Bebek mi geliyorhazırlıklı mıydın ki? yani önceden de düşünüyor muydun yoksa ani bir karar mı?n folik asit kullanıyor muydun? doğum kontrol hapı neyin kullandın mı? kullandıysan ne zaman bıraktın, merhaba ben sorgu hakimi
iyi olmaz mı 7 kilo gayet güzel tabiki,önemli olan senin kendini iyi ve sağlıklı hissetmen
Allah inşallah nasip eder de bebişini kucağına alırsın tez vakitte
olmazsa artık doğumdan sonra sıkı şekilde devam edersin
kızzz,güzel haber alırsan bizle de paylaş olur mu,sen nerdendin yani memleket nere
hepinize diyor,kız benden başka kimse yok ki zaten ben cevap yazana kadar sen de gitmişsin,inler cinlerle top oynarım artık nöbet bitene kadaryine de söyliiim ;kuzucuk migrosta var doğalsanın ama ben bulamıyorum orda bazen.sen istersen gurmenet'i ziyaret et,hem aroma falan da alırsın belki
Sayılmaz taabiiiii :128: Şimdi sen bebişe yoğunlaşAma çok da takmamak lazımmış biliyosun di mi? Genelde amaaann ne oalcaksa olssuuunn dedikten sonra oluyor bebekler Stres çok etkiliymişşş
Ben de doktorum programında gibi her telden konuşuyorum yaaa hahahaSallamıyom ama bunları hee. Ablam doktor da, konuşuldukça kulak dolgunluğu oluyo, soruyosun. öğreniyosun, ilgili oluyosun falan.. daha çok örnekler duyuyosun.. Hastabakıcılar doktorluk yapar yaa Hahah Onun gibi de olmiyim
olmuyorki benim bebeğim kiloluyum işte benden daha şişko arkadaşım hamile kaldı ben kalamadım((( çok fazla suni bişey almıyorum en azından anormal tatlandırıcı kullanımım yok ama folik asiti biliyordum hatta doktorum verdi başlayacaktım eczaneye gittim almaya adam bana neden içeceksin kanda zaten folik 7 çıkmış içme diye vermedi eee bunu söyleyen eczacı olunca almadım bende o zaman hemen bugün içmeye başlayım
Canım benim, geçen gün aklıma geldin çekirgem, nasılsın? 7 kilo da iyi tabi canım, ne demek, bir sürü margarin eder.Hayırlısıyla en kısa sürede kucağına alırsın inşallah canım.
Geçen hafta 66,5 muşsunÖyle yazmışım valla
...
[/B][/FONT][/SIZE]
Kızlaaaar, bugün öğleden sonra özellikle keyfim iyi çok şükür :)) konuşturmak için 5 lira, susturmak için 10 lira vereceksiniz yakında, o aşamaya geldim yani.
Bu arada yine keyiflendiğim şeyi paylaşmak istiyorum sizinle. Zayıfladığımdan beri spor günlerin dışında işte giyebildiğim pantolon alamamıştım, hep elbise, etek. O da olmuyor artık, pantolon şarttı. Ben de geçen akşam gittim pantolon alayım diye, 38 beden giydim bol geldi, kız 36 beden getirdi cuk oturdu valla inanamadım. Hayatımda ilk defa 36 giydim sayın siz, üst giydiğim olmuştur ama armuttum ben önceden, ondan ötürü alt 36 hiç olmamıştı.Hemen de paçalarını yaptılar verdiler ertesi sabah giyeyim dedim ama kız ölçüyü yanlış almış, uzun oldu, hevesim kursağımda kaldı ama olsun, evde duruyo işte, yaptırabilirsem giycem.
İyi akşamlar....
Ben bugün kendi rekorumu kırıp 4 litre su içtim.)))) İyi oldu sanıırm.)))
Kızlar ya ben birşey soracağım pazar sınavım var cumartesi günü ankaraya gidiyorum pazar günde döneceğim.Aslında günü birlik istemiştim hızlı trenle git gel iyi oalacaktı ama amcam olunca birgün önce gitmek zorunda kalıyorum ya amcamda ne yerim bilmiyorum ben protein almaya dikkat edeceğim ama misafirlikte ne kadar olur bilmiyorum..Ne yapabilirim acep kepeğimi bir şekilde götüreceğim birde aktivya yoğurt almayı düşünüyorum ama başka neler yapabilirim fikri olan fikir verebilir mi? şimdi ben biraz kaçırırsam ertesi gün kaç gün saf protein yapmam lazım ki birde buna cevap verebilirseniz
canım folbiol var evde folik asit kullanırken yanında b12 içmek zorundamıyım peki
aaaaaa sen de mi uğraşıyosun gebelik için inşallah en kısa zamanda senin de bebeğin olur. ama folik asit olayına gelince fazlasının zararı yok ama azı allah korusun merkezi sinir sistemi özürlerine neden olabiliyor. o yüzden bence sen bir doktora da danış nacizane fikrim. bol şanşlar sana da bu yolda
benim bildiğim folik asit sentezinin düzgün olabilmesi için b12 eksikliği olmamalı. o nedenle folik asitle birlikte takviye olarak b12 de alman iyi olabilir. ama dukan yaparken bolca kırmızı et tüketirsen o şekilde de bol miktarda b12 alabilirsin
yok bee kuzum keşke gelse ağlayıp duruyorum günlerdirkullandığım ilaç antidepresandı da bebek düşündüğüm için bıraktım ama rahmimde kalınlaşmama sorunum var bi sürü doktor dolaşıyorum bu aralar. folik asit olayını da hiç sorma çok canımı yaktı. geçen yıl kasım ayında hamile kalmıştım ama folik asit kullanmamıştım sonra doktora gittiğimde elevit diye bi vitamin verdi onun prospektüsünü okuduğumda başımdan kaynar sular döküldü sonra bi de araştırdım internetten kaygılarım iyice arttı kesin sakat olacak çocuk diye kafaya taktım çok kötüleştim aldılar bebeği off offf. şimdi de muhtemelen geçirdiğim operasyondan ötürü rahimde kalışlaşmama sorunu oldu, rahim filmi çekildi yapışıklık yok ama adet döngüsünün 2. yarısı olmasına rağmen 8 mm de kaldığı için düşük diyen doktorlar var. 4 doktora gittim 2 si sorun yok dedi 2 si sorun olabilir dedi. ben de bu ara tüp bebek taraflarında takılıcak gibiyim biraz. o yuzden onlıne gorursenız de nıye yazmıyo bu demeyın işte böyle canım yaa çok dertliyim bu ara diyet miyet de yapmıyorum o yüzden. yaa böyle neşeli bi topiğe de bu kadar karamsar şeyler yazıp canınızı sıkmak da istemiyorum ama bu aralar ben neşeli olamıyorum maalesef