Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba.. Kitabı alıp okumaakkk :)) Eğer okuduysan da güzel bi yiyecek stoğu yapmak.. Dukan'ın internet sitesindeki testi yaparak kaç gün atak yapacağını öğrenmek :KK66:

Aliyeeee!! Nerdesiiinn :KK1:

dely
canım o site yabancı ama off kitapta yok elimde ama acil diyete başlamalıyım

off bu diyati tam anlamadım saatlerdir pc nin başındayım ama yok :KK43:(
ben tam 70 kiloyum 58 olmak istiyorum
eşimi aradım yulaf kepeği aldırdım başka ne yapmalıyım

İyice tembelleştikkk sanki. Aliye nerdeeeeee. Sevgi nerdeee. Herkes nerde yaaaqa :KK43:

Valla herkes dağılmış sanki, eskiden foruma girdiğimde 15-20 sayfa ilerlerdi, şimdi nerde..... yeni gelen arkadaşlarımızda olmasa herhalde 2. sayfaya düşeceğiz :KK1:

Tebrikler kızlaaarr!! :KK9::KK9:

Acele oldu. Yanlışlık varsa kusura bakmayın. Çıkmam gerekiyorrr. İyi akşamlar herkeseeee...!!

$Çizelge - 11.10.2012.jpg

kızlar ben yarın bu diyete başlayacam allahın izniyleee
eeee şimdi ne yapacam yarın ilk işim ne yapmak olsun

Aliye olaydı once kıtabı oku derdi..:KK9: önce kıtabı okuycan napcan:KK20:

yahu ittiriyorum ittiriyorum gram gram gidiyor:KK43: ya birde ben ya adet olucam ya da 9 ay olmayacağım garip bişeyler var ve karnım davul gibi

ayyyy hadı hayırlısı cunyır şaşkın geliyo desene :KK9::emir_bebek:

Merhaba.. Kitabı alıp okumaakkk :)) Eğer okuduysan da güzel bi yiyecek stoğu yapmak.. Dukan'ın internet sitesindeki testi yaparak kaç gün atak yapacağını öğrenmek :KK66:

Aliyeeee!! Nerdesiiinn :KK1:

Hah benden cok yasayacaksın. :KK9:Bende dıyodum alıye olaydı…. Hatta dedım bıle:KK9:

dely
canım o site yabancı ama off kitapta yok elimde ama acil diyete başlamalıyım

anlayamazsın öyleee. kitabı oku kitabı:KK9:Önce kıtabını al sonra hatım et. Ve sonra eksıklerını tamamlayıp basla. Hepsıburadada kargo dahıl 13 lıra dısarda bıle bu fıyata yok yanı

Acele oldu. Yanlışlık varsa kusura bakmayın. Çıkmam gerekiyorrr. İyi akşamlar herkeseeee...!!

Eki Görüntüle 531226

Sağol kuzucum ellerine sağlık.

hmmm
tamam kızlar ben en iyisi bugün kitap siparişi verem
inşallah işe yarar aminnnnnnnnnnnnnn
zaten artık sık sık buraya gelirim bakalım ne olacak

hmmm
tamam kızlar ben en iyisi bugün kitap siparişi verem
inşallah işe yarar aminnnnnnnnnnnnnn
zaten artık sık sık buraya gelirim bakalım ne olacak

doğru cevabı bulmuşsun :)
kitabı okumazsan aylarca pc başında otursan da anlaşılmıyor ilk olarak oku oku oku :))

Cıvıklığı gidermek için fazladan süt tozu, ya da kepek ekleyebilirsin.. Yani katı olan malzemelerden işte :KK34:
:
aman ekledim ama gene işe yaramadı kek cıvık oldu üstü altı pişmiş ortası çiğ pofffffff bi kek keyfi yapıcaktım yalan oldu :))))
arkadaşlar cevabı vermiş bende kitabı hepsiburadadan aldım alıp oku gene de takılırsan sorabilirsin kolay gelsinnnn :)

Eki Görüntüle 531226

eline sağlık delycim :nazar:

Kızlar selam. İki haftadır hiç giremedim ve bu sayede liste dışı da olmuşum :KK1: Neyse gönüller bir olsun. Bu arada güçlendirme süper gidiyor, bugün protein perşembesiydi. Kilom 54.6 ile 55.0 arasında gidip geliyor. Bünyem ekmeğe de alıştı meyveye de. Haftada bir ödül yemeğimi mutlaka yiyorum. Kilo filan da almıyorum. Acı badem kurabiyesini çok severim ödül günlerim de bir tane de ondan yiyorum. Daha fazlasına gerek yok.Geçen tavuk göğsü götürdüm bi de. :KK57: Midem de küçülmüş zaten çabuk doyuyorum. 38 beden pantolonlarım bile içine fil girmiş de genişlemiş gibi duruyor üstümde. Yulaf kepeğime devam ediyorum. Sizleri özlüyorum. Umarım hepiniz iyisiniz, keyfiniz de yerindedir. Öptüm hepinizi...

Başlama tarihi: 02. 05. 2012
Başlangıç kilo: 73, 5
Hedef kilo: 59' du bir zamanlar :KK1:
güncel kilo: 55.0

Yine de kilo bildirimimi yapayım da huzura ereyim.

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar :KK3: Kızlar ben seyirde 2. haftayı bitirdim şimdilik.Geçen hafta 1 kilo vermişken bu hafta sadece 200 gr gitmiş ki o da protein gününden sonra tartıldığım için öyle çıktı büyük ihtimal...Ayrıca çok şişkin hissediyorum.Kabızlık sorunum yok.Gün aşırı 3 tane kuru erik yiyorum aç karnına, hani ondna şiştim desem...Herşeyi de doğru yaptığımı düşünüyordum.Henüz tatlı yapmadım, cola zero yu bile 1 defa içtim.Günde 1 tane splenda kullandım.Ama hergün süt içtim 1 bardak.Sebzeyi de bolca yedim ama hep kıymalı ve bol yoğurtlu olarak.Hızda bu azalma normal midir? Gerçi okuduğum kadarıyla duraklama için normal deniyor ama ben daha başında olduğum için normal gelmedi bir bilene sorayım dedim :KK31:

Herkese iyi akşamlar :KK3: Kızlar ben seyirde 2. haftayı bitirdim şimdilik.Geçen hafta 1 kilo vermişken bu hafta sadece 200 gr gitmiş ki o da protein gününden sonra tartıldığım için öyle çıktı büyük ihtimal...Ayrıca çok şişkin hissediyorum.Kabızlık sorunum yok.Gün aşırı 3 tane kuru erik yiyorum aç karnına, hani ondna şiştim desem...Herşeyi de doğru yaptığımı düşünüyordum.Henüz tatlı yapmadım, cola zero yu bile 1 defa içtim.Günde 1 tane splenda kullandım.Ama hergün süt içtim 1 bardak.Sebzeyi de bolca yedim ama hep kıymalı ve bol yoğurtlu olarak.Hızda bu azalma normal midir? Gerçi okuduğum kadarıyla duraklama için normal deniyor ama ben daha başında olduğum için normal gelmedi bir bilene sorayım dedim :KK31:

Selam bugun birisiyle konustum, dukan yaptigimi bilk 20 gun cok iyi gittigini, son iki haftadir veremedigimi anlattim. Bu dukanda oldukca sık olan bir seymis zaten. Ilk basta kilo cok hizli gittigi icin vucut o acigi kapatmak icin, bir sure duruyormus, sonra vermeye devam ediyormus. Bana aciklama cok mantikli geldi. ve sonucta duraklamasina ragmen hala en cok kilo verdigim diyet bu, cunku yapabiliyorum. Tekrar vermeye basliyacagimdan umutluyum.

Toplamda kaç kilo verdin? Başlama tarihini de geçen hafta yazmışsın. Böyle hemen duraklama olmaz. Duraklama dediğimiz 2 haftadan uzun süren, hiç değişmeyen kilo. Öyle hemen yumruk falan olmaz.. Sabırlı olmalıyız. O yumruk dediğin, vücudun silahı. Bugünden yumruk yaparsan bünyen alışacak. 55 kilo olana kadar daha ne duraklamalar ne artan kilolar göreceksin.. O zaman ne yapacaksın...? Kendini hazırlamalısın bunlara.. Başarılı olmak istiyorsan böyle hemen moralini bozmamalısın.

toplamda 3.300 kg verdim 3 ünü atakta verdim.300gr seyirde verdim

Canlarım,alıntı yaptım bir sürü ama güneylinin rekorunu egale edeceğim için vazgeçtim.
Hepinize çok teşekkür ederim mesajlarınız için,desteğiniz için.Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah.
Bu arada kızdım size.Geçmişe baktım biraz,ne kadar kötü başlamışsınız haftaya,ne kadar düşük motivasyonla devam etmişsiniz.
Allah hiç birinize gerçekten dert olan dertler,üzüntüler,kederler yaşatmasın.
Olur olmaz şeyler için hele ki birkaç kilo verdiniz veremediniz diye hiçç canınızı sıkmayın.Gerçekten herşey boşmuş.
Kötü bir haftaya başlamışsınız ama çoook güzel bir h.sonu geçirirsiniz umarım.
Bu arada kaçak göçek yapanları da gördüm aman diiim yolunuzdan şaşmayın,sabırlı olun.
Ben güçlendirmede miyim neyim bilmiyorum.Önceki mesajımda da söylediğim gibi ne yazıkki şu 4-5 gündür hiç bişey yemedim diyebilirim.
Asla diyet dışı bişey de yemedim.Eski erkek arkadaşım bu süreçte yanımdaydı,Allah ondan binlerce kere razı olsun.Bob değil de daha önceki 5 yıllık olan.Ona tam tahıllı ekmek almasını söyledim,tam yulaf ekmeği diye bişey bulmuş.2 gün 1 dilim ondan yedim.bir de kepek haklarımı yedim o kadar.bugün işe geldim ve uğursuzlar bir de nöbet tutturdular bana.halimi görseniz tanınmayacak haldeyim,ruh gibiyim.tutmasam sıkıntı olur mu dedim,öyle böyle gevelediler.dedim lanet olsun tutayım.eşşeklik bende ayrı konu.dün evde fenalaşmıştım,baya yolcu olmak üzereydim.git hastaneye rapor al dimi.neyse c.tesiye izin aldım.h.sonu kendimi toparlmamam ve yeniden insana benzemem lazım.ve hatta inanmayacaksınız ama biraz kilo alsam iyi olacak çünkü bünye zayıf düştü.
haftaya sanırım tam layığıyla güçlendirmeyi yerine getirebilirim.kaldı ki bu hafta kendimi ödüllendirecek falan havada değilim hiç de.
siz de lütfen silkelenip kendinize gelin,güzel bir h.sonu olsun herkes için ve önümüzdeki haftaya herkes çok daha iyi başlasın.
birbirimize güç vermeliyiz.hepinizin gönlü yanımdaydı,bunu biliyorum.hepinizi çok seviyorum güzel arkadaşlarım benim...

Canlarım,alıntı yaptım bir sürü ama güneylinin rekorunu egale edeceğim için vazgeçtim.
Hepinize çok teşekkür ederim mesajlarınız için,desteğiniz için.Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah.
Bu arada kızdım size.Geçmişe baktım biraz,ne kadar kötü başlamışsınız haftaya,ne kadar düşük motivasyonla devam etmişsiniz.
Allah hiç birinize gerçekten dert olan dertler,üzüntüler,kederler yaşatmasın.
Olur olmaz şeyler için hele ki birkaç kilo verdiniz veremediniz diye hiçç canınızı sıkmayın.Gerçekten herşey boşmuş.
Kötü bir haftaya başlamışsınız ama çoook güzel bir h.sonu geçirirsiniz umarım.
Bu arada kaçak göçek yapanları da gördüm aman diiim yolunuzdan şaşmayın,sabırlı olun.
Ben güçlendirmede miyim neyim bilmiyorum.Önceki mesajımda da söylediğim gibi ne yazıkki şu 4-5 gündür hiç bişey yemedim diyebilirim.
Asla diyet dışı bişey de yemedim.Eski erkek arkadaşım bu süreçte yanımdaydı,Allah ondan binlerce kere razı olsun.Bob değil de daha önceki 5 yıllık olan.Ona tam tahıllı ekmek almasını söyledim,tam yulaf ekmeği diye bişey bulmuş.2 gün 1 dilim ondan yedim.bir de kepek haklarımı yedim o kadar.bugün işe geldim ve uğursuzlar bir de nöbet tutturdular bana.halimi görseniz tanınmayacak haldeyim,ruh gibiyim.tutmasam sıkıntı olur mu dedim,öyle böyle gevelediler.dedim lanet olsun tutayım.eşşeklik bende ayrı konu.dün evde fenalaşmıştım,baya yolcu olmak üzereydim.git hastaneye rapor al dimi.neyse c.tesiye izin aldım.h.sonu kendimi toparlmamam ve yeniden insana benzemem lazım.ve hatta inanmayacaksınız ama biraz kilo alsam iyi olacak çünkü bünye zayıf düştü.
haftaya sanırım tam layığıyla güçlendirmeyi yerine getirebilirim.kaldı ki bu hafta kendimi ödüllendirecek falan havada değilim hiç de.
siz de lütfen silkelenip kendinize gelin,güzel bir h.sonu olsun herkes için ve önümüzdeki haftaya herkes çok daha iyi başlasın.
birbirimize güç vermeliyiz.hepinizin gönlü yanımdaydı,bunu biliyorum.hepinizi çok seviyorum güzel arkadaşlarım benim...

Ne anlayışsız insanlarmış onlar öyle ya !!! keşke rapor alaydın canım ya, şimdi çıkışta git al bence dinlen biraz :KK50: gerçi çalışmak belki iyi gelir sana ama bilemedim şimdi. Zaman her şeyin ilacı medesam, geçmeyecek ama hafifleyecek acın, alışacaksın...

Nesssss kuzusunu da özledim bennnn.
ipekom canım komşum benim.. ben de sanki çooook eskilerde kalmış gibi olan halbuki miladı geçen hafta olan günlerimi özledim, sizi özledim ya da "bizi" özledim :KK66:
cumartesi çok mu oturdum dışarda nedir fena üşütmüşüm herhal.. beynim burnumdan akıyor yeminle.. tam da kursa başlar başlamaz.. hayır zaten basmıyodu kafa, şimdi baya maceraya döndü iş :) levin de çok fena ama dirayetli yine de.. sesi boru gibi çıkıyo, iyi tarafından bakarsak erkek çocuğu özlemimi giderdi bir kaç gündür :KK55:

X