kuşum ben daha gecmedım ya,,sözde bu ay bası gececektım ama annemler burdaydı arada kacamak fln oldu derken,bayrama gidip gelirim,sonraki 1 haftada orada yapacagım kacamakları toparlamakla gecer muhtemelen
kasım bası yada 2.haftası gecerım,artık bi 4.5 ayda o sürer,2013 ortası geçerim heralde korumaya
şimdi hesapladım haziran 20 de baslamısım güçlendirmeye,2.5 ay civarı yapmam gerekirken 1.evreyi,ben hala devam ediyorum,alıştımda sanırım artk keretaya,,hoho
ben her ewrenin kurallarına uymak durumunda oldugumuz için yemelisin derim ama bu hafta geçerli nedenlerinden dolayı yemek istemezsen es geç ama diğer haftalar öle yapma.gelecek haftadan itibaren canının istediği seylerle mutlaka ödül yap bence cnm.yoksa korumada sıkıntı cekersın.bende mesela meywe hakkımı tuketmıorum,guclendırmeyı bı tek o konuda suistimal etmiorum ztn
ama ztn normaldede nerdeyse hiç meywe yemiyen biri olmadıgımdan,korumada sıkıntı yasıcagımı sanmıorum.ödül fln farklı ama ömür boyu sevdiğin şeylerden uzak durulması ımkansız.