Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

1+1 en rahatı.bence sen yine de p.tesiye kadar 5+5 gibi p devam et,pazartesi 1+1'e başla çünkü son 5 gündüz sebze yediysen vücut anca toparlar onu,anlatabildim mi ki ?

şu an önümde birkaç şişe var ,4 şişe varmış bu arada hepsine baktım mart,şubat temmuz 2013'e kadar son kullanma tarihleri.
canlarım yaa bu arada bişey sorucam ama acil cevap lazım,ona göre yarın sabahki programımı yapıcam.
ben diyete başladığımdan beri hiç kan testi falan yaptırmadım.hatta hayatım boyunca belki 1 defa yaptırmışımdır,çok şükür gerek olmadı.yarın sabah halam ameliyat olacak.diyorum ki sabahtan hastaneye gitmişken kan testi midir tahlil midir ondan yaptırayım mı?
aç karnına mı gitmeliyim ve gidince hangi birime gidicem,kime ne dicem.kan tahlili yaptırcam mı dicem,hadi yaptırdım kime göstercem o sonuçları hangi branş ilgileniyor,diyet yapıyorum bak bakalım mı dicem.bu konuda tecrübesizim kusura bakmayın:26:

Valla dışlamanın da bu kadarı şu andan itibaren hepinize teesüflerimi sunuyorum... Hani benim ismim bu listedemoralim çok bozuldu kalbim kırıldı;(

eee ama sen bildirim yaptın mı ki,geç mi yaptın ki,naptın ki
biz beraber basladik, ben de seni izliyorum. beraber gireriz insallah guclendirmeye. vermemiz gereken kilo ayni cunku.

hadi bakalım çekirgeler,3-4 ay içinde sizi de güçlendirmede görürüz inşallah

Bundan 9-10 ay evvel falan saçkıran olmuştum ben,kuaförde gördüm ilk şoka girdim resmen çok kötü olmuştum
dışardan görünmüyordu ama ben baktıkça fena oluyordum.bu bobla da ilk aylarımızdı,kesin onun yüzünden oldu
neyse,dr bana zinco diye bir ilaç vermişti,çinko hapı.dedim bu ne işe yarıcak ki 1-2 tane içip bıraktım.geçen gün aklıma geldi,saçlarım çok dökülüyor ben şundan içeyim diye,içmeye başladım.1 haftadır falan deli gibi mide bulantılarım var ama öyle ki artık insanların yanında söylemeye utanıyorum yanlış anlayacaklar diye ama betim benzim atıyor.hatta birgün burda da yazmıştım midem çok bulanıyor diye.sebebini de bir türlü anlayamamıştım.çok su içiyorum diye mi noluyor len bana falan olmuştum.şimdi bir sitede tesadüfen o ilacı kullananların yazdıklarını okudum meğer herkeste deli gibi bulantı yapıyormuş,yan etkilerinin içinde varmış bu.ama yine de bir süre kullanmaya devam edeceğim,bakalım dökülmelerim durursa size de tavsiye ederim,tabi ki siz yine de doktora sorun.off çok sıkıldım ben,evime gitmek istiyorum

Tebrikleeerrr kızlaaarrr

Hadi daha çok çalışalım hadiiiii

Eki Görüntüle 519230
dely ya yetişemedim listeye bir ara eve uğramıştım tam bildirimi yapıp evden çıkacaktımki o esnada pcnin şarjı bitti kapandı, bir umut gitmiştir dedim ama ıı ıhhh gitmemiş neyse arkadaşlar ben dukanın bana söylediği kiloya nihayet ulaştım 59 um :13::79: valla reglden sonra -1000 gördüm süper bir duygu hedefim 57 ama güçlendirmede de 1-2 kilo gideceğinden eminim , daha önce dukan yaptığımda güçlendirme de bir ayda 3 kilo gitmişti , gerçi protein ağırlıklı besleniyordum oldum olası eti severim ama hemen hemen her gün puding kek vs herşeyi yedim ona rağmen vermiştim, hepsi dukana uygundu yani annem de tutturdu geç artık eski kilona döndün diye... 36 beden giyiyorum artık hafif göbek var ama o da sporla gidecek....bir kaç kilo daha gitse fena olmaz ama pantolon daraltmak istemiyorum artık, gerçi terziye gidip daraltmak süper bir duygu ama çoğunu yeni aldım zaten neyse sonuç itibariyle güçlendirmedeyim bugün gerçi sebze protein yaptım ama yarın tam olarak uygularım güçlendirmeyi yapacağım, dely ya beni listeden çıkarmasan, biliom güçlendirmedekileri çıkarıosun ama hedefe ulaşınca çıkarırsın beni olmaz mı :44: Bu arada seni ve medesayı güçlendirmeye bekliyorum , 2,5 ay falan diet yaptım; 3 ayda güçlendirme yapacağım , diet süremden uzun valla

merhaba nasılsınız sizebi sorum olucak ben denedim yulaf kepeği yediğim gün ertesigün tuvalete gidemiyorum kabızlık yapıyor sizdede öylebi sorun varmı ben hala yulaf kepeğine alışamadım tadı hoşuma gitmiyor yeni tarifler denemem lazım

canıımmm çoook tebrik ederim ne çabuk geçtin kız aferim sana vallaaa
dely'ye daha bugün demiştim,çekirgeler bile bizden önce mezun olacak diye ahanda örneği burda,maşallahhh kuzumaaa
iyi de öyle nispet yapar gibi 2.5 ay diyet yaptım hedefe ulaştım ayyy 3 ayda güçlendirme yapıcam deme istersen
dely de ben de 6 aydan fazladır seyirde seyredip duruyoruz
düşün ki sen bizim seyir süremiz kadar zaman sonra normal hayatına geçmiş,diyeti bitirmiş artık özgür bir hatun olacaksın ne güzell,ayy Allah bize de göstersin o günleri aminnn
36 bedensen daha nolsun,ekim34 de 36 beden pantolon almış,süppersiniz yaaaa

Ben dun aksam yaptim bildirim...

belki akşam giremediğinden dikkatinden kaçmış olabilir kuzum,sen haftaya p.be sabahtan yap bildirimini,eee bizle paylaşmak ister misin

canım kabızlığı yulaf kepeği yapmıyordur,aksine kepek sindirime yardımcı oluyor diye biliyorum
hangi marka kullanıyorsun ? ben ilk başladığımda aktardan almıştım,Allahım o ne berbat bişeydi yaaa
burda da insanlar yazıyor ekmek olarak tüket krep olarak tüket diye,ben saf da 2 fırın tepsisi ekmek yapmıştım,ayy ne acemiymişim haaa 2 tepsiyi kaç günde yicem sanıyorduysam.bir kötü oldu anlatamam,ayıptır söylemesi neyse söylemeyim içim dışım oynuyordu yicem diye,sonra yiyemeyip 2 tepsi şeyi çöpe atmıştım
sonra ru sheim aldım,doğalsan aldım,onlar pişince gayet güzel oluyor.en kötü irmik tatlısı yaparak tüket,bari tatlı olunca keyifli gelir belki ne dersin

dahiliyeciye git fındığım.. aynen de öyle diycennn halana da geçmiş olsun, acil şifalar dilerim..

Ben bugun doktora gittim.
protein agirlikli bir diyet yaptigimi ve 20 gunde 5-6 kilo verdigimi soyledim, daha once kan ve idrar tahlillerime bakiyolardi zaten. ek olarak karaciger, kolestrol ve guatr tahlillleri istedi. Ben anlamam gerci pek tibbi terminolojiden doktordan anladigim bu. yarin ac karnina labarotuvara gidicem.

dahiliyeciye git fındığım.. aynen de öyle diycennn halana da geçmiş olsun, acil şifalar dilerim..

Sağol güzel kuzum benimmmmmm
Canlarrr,benim nöbet yavaştan biter, ben de kaçarrr
belki sabahtan hastaneye giderim çok kaynatmayın e mi
yarın görüşürüz,iyi akşamlar.herkes güne eksiyle uyansın inşallahhh

inşallah iyi çıkar sonuçların canım,ben de bi gideyim bakalım artık
gerçi kendimi bombaaa gibi hissediyorum ama bunu bir de doktordan duyayım

Kızlar suyum 5 litre oldu,durduramıyorum kendimi.patron görse maliyet yükseltiyosun diye koycak kapının önüne,amaninnn bunlar yarın şişlik yapmaz inşallah
hey masallaaah ben iki litreyi bulamadim bugün daha

ayyy benimde cok dökülüyor kuzum yaaa yardim edinnn

berbat bir köprü trafiğinden sonra eve geldim. yemeğim yoktu, ne yapayım ne yapayım derken aklıma sütün içerisine yumurta krımak geldi. sütünü fazla kaçırmışım. yumurtalı süt çorbası gibi oldu. üzerine de bol miktarda pul biber serptim.

canım tatlı istiyor...

zeroooooo

Kuzularimmmm uyudummm kalktimmm simdiiii bogazim yaniyo hic birsey yiyemedim bugün yogurt ve bi dilim ekmek yedim

geçmiş olsun canım, zencefil vardır oralarda da, tazesini bul çayını yap iç çok iyi geliyor boğaz ağrısına, yada evde varsa adaçayı iç

Kızlar suyum 5 litre oldu,durduramıyorum kendimi.patron görse maliyet yükseltiyosun diye koycak kapının önüne,amaninnn bunlar yarın şişlik yapmaz inşallah

5 lt çokmuş canım ya, o kadar içmeseydin iyiydi :44::44::44:

O sana yan etki yapmış aynı etken madde olan başka bir vitamin denesen daha iyi olur canım

Son düzenleme:
canım dahiliye git ve durumunu anlat. onlar zaten ne gerekiyorsa yazarlar.

aç karna git. açlık kan şekeri, karaciğer hormonlarına falan bakarlarsa.

halana geçmiş olsun.

ben de geçenlerde kolestrol ve açlık kan şekeri vermiştim. yarın gidip sonuçları alayım.unutuyorum.

yulaf kepegini az su ile tuketirsen kabizlik yapar. bol su ile tuketirsen, sindirimi duzenler.

geçmiş olsun canım, zencefil vardır oralarda da, tazesini bul çayını yap iç çok iyi geliyor boğaz ağrısına, yada evde varsa adaçayı iç
kuzuuuum iciyorum simdi süt isittim tarcinli onuda ictim bakalimmmm yarine ne olacak

kiiiiz git al bakalim sonuclarinaaa:18:

İyi akşamlar....

Ben bugün kendi rekorumu kırıp 4 litre su içtim.)))) İyi oldu sanıırm.)))
Kızlar ya ben birşey soracağım pazar sınavım var cumartesi günü ankaraya gidiyorum pazar günde döneceğim.Aslında günü birlik istemiştim hızlı trenle git gel iyi oalacaktı ama amcam olunca birgün önce gitmek zorunda kalıyorum ya amcamda ne yerim bilmiyorum ben protein almaya dikkat edeceğim ama misafirlikte ne kadar olur bilmiyorum..Ne yapabilirim acep kepeğimi bir şekilde götüreceğim birde aktivya yoğurt almayı düşünüyorum ama başka neler yapabilirim fikri olan fikir verebilir mi? şimdi ben biraz kaçırırsam ertesi gün kaç gün saf protein yapmam lazım ki birde buna cevap verebilirseniz

canimmm sinavinda basarilar...ben simdi ne dersem yalan olur kelin ilaci olsa kedni basina sürer hesabi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…