- 16 Ocak 2011
- 1.188
- 488
sağol şekerim:)) bu arada sen çok iyi gidiyosun yaa. gözüm çizelgende hep. takipteyim:))
biz beraber basladik, ben de seni izliyorum. beraber gireriz insallah guclendirmeye. vermemiz gereken kilo ayni cunku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol şekerim:)) bu arada sen çok iyi gidiyosun yaa. gözüm çizelgende hep. takipteyim:))
1+1 en rahatı.bence sen yine de p.tesiye kadar 5+5 gibi p devam et,pazartesi 1+1'e başla çünkü son 5 gündüz sebze yediysen vücut anca toparlar onu,anlatabildim mi ki ?aman aman bu korku beni baya götürür zaten :18::18: ben 5protein 5 sebze protein yapıyodum. çok saldırdım sebzeye. en iyisi 1/1 yapmak galiba
henüz vermedim tatlım... tam da onların orda bi işim çıktı... elden mi alsam acep dedim... şimdi aslında son kullanma tarihlerini de bilemediğimden emin olamadım.. yoksa paket paket sipariş verip getirtcektim... ay bi karışık benim kafam yine
Valla dışlamanın da bu kadarı şu andan itibaren hepinize teesüflerimi sunuyorum... Hani benim ismim bu listedemoralim çok bozuldu kalbim kırıldı;(
biz beraber basladik, ben de seni izliyorum. beraber gireriz insallah guclendirmeye. vermemiz gereken kilo ayni cunku.
dely ya yetişemedim listeye bir ara eve uğramıştım tam bildirimi yapıp evden çıkacaktımki o esnada pcnin şarjı bitti kapandı, bir umut gitmiştir dedim ama ıı ıhhh gitmemiş neyse arkadaşlar ben dukanın bana söylediği kiloya nihayet ulaştım 59 um :13::79: valla reglden sonra -1000 gördüm süper bir duygu hedefim 57 ama güçlendirmede de 1-2 kilo gideceğinden eminim , daha önce dukan yaptığımda güçlendirme de bir ayda 3 kilo gitmişti , gerçi protein ağırlıklı besleniyordum oldum olası eti severim ama hemen hemen her gün puding kek vs herşeyi yedim ona rağmen vermiştim, hepsi dukana uygundu yani annem de tutturdu geç artık eski kilona döndün diye... 36 beden giyiyorum artık hafif göbek var ama o da sporla gidecek....bir kaç kilo daha gitse fena olmaz ama pantolon daraltmak istemiyorum artık, gerçi terziye gidip daraltmak süper bir duygu ama çoğunu yeni aldım zaten neyse sonuç itibariyle güçlendirmedeyim bugün gerçi sebze protein yaptım ama yarın tam olarak uygularım güçlendirmeyi yapacağım, dely ya beni listeden çıkarmasan, biliom güçlendirmedekileri çıkarıosun ama hedefe ulaşınca çıkarırsın beni olmaz mı :44: Bu arada seni ve medesayı güçlendirmeye bekliyorum , 2,5 ay falan diet yaptım; 3 ayda güçlendirme yapacağım , diet süremden uzun valla
eee ama sen bildirim yaptın mı ki,geç mi yaptın ki,naptın ki
hadi bakalım çekirgeler,3-4 ay içinde sizi de güçlendirmede görürüz inşallah
dely ya yetişemedim listeye bir ara eve uğramıştım tam bildirimi yapıp evden çıkacaktımki o esnada pcnin şarjı bitti kapandı, bir umut gitmiştir dedim ama ıı ıhhh gitmemiş neyse arkadaşlar ben dukanın bana söylediği kiloya nihayet ulaştım 59 um :13::79: valla reglden sonra -1000 gördüm süper bir duygu hedefim 57 ama güçlendirmede de 1-2 kilo gideceğinden eminim , daha önce dukan yaptığımda güçlendirme de bir ayda 3 kilo gitmişti , gerçi protein ağırlıklı besleniyordum oldum olası eti severim ama hemen hemen her gün puding kek vs herşeyi yedim ona rağmen vermiştim, hepsi dukana uygundu yani annem de tutturdu geç artık eski kilona döndün diye... 36 beden giyiyorum artık hafif göbek var ama o da sporla gidecek....bir kaç kilo daha gitse fena olmaz ama pantolon daraltmak istemiyorum artık, gerçi terziye gidip daraltmak süper bir duygu ama çoğunu yeni aldım zaten neyse sonuç itibariyle güçlendirmedeyim bugün gerçi sebze protein yaptım ama yarın tam olarak uygularım güçlendirmeyi yapacağım, dely ya beni listeden çıkarmasan, biliom güçlendirmedekileri çıkarıosun ama hedefe ulaşınca çıkarırsın beni olmaz mı :44: Bu arada seni ve medesayı güçlendirmeye bekliyorum , 2,5 ay falan diet yaptım; 3 ayda güçlendirme yapacağım , diet süremden uzun valla
Ben dun aksam yaptim bildirim...
merhaba nasılsınız sizebi sorum olucak ben denedim yulaf kepeği yediğim gün ertesigün tuvalete gidemiyorum kabızlık yapıyor sizdede öylebi sorun varmı ben hala yulaf kepeğine alışamadım tadı hoşuma gitmiyor yeni tarifler denemem lazım
dahiliyeciye git fındığım.. aynen de öyle diycennn halana da geçmiş olsun, acil şifalar dilerim..şu an önümde birkaç şişe var ,4 şişe varmış bu arada hepsine baktım mart,şubat temmuz 2013'e kadar son kullanma tarihleri.
canlarım yaa bu arada bişey sorucam ama acil cevap lazım,ona göre yarın sabahki programımı yapıcam.
ben diyete başladığımdan beri hiç kan testi falan yaptırmadım.hatta hayatım boyunca belki 1 defa yaptırmışımdır,çok şükür gerek olmadı.yarın sabah halam ameliyat olacak.diyorum ki sabahtan hastaneye gitmişken kan testi midir tahlil midir ondan yaptırayım mı?
aç karnına mı gitmeliyim ve gidince hangi birime gidicem,kime ne dicem.kan tahlili yaptırcam mı dicem,hadi yaptırdım kime göstercem o sonuçları hangi branş ilgileniyor,diyet yapıyorum bak bakalım mı dicem.bu konuda tecrübesizim kusura bakmayın:26:
şu an önümde birkaç şişe var ,4 şişe varmış bu arada hepsine baktım mart,şubat temmuz 2013'e kadar son kullanma tarihleri.
canlarım yaa bu arada bişey sorucam ama acil cevap lazım,ona göre yarın sabahki programımı yapıcam.
ben diyete başladığımdan beri hiç kan testi falan yaptırmadım.hatta hayatım boyunca belki 1 defa yaptırmışımdır,çok şükür gerek olmadı.yarın sabah halam ameliyat olacak.diyorum ki sabahtan hastaneye gitmişken kan testi midir tahlil midir ondan yaptırayım mı?
aç karnına mı gitmeliyim ve gidince hangi birime gidicem,kime ne dicem.kan tahlili yaptırcam mı dicem,hadi yaptırdım kime göstercem o sonuçları hangi branş ilgileniyor,diyet yapıyorum bak bakalım mı dicem.bu konuda tecrübesizim kusura bakmayın:26:
dahiliyeciye git fındığım.. aynen de öyle diycennn halana da geçmiş olsun, acil şifalar dilerim..
Ben bugun doktora gittim.
protein agirlikli bir diyet yaptigimi ve 20 gunde 5-6 kilo verdigimi soyledim, daha once kan ve idrar tahlillerime bakiyolardi zaten. ek olarak karaciger, kolestrol ve guatr tahlillleri istedi. Ben anlamam gerci pek tibbi terminolojiden doktordan anladigim bu. yarin ac karnina labarotuvara gidicem.
hey masallaaah ben iki litreyi bulamadim bugün dahaKızlar suyum 5 litre oldu,durduramıyorum kendimi.patron görse maliyet yükseltiyosun diye koycak kapının önüne,amaninnn bunlar yarın şişlik yapmaz inşallah
Bundan 9-10 ay evvel falan saçkıran olmuştum ben,kuaförde gördüm ilk şoka girdim resmen çok kötü olmuştum
dışardan görünmüyordu ama ben baktıkça fena oluyordum.bu bobla da ilk aylarımızdı,kesin onun yüzünden oldu
neyse,dr bana zinco diye bir ilaç vermişti,çinko hapı.dedim bu ne işe yarıcak ki 1-2 tane içip bıraktım.geçen gün aklıma geldi,saçlarım çok dökülüyor ben şundan içeyim diye,içmeye başladım.1 haftadır falan deli gibi mide bulantılarım var ama öyle ki artık insanların yanında söylemeye utanıyorum yanlış anlayacaklar diye ama betim benzim atıyor.hatta birgün burda da yazmıştım midem çok bulanıyor diye.sebebini de bir türlü anlayamamıştım.çok su içiyorum diye mi noluyor len bana falan olmuştum.şimdi bir sitede tesadüfen o ilacı kullananların yazdıklarını okudum meğer herkeste deli gibi bulantı yapıyormuş,yan etkilerinin içinde varmış bu.ama yine de bir süre kullanmaya devam edeceğim,bakalım dökülmelerim durursa size de tavsiye ederim,tabi ki siz yine de doktora sorun.off çok sıkıldım ben,evime gitmek istiyorum
Kuzularimmmm uyudummm kalktimmm simdiiii bogazim yaniyo hic birsey yiyemedim bugün yogurt ve bi dilim ekmek yedim
Kızlar suyum 5 litre oldu,durduramıyorum kendimi.patron görse maliyet yükseltiyosun diye koycak kapının önüne,amaninnn bunlar yarın şişlik yapmaz inşallah
Bundan 9-10 ay evvel falan saçkıran olmuştum ben,kuaförde gördüm ilk şoka girdim resmen çok kötü olmuştum
dışardan görünmüyordu ama ben baktıkça fena oluyordum.bu bobla da ilk aylarımızdı,kesin onun yüzünden oldu
neyse,dr bana zinco diye bir ilaç vermişti,çinko hapı.dedim bu ne işe yarıcak ki 1-2 tane içip bıraktım.geçen gün aklıma geldi,saçlarım çok dökülüyor ben şundan içeyim diye,içmeye başladım.1 haftadır falan deli gibi mide bulantılarım var ama öyle ki artık insanların yanında söylemeye utanıyorum yanlış anlayacaklar diye ama betim benzim atıyor.hatta birgün burda da yazmıştım midem çok bulanıyor diye.sebebini de bir türlü anlayamamıştım.çok su içiyorum diye mi noluyor len bana falan olmuştum.şimdi bir sitede tesadüfen o ilacı kullananların yazdıklarını okudum meğer herkeste deli gibi bulantı yapıyormuş,yan etkilerinin içinde varmış bu.ama yine de bir süre kullanmaya devam edeceğim,bakalım dökülmelerim durursa size de tavsiye ederim,tabi ki siz yine de doktora sorun.off çok sıkıldım ben,evime gitmek istiyorum
merhaba nasılsınız sizebi sorum olucak ben denedim yulaf kepeği yediğim gün ertesigün tuvalete gidemiyorum kabızlık yapıyor sizdede öylebi sorun varmı ben hala yulaf kepeğine alışamadım tadı hoşuma gitmiyor yeni tarifler denemem lazım
kuzuuuum iciyorum simdi süt isittim tarcinli onuda ictim bakalimmmm yarine ne olacakgeçmiş olsun canım, zencefil vardır oralarda da, tazesini bul çayını yap iç çok iyi geliyor boğaz ağrısına, yada evde varsa adaçayı iç
canım dahiliye git ve durumunu anlat. onlar zaten ne gerekiyorsa yazarlar.
aç karna git. açlık kan şekeri, karaciğer hormonlarına falan bakarlarsa.
halana geçmiş olsun.
ben de geçenlerde kolestrol ve açlık kan şekeri vermiştim. yarın gidip sonuçları alayım.unutuyorum.
İyi akşamlar....
Ben bugün kendi rekorumu kırıp 4 litre su içtim.)))) İyi oldu sanıırm.)))
Kızlar ya ben birşey soracağım pazar sınavım var cumartesi günü ankaraya gidiyorum pazar günde döneceğim.Aslında günü birlik istemiştim hızlı trenle git gel iyi oalacaktı ama amcam olunca birgün önce gitmek zorunda kalıyorum ya amcamda ne yerim bilmiyorum ben protein almaya dikkat edeceğim ama misafirlikte ne kadar olur bilmiyorum..Ne yapabilirim acep kepeğimi bir şekilde götüreceğim birde aktivya yoğurt almayı düşünüyorum ama başka neler yapabilirim fikri olan fikir verebilir mi? şimdi ben biraz kaçırırsam ertesi gün kaç gün saf protein yapmam lazım ki birde buna cevap verebilirseniz