Bebek mi geliyor hazırlıklı mıydın ki? yani önceden de düşünüyor muydun yoksa ani bir karar mı?n folik asit kullanıyor muydun? doğum kontrol hapı neyin kullandın mı? kullandıysan ne zaman bıraktın, merhaba ben sorgu hakimi
yok bee kuzum keşke gelse ağlayıp duruyorum günlerdir kullandığım ilaç antidepresandı da bebek düşündüğüm için bıraktım ama rahmimde kalınlaşmama sorunum var bi sürü doktor dolaşıyorum bu aralar. folik asit olayını da hiç sorma çok canımı yaktı. geçen yıl kasım ayında hamile kalmıştım ama folik asit kullanmamıştım sonra doktora gittiğimde elevit diye bi vitamin verdi onun prospektüsünü okuduğumda başımdan kaynar sular döküldü sonra bi de araştırdım internetten kaygılarım iyice arttı kesin sakat olacak çocuk diye kafaya taktım çok kötüleştim aldılar bebeği off offf. şimdi de muhtemelen geçirdiğim operasyondan ötürü rahimde kalışlaşmama sorunu oldu, rahim filmi çekildi yapışıklık yok ama adet döngüsünün 2. yarısı olmasına rağmen 8 mm de kaldığı için düşük diyen doktorlar var. 4 doktora gittim 2 si sorun yok dedi 2 si sorun olabilir dedi. ben de bu ara tüp bebek taraflarında takılıcak gibiyim biraz. o yuzden onlıne gorursenız de nıye yazmıyo bu demeyın işte böyle canım yaa çok dertliyim bu ara diyet miyet de yapmıyorum o yüzden. yaa böyle neşeli bi topiğe de bu kadar karamsar şeyler yazıp canınızı sıkmak da istemiyorum ama bu aralar ben neşeli olamıyorum maalesef