloların.azcık daha sabır,çok az kaldı
amann diiim bayramda dikkat edin kızlar,tuzaklara düşmeyin boşuna uzamasın süreç

pöfff her yerde var demekki bu ruhsuz,duygusuz,insanlıktan nasibini almamış mekanik tiplerden

ah kuzum anlamam mı,bazen o boş duvarlar insanın üstüne üstüne gelir ama neyse inşallah en kısa zamanda bizim de evlerimizde kocacıkla bebişimiz olur dua edelim kuzum

günaydııınn

89,2 gördüm sabah. dün görseydimya nevardı sanki...anlamadıgım gecenlerde 88,7 i nasıl gordum:26:

canım ben de 68.2 bile görmüştüm,bir daha da göremem heralde.bazen öyle gel gitler oluyor ama ben inanıyorum ki sen biraz sıksan kendini arife gününe kadar en az -700 görürsün

günaydın çok sevdikleriiimmm
Medd!! kaç para lazım senin proccene???

oyyy canım benim finansörüm mü olcen kızzzzz,vallahi nerden baksan 1-2 trilyona patlar.
ama daha mütevazi davranıp satın almadan kiralayıp dekore edeyim dersem bence ben toplamda yıllık kirası ve dekorasyon,malzemeler bir dolu şeyle beraber max.500.000 tl'ye müthiş bir yer yaratırım.
hepimiz paralarımızı birleştirsek etmeyiz dimi o kadar

Günaydin Dukanciceklerimmmmmm

anca gelebildimmmm

-100gr kutluyorum bugün kilom direnc göstermisti biliyorsunuz bunada sükürrr herkes cok zayifladin belin inceldi diyo

Kizlaaaaaaaaaar nolur 24.kasimda bulusalimmmmmm digeri uymuyor banaaaaa:18: rachelim viaportta bulusuruz emreye bakariz bize nese kaynagi oluuuurrr kac kisiyiz

kızlar iş arkadaşım beni öğle yemeğine kaçırıp ödül öğünü yemeği önerdi,o da bizden yani dukancan
burger'a gidelim diyoruz ama patates kızartması da yemek istiyor o,ödülde yesin mi ve ketçap mayonez olur mu???

madem dukan yemekleri falan yapiyosunuz, zayiflama ciftligi kursaniz ya, spor programlari falan olan. Insanlar dehset paralar dokuyorlar oyle yerlere, gerci bir doktor da bulmak lazim ama dukan rejimiyle calisabilecek.

dukan kitabinda sanki patates kizartmasi icin, kisitli sayida yemekleri tamamen yemek listelerinden hayat boyu cikarmanizi istiyorum, bunlardan biri de patates kizartmasi yaziyordu.

Acaba sadece cips icin miydi o, bir bakayim.

http://www.buzzle.com/articles/dukan-diet-food-list.html
burda d patatesleri kizartmadan yiyiyin demis guclendirme icin.

Son düzenleme:
ben fiziksel olarak görüp elime alıdım da ne oldu sanki,, sinmedi içime almadım.. bendeki de bitti.. ekim uzaydan getirdi herhal bana gönderdiklerini, muadiline denk gelemedim dahaa
....
yakın zaman değil belki ama 3 yıla falan olur bu dediklerin.. belki birincisi, büyük olasılıkla da ikincisii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…