Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oyyy medosh güclendirmeye gecmiste ödül icin burgere gidermissssss:21: cok kiskandiiiiiiim.....ben ödül listem var biriside mc donalds:KK9:

Ya şu buluşmada biri hatırlatsında şu gojy den bende alayım bir yerlerden. Netten almaya korkuyorum ecüş bücüş bişey gelir diyeee... :KK43:

oyyy canım benim finansörüm mü olcen kızzzzz,vallahi nerden baksan 1-2 trilyona patlar.
ama daha mütevazi davranıp satın almadan kiralayıp dekore edeyim dersem bence ben toplamda yıllık kirası ve dekorasyon,malzemeler bir dolu şeyle beraber max.500.000 tl'ye müthiş bir yer yaratırım.:KK76:
hepimiz paralarımızı birleştirsek etmeyiz dimi o kadar :KK33:

benim param yok ama gönlüm zenginnn,,olmas mı bende ortagınız olsam,,olmas mı :KK1:

kızlar iş arkadaşım beni öğle yemeğine kaçırıp ödül öğünü yemeği önerdi,o da bizden yani dukancan:KK34:
burger'a gidelim diyoruz ama patates kızartması da yemek istiyor o,ödülde yesin mi ve ketçap mayonez olur mu???

ödülü istediğin bi şekilde kullanabiliorsun cnm.ewt burger yiyebilirsin,ketcap mayonezde bende bikere ödülümü bu sekılde kullanmıstım.ama yarısında tıkanmıstım cok agır gelmıstı :KK1: ayrıca patates kızartmasını Dukan ewt önermior ama her ödülde olmadıgı sürece,yenebilir bence bi sorun yok.çünkü kızartmadaki yag oranı yukseklıgınden yasaklıor ama onu yemesen,bol tereyaglı bı ıskender yesen sanki aradakı yag farkı cok mu farkedecek.yani kısaca ye cnm,afiyet olsun :KK16:

boyum 1.69... yaaa ama psikolojik olarak rahat ve fit bir hamilelik istiyorum...:KK9:

eğer ideal bir kiloda hamile kalırsan ve hamilelik süresince yediklerini abartmazsan sonrasında çok rahat edersin, doğumdan sonra insan takacak şey arıyor kendine, kilolar da ilk sırada geliyor, zaten ister istemez bir süre bir şişlik oluyor ve onun üzerine de fazla kilolar eklenince al sana depresyon :KK36::KK36: En güzel günlerin kafan da fazla kiloların, üzerine hiçbirşey olmaması yüzünden hiçbir yere gitmeme isteği ile ömrünü yiyor ve sen bu sebeple daha çok yiyorsun, mutluluğu yemekte arıyorsun :KK53::KK53:

Yani bence kilonu at, öyle hamile kal :KK1:

Günaydin Dukanciceklerimmmmmm

anca gelebildimmmm:KK3:

-100gr kutluyorum bugün:KK1: kilom direnc göstermisti biliyorsunuz bunada sükürrr herkes cok zayifladin belin inceldi diyo:KK9:

Kizlaaaaaaaaaar nolur 24.kasimda bulusalimmmmmm digeri uymuyor banaaaaa:18: rachelim viaportta bulusuruz emreye bakariz bize nese kaynagi oluuuurrr kac kisiyiz:KK16:

Kızçem ben zaten viaporta çok yakınım, orada takılıncaya kadar bana gelseniz de rahat etsek olma mı :44:, yeriz içeriz oraya da gezmeye gideriz he :KK52: eşimde yok evde, kalabilirsiniz bile hatta ben de :KK1: pijamalarını alın gelin pijama partisi yaparız olma mı :KK52::KK52:

Medesa da sabiha gökçene alsın biletini :KK52:

Son düzenleme:
Kızçem ben zaten viaporta çok yakınım, orada takılıncaya kadar bana gelseniz de rahat etsek olma mı :44:, yeriz içeriz oraya da gezmeye gideriz he :KK52: eşimde yok evde, kalabilirsiniz bile hatta ben de :KK1: pijamalarını alın gelin pijama partisi yaparız olma mı :KK52::KK52:

Medesa da sabiha gökçene alsın biletini :KK52:

kusummmm ama 24.kasim uygunmu size???? medosa uygun onu ben kadiköyden alir gelirim zati bir e10 a bakar:KK9: görümce adayimda kurtköyde oraya gecerim ben daha sonra süper olurrr ama nolu 24 kasim olsunn

evettt kuzularrrrr,şimdi yemekten döndüm.büyük bir vicdan azabı vee kocaman şişmiş karnımla yazıyorum sizlere:KK50:
keyifsizim diye 2 haftadır ne öğlen ne akşam hiç bir arkadaşımla falan çıkmıyordum dışarıya.
bu işyerindeki dukana kazandırdığım ve aynı anda güçlendirmeye geçtiğimiz arkadaşım da havam değişsin diye'hadi bakalım öğlen ödül öğünü yapmaya kaçırıcam sizi'dedi.ben de kabul ettim.
vallahi gittik burger'a.bu menü istedi ben de dedim ben menü yemek yada alalım benim patateslerimi de sen yersin dedim.
neyse sonucu söylüyorum;bildiğiniz steakhouse menü yedim,patates,soğan halkası ve soslarıyla:KK14:
tek tesellim zero içtim.tatlı yemedim artık yerim de kalmadı zaten.
seyirdeki arkadaşlarımın da canı çekmemiştir umarım,en kısa sürede darısı başınıza diyeyim:KK16:
ama ben şu an neden kendimi sevgilimi aldatmışım gibi garip bir vicdan azabı içinde hisssediyorum:KK43::KK43:
sevgiiiiiiii,nolur de bana bişey olmaz kuzu,sen en doğrusunu yaptın,ohhh sefan olsun de:KK52:

dukan kitabinda sanki patates kizartmasi icin, kisitli sayida yemekleri tamamen yemek listelerinden hayat boyu cikarmanizi istiyorum, bunlardan biri de patates kizartmasi yaziyordu.

Acaba sadece cips icin miydi o, bir bakayim.

Dukan Diet Food List
burda d patatesleri kizartmadan yiyiyin demis guclendirme icin.

püfff biliyorum ya ben birebir hatırlıyorum o metni kitaba bakmana bile gerek yok bak aynen şöyleydi : 'patates kızartması ve cipsler ömrünüzün sonuna kadar yasaklayacağım ender yiyeceklerdendir.hem içerdiği yağ oranı bakımından,hem de kanserojen oluşları bakımından'
böhüüüüüüü :KK43::KK43::KK14::KK14:

ben fiziksel olarak görüp elime alıdım da ne oldu sanki,, sinmedi içime almadım.. bendeki de bitti.. ekim uzaydan getirdi herhal bana gönderdiklerini, muadiline denk gelemedim dahaa:KK14:
....
yakın zaman değil belki ama 3 yıla falan olur bu dediklerin.. belki birincisi, büyük olasılıkla da ikincisii :KK34:

ben yazmadım gojiyi kuzu,ipek yazmış galiba alıntılar karışmış.ben de hala ekimin çuvalından besleniyorum:KK9:

benim param yok ama gönlüm zenginnn,,olmas mı bende ortagınız olsam,,olmas mı :KK1:

ödülü istediğin bi şekilde kullanabiliorsun cnm.ewt burger yiyebilirsin,ketcap mayonezde bende bikere ödülümü bu sekılde kullanmıstım.ama yarısında tıkanmıstım cok agır gelmıstı :KK1: ayrıca patates kızartmasını Dukan ewt önermior ama her ödülde olmadıgı sürece,yenebilir bence bi sorun yok.çünkü kızartmadaki yag oranı yukseklıgınden yasaklıor ama onu yemesen,bol tereyaglı bı ıskender yesen sanki aradakı yag farkı cok mu farkedecek.yani kısaca ye cnm,afiyet olsun :KK16:

benim de gönlüm zengin ama olmuyor işte kuzu gönül zenginliğiyle.Allah ne yazık ki hödüklere veriyor,biz de buralarda bekleyip duruyoruz:KK50: ama hele bi çıksın bana para,vallahi de hepinizi toplayıp parti yapmazsam evde kalayım emi(ne de olsa kaldım kaybedecek bişi yok ) :KK9::KK9:
sevgim çok sağol kuzum yaa,valla içimi rahatlattın,ohh afiyet olsun dimi bana :21:

oyyy medosh güclendirmeye gecmiste ödül icin burgere gidermissssss:21: cok kiskandiiiiiiim.....ben ödül listem var biriside mc donalds:KK9:

hadi acele et de kasım da birlikte gidelim mc donalds'a :KK34:

Günaydin Dukanciceklerimmmmmm

anca gelebildimmmm:KK3:

-100gr kutluyorum bugün:KK1: kilom direnc göstermisti biliyorsunuz bunada sükürrr herkes cok zayifladin belin inceldi diyo:KK9:

Kizlaaaaaaaaaar nolur 24.kasimda bulusalimmmmmm digeri uymuyor banaaaaa:18: rachelim viaportta bulusuruz emreye bakariz bize nese kaynagi oluuuurrr kac kisiyiz:KK16:

valla canlarım zaten şöyle bir durum gelişti hemen bildireyim.
bence de buluşmayı 24 kasımda yapsak en iyisi olacak.çünkü 17 kasım ne yazıkki anneanneciğimin 40'ı oluyor.ee biz tabiki mevlüt,helva gibi şeylerle ilgileniyor olacağız evde.17si kesinlikle olamaz kendi adıma.nesli'nin de sınavı vardı zaten.prensesime de öyle uyuyor taaa alamanyalardan gelecek kuzucuk.ipektoium sen de 17si iznini değişitrsen 24üne olma mı?
bu arada viaport çooook uzak yahuuuu,acaba daha kolay ulaşılabilecek hem de deniz falan gören biyerlerde buluşsak olma mı,rachel gelemezmisin kuzu?

arkadaslar herkese diyet döneminde kolay gelsin. ben gecen subat -haziran arasinda guclendirmeyi de sayarsak 7 kilo vermistim. sonrasinda da almadim almadim derken bu ay tam iki bucuk kilosunu geri aldim. sanirim da oturdu artik. simdi sporla vs. vermeye calisiyorum.
bu haftada bir gun atak durumunu yapmak cok kolay degil ben zaten, atak donemini bile kendime gore ayarlamistim belli sure sonra. gene de zamanindan once yedi kiloyu vermistim.
ama sanki hala yaglarim benle beraber ve ne zaman yesem gene hemen almaya basladim. bu dukan sonrasi durumu bir cok kisi yasiyormus. sizler nasil basa ciktiniz dukan sonrasi 'simarikligi' ile. ben o kadar simardim ki istedigim her seyi yedim oi yuzden oldu.. ama bir donem var ki 1-2 ay o yagsiz donemden sonra midem yagli bir sey almadi, yiyemedim ve almadim. ama simdi masallah hicbir sorunu kalmadi :) eskiye donmek uzere. ama direniyorum:)

Dün akşam arkadaşımla yemeğe gitmiştim. Benim oğlan aradı. Nerdesin Lemanda yemekteyim dedim. 5 dk. sonra geldi. Nasıl şaşırdımmm. Bugünlerde döneceğini biliyordum daaa böyle süpriz yapacağını düşünmemiştim. Yanımdaki en yakın kız arkadaşımdıı. İlk tanıştılar. Ooo bir kaynaştılar kii pazar programı bile yaptılar...Eşiyle de tanışacakmıışş bizim küçük beyy. Çok eğlendik bu arada :)

Eeee o zaman tamamdır ipektoş, bu adam yontulmuş demek ki, hadi hayırlısı bakalım. 1. basamak sınavını başarıyla geçti, sıra diğerlerinde :))

Eee kuzum ne oldu spor olayıııı.
Walla gece 1 de döndüm eve 5 dk mı aldığı için duşa girmeden hemencecik yapıverdimmmm.
Yaaa lütfen kızlar yaaa. Bir başlayın çok kolay olduğunu göreceksiniz...

Tamam ipektoş, valla yapıcam bak :emir_bebek:

Ya şu buluşmada biri hatırlatsında şu gojy den bende alayım bir yerlerden. Netten almaya korkuyorum ecüş bücüş bişey gelir diyeee... :KK43:

Kuzum, eğer müsait olur gelirsem sana getiririm ki beeeeen :))

KİNG benim kii P-EB 823

Evet yaa .Birbirimize destek vermek için burdayız. Unutmayalım esas amacımızı. Sık sık hatırlatalım birbirimize...

Amannnn bende obezlikten terfi etmişimmm. Aman yeşillensinn fındık dallarıııı

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Ah kuzum yaa. Bu kadar olur. Şİmdi bir laf edeceğim beni taşlayacaksınız ama . İzmir izmir dİye boşuna demiyorlar. İnsanlar fazla modernleşmiş oralardaa. Değerler sıfırın altında. Ben 3 işte çalıştım 10 yıldır.. Böyle şey ne gördüm ne duydum. Benim yeğenim doğduğunda patronum git 3 gün bebekle birlikte ol kokusunu duy dedi. Üstüne birde hastaneye çiçek gönderdi. Bankada çalışırken abimime kız istenecekti. Müdürüm İpek sende gitmelisin özel bir gün dedi. Geçen burda annanemi kaybettim.1 hafta izin verdiler. Cenazede patronum adına kaç kişi vardı bilmiyorum. İşini bırakıp kaç mühendis vardı. Ve yanımda oldukları için çok sevinmiştim sonraları. Ya inanmayacaksın tenis hocam o hafta dersi iptal etti ben ders kaçırmayayım diye. ALLAHLArından bulsunlar..Ve inan kuzummm herşeyin cezası öbür tarafa kalmıyor. Eden bulur bence. Sen gönlünü ferah tut...
İnşallah birimiz buluruz da parayı hayalini gerçekleştirirz. Ben varımm valaa :)

Yaaaa saten elinle işin yok. Yattığın yerde posizyon alıyorsun. Işıkları kapatıp yapsaydınn . Romantik olurduu.
Hemen başlıyorsun bu akşam. Kızacağım artıkkkk amaa :KK43:

:KK60: Valla çok güldüm ipekim ya, bastım kahkahayı valla :KK1::KK1: bi tek elimi kullanmıyorum doğru diyosun :)) Tamam söz fıstığım bu akşamdan itibaren yapıyorum sabah akşam, callan a da bu akşam başlıyorum söz, söz, söz. Üşensem bile sana verdiğim söz için yapacağım ipektoşum.:13:

Günaydınn!! :KK16:
Dünkü protein günü açlığımdan sonra (gece geç yiyip tartıda + görmek de cabası, Dukan Amca ne zaman yersen ye diyor ama o iş öyle olmuyor benim bünyede... :KK36:) bugünkü ps günü ilaç gibi gelecek.
Eda Dukancan'ın sayfasından aldığım muhammara tarifinin benzerini yaptım, daha az ölçüde. Bir kaşık biber salçasına (ev tipi diyor kavanozda ama tabii ki Allah'a emanet, duraklatabilir de) kimyon, lor, pul biber kattım. Ekmek tarifi de o siteden tadı çok güzel ama kabartamadım ya görünüşleri komik oldu. :KK1:

Eki Görüntüle 535977

15lik yumurtalarımı oradan oraya atıp dolabın içinde çoğunu kırmış bizimkiler. :KK5: Böylece toplu pişirip depolama işi kaldı bugüne. Yulafım-süt tozum yettiğince ekmek, krep yapıp buzluğa stoklayayım bari. :KK4:

Hepinize güzel bir gün diliyorum, artılar-duraklamalar hepsi eksiye dönsün inş. :nazar:

Ellerine sağlık bitanem, güzel görünüyor. Salatalığını da sevsinler :))

günaydııınn

89,2 gördüm sabah. :KK6: dün görseydimya nevardı sanki...anlamadıgım gecenlerde 88,7 i nasıl gordum:26:

Canım benim, bugün gördün ya, daha ne olsun :) 88,7 ile 89,2 arasında bir lavabo ziyareti var canım, sen gidince eminim 1.000 gr gidecek senden. Acı ye bi de :)

Afiyet olsun kuzum,

Bi sen kalmışsın bi de ben forumda. Okudum yazamamıştım. Hiiiç vicdan azabı duyma, afiyet bal olsun bitanem. ücut bayram etsin 6 ay sonra, garibim afallamaktan kendine gelemeyecek zaten :)

Afiyet olsun kuzum,

Bi sen kalmışsın bi de ben forumda. Okudum yazamamıştım. Hiiiç vicdan azabı duyma, afiyet bal olsun bitanem. ücut bayram etsin 6 ay sonra, garibim afallamaktan kendine gelemeyecek zaten :)

anaaa hakikaten yaa nereye gitmiş diğerleri:KK25:
sağol kuzu yaaa valla cidden yedim ama sonradan kendime o kadar kızdım ki.ay işte ben bu süreçten çok korkuyordum,umarım + falan görmem yoksa yapmam bi daha ödül mödül:KK50:
zaten yukarda da yazmış ya bir arkadaş almadım almadım şimdi 2.5 kilo aldım diye korktum abowww:KK30:
ay kuzularrr,şimdi takvime baktım da bugün tam 7 ayım bitmiş,tam 19 martta başlamıştım,ne güzel günlerdi:KK16:
asya deniz huuuu bak bugün ay dönümümüzz :KK76:

Kızlar benim bu otel projem hayal olmayabilir yani hayalimiz gerçek olabilir.geçen gün yaşadığım ama size anlatmayı 'nasılsa' unuttuğum bir konuyu aktarayım hemen.h.sonu annemde kalmıştım ben.moralim bozuktu ya,o garibim de beni toparlamaya çalıştı.pazar günü sahildeki çay bahçelerinden birine gittik.çay kahve içiyoruz öyle.sonra piyango biletçisi yaşlı bir amca geziniyordu masaların arasında.bizim almak gibi bir niyetimiz falan olmadığından hiç oralı bile olmuyoruz.sonra amca giderken birden biletlerinden biri uçtu uçtu ve masanın altına annemle benim ayağımızın altına düştü resmen.sesleniyoruz amcaya biletin düştü gel al diye,duymuyor da.ilerledi iyice.sonra duydu geldi geri.eee ben artık ayağıma gelen kısmeti bırakır mıyım,satın aldım bileti.üstelik bugün çekiliyor.hadi bakalım kızlar dua edin,2 trilyon veriyor çeyrek bilet yani 500 tl,yani butik otel parası :KK34:
acaba bu bileti düşürmek, adamın satış politikası mıdır ki:KK28:

anaaa hakikaten yaa nereye gitmiş diğerleri:KK25:
sağol kuzu yaaa valla cidden yedim ama sonradan kendime o kadar kızdım ki.ay işte ben bu süreçten çok korkuyordum,umarım + falan görmem yoksa yapmam bi daha ödül mödül:KK50:
zaten yukarda da yazmış ya bir arkadaş almadım almadım şimdi 2.5 kilo aldım diye korktum abowww:KK30:
ay kuzularrr,şimdi takvime baktım da bugün tam 7 ayım bitmiş,tam 19 martta başlamıştım,ne güzel günlerdi:KK16:
asya deniz huuuu bak bugün ay dönümümüzz :KK76:

Hayatım, ödül öğününde istediğini yiyebilirsin, rahat ol. Sonra yine güçlendirmeye devam ediyorsun. İlk yediğindeki vicdan azabını iyi bilirim. İskenderin üzerine bir de pelitten tatlı yemiştim, sonraları oğluşumla beraber onun patateslerinden yedim, soğan halkası yedim ama zaten istesen de çok yiyemiyorsun. Kilo almayacaksın merak etme, panik yapma, sen istesen de kaçamak yapamazsın zaten, o zaman neden korkuyorsun ki fıstığım :) Afiyet bal olsun, bırak da miden bayram etsin :KK56:

Kızlar benim bu otel projem hayal olmayabilir yani hayalimiz gerçek olabilir.geçen gün yaşadığım ama size anlatmayı 'nasılsa' unuttuğum bir konuyu aktarayım hemen.h.sonu annemde kalmıştım ben.moralim bozuktu ya,o garibim de beni toparlamaya çalıştı.pazar günü sahildeki çay bahçelerinden birine gittik.çay kahve içiyoruz öyle.sonra piyango biletçisi yaşlı bir amca geziniyordu masaların arasında.bizim almak gibi bir niyetimiz falan olmadığından hiç oralı bile olmuyoruz.sonra amca giderken birden biletlerinden biri uçtu uçtu ve masanın altına annemle benim ayağımızın altına düştü resmen.sesleniyoruz amcaya biletin düştü gel al diye,duymuyor da.ilerledi iyice.sonra duydu geldi geri.eee ben artık ayağıma gelen kısmeti bırakır mıyım,satın aldım bileti.üstelik bugün çekiliyor.hadi bakalım kızlar dua edin,2 trilyon veriyor çeyrek bilet yani 500 tl,yani butik otel parası :KK34:

Canım benim,

İnşallah dileğin gerçek olur ama ben de sana bununla ilgili bir olay anlatayım.

Geçen yıl bizim iştiraklerden birinin yemeği vardı ortaköyde, oradan dönerken boğaz köprüsü trafiğinde bütün müdürler ayrı ayrı arabalarda, ben de, önlü arkalı köprü trafiğinde beklerken bir sayısal loto düştü arabanın üzerine, ben de kısmetimi tepmeyim dedim aldım, sonra büyük büyük müdür abilerimizden biri beni telefonla aradı o esnada, kızım bunlar satışı böyle yapıyorlar dedi :)) Ben de o an oracıkta morardım tabi, almıştım çünkü o arayana kadar :) Sonra bişey çıkmadı sanırım ki ben hala züğürtüm :KK1: İnşallah seninki gerçektir fıstığım :KK16:

Medesacım ya, dely nerde bugün, neden gelmedi? İş mi yetiştiriyor yoksa bir yere mi gidecekti? Neden yok, neden? :44:

arkadaslar herkese diyet döneminde kolay gelsin. ben gecen subat -haziran arasinda guclendirmeyi de sayarsak 7 kilo vermistim. sonrasinda da almadim almadim derken bu ay tam iki bucuk kilosunu geri aldim. sanirim da oturdu artik. simdi sporla vs. vermeye calisiyorum.
bu haftada bir gun atak durumunu yapmak cok kolay degil ben zaten, atak donemini bile kendime gore ayarlamistim belli sure sonra. gene de zamanindan once yedi kiloyu vermistim.
ama sanki hala yaglarim benle beraber ve ne zaman yesem gene hemen almaya basladim. bu dukan sonrasi durumu bir cok kisi yasiyormus. sizler nasil basa ciktiniz dukan sonrasi 'simarikligi' ile. ben o kadar simardim ki istedigim her seyi yedim oi yuzden oldu.. ama bir donem var ki 1-2 ay o yagsiz donemden sonra midem yagli bir sey almadi, yiyemedim ve almadim. ama simdi masallah hicbir sorunu kalmadi :) eskiye donmek uzere. ama direniyorum:)

Canım, Güçlendirmeyi de tam kurallarıyla uyguladıın mı? Güçlendirmeden sonra protein perşembelerini yapmadın mı? Haziran dediğin şu 3 ay önce olan mı geçen sene mi?

Hayatım, ödül öğününde istediğini yiyebilirsin, rahat ol. Sonra yine güçlendirmeye devam ediyorsun. İlk yediğindeki vicdan azabını iyi bilirim. İskenderin üzerine bir de pelitten tatlı yemiştim, sonraları oğluşumla beraber onun patateslerinden yedim, soğan halkası yedim ama zaten istesen de çok yiyemiyorsun. Kilo almayacaksın merak etme, panik yapma, sen istesen de kaçamak yapamazsın zaten, o zaman neden korkuyorsun ki fıstığım :) Afiyet bal olsun, bırak da miden bayram etsin :KK56:

canım benim sağol yaa rahatlattın beni ama ben tatlı mı yemedim onu da yemek zorunda mıyım yiyeyim mi:26:
istesen de çok yiyemiyorsun demişsin ya hah işte o hiç de öyle olmadı.menüleri aldığımızda kıza demiştim patatesleri yemem ben,benimkileri de sen ye demiştim.sonra bir baktım ben bitirmişim,kız yarısını yiyememişti.bildiğin yedim yani koca menüyü.gerçi yarısında tıkandım patlayacak gibi oldum ama dura dinlene yedim:KK9::KK9:
haklısın kuzum kaçamak yapmam ama 7 aydan sonra şimdi ben bunu hakkım olarak yemiş olsam bile sanki kaçamak yapıyormuşum hem de kralını yapıyormuşum gibi çok garip bir duygu yaşadım,böyle dukanı boynuzladım gibi geldi he :KK60:
midemdeki bütün bileşenler halay çekiyorlar şu anda o ayrı,erken bayram kutlaması yapıyorlar:21:

Canım benim,

Geçen yıl bizim iştiraklerden birinin yemeği vardı ortaköyde, oradan dönerken boğaz köprüsü trafiğinde bütün müdürler ayrı ayrı arabalarda, ben de, önlü arkalı köprü trafiğinde beklerken bir sayısal loto düştü arabanın üzerine, ben de kısmetimi tepmeyim dedim aldım, sonra büyük büyük müdür abilerimizden biri beni telefonla aradı o esnada, kızım bunlar satışı böyle yapıyorlar dedi :)) Ben de o an oracıkta morardım tabi, almıştım çünkü o arayana kadar :) Sonra bişey çıkmadı sanırım ki ben hala züğürtüm :KK1: İnşallah seninki gerçektir fıstığım :KK16:

abowwww nerde ya o dely smiley'si vay başıma gelenler yapacaktım ben de kaçtı o 14 mü,bakın bakiim ne çıktı 14ten :KK14:
dur bakalım yarın anlarız benimki gerçek mi değil mi ama var ya ben de dedim anneme de amcaya da satış taktiğimi acaba bu dedim,vayy babooo ben de kendimi başarılı satışçı sanırım,millet ne taktikler geliştirmiş görüyon mu sen.iyi de adam uzaklaşmıştı epey,ya ben kötü niyetli olup parasını vermeden cebe atsaydım bileti nolcaktı taktiğe:KK24:

evettt kuzularrrrr,şimdi yemekten döndüm.büyük bir vicdan azabı vee kocaman şişmiş karnımla yazıyorum sizlere:KK50:
keyifsizim diye 2 haftadır ne öğlen ne akşam hiç bir arkadaşımla falan çıkmıyordum dışarıya.
bu işyerindeki dukana kazandırdığım ve aynı anda güçlendirmeye geçtiğimiz arkadaşım da havam değişsin diye'hadi bakalım öğlen ödül öğünü yapmaya kaçırıcam sizi'dedi.ben de kabul ettim.
vallahi gittik burger'a.bu menü istedi ben de dedim ben menü yemek yada alalım benim patateslerimi de sen yersin dedim.
neyse sonucu söylüyorum;bildiğiniz steakhouse menü yedim,patates,soğan halkası ve soslarıyla:KK14:
tek tesellim zero içtim.tatlı yemedim artık yerim de kalmadı zaten.
:KK43::KK43:
sevgiiiiiiii,nolur de bana bişey olmaz kuzu,sen en doğrusunu yaptın,ohhh sefan olsun de

sevgim çok sağol kuzum yaa,valla içimi rahatlattın,ohh afiyet olsun dimi bana :21:

ewt cnm afiyet bal olsun.ilk ödüllerde öle vicdan azabı hissediosun ama sonra alısıosun merak etme :KK1: ben bazı ödülleri abartmıs biri olarak almayıp,werdiysem sende almazsın merak etme.

ama ztn Dukan kurallara uyuldugu surece kılo alınmayacak dıor.siz haftada bir atak gununu yapmak zor diyorsunuz.bunu düzenli olarak we yulaf kepegını tuketerek uyguluyor musunuz?

beni yamagın olarak yanına alırsın dımı medesam :KK1:

Canım benim,

hohohohohhhhhh,, :KK1: :KK1: cok guldum yaaaaaa :KK1:

kızlar ya dely'nin smiley'si demişken dely nerde,sabahtan beri sorcam unutuyorum.benim bu ilk ödül öğünü heyecanı ve paniğimi onun da görmesi lazımdı.yarın tatile gidecek ya acaba fabrikaya mı gitti ki bugün.sanırım hiç bağlanmadı sabah beri dimi???

Medesacım ya, dely nerde bugün, neden gelmedi? İş mi yetiştiriyor yoksa bir yere mi gidecekti? Neden yok, neden? :44:

Meraba Ekim'iimmm!! =) Ben de tam şimdi girebildiimm.

Günaydın kızlaaarr!! Ay ne günaydını öğlen oldu kiii :)

Fabrikadayım yine. Direk evden geldim. İnternet problemli burda ve yapacak işlerim çok:18: Haftaya da olmayacağım için toparlamaya çalıştığım şeyler de var. Hiç okuyamadım sizleri :KK43: Ne oluyo ne bitiyo haberim yok :KK43:( Ay ne sıkıcıymış böyle uzak olmak yahuu :S Maillere falan bile bakamadım :S Face'e bakıyom arada o kadar. Önemli bişiler oldu mu yaaa :KK52::KK52: Çatlarım bak hahahha :KK9::KK9:

X