Canlarım,alıntı yaptım bir sürü ama güneylinin rekorunu egale edeceğim için vazgeçtim.
Hepinize çok teşekkür ederim mesajlarınız için,desteğiniz için.Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın inşallah.
Bu arada kızdım size.Geçmişe baktım biraz,ne kadar kötü başlamışsınız haftaya,ne kadar düşük motivasyonla devam etmişsiniz.
Allah hiç birinize gerçekten dert olan dertler,üzüntüler,kederler yaşatmasın.
Olur olmaz şeyler için hele ki birkaç kilo verdiniz veremediniz diye hiçç canınızı sıkmayın.Gerçekten herşey boşmuş.
Kötü bir haftaya başlamışsınız ama çoook güzel bir h.sonu geçirirsiniz umarım.
Bu arada kaçak göçek yapanları da gördüm aman diiim yolunuzdan şaşmayın,sabırlı olun.
Ben güçlendirmede miyim neyim bilmiyorum.Önceki mesajımda da söylediğim gibi ne yazıkki şu 4-5 gündür hiç bişey yemedim diyebilirim.
Asla diyet dışı bişey de yemedim.Eski erkek arkadaşım bu süreçte yanımdaydı,Allah ondan binlerce kere razı olsun.Bob değil de daha önceki 5 yıllık olan.Ona tam tahıllı ekmek almasını söyledim,tam yulaf ekmeği diye bişey bulmuş.2 gün 1 dilim ondan yedim.bir de kepek haklarımı yedim o kadar.bugün işe geldim ve uğursuzlar bir de nöbet tutturdular bana.halimi görseniz tanınmayacak haldeyim,ruh gibiyim.tutmasam sıkıntı olur mu dedim,öyle böyle gevelediler.dedim lanet olsun tutayım.eşşeklik bende ayrı konu.dün evde fenalaşmıştım,baya yolcu olmak üzereydim.git hastaneye rapor al dimi.neyse c.tesiye izin aldım.h.sonu kendimi toparlmamam ve yeniden insana benzemem lazım.ve hatta inanmayacaksınız ama biraz kilo alsam iyi olacak çünkü bünye zayıf düştü.
haftaya sanırım tam layığıyla güçlendirmeyi yerine getirebilirim.kaldı ki bu hafta kendimi ödüllendirecek falan havada değilim hiç de.
siz de lütfen silkelenip kendinize gelin,güzel bir h.sonu olsun herkes için ve önümüzdeki haftaya herkes çok daha iyi başlasın.
birbirimize güç vermeliyiz.hepinizin gönlü yanımdaydı,bunu biliyorum.hepinizi çok seviyorum güzel arkadaşlarım benim...