pek normal değil bebem, çok da fazla içme böbrekler o kadar yorulmasın, soğuk su mu içiyorsun hararet yapmıştır yada boğazın neyin mi ağrıyor sıcak bişiler iç
sen alıntı yapmışsın yukarda bana ama bişey yazmamışsın, tavır mı yapıyon kıııııssssssss
kuzum neye alıntı yapıp yazmamışım ki,dikatimden kaçmış afedersin,balkabağına dönüştürme beni lütfeennn
yaa aslında ben diyetten önce hiç su falan içmezdim.susadıkça başka şeyler içer ama hiç su içmezdim,sevmem yani.
ama kitapta öyle için böyle için,yok içiniz yıkanırcasına için,yok az içerseniz böbreklere zarar verir proteinler falan yazdıkça korktum
bu sefer de çok içmeye başladım durduramıyorum.soğuk içerseniz daha çok kalori yakarsınız dedi diye normalde hiç soğuk yada buzlu sevmezken de mümkün olduğunca soğuk içtim.1 haftadır falan da dışardan içiyorum.4 litre olmuş
sonra da prostatlılar gibi 5 dk'da bir wc,hatta ayıptır söylemesi tam kalkıyorum ki tekrar geliyor
neyse iyidir heralde doğal nemlendirici
Kaşarlı köfte yaptım kendime, maydanoz yokmuş biber de yokmuş evde ben de dereotu koydum azcık yeşillik olsun diye, biber olmayınca içinde hiç yiyesim gelmiyor köfteyi, kepek hakkımı yemiştim onun için koyamadım ama kaşar baya tuttu köfteyi çok güzel olmuş tadı da
ilk lezzetli dukan köftem oldu bu
ayy bak kaşarlı köfte iyi fikirmiş.şu beyaz geceler bitsin de ben de yapiiim.(dostoyevski gibi oldu hee
)
slm kızlar herkese iyi akşamlar bildirime geç kaldım ama dışardaydım acele geçmişe göz attım ne güzel kilolar verilmiş
benim bugün diyette 4. günüm atakta :)
başlangıç kilo :79
hedef kilo :60
güncel kilo :77,3
oysa ben bi 3-4 kilo veririm diodum ama yok çok moralim bozuldu inşallah yarına 77 olurum bugün kaçamaklarım oldu tadım günü yüzünden tartıda az kilo verdiğimi görünce iyice moralm bozuldu az daha saldım öle :)şimdi kendime tavuk göğsü yapıyorum soslayıp yağsıs tavada çevircem sosta köri kimyon falan :)
kızdım sana
daha 4.günde nasıl oluyor da kaçamak yapabiliyorsun ki,yani nasıl içine siniyor anlamıyorum
önceki yazdıklarını da okumuştum.arkadaşıma söz verdim gitmek zorundayım dr.oetker'in tadım gününe demiştin.ben senin yerinde olsam evet arkadaşıma verdiğim sözü tutar ve o tadım gününe giderdim ama diğer taraftan kendime de verdiğim sözü tutar ve hiç birşeyi tatmazdım
sonra moralim bozuldu,canım sıkıldı falan diyorsunuz yaa hah işte o zaman benim de canım sıkılıyor.çünkü anlayamıyorum.sonucunun ne olduğunu bile bile yemişsin sonra da çok mutsuzum dememelisin bence.burda bazı arkadaşlar var mesela yedim ama pişman değilim yine olsa yine yerim diyor ben kızmıyorum onlara.çünlü bunu söyleyebilecek duruma geldiyse bir insan muhtemelen uzun süredir bu diyeti yapıyordur,zaten bir miktar yol kat etmiştir ve uzun zamandır yiyemediği şeyin karşısındas nefsine yenilmiştir.ama sen daha 4 gün önce yiyebildiğin şeylere bu kadar çabuk teslim olabiliyorsan,aylar geçince ne yapmayı düşünüyorsun acaba.bak lütfen kızma bana,ben senin kötülüğün için söylemiyorum.aslında herkese de bu şekilde yazmam.ama sen başladığında nedense ben senin de azimli bir çekirge olacağını,iradenle çok güzel kilolar verecğini düşünmüştüm.belki de ilk günden yaptığın bu yanlış,üstüne de öyle olunca saldım iyice demene üzüldüm.yoksa burda ne senin yediğin tatlılar bana kilo yada gaz yapar ne de senin vereceğin kilolar benim vücudumdan eksilir.sadece senin iyiliğin için söylüyorum,umarım yanlış yada ters anlamazsın beni.
üstelik bu yaptığın kaçamak sadece bugüne yansıdı sanıyorsun ama bunun etkisi bir süre devam edecek bundan emin ol.
ben senin yerinde olsam öncesini yokmuş gibi farzeder,yarından itibaren 2 yada 3 gün atak yapar öyle devam ederdim.vee tabiki bundan sonrasında kaçamak falan gibi bişeyi aklıma bile getirmezdim.bazen insanın içine şeytan kaçıyor bu doğru ama sen ondan güçlü olduğun zaman kazanırsın,her konuda
Kızlar,
Bir ara koptum yine, ben çıkıyorum artık, hepinize iyi akşamlar.
Çok dedikodu yapmayın yetişemiyorum ha :))
Medesam, sana kolay gelsin balım.