Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın kızçelerim, 3 günlük proteinden sonra sebze yiyorum bugüünnnn :KK52::KK52::KK52::KK52: karnabahar aldım, brokoli aldım, melemen yaptım yiyorum şimdi ohhhh missss :KK56::KK56::KK56:
Karnabaharı kısır yapcam, brokoliyi de çiğ çiğ yicemmmm :KK56::KK56::KK56: yanlarında da balık var :KK56::KK56::KK56::KK56:
ne güzel bir gün :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
herkese güzel olsun inşallah :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Bu arada dünden beri - 300 ben daha fazla gider diye bekliyordum, haftasonu nutella yemeyeydim iyiydi :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Son düzenleme:
Günaydıınnn,
Dünkü o kadar müthiş beslenmeme akşam 18:30 da yediğim balığıma rağmen bu sabah 71.5:KK50:
benim mutluluğum bu kadar sürerdi zaten :KK14:
neyse geçmişi okuyayım bakiiim,dely sen ne durumdasın acaba ?

Günaydın canlaaaarr =)

Ekim seni sabah sabah burda görmek ne hoşş :KK16:

Artık bugün çalışsam iyi olcak :KK31:

al bakalım bir güzel iş daha,benim patronum hep yok ama hiç erken çıkamıyorum :KK34:
bu arada şişkoyken 29 beden mi giyiyordun,o şişko mu sayılıyor.gerçi eski resimlerini gördük azcık tombikmişsin ama şişko değil:KK20:
ben 34 beden kot giyiyormuşum yaaa,zaten hatırlıyorum genelde ya erkek reyonundan bakıyordum yada lcw'den :KK14:
geçen gün kotondan streç baya tayt gibi kot aldım 31 bedendi:21: normal kot olsa 30 olur heralde :KK23:
iyi akşamlar kuzum :KK16:
Ben o pantolonu 60 kiloyken falan almıştım. Tam oturmuştu. Ama böyle esnek pantolonlar her bedene devaa :KK70: Esneyip duruyo :) O yüzden 70 kiloyken bile giydiğim tek pantolondu diyebilirim. Kot gibi zaten. Benim boy 1.63 ama güzelim. 70 olunca da hayatımın rekoru olduğu için şişko dedim :KK49: :KK1: Alışkın olmadığım için :) Hani her zaman öyle çok kilolu değildim ondaann :KK66: Sen zaten mankensin bebeemmm :KK23::nazar:

selam kızlar, biz bugün nesliyle buluştuk. gülüştük söyleştik, pek bir eğleştik. Nesli bana yulaf kepeği eriştesi getirmiş. yarın yaparım bunu diye düşünürken, bi tadına bakayım dedim. gayet güzeldi. ben var ya, bu erişteyi pişirmeden, yoğurtlu baharatlı bi dipsos yapar, banar banar cips niyetine yerim.:-) ellerine sağlık kız pek bi hoş olmuş. bi de miniminnacık gojili kekler getirmik. bende ilk kez goji yiyerek milli oldum :KK60:........
..........
Afiyet olsuunnn... Erişte isteriiizzzz :KK52: :) Nesliiii! Tarifi geliştirdin mi canım? Hani bize tariiff :KK56:

Doğru cidden öyleymişim, defterimden kontrol ettim şimdi. Sabah hangi kafayla yazmışım bilemedim, birkaç gün öncesini yazmışım galiba. Sağolasın doğrusunu yazdığın için. :)
.........
......
Hepinize iyi akşamlar, mesajımı görenler lütfen dua etsin şu haftasonunu atlatayım. Çok şenlikli olacak, bozmak istemiyorum diyeti. Hayat memat meselesi gibi oldu ya, Allah korusun bozsam sinirlerim çok kötü bozulur herhalde. Takıntı yaptım gene... :nazar:
Ricaaa :KK34:

Takıntı yapdıysan kaçamak yapacağını hiç sanmam ben :KK34: Sana güveniyorum çekirgeee :KK4: İyi eğlenceler :KK76: Bol sabırlar :KK34:

yok bee kuzum keşke gelse ağlayıp duruyorum günlerdir :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: kullandığım ilaç antidepresandı da bebek düşündüğüm için bıraktım ama rahmimde kalınlaşmama sorunum var bi sürü doktor dolaşıyorum bu aralar. folik asit olayını da hiç sorma çok canımı yaktı. geçen yıl kasım ayında hamile kalmıştım ama folik asit kullanmamıştım sonra doktora gittiğimde elevit diye bi vitamin verdi onun prospektüsünü okuduğumda başımdan kaynar sular döküldü sonra bi de araştırdım internetten kaygılarım iyice arttı kesin sakat olacak çocuk diye kafaya taktım çok kötüleştim aldılar bebeği off offf. şimdi de muhtemelen geçirdiğim operasyondan ötürü rahimde kalışlaşmama sorunu oldu, rahim filmi çekildi yapışıklık yok ama adet döngüsünün 2. yarısı olmasına rağmen 8 mm de kaldığı için düşük diyen doktorlar var. 4 doktora gittim 2 si sorun yok dedi 2 si sorun olabilir dedi. ben de bu ara tüp bebek taraflarında takılıcak gibiyim biraz. o yuzden onlıne gorursenız de nıye yazmıyo bu demeyın :KK50: işte böyle canım yaa çok dertliyim bu ara diyet miyet de yapmıyorum o yüzden. yaa böyle neşeli bi topiğe de bu kadar karamsar şeyler yazıp canınızı sıkmak da istemiyorum ama bu aralar ben neşeli olamıyorum maalesef :KK50::KK50::KK50::KK50:
Ah canıımmm :KK25: Kötü günler geçirmişsin.. Ama bak Rachelfine da ne günler atlatmış, şimdi tatlı mı tatlı bi oğluşu var Allah nazarlardan saklasın :nazar::nazar: Sen şu stresten bi uzaklaşabilsen, hhooooppp! 9 ay sonra bi bebiş gelecek kucağına bak :KK34::KK1: Allah inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat basip etsin sanaaa :KK16::KK16:

delycim benim yaa pozitif arkadaşım benim :KK16: stres yapmamak lazım biliyorum da beceremiyorum ben yaa :KK50:
Normal canım becerememen :KK54: Ben bile ortada bişey yokken, korkarım hep ya olmazsa diye :18: Biterim ben çünkü bebelereee :KK16::KK16: Ama her şeyin hayırlısı.. Zamanı gelecek ve olacak inşallah tatlışımmm :KK49::KK54::KK54:

canlarimmm Allahim insallah hepinize bana medosha ipektoshuma ve isteyen heeeeerkese bir bebek nasip eder insallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Amin amiiinnn...

Son düzenleme:
ben de bugün dukan diyetine başladım.
boyum 160
kilom 59
hedefim 52-50
kendimi bu kilolarda iyi hissediyorum.
kızlar siz haftada bir mi tartılıyorsunuz? sık sık mı?
bana da destek verir misiniz rica etsem

günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn... İstanbul için temizlik vakti!!
$nnnnn.jpg

Son düzenleme:
selam kızlar, biz bugün nesliyle buluştuk. gülüştük söyleştik, pek bir eğleştik. Nesli bana yulaf kepeği eriştesi getirmiş. yarın yaparım bunu diye düşünürken, bi tadına bakayım dedim. gayet güzeldi. ben var ya, bu erişteyi pişirmeden, yoğurtlu baharatlı bi dipsos yapar, banar banar cips niyetine yerim.:-) ellerine sağlık kız pek bi hoş olmuş. bi de miniminnacık gojili kekler getirmik. bende ilk kez goji yiyerek milli oldum :KK60:

Neslim senin keçi lorundan da aldım bugün. Hakkaten pahalıymış. 5 tl den bile fazlaydı ama tadı gerçekten güzel. benim gibi acı peynir sevenler deneyebilir. biraz ekmek yaptım ama kalanını kahvaltıda yerim. böylece bende diyete başladığımdan beri ilk defa ekmek haricinde lor yemiş oldum.

nesliden ayrıldıktan sonra 3 saat kadar yürüdüm. yarın da epeyce yürüyeceğim.

bugün mistik chai aldım. azıcık suyla demledim, üzerine sıcak süt ve tatlandırıcı ekledim ve içtim. tadı çok hoş. pek beğendim. sakinleştirici etkisi de varmış zaten de yorgunum. anca uyku paklar beni.
burda methiye yapmııcimm ama şunu söylemek boynumun borcu... indi tramvaydan... ben sırıtarak yaklaşıyom tabi karşıdan.. bu böyle filmlerdeki gibi tam ortaladı yolu löpp diye yön değiştirdi.. elin garılarına gülücükler ata ata, böyle boynunu bebeler gibi kıstıra kıstıra şımarık şımarık yürüyo!! ben de başka bi arkadaşını gördü sandım halbuki ben sandığı bi turiste güdümlenmiş.. sonna elin turisti karşılık vermeyince ben de gölerim dolu dolu hüzünle ona bakarkene dikkatini çekebildim...:KK53: dakkasında üstüme gül kokladı yanii ne diyimmm :)) şoook güzel bi kek getirmişti onu yidiik... sonna da kreşe yetişcem diye son dakkada anca kalkabildim.. ama doydum mu!! yok tersine damağımda kaldı sohbeti :KK54:
$Foto009.jpg
Günaydın kızlar,

bugünün ilk günaydın ı benden olsun :KK16::KK16:
günaydın ekim dün seni çok çekiştirdimm... var mı bi ağrın sızın :KK52:

Son düzenleme:
son başvuru 3 ekimmiş. pazar günü vaktim olacak. iyice bi incelerim formları. ok ise pazartesi başvururum. sağol kuzum gözümü açtığın için. bu arada, yayıneviyle görüşme için senden haber bekliyorum.

Afiyet olsuunnn... Erişte isteriiizzzz :KK52: :) Nesliiii! Tarifi geliştirdin mi canım? Hani bize tariiff :KK56:
delyy senin yerine oturdum ben biliyon mu :KK33:
bya erişte dolaptan çıkarttım getirdim... acep iyi mi alişim d,ye aklım hep pnda vallahi :)
az önce kestaneşekeri'mize ulaştım.. kızdım da hepimizin (çoğumuzun) yerine... o çekirge gelsin birlikte yapcazz :) ya da başka kurban.. olmadı artık tekim ben yaparım :KK66:

Son düzenleme:
son başvuru 3 ekimmiş. pazar günü vaktim olacak. iyice bi incelerim formları. ok ise pazartesi başvururum. sağol kuzum gözümü açtığın için. bu arada, yayıneviyle görüşme için senden haber bekliyorum.
gördün di mi fakülte ilanı nasıl çıkmış.. (face mesajım)
cumartesi için şeyediyom ben patrona .. aa bi de ekime söyle unutma e mi konsey mevzusunu :))):KK9:

merhaba nasılsınız sizebi sorum olucak ben denedim yulaf kepeği yediğim gün ertesigün tuvalete gidemiyorum kabızlık yapıyor sizdede öylebi sorun varmı ben hala yulaf kepeğine alışamadım tadı hoşuma gitmiyor yeni tarifler denemem lazım
Ben yulaf kepeği yiyince tam tersi olarak iyi geliyor bana.. Özellikle sabahları yiyince.

dely ya yetişemedim listeye :KK50: bir ara eve uğramıştım tam bildirimi yapıp evden çıkacaktımki o esnada pcnin şarjı bitti kapandı, bir umut gitmiştir dedim ama ıı ıhhh gitmemiş :KK1: neyse arkadaşlar ben dukanın bana söylediği kiloya nihayet ulaştım 59 um :KK76::KK8::13::21::KK36::KK35::KK33::KK9::KK52::KK64::KK62::KK66::79: valla reglden sonra -1000 gördüm :KK76: süper bir duygu hedefim 57 ama güçlendirmede de 1-2 kilo gideceğinden eminim , daha önce dukan yaptığımda güçlendirme de bir ayda 3 kilo gitmişti , gerçi protein ağırlıklı besleniyordum oldum olası eti severim :KK1: ama hemen hemen her gün puding kek vs herşeyi yedim ona rağmen vermiştim, hepsi dukana uygundu yani :KK53: annem de tutturdu geç artık eski kilona döndün diye... 36 beden giyiyorum artık hafif göbek var ama o da sporla gidecek....bir kaç kilo daha gitse fena olmaz ama pantolon daraltmak istemiyorum artık, gerçi terziye gidip daraltmak süper bir duygu ama çoğunu yeni aldım zaten :KK37: neyse sonuç itibariyle güçlendirmedeyim :KK52: bugün gerçi sebze protein yaptım ama yarın tam olarak uygularım güçlendirmeyi yapacağım, dely ya beni listeden çıkarmasan, biliom güçlendirmedekileri çıkarıosun ama hedefe ulaşınca çıkarırsın beni olmaz mı :44: Bu arada seni ve medesayı güçlendirmeye bekliyorum , 2,5 ay falan diet yaptım; 3 ayda güçlendirme yapacağım , diet süremden uzun valla :KK1:
E zaten güçlendirmeci olmuşun be canım :KK9: Maşallah sanaa :nazar: Şipşak hallettin kiloları, bizi geçtin yahuu :KK1: Pantolonları güzel daraltabiliyolar mı yaa:44: Ben vericem heralde. Ya da 60 yaşında kullanmak üzere saklayabilirim :KK53: :KK1:
Tamam canım. Hala bi hedefin varsa, çıkarmam listeden seni :KK34: Kolay gelsin güçlendirmende.. Bekle bizi geliyoruuuzzz :KK55::KK55:

Valla dışlamanın da bu kadarı şu andan itibaren hepinize teesüflerimi sunuyorum... Hani benim ismim bu listede:KK43:moralim çok bozuldu kalbim kırıldı;(
Ne alakası var yahuuu! Bildirimini görüp de listeye yazmaman mümkün mü sence? Aaaa! Nahide'yi yazmam ben, falan mı diyorum yani :KK70: O nasıl bir düşünce öyle, ne olmuş olabilir yani, ne düşündün çok merak ettim. Neden "Bildirimi akşam yapmıştım ama görmemişsin heralde, ah vah vs. Neyse artık haftaya kısmetmiş" falan yazmak yerine, görmemiş olabileceğimi düşünmek yerine teessüflerini sunuyorsun? Herhalde bana sunuyorsun çünkü başka kimseyle bir ilgisi yok, neden "hepinize" dedin ki.. Bildirimleri Perşembe yapıyoruz, sen çarşamba akşamı yaptım demişsin, ki akşamdan bildirim yapanlar vardır belki diye, Çarşamba akşamlarını da özellikle okuyorum yani, gözümden kaçmış demek.

Birbirimize karşı biraz daha önyargısız olsak olmaz mı arkadaşlar? Böyle küçük bir şeyde bile hemen bi yargısız infaz olayı var, anlam veremiyorum. Kusura bakma teessüflerini kabul etmiyorum, suçlu değilim çünkü. Haftaya tekrar bildirirsin ne olacak ki?

oh yeaa man!!:KK51: tüm öğleden sonnasını aldım kuzunun.. dukana uygun olaraktan yediğim iki şey vardı biri aliş'in getirdiği kek, bi de kızcağızın başının etii hohahhaha
çok keyifliydi çokkk:KK16:

evet anam ya,, yalap şalap geçtiğim sayfalar var üstelik... eşeke arıları diyorum dilinizi diyorum başka da bişey demiyorum :)

:KK9::KK9: Tatlı komik şey seniiii :KK1::KK9::KK9:

Kuzularimmmm uyudummm kalktimmm simdiiii bogazim yaniyo hic birsey yiyemedim bugün yogurt ve bi dilim ekmek yedim:KK50:
Geçmiş olsuunnn... :KK25: :KK54:

Ben bugun doktora gittim.
protein agirlikli bir diyet yaptigimi ve 20 gunde 5-6 kilo verdigimi soyledim, daha once kan ve idrar tahlillerime bakiyolardi zaten. ek olarak karaciger, kolestrol ve guatr tahlillleri istedi. Ben anlamam gerci pek tibbi terminolojiden doktordan anladigim bu. yarin ac karnina labarotuvara gidicem.
bugun spor kursunun kayitlari var. Sabah kayitlar aciliyor, hemen doluyormus. Saat 7.5dan beri kayit formunun yuklenmesini bekliyorum.
Ondan sonra ben de spora gidebilcem:)):KK8:
Aferin sana bilinçli Dukancan :129: :KK9: Hem spor yapmak için olan azmin için :KK34: hem de tahlil yaptıracağın için.. Her şey iyi çıkar inşallah..

günaydın arkadaşlar,

sabah kalktım, duşumu aldım, krep, hindi füme ve peynirler kahvaltımı yaptım.

bugün evdeyim, birazdan çıkıp kuaföre gidicem. saç, makyaj felan. öğleden sonra şehir dışına çıkıcaz.

saba 3 yımırta, biraz peynir ve karabiberle pişirdim. yanında çayla ohhh afiyetler olsun bana. bu gün dikkatli protein günü yapcam kendime...dünkü mantar çorbasının etkilerini sabah gördüm. hemide 900 gr olarak. iyi mi...
sincerelyesra beni geçti gitti. ben sanki yerimde sayıyorum gibi bi ileri bi geri. benim metobolizma böyle işte. en ufak hatayı affetmiyo. ama ben inanıyorum. birden gidecek kiloşlar.3 gündür okulda turşu yiyodum. biber turşusu. onun etkilediğini düşünüyorum bir de. bakalım bu gün yemicem ondan

günaydın, kaplumbağa hızı ile ilerlesemde sonunda yulaf kepeğimi aldım doğalsan marka ,takita form 60 aldım ,yoğurt içim marka aldım lıght bulamadım az yağlı aldım ve bol bol lıght gazoz cola :) kitabı daha bitiremedim sanırım haftasonu başlayabilicem artık sonundaaa çok heyecanlıyım
E başla artık hadiii :KK1::KK1:

günaydınnn canlarım :))

hastayım yarım yamalak ilerliyor diyet
Günaydın, geçmiş olsuunn..

boyum 160
kilom 59
hedefim 52-50
Biri destek mi dedi :KK53::KK53: :KK9::KK9: Merhaba, hayırlı olsun :)) Ben haftada 2 falan tartılıyorum. 1 tartılmak istiyorum ama meraktan yine 2 oluyo o :KK66: En iyisi 1 bence de.

burda methiye yapmııcimm ama şunu söylemek boynumun borcu... indi tramvaydan... ben sırıtarak yaklaşıyom tabi karşıdan.. bu böyle filmlerdeki gibi tam ortaladı yolu löpp diye yön değiştirdi.. elin garılarına gülücükler ata ata, böyle boynunu bebeler gibi kıstıra kıstıra şımarık şımarık yürüyo!! ben de başka bi arkadaşını gördü sandım halbuki ben sandığı bi turiste güdümlenmiş.. sonna elin turisti karşılık vermeyince ben de gölerim dolu dolu hüzünle ona bakarkene dikkatini çekebildim...:KK53: dakkasında üstüme gül kokladı yanii ne diyimmm :)) şoook güzel bi kek getirmişti onu yidiik... sonna da kreşe yetişcem diye son dakkada anca kalkabildim.. ama doydum mu!! yok tersine damağımda kaldı sohbeti :KK54:
Eki Görüntüle 519601

günaydın ekim dün seni çok çekiştirdimm... var mı bi ağrın sızın :KK52:
Amaniinnn :KK52: Mmmmm mmmm :KK56: Çok güzel görünüyor Aliyeeee. Elceğizine sağlııkkk.

delyy senin yerine oturdum ben biliyon mu :KK33:
bya erişte dolaptan çıkarttım getirdim... acep iyi mi alişim d,ye aklım hep pnda vallahi :)
az önce kestaneşekeri'mize ulaştım.. kızdım da hepimizin (çoğumuzun) yerine... o çekirge gelsin birlikte yapcazz :) ya da başka kurban.. olmadı artık tekim ben yaparım :KK66:

Hala sıcak mıydıı :KK1: Çok uzağa gitmiş olamam huhaha :KK60: :KK35:

Ay kestanecik'e ulaştın mııı? İyi miymiş peki? Özledük onu yahuu :KK43: Gesse yaa gesse yaaa :KK52: Sen karşıda oturmayaydın, ben yardım edeydim, iyiydi :KK1: Sana gelme yollarını araştıracağım :KK34:

gördün di mi fakülte ilanı nasıl çıkmış.. (face mesajım)
cumartesi için şeyediyom ben patrona .. aa bi de ekime söyle unutma e mi konsey mevzusunu :))):KK9:
Ay şifreli konuşmalaaaarr :111::111: :KK9::KK9: Ayşe tatile çıktı :KK1::KK1:

günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn... İstanbul için temizlik vakti!!
Eki Görüntüle 519600
Ahahaha :KK9::KK9: Kolay gelsiiinn :KK70::KK70: Nerleri temizleyebilicen :76:

Günaydıınnn,
Dünkü o kadar müthiş beslenmeme akşam 18:30 da yediğim balığıma rağmen bu sabah 71.5:KK50:
Medesam günaydıın.. E o kilo cepte minikiimm :KK34: Her + gördüğünde hala bi hüzünleniyon yaa :KK70: yicem sonunda seni :KK9:

Ben regl öncesiyimdir sanırsam (yani umarım :KK1:) diye tartılmadım canım :KK66: Ben kendimi biliyom.. O yüzden diyetin başından beri, her gün tartılmıyorum. Bütün günümü üzüntülü geçirmektense, sonra da yine - gördüğümde o üzüldüğüm günlere yanmaktansa :KK1: hala kendimi 56,5 olarak düşünüp seviniyorum :124::21: :KK9: Kaçamak yoksa, no problemoo düşüncesini savunuyorum :KK34:

Son düzenleme:
Hala sıcak mıydıı :KK1: Çok uzağa gitmiş olamam huhaha :KK60: :KK35:

Ay kestanecik'e ulaştın mııı? İyi miymiş peki? Özledük onu yahuu :KK43: Gesse yaa gesse yaaa :KK52: Sen karşıda oturmayaydın, ben yardım edeydim, iyiydi :KK1: Sana gelme yollarını araştıracağım :KK34:

Ahahaha :KK9::KK9: Kolay gelsiiinn :KK70::KK70: Nerleri temizleyebilicen :76:
ulaştım kuzum.. taşınmış ve bazı sıkıntılar atlatmış... neti de yeni bağlatıyormuş sanırım.. dönecek yakında :KK66:
bana gelme yolları için şu kadarını diyimm... boğaziçi köprüsünü geçtikten sonra 7 dakika sonna bizdesin.. o kaaa yanii! uzak değilim ya la!!

ben kaçtım kızlar. bugün akşama kadar sokaklardayım. yürümece, kalori yakmaca, margarin eritmece... yarın da aynı şekilde olacak muhtemelen. öptüm hepinizi

kızdım sana :KK20:
daha 4.günde nasıl oluyor da kaçamak yapabiliyorsun ki,yani nasıl içine siniyor anlamıyorum:KK50:
önceki yazdıklarını da okumuştum.arkadaşıma söz verdim gitmek zorundayım dr.oetker'in tadım gününe demiştin.ben senin yerinde olsam evet arkadaşıma verdiğim sözü tutar ve o tadım gününe giderdim ama diğer taraftan kendime de verdiğim sözü tutar ve hiç birşeyi tatmazdım:KK19: sonra moralim bozuldu,canım sıkıldı falan diyorsunuz yaa hah işte o zaman benim de canım sıkılıyor.çünkü anlayamıyorum.sonucunun ne olduğunu bile bile yemişsin sonra da çok mutsuzum dememelisin bence.burda bazı arkadaşlar var mesela yedim ama pişman değilim yine olsa yine yerim diyor ben kızmıyorum onlara.çünlü bunu söyleyebilecek duruma geldiyse bir insan muhtemelen uzun süredir bu diyeti yapıyordur,zaten bir miktar yol kat etmiştir ve uzun zamandır yiyemediği şeyin karşısındas nefsine yenilmiştir.ama sen daha 4 gün önce yiyebildiğin şeylere bu kadar çabuk teslim olabiliyorsan,aylar geçince ne yapmayı düşünüyorsun acaba.bak lütfen kızma bana,ben senin kötülüğün için söylemiyorum.aslında herkese de bu şekilde yazmam.ama sen başladığında nedense ben senin de azimli bir çekirge olacağını,iradenle çok güzel kilolar verecğini düşünmüştüm.belki de ilk günden yaptığın bu yanlış,üstüne de öyle olunca saldım iyice demene üzüldüm.yoksa burda ne senin yediğin tatlılar bana kilo yada gaz yapar ne de senin vereceğin kilolar benim vücudumdan eksilir.sadece senin iyiliğin için söylüyorum,umarım yanlış yada ters anlamazsın beni.
üstelik bu yaptığın kaçamak sadece bugüne yansıdı sanıyorsun ama bunun etkisi bir süre devam edecek bundan emin ol.
ben senin yerinde olsam öncesini yokmuş gibi farzeder,yarından itibaren 2 yada 3 gün atak yapar öyle devam ederdim.vee tabiki bundan sonrasında kaçamak falan gibi bişeyi aklıma bile getirmezdim.bazen insanın içine şeytan kaçıyor bu doğru ama sen ondan güçlü olduğun zaman kazanırsın,her konuda :KK34:

medesam moralim çok bozulmuştu taa o kadar dikkat et kaçamak yapma bu kiloya rağmen verdiğim kilo 1,700 gr olunca sinir küpü oldum orda kaçamak yaptım ama öyle öküz gibi saldırmadım tabe gündüz ve akşamda yürüyüşümü yaptım akşamda normal yemeğimi yedim yeşil çayımı içtim bugün başladığım gibi dwvam ediyorum bu kilolar gidecek ben çok kararlıyım ama benim bünyede çok kararlı vermemeye neyse dün kitabı yeni baştan hatmettim hatalarımı aradım sonra dukan testinde dukan amcam bana 2,5 kg falan verirsin demişti sanırım öle olcak deyip normal bişi bu dedim kendimi avuttum bugünde tartıldım 77,200 gr çıktım dünden bu yana 100 grda gitmiş yarına 77 olcam inşallah akşam kınaya gidiom yakıcam kalorileri :)
bu arada kızmıyrum kızsam ne işim var burda haklısın yazdıklarında :):KK9:

Günaydıınnn,
medesam o artı sudan kaynaklanmasın dukan amcam 1,52 lt için dio sen 5 kg içtin dün birde bunun çayı kahvesi falanda vardır bozma moralini bence :)

boyum 160
kilom 59
hedefim 52-50
hg canım verilcek kilon az kolayca halledersin perşembeleri tartılıp bildirim yapman lazım erkenden yoksa benim gibi daha ilk haftadan listeye giremezsin :)
atak zamanı hergün tartılıp kontrol ediyorum ben seyire geçince peerşembeleri tartılıp bildirim yapıcam seyirde kilo değişken olduğu için sık sık tartılmak moral bozar kanımca :)
uykum var gözüm kapanıyorrr:KK31:
benimde çok uykum var ya karşıda oturan aile karga ile beraber uyanım bütün mahalleyi uyandırıyor sabahım küfürle ve sinirle başladı söylenip duruyorum vallahi uykumu alamadımmı deliriyoum hemen nescafe yaptım light süt ile ve vanilya aroması şimdi kahvaltıya geçicem :)

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar :):nazar:

X