Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Unonun ekmekleri bence de en iyisi, bimdekini aldım, tam buğday yazıyor ama bana bir değişik geldi...Ekmek olunca 2 ince dilim yetmiyor bana ya, zaten ekmeğe baksan o kadar incecik ki karşı duvarı görebiliyorum :KK1: ben de tam buğday unu aldım, poğaça falan yaptım, okulda olunca atıştırmalık iyi oluyor :KK34:

Unonun ekmekleri çok siyah ama ya :KK53: renklendirici birşey kullanıyor mutlaka zira tam buğday unu o kadar koyu renkli değil ki :KK53: Zaten dukanın söylediği tam tahıl ekmeğini bizim bulabilmemiz mümkün değil, burada bütün unlar incecik öğütülüyor, neredeyse beyaz un kadar hızla kan şekerini yükseltiyorlar :KK50: Asıl olması gereken hafiften iri taneli o da şehirde mümkün değil gibi bişi, yine de en iyisi yapabiliyorsan kendi ekmeğini kendin yapman, diyet için demiyorum sadece genel olarak diyorum :KK34:

iyi akşamlar herkeslere :) liste çok güzel olmuş. bayram sonrası eksiler çoğalır inşallah :KK6:
bu arada a101de bulamadım ben mesti yaa :KK43:mest kuşburnu ıhlamur falan vardı da formu yoktu ne şanssızım :KK50: doğadanın formu vardı da almadım, günün yorgunluğuyla sersemliyo insan işte, anca şimdi düşünebildim onu alaydım ya diye :KK9: bari yarın bim şok carrefour turu yapim de listemdekileri tamamliiim :KK8:şokta da bişe yok gerçi ama neyse artık:KK1:

Akşam tartılmadan da aynı kilodaysan aç kalıp hiç birşey yemiyorsun demektir ya da boşaltım sistemin son derece hızlı, yoksa nasıl aynı olur :KK1::)) 1+1 e geçiş yapabilirsin canım, sorun olmaz. Zaten 20 günün sonunda verilen kilolar aynı hale geliyor.

:KK9::KK9::KK9: oleeeeyyy ay çok teşekkür ederim çok sevindim bu cevaba:KK42::KK76:

jillian michaels var duydunuzmu kızlar ben ona geçiçem acayip güzel hareketler var
o sanki daha çok kas yaptırıyomuş gibi geliyo bana:KK50: yani önce ve sonra fotolarında ay ne kaslı olmuş bunlar dediklerim olmuştu benim, o kadar kaslı olmak istemem ben mesela:KK50:

Canim bende yaptim gecen gün yine bende buzluga koydum yiyecegim zaman kaynamis suyun icine atacagim..Mantarli etli sos yaptim ben gayet güzel ve doyurucu oluyor tavsiye ederim..:KK34:

mantar hiç mi hiç sevmiyorum ama bulurum artık bi sos teşekkür ederim :KK54: hem ben onu öyle de yerimmmm yeter ki makarna gibi olsun tadı oh oh nefisto :KK16::KK16::KK16:

kızlar yaaa bu arada canım çok ama çok sıkıldı.demiştim ya size,bu hafta müşteri ziyaretine çıkamayacağım diye.
genel müdürüm salı ve çarşamba durmadan yok mu biyerler deyip durdu.ben de dün dedim artık kusura bakmayın ama ben iğne vurulup işe geliyorum ve bu hafta ziyarete gidebilecek durumda değilim dedim.o da rapor alsaydın dedi.ben de dedim rapor da alırdım ama hiç değilse ofis işlerimi,yazışmalarımı falan yürütebileyim diye geldim işe dedim.neyse bu konu dün kapanmıştı.derken bugün patronum mail attı.bu hafta ziyaret olmamasının nedenlerini bildirebilir misiniz diye:KK50:
ufff kızlar yaaaa bazen hayat gerçekten çok zor oluyor.neyi bildireyim sana.sebebi ortada değil mi yaa.ruh gibi geziniyorum ortalıkta,yine de işimi ihmal etmeyeyim diye günlerdir harıl harıl teklif hazırlıyorum,promosyon,fiyat vs..yaa napsanız yaranamıyorsunuz cidden.keşke en baştan çaksaydım raporu.bu insanların duygularına nolmuş acaba,nasıl bu kadar anlayışsız olabiliyorlar.
geçen hafta kullandığım ve normalde hakkım sandığım o 3 gün için yıllık izin formu talep eden,bu acımın üstüne işe geldiğim ilk gün bana nöbet tutturan ve hiç bişey olmaış gibi süslenip püslenip makyajımı yapıp müşteriye gidip gülücükler saçmamı bekleyen insanların insanlığından ve değerlerinden gerçekten şüphe ediyorum artık :KK14:
valla bir yerlerden para çıksa açıcam kendime bir sahil kasabasında 20 odalık butik otel.sonra hepiciğiniz de geleceksiniz,denize karşı balık sofralarında kahkahalar atacağız.keşke hayaller gerçek olsa :KK16:

benim de başımda benzer bir yönetici var. ben bana bu tür durumlar yaşattığında sadece "aynı şeyler senin de başına gelsin, sen de aynı durumları yaşa" diyorum. gerçekten o da benzer durumları yaşıyor. haa bundan birşey çıkartıyor mu dersen tabiki de birşey çıkartmıyor ama ben çıkartıyorum

Unonun ekmekleri çok siyah ama ya :KK53: renklendirici birşey kullanıyor mutlaka zira tam buğday unu o kadar koyu renkli değil ki :KK53: Zaten dukanın söylediği tam tahıl ekmeğini bizim bulabilmemiz mümkün değil, burada bütün unlar incecik öğütülüyor, neredeyse beyaz un kadar hızla kan şekerini yükseltiyorlar :KK50: Asıl olması gereken hafiften iri taneli o da şehirde mümkün değil gibi bişi, yine de en iyisi yapabiliyorsan kendi ekmeğini kendin yapman, diyet için demiyorum sadece genel olarak diyorum :KK34:

renklendirici kullanıyor olabilirler haklısın, yine de piyasada satılanlar içinde en güvenilir bulduğum onlar. açıkcası ben kendim yapmayı düşünüyorum. şu anda yulaf kepeğini nasıl kullanıyorsam, aynı mantıkla. yulaf kepeği ve tam buğday unu hakkımı birleştirip, biraz ekmek, biraz poğaça, biraz kek hatta çorbalar için biraz erişte yapıp dolaba atmak süper olacak.

akşam yemeğimde balık ve salatalık turşusu yedim. sonra da zero içtim.

çok uykum var, gidip yatsam iyi olacak. bugün trafik berbattı. saat 9 da ancak evde oldum. çok yoruldum. bacaklarım ağrıyor.

Aramıza hoşgeldin tabi ki, :KK19:ama geldim deyip 2 gün sonra kaçmak yok. Biraz okuduysan çekirgeliği kabullenerek geldiğini varsayıyorum :emir_bebek:

:) Hoşbuldum.. yoo kaçmak yok tabiiki tam randıman hazırım:) ama nasıl dayanacağım diye kara kara düşündüğüm tek şey meyve , ben meyveye çok düşkünüm hatta ailecek eşim çocuklarım eve 3-4 günde bir yaklaşık 5 kilo meyve girer ve yenir ama dukanda meyvenin m si yok, geri kalan herşey okey sadece tek sıkıntım meyve.. bununla nasıl başedebilirim biri bana yol göstersin lütfen:KK43:((([/QUOTE]

canım bildiğim kadarıyla meyveli yoğurt sütaş lıght günde 2 taneye kadar izinli gerçi ben daha yeni sayılırım burda öğreniyorum diğer tecrübeli arkadaşlarda yardımcı olsun bende yanlış biliyosam öğreneyim ben kullanmadım ama belki meyve isteğini ordan giderirsin

kızlar yaaa bu arada canım çok ama çok sıkıldı.demiştim ya size,bu hafta müşteri ziyaretine çıkamayacağım diye.
genel müdürüm salı ve çarşamba durmadan yok mu biyerler deyip durdu.ben de dün dedim artık kusura bakmayın ama ben iğne vurulup işe geliyorum ve bu hafta ziyarete gidebilecek durumda değilim dedim.o da rapor alsaydın dedi.ben de dedim rapor da alırdım ama hiç değilse ofis işlerimi,yazışmalarımı falan yürütebileyim diye geldim işe dedim.neyse bu konu dün kapanmıştı.derken bugün patronum mail attı.bu hafta ziyaret olmamasının nedenlerini bildirebilir misiniz diye:KK50:
ufff kızlar yaaaa bazen hayat gerçekten çok zor oluyor.neyi bildireyim sana.sebebi ortada değil mi yaa.ruh gibi geziniyorum ortalıkta,yine de işimi ihmal etmeyeyim diye günlerdir harıl harıl teklif hazırlıyorum,promosyon,fiyat vs..yaa napsanız yaranamıyorsunuz cidden.keşke en baştan çaksaydım raporu.bu insanların duygularına nolmuş acaba,nasıl bu kadar anlayışsız olabiliyorlar.
geçen hafta kullandığım ve normalde hakkım sandığım o 3 gün için yıllık izin formu talep eden,bu acımın üstüne işe geldiğim ilk gün bana nöbet tutturan ve hiç bişey olmaış gibi süslenip püslenip makyajımı yapıp müşteriye gidip gülücükler saçmamı bekleyen insanların insanlığından ve değerlerinden gerçekten şüphe ediyorum artık :KK14:
valla bir yerlerden para çıksa açıcam kendime bir sahil kasabasında 20 odalık butik otel.sonra hepiciğiniz de geleceksiniz,denize karşı balık sofralarında kahkahalar atacağız.keşke hayaller gerçek olsa :KK16:

medesacım mesleğini ve çalıştığın işyerini bilmiyorum ama benim işimde böyleydi müdürlerin hiçbirisi anlayışlı olmuyor hep hayalini kurdum ve hala kurmaktan vazgeçmedim bende kendi işim olmasını şöyle seferihisar olabilir mesela hani sakin bir sahil kasabasında kahvaltı veya deniz ürünleri restorant ben egenin, zeytinyağlı yemeklerinin,denizinin hastasıyım ve küçük bir sahil kasabasında yaşamak isterdim

canım benım hıc uzulme bunlara... ozel de boyle devlet de... calıs cabala yaranamıyorsun..hayr nıyet yaranmak da degıl zaten nıyet işimizi ıyı yapmak ..ama bır tesekkur cok degıl... hıc sıkma canını lanet gıtsın de ( bu ne demekse artık ben hep bunu dıyorum:KK33:)

Selam kızlar :KK3:
Ben Pazartesi (15.10.2012) başladım (tekrardan) dukana. haziranda yapıyordum ama yaz ve evin tadiladı araya girince (evde kalamadım) en sonunda istediğim gibi devam ettiremedim.
Ama yine de stresten 6kilo gitti, ama 2kilosu geri geldi. Neyse. Benim bugün (cuma) atak günüm bitiyor, 5+5 şeklinde devam edeceğim. Yalnız birşey dikkatimi çekti, türkçe dukan kitabı ve almanca dukan kitabı tam olarak aynı bilgileri içermiyor sanki.
Ben de baskısı daha kaliteli ve güzel diye (daha pratik düzenlenmiş sayfalar, gıda listesi son sayfada çıkartılabilinecek kart olarak tasarlanmış, önemli bilgiler renkli kutular içinde falan) alman baskıs var, türkçesini alacaktım türkiye'deki bulabileceğim
şekile uygulanmış diye ama vazgeçtim sonra. Ama şimdi mesela bakıyorum, forumlarda bir kaçamağın balon benzetmesi yazdığını okudum, bu güzel ve etkiliyici bir örnek, alman versiyonunda yoktu (yada unuttum ama böyle bir örneği kaçırmam asla).
Ama tabii ki türkçe dukana mecburen göz attım, çünkü alman kitabında yazan bazı gıdalar türkiyede yok.

Neyse. Aslında ben birşey soracaktım. Aranızda ton balıklı pizzayı yapan var mı ? ya dukan yemek kitabındaki tarife göre yaptım ama hamuru sıvı oldu :26: :84:eek:ysa hamuru ikiye bölün ve iyicene bastırın diyor :44:
şu pizzayı yapıp da tutturan varsa lütfen tarifini versin bana :110:

Diete başlangıç tarihi
Balşangıç kilo
Hedef
Boy
Geçen perşembe kilo
Bugün kilo

Bu bilgileri tam yazarsan listede senid e görebilirz...

Kapişşş

Diyete baslama tarihim 15 ekim
Baslangic kilom 60
Hedef 52
Boy 1.58
Gecen persembe 60
Dun 58
3 gun atak yaptim 2kilom gitti simdi seyirdeyimve bende listeye girmek istiyorum

Kızlar günaydın,

Bu sabah da 06.20 de kalktım ama sürünerek. Çok yorucu bir haftaydı umarım yarın uyuyabilirim.

İpektoşum hareketleri bu sabah yapmaya niyetliydim ama yapamadım elim bile kalkmıyor ama yarından itibaren söz, başlıyorum.

Hepimiz içîn güzel bir gün olsun inşallah. Öpüyorum hepinizi tatlılarım benim:KK54::KK16:

Günaydın herkese;

Bugün atak evresinin 3. günü ve ben 3.2 kg verdim.
Günde 20 dakika değil, 1 saat yürüyorum ve çok erken yatıyorum.

Vermek istediğim kilo 20 kiloya yakın olduğu için, 7 gün yapmayı planlıyorum.

Başlangıç kilom: 73.9
Bugün: 70.7

Hedef: 56

günaydınnnn millet.hayırlı cumalar hepinize..

oyyy kader arkadaşım benimmmm.bazen iyidir de bazen de ne çekilmezdir o bomboş ev:KK50:
böyle olunca orası sadece ev olarak geliyor bana ancak içinde yaşayan başkaları da olursa yuva oluyor:KK14:

beni ztn en iyi sen anlarsın medesammmm :KK14:

senin patronda benim eski patron gibiymiş.malesef insanlar bzn paraya sahip olunca duygularını yitiriolar sanırım :KK14:

İyi geceler olsun herkese,

Bu meyveli yoğurdun içine normal yoğurt karıştırma fikrini çok tuttum ben, 2 kutunun içine 4-5 kaşık normal yoğurt karıştırdım azcık da splenda koydm tat hiç değişmedi ama kocaaa bir kase meyveli yoğurdum oldu ve gözüm doydu :KK1:, zaten gereğinden fazla pahalı bari ucundan azcık tasarruf edelim dimi ama :KK56:

cok yaratıcısınız yaa :KK1:

Kızlar günaydın,

Bu sabah da 06.20 de kalktım ama sürünerek. Çok yorucu bir haftaydı umarım yarın uyuyabilirim.

İpektoşum hareketleri bu sabah yapmaya niyetliydim ama yapamadım elim bile kalkmıyor ama yarından itibaren söz, başlıyorum.

Hepimiz içîn güzel bir gün olsun inşallah. Öpüyorum hepinizi tatlılarım benim:KK54::KK16:

sanada günaydın cnmmmm...

Günaydın canlarım herkeslere kolay gelsin :KK1:

delycan eline sağlı, inşallah artık +'lar bitsin bol -'ler başlasınnn

herkeslere merhaba. ben bu aralar gündüzleri giremiyorum nete. geçici bir işte çalışıyorum bayrama kadar. o yüzden gündüzleri yokum ve akşam da çok yorgun geliyorum. bildirim yapamadım bugün. geçen hafta da yapamamıştım. zaten uzun zamandır hiç kilo vermedim. sanırım 1 ay oldu. zaten son 2 ayda sadece 1 kg verdim. geçen hafta duraklamayı kırdım sandım ama kıramamışım anlaşılan.
sabah çok erken evden çıkıyorum. 3 gündür tartılamıyorum o yüzden. gün içerisinde diyeti bozmamak için azami gayret gösteriyorum. bütün gün ayakta ve hareket halinde olduğum için ve bulunduğum yerde düzgün bir yemek çıkmadığı için azıcık kaçabiliyor bazen. bugün kahvaltıda 2 yumurta ve peynir yedim. öğlen işyerinin yemeğinde etli patates vardı, etlerinden yedim ama çok azdı. yoğurt ve kızartma sebze yedim. sebzeleri üstten üstten aldım. pek yağlı sayılmazdı.
yanımda sukan ekmeğine yapılmış sandviç vardı ama onu öğleden sonraya sakladım. çünkü çok acıkıyorum. akşam da saata ve balık yaptım. şimdi de yeşil çayımı içeceğim. hafta sonu evde olursam tartılabileceğim ve fark var mı göreceim o zaman. şimdilik durum budur.
delycim, eline sağlık çizelgeyi yapmışsın yine. beni de çıkarmamışsın sağolasın. 1 hafta daha idare et beni. inşallah o zamana kadar duraklamay da kırmış olarak dönerim sahalara.

Allah kolaylık versin aliyem, inşallah duraklaman kırılır bir an öncee :KK19:

Ahh medesam inşallah hayalin gerçek olur o pansiyon dukancanlarla dolup taşar :13:
Ama 5 yıllık çalışma hayatım aynı şirkette ve özel sektörde olup senin yaşadıklarını birebir derinden anlayabiliyorum, sorun ya bizde ya da gerçekten aynı dilde konuşmanında bazen çare olmadığını biliyorum...

Kızlar günaydın,

Günaydın Ekim canımmm :KK48:

Günaydın herkese;

Bugün atak evresinin 3. günü ve ben 3.2 kg verdim.
Günde 20 dakika değil, 1 saat yürüyorum ve çok erken yatıyorum.

Vermek istediğim kilo 20 kiloya yakın olduğu için, 7 gün yapmayı planlıyorum.

Başlangıç kilom: 73.9
Bugün: 70.7

Hedef: 56

Günaydın nuthinnn :KK1:
Maşallahhhhh bol ve sağlıklı kilo vermeler olsunnn

Günaydın cancaaazlarım :KK16:

ben bugün 66 görürüm diye beklerken, +500 gördüm :KK1::KK1::KK1: ahahahhaah delircem artık seyrederken aşırı proteinden kafayı yicem :KK36::KK36:

4 gündür protein yapıyorum ama dün normal köfte yedim ama çok az tam buğday ekmeği vardı içinde 1 dilimden az bana ne kadar düştü düşünün artık, 3 tane kornişon yedim ve sabah rahatça wc ye gideyim de 66 göreyim diye şalgam suyu içtim o yaptı yine sanırsam, wc ye de gidemedim tam, acısız bi işe yaramıyo anlaşılan :KK43: bugün son proteinim artık aşırı su içeyim bari :KK53:

Hahaha, neyse bakalım eğlenince verirsin notunu, bakak görek:) merakla bekliyoruz sonuçları.

Anlaştık ipekim, bu defa dikiş tutturmak istiyorum yaaa,
diyetteki kaçamaksız irade nerde, kaybettim bulan var mı, sporumun içine daldırıcam zorla. :emir_bebek:
Sor bana hep nolursunnn :26:

Dün akşam arkadaşımla yemeğe gitmiştim. Benim oğlan aradı. Nerdesin Lemanda yemekteyim dedim. 5 dk. sonra geldi. Nasıl şaşırdımmm. Bugünlerde döneceğini biliyordum daaa böyle süpriz yapacağını düşünmemiştim. Yanımdaki en yakın kız arkadaşımdıı. İlk tanıştılar. Ooo bir kaynaştılar kii pazar programı bile yaptılar...Eşiyle de tanışacakmıışş bizim küçük beyy. Çok eğlendik bu arada :)

Eee kuzum ne oldu spor olayıııı.
Walla gece 1 de döndüm eve 5 dk mı aldığı için duşa girmeden hemencecik yapıverdimmmm.
Yaaa lütfen kızlar yaaa. Bir başlayın çok kolay olduğunu göreceksiniz...

:) Hoşbuldum.. yoo kaçmak yok tabiiki tam randıman hazırım:) ama nasıl dayanacağım diye kara kara düşündüğüm tek şey meyve , ben meyveye çok düşkünüm hatta ailecek eşim çocuklarım eve 3-4 günde bir yaklaşık 5 kilo meyve girer ve yenir ama dukanda meyvenin m si yok, geri kalan herşey okey sadece tek sıkıntım meyve.. bununla nasıl başedebilirim biri bana yol göstersin lütfen:KK43:(((

Canım, benim meyveye çok düşkünlüğüm yok ama diyete başladığımda çilek yeni çıkmıştı, buram buram kokuyordu. Önce şöyle yaptım, en çok hangi meyveyi seviyorsan onun çayı vardır mutlaka poşet çay, onu azıcık suda yoğun kıvamlı çay haline getir, sonra yoğurda ekle, tatlandırıcı da koyabilirsin ama ben gerek duymadım, meyveli yoğurt olarak ye. Bi de goji berry aldım, tek izinli meyvemiz, canım tatlı istediğinde ondan yedim çayla, sanırsın ki dünyanın en güzel meyvesini vermişler, öyle yedim. Sonra kendime çilek aroması aldım internetten bir de fındık aroması ikisini kokladım kokladım zaten artık canım ikisini de istemiyor :))

Canım benim, Weight Loss - Diet Ticker buradan yapabildiğin kadarını yap, takıldığın yerde yaz, devamını söylerim :))[/QUOTE]

Ya şu buluşmada biri hatırlatsında şu gojy den bende alayım bir yerlerden. Netten almaya korkuyorum ecüş bücüş bişey gelir diyeee... :KK43:

Sorması ayıp tartının markası nedir daha önce yazdıysan özür dilerim kaçırmışım. :KK43: Güzel ölçüyorsa ben de bakayım bir, o şekilde de takip etmek isterim kendimi.

Çok haklısın, uyandırma servisi gibi oldun benim için. Bu akşamdan itibaren yapacağım. Zaten bakıyorum "tuzluk" olarak betimlenen üst kollar çok fena olmuş, iyice sarkmış. :18: Diğer bölgeler de var elbette ama göbek-popo kumaş altında kapalı kalınca en gözüme batan yerim kollarım oldu şimdi. :KK1:

Ellerine sağlık! :KK16: Yemyeşil kesileceğimiz günler yakındır inşallah. :KK52:

KİNG benim kii P-EB 823

Evet yaa .Birbirimize destek vermek için burdayız. Unutmayalım esas amacımızı. Sık sık hatırlatalım birbirimize...

Amannnn bende obezlikten terfi etmişimmm. Aman yeşillensinn fındık dallarıııı

Ah kuzum yaa. Bu kadar olur. Şİmdi bir laf edeceğim beni taşlayacaksınız ama . İzmir izmir dİye boşuna demiyorlar. İnsanlar fazla modernleşmiş oralardaa. Değerler sıfırın altında. Ben 3 işte çalıştım 10 yıldır.. Böyle şey ne gördüm ne duydum. Benim yeğenim doğduğunda patronum git 3 gün bebekle birlikte ol kokusunu duy dedi. Üstüne birde hastaneye çiçek gönderdi. Bankada çalışırken abimime kız istenecekti. Müdürüm İpek sende gitmelisin özel bir gün dedi. Geçen burda annanemi kaybettim.1 hafta izin verdiler. Cenazede patronum adına kaç kişi vardı bilmiyorum. İşini bırakıp kaç mühendis vardı. Ve yanımda oldukları için çok sevinmiştim sonraları. Ya inanmayacaksın tenis hocam o hafta dersi iptal etti ben ders kaçırmayayım diye. ALLAHLArından bulsunlar..Ve inan kuzummm herşeyin cezası öbür tarafa kalmıyor. Eden bulur bence. Sen gönlünü ferah tut...
İnşallah birimiz buluruz da parayı hayalini gerçekleştirirz. Ben varımm valaa :)

Diyete baslama tarihim 15 ekim
Baslangic kilom 60
Hedef 52
Boy 1.58
Gecen persembe 60
Dun 58
3 gun atak yaptim 2kilom gitti simdi seyirdeyimve bende listeye girmek istiyorum

Slmm
Yeni liste 1 kasımda yayınlanacak. O zamana kadar sabırrr

Kızlar günaydın,

Yaaaa saten elinle işin yok. Yattığın yerde posizyon alıyorsun. Işıkları kapatıp yapsaydınn . Romantik olurduu.
Hemen başlıyorsun bu akşam. Kızacağım artıkkkk amaa :KK43:

X