- 29 Nisan 2011
- 2.062
- 15
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya şu buluşmada biri hatırlatsında şu gojy den bende alayım bir yerlerden. Netten almaya korkuyorum ecüş bücüş bişey gelir diyeee...
oyyy canım benim finansörüm mü olcen kızzzzz,vallahi nerden baksan 1-2 trilyona patlar.
ama daha mütevazi davranıp satın almadan kiralayıp dekore edeyim dersem bence ben toplamda yıllık kirası ve dekorasyon,malzemeler bir dolu şeyle beraber max.500.000 tl'ye müthiş bir yer yaratırım.
hepimiz paralarımızı birleştirsek etmeyiz dimi o kadar
kızlar iş arkadaşım beni öğle yemeğine kaçırıp ödül öğünü yemeği önerdi,o da bizden yani dukancan
burger'a gidelim diyoruz ama patates kızartması da yemek istiyor o,ödülde yesin mi ve ketçap mayonez olur mu???
boyum 1.69... yaaa ama psikolojik olarak rahat ve fit bir hamilelik istiyorum...
Günaydin Dukanciceklerimmmmmm
anca gelebildimmmm
-100gr kutluyorum bugün kilom direnc göstermisti biliyorsunuz bunada sükürrr herkes cok zayifladin belin inceldi diyo
Kizlaaaaaaaaaar nolur 24.kasimda bulusalimmmmmm digeri uymuyor banaaaaa:18: rachelim viaportta bulusuruz emreye bakariz bize nese kaynagi oluuuurrr kac kisiyiz
Kızçem ben zaten viaporta çok yakınım, orada takılıncaya kadar bana gelseniz de rahat etsek olma mı :44:, yeriz içeriz oraya da gezmeye gideriz he eşimde yok evde, kalabilirsiniz bile hatta ben de pijamalarını alın gelin pijama partisi yaparız olma mı
Medesa da sabiha gökçene alsın biletini
dukan kitabinda sanki patates kizartmasi icin, kisitli sayida yemekleri tamamen yemek listelerinden hayat boyu cikarmanizi istiyorum, bunlardan biri de patates kizartmasi yaziyordu.
Acaba sadece cips icin miydi o, bir bakayim.
Dukan Diet Food List
burda d patatesleri kizartmadan yiyiyin demis guclendirme icin.
ben fiziksel olarak görüp elime alıdım da ne oldu sanki,, sinmedi içime almadım.. bendeki de bitti.. ekim uzaydan getirdi herhal bana gönderdiklerini, muadiline denk gelemedim dahaa
....
yakın zaman değil belki ama 3 yıla falan olur bu dediklerin.. belki birincisi, büyük olasılıkla da ikincisii
benim param yok ama gönlüm zenginnn,,olmas mı bende ortagınız olsam,,olmas mı
ödülü istediğin bi şekilde kullanabiliorsun cnm.ewt burger yiyebilirsin,ketcap mayonezde bende bikere ödülümü bu sekılde kullanmıstım.ama yarısında tıkanmıstım cok agır gelmıstı ayrıca patates kızartmasını Dukan ewt önermior ama her ödülde olmadıgı sürece,yenebilir bence bi sorun yok.çünkü kızartmadaki yag oranı yukseklıgınden yasaklıor ama onu yemesen,bol tereyaglı bı ıskender yesen sanki aradakı yag farkı cok mu farkedecek.yani kısaca ye cnm,afiyet olsun
oyyy medosh güclendirmeye gecmiste ödül icin burgere gidermissssss cok kiskandiiiiiiim.....ben ödül listem var biriside mc donalds
Günaydin Dukanciceklerimmmmmm
anca gelebildimmmm
-100gr kutluyorum bugün kilom direnc göstermisti biliyorsunuz bunada sükürrr herkes cok zayifladin belin inceldi diyo
Kizlaaaaaaaaaar nolur 24.kasimda bulusalimmmmmm digeri uymuyor banaaaaa:18: rachelim viaportta bulusuruz emreye bakariz bize nese kaynagi oluuuurrr kac kisiyiz
Dün akşam arkadaşımla yemeğe gitmiştim. Benim oğlan aradı. Nerdesin Lemanda yemekteyim dedim. 5 dk. sonra geldi. Nasıl şaşırdımmm. Bugünlerde döneceğini biliyordum daaa böyle süpriz yapacağını düşünmemiştim. Yanımdaki en yakın kız arkadaşımdıı. İlk tanıştılar. Ooo bir kaynaştılar kii pazar programı bile yaptılar...Eşiyle de tanışacakmıışş bizim küçük beyy. Çok eğlendik bu arada :)
Eeee o zaman tamamdır ipektoş, bu adam yontulmuş demek ki, hadi hayırlısı bakalım. 1. basamak sınavını başarıyla geçti, sıra diğerlerinde :))
Eee kuzum ne oldu spor olayıııı.
Walla gece 1 de döndüm eve 5 dk mı aldığı için duşa girmeden hemencecik yapıverdimmmm.
Yaaa lütfen kızlar yaaa. Bir başlayın çok kolay olduğunu göreceksiniz...
Tamam ipektoş, valla yapıcam bak
Ya şu buluşmada biri hatırlatsında şu gojy den bende alayım bir yerlerden. Netten almaya korkuyorum ecüş bücüş bişey gelir diyeee...
Kuzum, eğer müsait olur gelirsem sana getiririm ki beeeeen :))
KİNG benim kii P-EB 823
Evet yaa .Birbirimize destek vermek için burdayız. Unutmayalım esas amacımızı. Sık sık hatırlatalım birbirimize...
Amannnn bende obezlikten terfi etmişimmm. Aman yeşillensinn fındık dallarıııı
Ah kuzum yaa. Bu kadar olur. Şİmdi bir laf edeceğim beni taşlayacaksınız ama . İzmir izmir dİye boşuna demiyorlar. İnsanlar fazla modernleşmiş oralardaa. Değerler sıfırın altında. Ben 3 işte çalıştım 10 yıldır.. Böyle şey ne gördüm ne duydum. Benim yeğenim doğduğunda patronum git 3 gün bebekle birlikte ol kokusunu duy dedi. Üstüne birde hastaneye çiçek gönderdi. Bankada çalışırken abimime kız istenecekti. Müdürüm İpek sende gitmelisin özel bir gün dedi. Geçen burda annanemi kaybettim.1 hafta izin verdiler. Cenazede patronum adına kaç kişi vardı bilmiyorum. İşini bırakıp kaç mühendis vardı. Ve yanımda oldukları için çok sevinmiştim sonraları. Ya inanmayacaksın tenis hocam o hafta dersi iptal etti ben ders kaçırmayayım diye. ALLAHLArından bulsunlar..Ve inan kuzummm herşeyin cezası öbür tarafa kalmıyor. Eden bulur bence. Sen gönlünü ferah tut...
İnşallah birimiz buluruz da parayı hayalini gerçekleştirirz. Ben varımm valaa :)
Yaaaa saten elinle işin yok. Yattığın yerde posizyon alıyorsun. Işıkları kapatıp yapsaydınn . Romantik olurduu.
Hemen başlıyorsun bu akşam. Kızacağım artıkkkk amaa
Günaydınn!!
Dünkü protein günü açlığımdan sonra (gece geç yiyip tartıda + görmek de cabası, Dukan Amca ne zaman yersen ye diyor ama o iş öyle olmuyor benim bünyede... ) bugünkü ps günü ilaç gibi gelecek.
Eda Dukancan'ın sayfasından aldığım muhammara tarifinin benzerini yaptım, daha az ölçüde. Bir kaşık biber salçasına (ev tipi diyor kavanozda ama tabii ki Allah'a emanet, duraklatabilir de) kimyon, lor, pul biber kattım. Ekmek tarifi de o siteden tadı çok güzel ama kabartamadım ya görünüşleri komik oldu.
Eki Görüntüle 535977
15lik yumurtalarımı oradan oraya atıp dolabın içinde çoğunu kırmış bizimkiler. Böylece toplu pişirip depolama işi kaldı bugüne. Yulafım-süt tozum yettiğince ekmek, krep yapıp buzluğa stoklayayım bari.
Hepinize güzel bir gün diliyorum, artılar-duraklamalar hepsi eksiye dönsün inş.
günaydııınn
89,2 gördüm sabah. dün görseydimya nevardı sanki...anlamadıgım gecenlerde 88,7 i nasıl gordum:26:
Afiyet olsun kuzum,
Bi sen kalmışsın bi de ben forumda. Okudum yazamamıştım. Hiiiç vicdan azabı duyma, afiyet bal olsun bitanem. ücut bayram etsin 6 ay sonra, garibim afallamaktan kendine gelemeyecek zaten :)
anaaa hakikaten yaa nereye gitmiş diğerleri
sağol kuzu yaaa valla cidden yedim ama sonradan kendime o kadar kızdım ki.ay işte ben bu süreçten çok korkuyordum,umarım + falan görmem yoksa yapmam bi daha ödül mödül
zaten yukarda da yazmış ya bir arkadaş almadım almadım şimdi 2.5 kilo aldım diye korktum abowww
ay kuzularrr,şimdi takvime baktım da bugün tam 7 ayım bitmiş,tam 19 martta başlamıştım,ne güzel günlerdi
asya deniz huuuu bak bugün ay dönümümüzz
kusummmm ama 24.kasim uygunmu size???? medosa uygun onu ben kadiköyden alir gelirim zati bir e10 a bakar görümce adayimda kurtköyde oraya gecerim ben daha sonra süper olurrr ama nolu 24 kasim olsunn
Kızlar benim bu otel projem hayal olmayabilir yani hayalimiz gerçek olabilir.geçen gün yaşadığım ama size anlatmayı 'nasılsa' unuttuğum bir konuyu aktarayım hemen.h.sonu annemde kalmıştım ben.moralim bozuktu ya,o garibim de beni toparlamaya çalıştı.pazar günü sahildeki çay bahçelerinden birine gittik.çay kahve içiyoruz öyle.sonra piyango biletçisi yaşlı bir amca geziniyordu masaların arasında.bizim almak gibi bir niyetimiz falan olmadığından hiç oralı bile olmuyoruz.sonra amca giderken birden biletlerinden biri uçtu uçtu ve masanın altına annemle benim ayağımızın altına düştü resmen.sesleniyoruz amcaya biletin düştü gel al diye,duymuyor da.ilerledi iyice.sonra duydu geldi geri.eee ben artık ayağıma gelen kısmeti bırakır mıyım,satın aldım bileti.üstelik bugün çekiliyor.hadi bakalım kızlar dua edin,2 trilyon veriyor çeyrek bilet yani 500 tl,yani butik otel parası
acaba bu bileti düşürmek, adamın satış politikası mıdır ki
arkadaslar herkese diyet döneminde kolay gelsin. ben gecen subat -haziran arasinda guclendirmeyi de sayarsak 7 kilo vermistim. sonrasinda da almadim almadim derken bu ay tam iki bucuk kilosunu geri aldim. sanirim da oturdu artik. simdi sporla vs. vermeye calisiyorum.
bu haftada bir gun atak durumunu yapmak cok kolay degil ben zaten, atak donemini bile kendime gore ayarlamistim belli sure sonra. gene de zamanindan once yedi kiloyu vermistim.
ama sanki hala yaglarim benle beraber ve ne zaman yesem gene hemen almaya basladim. bu dukan sonrasi durumu bir cok kisi yasiyormus. sizler nasil basa ciktiniz dukan sonrasi 'simarikligi' ile. ben o kadar simardim ki istedigim her seyi yedim oi yuzden oldu.. ama bir donem var ki 1-2 ay o yagsiz donemden sonra midem yagli bir sey almadi, yiyemedim ve almadim. ama simdi masallah hicbir sorunu kalmadi :) eskiye donmek uzere. ama direniyorum:)
Hayatım, ödül öğününde istediğini yiyebilirsin, rahat ol. Sonra yine güçlendirmeye devam ediyorsun. İlk yediğindeki vicdan azabını iyi bilirim. İskenderin üzerine bir de pelitten tatlı yemiştim, sonraları oğluşumla beraber onun patateslerinden yedim, soğan halkası yedim ama zaten istesen de çok yiyemiyorsun. Kilo almayacaksın merak etme, panik yapma, sen istesen de kaçamak yapamazsın zaten, o zaman neden korkuyorsun ki fıstığım :) Afiyet bal olsun, bırak da miden bayram etsin
Canım benim,
İnşallah dileğin gerçek olur ama ben de sana bununla ilgili bir olay anlatayım.
Geçen yıl bizim iştiraklerden birinin yemeği vardı ortaköyde, oradan dönerken boğaz köprüsü trafiğinde bütün müdürler ayrı ayrı arabalarda, ben de, önlü arkalı köprü trafiğinde beklerken bir sayısal loto düştü arabanın üzerine, ben de kısmetimi tepmeyim dedim aldım, sonra büyük büyük müdür abilerimizden biri beni telefonla aradı o esnada, kızım bunlar satışı böyle yapıyorlar dedi :)) Ben de o an oracıkta morardım tabi, almıştım çünkü o arayana kadar :) Sonra bişey çıkmadı sanırım ki ben hala züğürtüm İnşallah seninki gerçektir fıstığım
evettt kuzularrrrr,şimdi yemekten döndüm.büyük bir vicdan azabı vee kocaman şişmiş karnımla yazıyorum sizlere
keyifsizim diye 2 haftadır ne öğlen ne akşam hiç bir arkadaşımla falan çıkmıyordum dışarıya.
bu işyerindeki dukana kazandırdığım ve aynı anda güçlendirmeye geçtiğimiz arkadaşım da havam değişsin diye'hadi bakalım öğlen ödül öğünü yapmaya kaçırıcam sizi'dedi.ben de kabul ettim.
vallahi gittik burger'a.bu menü istedi ben de dedim ben menü yemek yada alalım benim patateslerimi de sen yersin dedim.
neyse sonucu söylüyorum;bildiğiniz steakhouse menü yedim,patates,soğan halkası ve soslarıyla
tek tesellim zero içtim.tatlı yemedim artık yerim de kalmadı zaten.
sevgiiiiiiii,nolur de bana bişey olmaz kuzu,sen en doğrusunu yaptın,ohhh sefan olsun de
sevgim çok sağol kuzum yaa,valla içimi rahatlattın,ohh afiyet olsun dimi bana
arkadaslar herkese diyet döneminde kolay gelsin. ben gecen subat -haziran arasinda guclendirmeyi de sayarsak 7 kilo vermistim. sonrasinda da almadim almadim derken bu ay tam iki bucuk kilosunu geri aldim. sanirim da oturdu artik. simdi sporla vs. vermeye calisiyorum.
bu haftada bir gun atak durumunu yapmak cok kolay degil ben zaten, atak donemini bile kendime gore ayarlamistim belli sure sonra. gene de zamanindan once yedi kiloyu vermistim.
ama sanki hala yaglarim benle beraber ve ne zaman yesem gene hemen almaya basladim. bu dukan sonrasi durumu bir cok kisi yasiyormus. sizler nasil basa ciktiniz dukan sonrasi 'simarikligi' ile. ben o kadar simardim ki istedigim her seyi yedim oi yuzden oldu.. ama bir donem var ki 1-2 ay o yagsiz donemden sonra midem yagli bir sey almadi, yiyemedim ve almadim. ama simdi masallah hicbir sorunu kalmadi :) eskiye donmek uzere. ama direniyorum:)
Kızlar benim bu otel projem hayal olmayabilir yani hayalimiz gerçek olabilir.geçen gün yaşadığım ama size anlatmayı 'nasılsa' unuttuğum bir konuyu aktarayım hemen.h.sonu annemde kalmıştım ben.moralim bozuktu ya,o garibim de beni toparlamaya çalıştı.pazar günü sahildeki çay bahçelerinden birine gittik.çay kahve içiyoruz öyle.sonra piyango biletçisi yaşlı bir amca geziniyordu masaların arasında.bizim almak gibi bir niyetimiz falan olmadığından hiç oralı bile olmuyoruz.sonra amca giderken birden biletlerinden biri uçtu uçtu ve masanın altına annemle benim ayağımızın altına düştü resmen.sesleniyoruz amcaya biletin düştü gel al diye,duymuyor da.ilerledi iyice.sonra duydu geldi geri.eee ben artık ayağıma gelen kısmeti bırakır mıyım,satın aldım bileti.üstelik bugün çekiliyor.hadi bakalım kızlar dua edin,2 trilyon veriyor çeyrek bilet yani 500 tl,yani butik otel parası
acaba bu bileti düşürmek, adamın satış politikası mıdır ki
Canım benim,
İnşallah dileğin gerçek olur ama ben de sana bununla ilgili bir olay anlatayım.
Geçen yıl bizim iştiraklerden birinin yemeği vardı ortaköyde, oradan dönerken boğaz köprüsü trafiğinde bütün müdürler ayrı ayrı arabalarda, ben de, önlü arkalı köprü trafiğinde beklerken bir sayısal loto düştü arabanın üzerine, ben de kısmetimi tepmeyim dedim aldım, sonra büyük büyük müdür abilerimizden biri beni telefonla aradı o esnada, kızım bunlar satışı böyle yapıyorlar dedi :)) Ben de o an oracıkta morardım tabi, almıştım çünkü o arayana kadar :) Sonra bişey çıkmadı sanırım ki ben hala züğürtüm İnşallah seninki gerçektir fıstığım
Medesacım ya, dely nerde bugün, neden gelmedi? İş mi yetiştiriyor yoksa bir yere mi gidecekti? Neden yok, neden? :44: