Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Oh oohhhh Ben de istiyom 36 ben deeee Hasetimden çatlamam inşallah Maşallah canımaaa
Benim de şu anda üzerimde pembe renkli Koton bluz var ve S beden :86::86: M yoktu alamadım. Yoksa hiç S denemezdim. Valla bu da oldu hihi :) Altımda da 29 beden Koton pantolon var. O da artık bol geliiyyy hihhhuuuu :124: Şişkoyken bi tek bu pantolonu giyebiliyodum. Hatta son zamanlarda zor giyiyordum da Esnek bişi neyse ki. Ben bunu zayıfken, yani normalken almıştım güya.. O zaman tam oluyodu. Şimdik ondan da zayıfmışım :) Ne güzel de mii Bol olsuunn, giyerim ben bunu böyle napem hihihi Zaten ciciler aldım, battım

dely ellerine saglık:) on numarasın
Eneee Yok canıımmm Rica ederim

Kızlaaarr! Hepinize iyi akşamlaarrr Ben biraz erken kaçıcam, geç kalmiyim. Patron yok da çaktırmayın şşşş Accık makyaj ve hazırlıktan sonra çıkıyorum

Yarın görüşürüz inşallaaahhh... Hoşçakalıınnn :79:

Son düzenleme:

al bakalım bir güzel iş daha,benim patronum hep yok ama hiç erken çıkamıyorum
bu arada şişkoyken 29 beden mi giyiyordun,o şişko mu sayılıyor.gerçi eski resimlerini gördük azcık tombikmişsin ama şişko değil
ben 34 beden kot giyiyormuşum yaaa,zaten hatırlıyorum genelde ya erkek reyonundan bakıyordum yada lcw'den
geçen gün kotondan streç baya tayt gibi kot aldım 31 bedendi normal kot olsa 30 olur heralde
iyi akşamlar kuzum

Çılgın, tatlı cimcimem, yerim seni bennnn

İpekim afiyet bal olsun fıstığımm

Ben de özledim ben deeee Ben yokken bir oğlan türemiş canım, o ne iş bakalım :)) Doğum gününe de az kaldı, belki rutin değişir artık tabi sen istiyorsan

Gitmeyinnn,beni yalnız bırakmayın buralardaaaa bi başımaa
acıktım yaw,azcık peynir ve lor attım mikrodalgaya yumuşamış mis gibi olmuş ama doymadım
birazdan ustaya güzel bir balık yaptırayım da beyaz yumruğuma katkısı olsun yarın da 69.9 görebileyim
yani şimdi dün sabah 71.5 iken bu sabah 70.6 gördüysem yani 1 gecede _900,eeee yarın da görebilirim.yarın da -900 görürsem nolur 69.7
ayy kızlar tam pes etmiştim ki vallahi göreceğim bence 69lu bişeyler
bu arada 3.5 litre su içmişim hala deli gibi içesim var,normal mi bu yahu :26:

pek normal değil bebem, çok da fazla içme böbrekler o kadar yorulmasın, soğuk su mu içiyorsun hararet yapmıştır yada boğazın neyin mi ağrıyor sıcak bişiler iç

sen alıntı yapmışsın yukarda bana ama bişey yazmamışsın, tavır mı yapıyon kıııııssssssss

Son düzenleme:
Kaşarlı köfte yaptım kendime, maydanoz yokmuş biber de yokmuş evde ben de dereotu koydum azcık yeşillik olsun diye, biber olmayınca içinde hiç yiyesim gelmiyor köfteyi, kepek hakkımı yemiştim onun için koyamadım ama kaşar baya tuttu köfteyi çok güzel olmuş tadı da ilk lezzetli dukan köftem oldu bu

slm kızlar herkese iyi akşamlar bildirime geç kaldım ama dışardaydım acele geçmişe göz attım ne güzel kilolar verilmiş
benim bugün diyette 4. günüm atakta :)
başlangıç kilo :79
hedef kilo :60
güncel kilo :77,3

oysa ben bi 3-4 kilo veririm diodum ama yok çok moralim bozuldu inşallah yarına 77 olurum bugün kaçamaklarım oldu tadım günü yüzünden tartıda az kilo verdiğimi görünce iyice moralm bozuldu az daha saldım öle :)şimdi kendime tavuk göğsü yapıyorum soslayıp yağsıs tavada çevircem sosta köri kimyon falan :)

Kızlar,

Bir ara koptum yine, ben çıkıyorum artık, hepinize iyi akşamlar.

Çok dedikodu yapmayın yetişemiyorum ha :))
Medesam, sana kolay gelsin balım.

merhaba,

geçen hafta perşembe bildirimden sonra hemen 1 kilo kadar vermiştim ve sonraki hergün de aynı kiloyu görünce 1 haftadır kilo vermemiş gibime geldi.

dediklerinize dikkat edicem.

bu hafta da bir değişiklik yapmıyım o zaman. haftaya bakarız.

bu akşama evde yemeğim yok.

sabah: kek, peynir ve hindi füme.

öğlen: köfte ve salata

aralarda: neskayfe, türk kayfesi (1 tane) ve 1.5 lt su

bu akşam sporumu da yapayım. yarın akşam halay çekerek spor yapacağım.

fotoları da pazara yüklerim artık

kuzum neye alıntı yapıp yazmamışım ki,dikatimden kaçmış afedersin,balkabağına dönüştürme beni lütfeennn
yaa aslında ben diyetten önce hiç su falan içmezdim.susadıkça başka şeyler içer ama hiç su içmezdim,sevmem yani.
ama kitapta öyle için böyle için,yok içiniz yıkanırcasına için,yok az içerseniz böbreklere zarar verir proteinler falan yazdıkça korktum bu sefer de çok içmeye başladım durduramıyorum.soğuk içerseniz daha çok kalori yakarsınız dedi diye normalde hiç soğuk yada buzlu sevmezken de mümkün olduğunca soğuk içtim.1 haftadır falan da dışardan içiyorum.4 litre olmuş sonra da prostatlılar gibi 5 dk'da bir wc,hatta ayıptır söylemesi tam kalkıyorum ki tekrar geliyor
neyse iyidir heralde doğal nemlendirici

ayy bak kaşarlı köfte iyi fikirmiş.şu beyaz geceler bitsin de ben de yapiiim.(dostoyevski gibi oldu hee )

kızdım sana
daha 4.günde nasıl oluyor da kaçamak yapabiliyorsun ki,yani nasıl içine siniyor anlamıyorum
önceki yazdıklarını da okumuştum.arkadaşıma söz verdim gitmek zorundayım dr.oetker'in tadım gününe demiştin.ben senin yerinde olsam evet arkadaşıma verdiğim sözü tutar ve o tadım gününe giderdim ama diğer taraftan kendime de verdiğim sözü tutar ve hiç birşeyi tatmazdım sonra moralim bozuldu,canım sıkıldı falan diyorsunuz yaa hah işte o zaman benim de canım sıkılıyor.çünkü anlayamıyorum.sonucunun ne olduğunu bile bile yemişsin sonra da çok mutsuzum dememelisin bence.burda bazı arkadaşlar var mesela yedim ama pişman değilim yine olsa yine yerim diyor ben kızmıyorum onlara.çünlü bunu söyleyebilecek duruma geldiyse bir insan muhtemelen uzun süredir bu diyeti yapıyordur,zaten bir miktar yol kat etmiştir ve uzun zamandır yiyemediği şeyin karşısındas nefsine yenilmiştir.ama sen daha 4 gün önce yiyebildiğin şeylere bu kadar çabuk teslim olabiliyorsan,aylar geçince ne yapmayı düşünüyorsun acaba.bak lütfen kızma bana,ben senin kötülüğün için söylemiyorum.aslında herkese de bu şekilde yazmam.ama sen başladığında nedense ben senin de azimli bir çekirge olacağını,iradenle çok güzel kilolar verecğini düşünmüştüm.belki de ilk günden yaptığın bu yanlış,üstüne de öyle olunca saldım iyice demene üzüldüm.yoksa burda ne senin yediğin tatlılar bana kilo yada gaz yapar ne de senin vereceğin kilolar benim vücudumdan eksilir.sadece senin iyiliğin için söylüyorum,umarım yanlış yada ters anlamazsın beni.
üstelik bu yaptığın kaçamak sadece bugüne yansıdı sanıyorsun ama bunun etkisi bir süre devam edecek bundan emin ol.
ben senin yerinde olsam öncesini yokmuş gibi farzeder,yarından itibaren 2 yada 3 gün atak yapar öyle devam ederdim.vee tabiki bundan sonrasında kaçamak falan gibi bişeyi aklıma bile getirmezdim.bazen insanın içine şeytan kaçıyor bu doğru ama sen ondan güçlü olduğun zaman kazanırsın,her konuda
Kızlar,

Bir ara koptum yine, ben çıkıyorum artık, hepinize iyi akşamlar.

Çok dedikodu yapmayın yetişemiyorum ha :))
Medesam, sana kolay gelsin balım.

kızlarrr 2 tane ızgara levrek fileto yedim ahanda o kadar
yanında da zeroooo,sonra baktım rom aromam var,hemencik nuri alço gazozu yaptım kendime,sanırım şimdi daha keyifli geçecek nöbett erken yedim acıkcam eve gidene kadar yaa,dün gece de tüp bitti iyi mi vallahi aç kalırım

darısı başımaa darısı başımaa kocaman tebrik zayıflayan herkesee
bende bi an önce başlasam da yazsam buraya çok heycanlı çok

ay bu arada bişey de soriym hepinize, yulaf kepeğini nerden bulabilirim acabaa

hepinize diyor,kız benden başka kimse yok ki zaten ben cevap yazana kadar sen de gitmişsin,inler cinlerle top oynarım artık nöbet bitene kadar yine de söyliiim ;kuzucuk migrosta var doğalsanın ama ben bulamıyorum orda bazen.sen istersen gurmenet'i ziyaret et,hem aroma falan da alırsın belki

kızlar cebime gelen bir mesajı paylaşayım sizinle:
bir tutam bugday çimini ezerek suyunu çıkarın.bu suya 2 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip saç diğlerinie masaj yaparak sürün.1 saat beklettikten sonra bol suyla durulayın.saçlarımız daha çabuk ve daha kuvvetli uzayacakmış böylece

Kuzularimmmm uyudummm kalktimmm simdiiii bogazim yaniyo hic birsey yiyemedim bugün yogurt ve bi dilim ekmek yedim

18. günümde diyetimi bozdum ya.. üff çok üzücü ya. bu kadar istikrarsız oluşuma hiç şaşırmadım. yıllardır boşuna şişip durmamışım. 5 kaşık mantar çorbası yedim. ayrıca öğlen yemeğinde sulu et yemeği çıkmıştı. suyunu ayırarak etlerini yedim. ama yağlı bir yemekti iştee. bu gün sebze günüm diye 5 küçük salatalık 2 domates 3 biber.patlıcan közlemesi yoğurt 2 tane dukan krep yedim. sabah da 3 yumurta pişirip yemiştim.. yuhhhhhhhhhhh şimdi tartılsam 3 kilo almışımdır heralde. nasıl telafi ediyoduk. saf protein günü yapmam lazım dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…