- 23 Şubat 2012
- 1.761
- 678
Amin canım amin :))))
İnşallah çok yakın zamanda çift olarak oturur gezersin canım :))))
artık hiç umudum yok ama inşallah cnmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım amin :))))
İnşallah çok yakın zamanda çift olarak oturur gezersin canım :))))
hohoooohhhhohohohhh,,ekim yaaa yemin ederim sesli güldümmmmm..Allahta seni güldürsün yaaaaa ayyy ne bilim öle oturdum kaldım ofiste.çıkasım gelmedi.ztn ewe gitsem ne değişio,,ordada bi basıma oturmuo muyum sanki :2:
sabah aç karnına tartıldığımla akşam yatmadan tartıldığım aynı rakam hep, iyi bişey midir acaba bu.
bu arada ben seyire geçince ps günümde sebze yemeye nasıl kaptırdıysam ertesi gün de unutup sebze yedim bir iki. o yüzden madem unuttum 5/5 yapiym bari dedim. şuana kadar 5 ps 5 sp yaptım. yarın ikinci 5li ps dönemim başlıyo. acaba 1/1e dönsem zararı olur mu bilen varsa cevap verebilirse çok sevinirim valla sevaba girer yani
bu arada yasena verdiğiniz makarna tarifini bugün düzgün düzgün fırında yaptım, kesince çok güzel oldu vallahi tipi. buzdolabı poşetine koyup buzluğa attım, dayanıklılığını ölçücem bakalım haftaya ayın 23-26 arasında -sp günlerimde yani- çıkarıp denicem inşallah. o zaman tekrar durum bildirimi yaparım size, unutmiym diye şimdiden yazıyorum
günaydın canlarım ,
bu hafta benim için çok yorucu ve üzücü geçti,minik kızım 4 gündür yüksek ateşle savaşıyor,kayınpederim kanser ve kurtulma şansı yok ,bir haftadır uyku yok ,düzenli yemek yok ,herşey altüst oldu ,hedef kiloma sadece 2.900 gr kalmıştı ama dün akşam ve bu sabah diyeti bozdum ,gücüm kalmadı ,çok yoruldum ben toplam 20 kiloya yakın bir kilo verdim dukan ve dukan haricinde .... 50 kiloyu göremeden tekrar artıları görecekmişim gibi geliyor ,artık güçlendirmeye geçeyim mi kızlar ne diyorsunuz ,3.5 kg kaldı bu sabah itibariyle ...
başlangıç tarihi:26 haziran
başlangıç kilo:67
geçen haftaki kilo: hatırlayamıyorum listede var zaten
şu anki kilo: 53.5
hedef: 50
hadi bana bir fikir verin canlar ne yapayım ,artık araba gitmiyor
Selam kızlar..
Umarım herkes iyidir ve -'ler görülmüştür bu hafta. Geçmişi haftasonu okuyacağım. Hemen bildirim yapıp kaçıyorum.
Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo: 66.4
Hedef kilo: 54 ( Dely'cim hedefi düşürdüm artık, bu halini yazabilirsin )
Geçen hafta: 58.4
Bu hafta: Eki Görüntüle 535430
Regl sonrası tartı yüzüme güldü.
Sevgiler herkese..
Canlaaaarr..!
Bu hafta accık afallamışız sankiimm... eksi görenlere bol bol alkışlaaarrr Diğerlerine de "hadi amaaa, hadiiiiii" leeerr :))
Çok acele oldu. Yanlışlık varsa kusura kalmayın. Biraz işim var sonra himmeennn çıkmam lazım.
Üzülerek söylüyorum ki: BMI kırmızı olanlar Obez
sarı olanlar fazla kilolu
yeşil olanlar normal
Umarım kimsecikler kırmızı kalmaaazzz!! Ha gayret güzellleeerrr
Eki Görüntüle 535647
herkeslere merhaba. ben bu aralar gündüzleri giremiyorum nete. geçici bir işte çalışıyorum bayrama kadar. o yüzden gündüzleri yokum ve akşam da çok yorgun geliyorum. bildirim yapamadım bugün. geçen hafta da yapamamıştım. zaten uzun zamandır hiç kilo vermedim. sanırım 1 ay oldu. zaten son 2 ayda sadece 1 kg verdim. geçen hafta duraklamayı kırdım sandım ama kıramamışım anlaşılan.
sabah çok erken evden çıkıyorum. 3 gündür tartılamıyorum o yüzden. gün içerisinde diyeti bozmamak için azami gayret gösteriyorum. bütün gün ayakta ve hareket halinde olduğum için ve bulunduğum yerde düzgün bir yemek çıkmadığı için azıcık kaçabiliyor bazen. bugün kahvaltıda 2 yumurta ve peynir yedim. öğlen işyerinin yemeğinde etli patates vardı, etlerinden yedim ama çok azdı. yoğurt ve kızartma sebze yedim. sebzeleri üstten üstten aldım. pek yağlı sayılmazdı.
yanımda sukan ekmeğine yapılmış sandviç vardı ama onu öğleden sonraya sakladım. çünkü çok acıkıyorum. akşam da saata ve balık yaptım. şimdi de yeşil çayımı içeceğim. hafta sonu evde olursam tartılabileceğim ve fark var mı göreceim o zaman. şimdilik durum budur.
delycim, eline sağlık çizelgeyi yapmışsın yine. beni de çıkarmamışsın sağolasın. 1 hafta daha idare et beni. inşallah o zamana kadar duraklamay da kırmış olarak dönerim sahalara.
Canlaaaarr..!
Bu hafta accık afallamışız sankiimm... eksi görenlere bol bol alkışlaaarrr Diğerlerine de "hadi amaaa, hadiiiiii" leeerr :))
Çok acele oldu. Yanlışlık varsa kusura kalmayın. Biraz işim var sonra himmeennn çıkmam lazım.
yeşil olanlar normal
Eki Görüntüle 535647
3 haftadır yazıyorum ama sadece 1 hafta bıldırım yapabıldım iş yuzunden..günduzlerı çogunlukla dışarda oluyorum maalesef akşam eve gelıncede dely listeyı hazırlamış oluyor.. ))
Ellerıne sağlık dely yınede benı lısteden çıkarmadığını gördum ve mutlu oldum..inşAllah bayramdan sonrakı hafta hem bol eksili hemde tam bı bıldırım yapabılırım..
bu hafta hep hastalıkla geçtıgı ve rejımıme ilk defa ara vermek zorunda olduğum için + gördum ..inşAllah onuda bu hafta sonu tersine çevırecegım..
EKİM34 geçmiş olsun dıleklerıniz için teşekkur ederim, Rabbim şifa bekleyen herkese yardım etsin..gerçekten vertigo çok zor bır rahatsızlıkmış..hayatım felç oldu 9 günde daha yenı yenı kendıme gelıyorum..
MEDESA sizi anlamamak mumkun değil..kamuda geçmeden önce mühendıs olarak özel sektörde çalışıyordum ve halden anlamaz insanlara her durumumu rapor etmek zorunda kalıyordum..ama gördum ki Rabbım sabredenlerle berabermiş..lütfen sabırlı olun insanların insanlıkları maalesef çoğu zaman ölçülemeyecek sevıyelere düşüyor..işte o zaman fıtraten iyi yaratılmış olanlar ayrılıverıyor diğerlerınden..rabbım yardımcınız olsun sabır imtihanlarınızı şükre çevırsın..
yarından ıtıbaren saf pr. ile devam edeceğim diyetımde önce kendime sonra bütün kaderdaş arkadaşlarıma bol azimli günler diliyorum..
herkeslere merhaba. ben bu aralar gündüzleri giremiyorum nete. geçici bir işte çalışıyorum bayrama kadar. o yüzden gündüzleri yokum ve akşam da çok yorgun geliyorum. bildirim yapamadım bugün. geçen hafta da yapamamıştım. zaten uzun zamandır hiç kilo vermedim. sanırım 1 ay oldu. zaten son 2 ayda sadece 1 kg verdim. geçen hafta duraklamayı kırdım sandım ama kıramamışım anlaşılan.
sabah çok erken evden çıkıyorum. 3 gündür tartılamıyorum o yüzden. gün içerisinde diyeti bozmamak için azami gayret gösteriyorum. bütün gün ayakta ve hareket halinde olduğum için ve bulunduğum yerde düzgün bir yemek çıkmadığı için azıcık kaçabiliyor bazen. bugün kahvaltıda 2 yumurta ve peynir yedim. öğlen işyerinin yemeğinde etli patates vardı, etlerinden yedim ama çok azdı. yoğurt ve kızartma sebze yedim. sebzeleri üstten üstten aldım. pek yağlı sayılmazdı.
yanımda sukan ekmeğine yapılmış sandviç vardı ama onu öğleden sonraya sakladım. çünkü çok acıkıyorum. akşam da saata ve balık yaptım. şimdi de yeşil çayımı içeceğim. hafta sonu evde olursam tartılabileceğim ve fark var mı göreceim o zaman. şimdilik durum budur.
delycim, eline sağlık çizelgeyi yapmışsın yine. beni de çıkarmamışsın sağolasın. 1 hafta daha idare et beni. inşallah o zamana kadar duraklamay da kırmış olarak dönerim sahalara.
iyi aksamlar dukancanlar...:) Bu hafta bildirim yapan ve kilo veren tüm arkadaslarimi tebrik ederim.Ben bu hafta bildirim yapamadim tartim komsumda sabah da gitmedim almaya hem tartinmayida düsünmüyordum ama bildirim günü diye yinede tartinip bildirim yapacaktim..Ben dün regl oldum herzamankinden fazla sancili bas agrili..bu gecede gececicim ama zor oturuyorum bel agrisindan.Oglum yanimda suan derslerini yetistiremedik yanimda ders yapiyor sinirlerim hopladi iyici daldim foruma okudum ama 10 kez kalktim yerimden...insallah regl sonrasi tarti benimde yüzümü güldürür..
Alisim unutmadim seni ama halen gelmemis bekledigim..
Canim bende yaptim gecen gün yine bende buzluga koydum yiyecegim zaman kaynamis suyun icine atacagim..Mantarli etli sos yaptim ben gayet güzel ve doyurucu oluyor tavsiye ederim..
Kizina gecmis olsun Allah kayinpederine sifa versin bence gecmelisin güclendirmeye o zamandada verebilirsin..
Tebrik ederim regl sonrasi benimde yüzüm güler insallah...
bu arada kendimi motive etmek için güçlendirme hazırlıkları yaıpyorum
mesela güçlendirmedeki 2 dilim ekmek hakkımı nasıl kullanırım, ekmek yerine, aynı miktarda un ve yulaf kepeği hakkımı kullanarak neler yaparım onun peşindeyim. bu çerçevede edindiğim yeni bir bilgiyi sizinle paylaşayım. UNO'dan aldığım bilgiye göre 1 dilim tam buğday ekmeğinde yaklaşık 16 gr tam buğday unu varmış. diğerlerinde de aşağı yukarı aynıdır zaten.
bu arada tam tahıllı ekmek demek bir tahılın kepek de dahil bütünün öğütülmesiyle elde edilen undan yapılan ekmekmiş. tam buğday, tam çavdar gibi... o üzerinde ve içinde envai çeşit ıvırı zıvır olan ekmekler çok tahıllı ekmek diye geçiyormuş.
aliyem geçici bile olsa çalışıyor olman güzel be kuzum.noldu senin yayınevi ?
valla ben tam tahıllı ekmek diye istedim fırından,içi melez üstünde çiğdem falan olan bir ekmek verdi,kandırmamıştır inşallah beni
iyi aksamlar dukancanlar...:) Bu hafta bildirim yapan ve kilo veren tüm arkadaslarimi tebrik ederim.Ben bu hafta bildirim yapamadim tartim komsumda sabah da gitmedim almaya hem tartinmayida düsünmüyordum ama bildirim günü diye yinede tartinip bildirim yapacaktim..Ben dün regl oldum herzamankinden fazla sancili bas agrili..bu gecede gececicim ama zor oturuyorum bel agrisindan.Oglum yanimda suan derslerini yetistiremedik yanimda ders yapiyor sinirlerim hopladi iyici daldim foruma okudum ama 10 kez kalktim yerimden...insallah regl sonrasi tarti benimde yüzümü güldürür..
Alisim unutmadim seni ama halen gelmemis bekledigim..
canım çok geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun
haklısın özel sektörde çalışmak gerçekten çok zor.benim gibi herşeye pozitif bakan,yüzü gülen bir insanı bile en sonunda bezdirdiler çok güzel ifade etmişsin gerçekten sabır imtihanı içindeyim.içimden ya sabır çeke çeke,sakin ol diye diye çalışmaya çalışıyorum.Allahlarından bulsunlar diyecek başka bir şey bulamıyorum
inşallah en kısa sürede hedef kilona ulaşırsın canım
aliyem geçici bile olsa çalışıyor olman güzel be kuzum.noldu senin yayınevi ?
yasenam ben o makarna tarifini yaptım ama o bildiğimiz omlet oldu,ha omlet olarak da güzeldi de sen onu nasıl makarnaya dönüştürdün ki
valla ben tam tahıllı ekmek diye istedim fırından,içi melez üstünde çiğdem falan olan bir ekmek verdi,kandırmamıştır inşallah beni
unutur musun hiç sen beni )))
jillian michaels var duydunuzmu kızlar ben ona geçiçem acayip güzel hareketler var
Canlaaaarr..!
yeşil olanlar normal
Eki Görüntüle 535647
sağol kuzum. yayınevi yalan olmuştur sanırım. bir haber yok şimdilik.
tam tahıllı ekmek biraz karışık bir iş. beyaz unun içine keçi boynuzu tozu ya da gıda boyası katanlar bile var. bana sorarsan, unonun tam tahıllı ekmeğini al. garanti olsun. ben ekmeksiz yaşamaya alıştım artık. güçlendirmeye geçince, ekmek hakkımı un olarak kullanmayı düşünüyorum. kek yaparım, ekmek yaparım, kurabiye yaparım, çorbalarda kullanırım (ki en iyisi bu)günlük 32 gr tam buğday unu hakkım var. bu da 2 çorba kaşığı yapıyor. adam olana çok bile
unutmadim valla kuzucugumm benimde yok olsaydi kek yapardim icinde bi güzel yumusardilar tatli diye diye düz duvara tirmaniyorum isyerindeki kizlara diyorum tatli kirizi yüzünden duvardaki boyalar silindi..