Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bi yanlışlık mı var yoksa gerçek mi bu ?
1 haftada 6 kilodan fazla vermiş olamazsın değil mi
Geçmiş doğum günün kutlu olsun mutlu olsun.. En güzel günler senin olsuunnn!! :116:Selam...
Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo : 66.4
Geçen hafta : 58.5
Bu hafta : 58.6
Dün benim doğumgünümdü. Yediğim yaş pasta kuru pasta türevleri muhakkak etkilemiştir. Artı dün dukana başlayalı tam 2 ay oldu. 2 ayda 7.8 kilo. İyiki başlamışım dukana yoksa değil vermek almaya devam ederdim. Bir müddet daha seyredeceğim.
Yoğunluk dönemim başladı. Kondisyon bisikleti falan yalan oldu benim. Günde yarım saat falan yürüyüşüm var. Yürüyen merdiven kullanmamaya dikat ediyorum.
İnşallah haftaya daha güzel bir - ile bildirim yaparım.
kuzuuummm hevesini kırmak istemem ama o mevsimde pek güneşlenebileceğinizi sanmıyorum
yani bu soğuk ülkelerden kuzey ülkelerinden gelen tipler hava puslu bulutlu hatta çiseler durumda bile olsa şezlonglarda yatıyorlar malak gibi de,onlar o durumdayken ben kazaklarla gezerdim :2:
yani şöyle söyleyeyim,ben artık bu mevsimde bile yatıp güneşlenemem,bunun 1 ay sonrasında artık biraz çizme,bot mevsimi başlar.
amann siz de güneşlenmeyin,elele tutuşun gezin dolanın alışveriş yapın,gecelere akın olma mı
kız elbette ayarlardım balayı suiti en makul fiyattan,odaya da dukan mamaları yolladım
bodruma paranın tamamını yatırmadıysanız,gidin bakın güzelse kalırsınız 4 gün değilse,3 gün kalın dönüşte izmire gelin
.........
............
Ya zaten normalde light yiyorumda süzme yoğurtta yarım yağlı vardı ondan kullandım light bitince:)
Yeşil çay içiyorum ama onunda günde 2 bardaktan fazlası zarar olduğu söylendiği için çok fazla değil 2 taam oluyor:)))
Doğadanın elma çayı şu özel paketlerinden olanı hani:)) Diyet beni çok kararsız yapıyor bazen:))) bu dediklerinizi alacağım mateyi falan normalde zaten 9 lu çay içiyorum kendim demleyip ama birde poşet çaylar içmek istiyorum siyah çaydan resmen soğudum tiryaki olan ben bu diyette :))))
Meyveli yoğurtlar konusunda elim hep gitti ama alamamıştım ama alayım artık en azından günde bir tane ile idare edebilirim:)
yok tuzlu derken parasını kastetmiştim yoksa çok güzel birde süt dokunuyor o laktozsuz iyi geldi.)))
Bende Bİldirim yapayım bir kere olsun bakalım
Başlangıç tarihi:10.09.2012
Başlangıç kilom:71
Geçen hafta: 68
Bugün:67.0
Bu hafta biraz durdu gibi geldi 66 yı görürüm diyordum arada bir gördüm gibi oldu ama 67 de dolaştım hep..Gerçi moralimde bozuldu ama inat edip tartıya suç buluyor ve devam ediyorum:)))
Benimki gecikti mi 1 hafta falan gecikiyo yaaa :100: Hani kendini beklemek zorunda hissetme Benim için fark etmez bebek 3-5 günün lafı olmaz. Peşinden gelirim ben. Duruma göre bakarız artık..........
...........
canım benimki de zaten pazar günü falan başlamalı yani sen geciksen de birbirimizi yakalarız gibi geliyor,neyse canım aramızda birkaç günün lafı mı olur bu kadar ay bekledik,geçeriz beraber sorun yok iyiyim ben böyle
yemekte patlıcan musakka,salata,bulgur pilavı varmış
ısıttım tavuk bagetlerimi onları yicem
Hedef kilonu da yazarsan bildirim listesine ekliyim seni.
Benim yeşil çayı günde 3-4 bardak içtiğim oluyor. Kimi zararlı diyor, kimi için içebildiğiniz kadar diyor, ben içiyorum içebildiğim kadar :)
Ben de tuzlu deyince tuzlu anlamışımi halbuki sen tuzlu demişsin :111::111: hahahha Evet tuzluuu Ben de onu didim. Tadı da datluuu :))
kitabı okudum, başlığın ilk 20 sayfasını okudum, reglim biteer bitmez de başlicam oley de oley
gitkin kilolar, gelsin güzellik sağlık, herkese
Geçmiş doğum günün kutlu olsun mutlu olsun.. En güzel günler senin olsuunnn!! :116:
Zaten durumun farkındasın sen Haftaya eksiyi görürsüünn
Offf Öyle diyosun yaniiii Yok ben çok üşüyen biriyim zaten.. Antalya'ya mı gideydik yaa İnşallah orası da soğuk olur da içimde kalmaz bari Napalım biz de hamam, sauna ve yemeklere veririz kendimizi
Kredi kartıyla şeyettik be canım.. Gitti yani.. Senin Dukan menülerden de mahrum kaldık :S :)) Deniz kenarına oturur, romantik takılırız biz de napalım Benimkinin de ağzı pek öyle romantik laf yapmaz ama Ortam yeter Yetsin yani :103:
Hedef kilonu da yazarsan bildirim listesine ekliyim seni.
Benim yeşil çayı günde 3-4 bardak içtiğim oluyor. Kimi zararlı diyor, kimi için içebildiğiniz kadar diyor, ben içiyorum içebildiğim kadar :)
Ben de tuzlu deyince tuzlu anlamışımi halbuki sen tuzlu demişsin :111::111: hahahha Evet tuzluuu Ben de onu didim. Tadı da datluuu :))
Benimki gecikti mi 1 hafta falan gecikiyo yaaa :100: Hani kendini beklemek zorunda hissetme Benim için fark etmez bebek 3-5 günün lafı olmaz. Peşinden gelirim ben. Duruma göre bakarız artık
Afiyet olsun canım. Ben de tavuk ızgara ve salata yedim. Dün de sebze yemiştim bugün de yemiş oldum. Olsun yaa.. Sebze pek etkilemiyo beni artık bu saatten sonra. Ona da alıştı vücut Bi kaç haftadır 2 gün sebze 1 gün protein sonra yine sebze falan öyle karman çorman gidiyorum zaten.. Güçlendirmeye adaptasyon süreci hiihhih
Böyle olmuyor etmiyor diye konuşma amaa Daha yolun başındasın. Allah gönlüne göre versin.. Zamanı değilmiş demek. Bunlar kısmet işi.. O da olacak inşallah. Hem böyle strese girdikçe olmaz kiii.. Teyzemin kızı neler denedi olmadı. Ve ikisinde de bir problem olmadığı ortaya çıktı. Sonra doktor biraz ara verelim tedaviye, siz de biraz dinlenin dedi. sonra yine bakarız dedi. O arada stresli stresli olacak mı olmayacak mı bilmem ne diye düşünmedi muhtemelen. Ve hiç beklemiyordu.. ama o arada oldu işte. Hatta adet düzensizliği olduğu halde. Onun için doktora gidiyo, hamile olduğunu öğreniyo Bu gibi örnekler çok var. Stres yapmamaya çalış. Çok çok etkiliyomuş..! Folik asit mutlaka alınmalı, çok etkisi var diye biliyorum ben. O eczacı çok bilmişmiş bence Doktorun verdiği halde sana öyle bişi diyerek seni yönlendirmeye ne hakkı var. Üstelik doktorun verdiği halde almamakla sen de hata yapmışsın. Lütfen doktorun dışında kimseye aldırma.. Her şey güzel olur inşallah..olmuyorki benim bebeğim kiloluyum işte benden daha şişko arkadaşım hamile kaldı ben kalamadım((( çok fazla suni bişey almıyorum en azından anormal tatlandırıcı kullanımım yok ama folik asiti biliyordum hatta doktorum verdi başlayacaktım eczaneye gittim almaya adam bana neden içeceksin kanda zaten folik 7 çıkmış içme diye vermedi eee bunu söyleyen eczacı olunca almadım bende o zaman hemen bugün içmeye başlayım
selam canlar hemen bıldırım yapıp kacıyorum
baslangic tarih 06/08/2012
baslangic kilo 84
gecen haftaki kilo 79.9
bugün kilo 73,7
hedef kilo 67,5
Senin düzgün kilo veremedim dediğin -900 gr mı Ben mi yanlış yazdım yoksa? 100,7'ymişsin geçen hafta, 99,8 olmuşsun bu hafta. Daha ne olsun ki :)) Buna ancak maşallah denir :))dukancanlar,
bu hafta düzgün kilo veremedim. bunu düzenli yürüyüş yapmamaya ve sınırlı izinlilerden kullanmaya bağlıyorum. haftaya kek felan yapmayıp doğrudan kepekli yoğurt yiyeceğim. zeroyu azaltacağım. (hala içmiyeceğim diyemiyorum yaa, ben iflah olmam)
bu haftasonunu da geçireyiom ondan sonra size söz yürüyüş olmasa bile evde spor yapıcam.
ben 100 kiloda uzun süre kalmıştım. onun etkisi de olabilir gibi??
bu haftada az verirsem acil bir strateji değişikliği yapmam gerekecek...
üzgün dukancan azrasıladan sevgiler...
Oh ohhh Hadi bakalım. Hoşgeldin şimdiden.. bir an önce de başla da çıtırlar kervanına katılkitabı okudum, başlığın ilk 20 sayfasını okudum, reglim biteer bitmez de başlicam oley de oley gitkin kilolar, gelsin güzellik sağlık, herkese
Güzel bir gün olsun hepimize,
Bu sabah çook erken uyandım ve geçmişe söyle bir bakayım dedim aman en son 4 ay önceki gibi 10 sayfa olmuş, medesa, dely, ne kaynatmışsınız, dedikodularınızı okudum ama beni unutmuşsunuz, gözden ırak olan gönülden de ırak demek ki , siz yazışmışsınız ben de çalıştım çok. :126:.
Ama muhabbet süperdi, arada rachelfine kahkaha attırmış, geçmiş tecrübeleriyle, kurabiyeler, kısırlar havada uçuşmuş.
Aliyem de bir sürü yemek tarifi vermiş, hepsi de çok güzel.
(mesajın buraya kadarki kısmını sabah yazmıştım gerisi anca şimdi :))
Kızlar, hepiniz çok tatlısınız ya, çok özlüyorum valla. Dely, Medesa, birden güçlendirmeye uçuşa geçmişsiniz tebrik ediyorum sizi canlarım benim. Delycim, çocuk sevindirsek yeridir artık valla :)) :119:
Semblantecim, kızıl güzelim, doğum günün kutlu olsun.
Başka bişeyler de okudum ama şimdi hatırlamıyorum.
Haa rachelcim arkadaş senin sözünü dinlemiş aslında :)))
Kızlar ya, bizim fikrimizi çalmışlar baksanıza, burayı mı okudular ki, beni kovunca açacaktık, bulaşıkçı, ahçı, garson kadro tamamdı ama eller kapmış :))
Telif hakkı mı isteseydik acaba :))
Gerçek mi kıızzz :)) Aman aman yağsın orda :86::86:......
canım üzülme antalya da soğuk olur hatta orda yağmur bile olur valla bak
yine de mevsim gereği en iyi yeri tercih etmişsiniz bence,yaaa bak şimdi yaa 30 ağustosta o uyuz yüzünden gidemedim ya bodruma o geldi aklımaa ona gidemeyince sanki bütün yaz tatil yapmamışım gibi hisseettim kendimi
Allah içinize sindirsin şimdiden kuzum,heee siz bayram öncesi gidiyorsunuz hadi bakalım ohhh hareketli olur
benim de bazen 2 gün üstüste sebze yaptığım oluyor sonra 2 p yapıyorum,eee güçlendirmeci sayılırız artık olacak o kadar
Güzel bir gün olsun hepimize,
Bu sabah çook erken uyandım ve geçmişe söyle bir bakayım dedim aman en son 4 ay önceki gibi 10 sayfa olmuş, medesa, dely, ne kaynatmışsınız, dedikodularınızı okudum ama beni unutmuşsunuz, gözden ırak olan gönülden de ırak demek ki , siz yazışmışsınız ben de çalıştım çok. :126:.
Ama muhabbet süperdi, arada rachelfine kahkaha attırmış, geçmiş tecrübeleriyle, kurabiyeler, kısırlar havada uçuşmuş.
Aliyem de bir sürü yemek tarifi vermiş, hepsi de çok güzel.
(mesajın buraya kadarki kısmını sabah yazmıştım gerisi anca şimdi :))
Kızlar, hepiniz çok tatlısınız ya, çok özlüyorum valla. Dely, Medesa, birden güçlendirmeye uçuşa geçmişsiniz tebrik ediyorum sizi canlarım benim. Delycim, çocuk sevindirsek yeridir artık valla :)) :119:
Semblantecim, kızıl güzelim, doğum günün kutlu olsun.
Başka bişeyler de okudum ama şimdi hatırlamıyorum.
Haa rachelcim arkadaş senin sözünü dinlemiş aslında :)))
Çalmışlar be canım Biz öyle konuşup konuşup da açmazsak, böyle olur işte.. Ah işte elalemde para var herhal Şimdi izşsiz kalırsak ne etcez garii :S Gitti telifimiz hakkımıızzKızlar ya, bizim fikrimizi çalmışlar baksanıza, burayı mı okudular ki, beni kovunca açacaktık, bulaşıkçı, ahçı, garson kadro tamamdı ama eller kapmış :))
Telif hakkı mı isteseydik acaba :))
Böyle olmuyor etmiyor diye konuşma amaa Daha yolun başındasın. Allah gönlüne göre versin.. Zamanı değilmiş demek. Bunlar kısmet işi.. O da olacak inşallah. Hem böyle strese girdikçe olmaz kiii.. Teyzemin kızı neler denedi olmadı. Ve ikisinde de bir problem olmadığı ortaya çıktı. Sonra doktor biraz ara verelim tedaviye, siz de biraz dinlenin dedi. sonra yine bakarız dedi. O arada stresli stresli olacak mı olmayacak mı bilmem ne diye düşünmedi muhtemelen. Ve hiç beklemiyordu.. ama o arada oldu işte. Hatta adet düzensizliği olduğu halde. Onun için doktora gidiyo, hamile olduğunu öğreniyo Bu gibi örnekler çok var. Stres yapmamaya çalış. Çok çok etkiliyomuş..! Folik asit mutlaka alınmalı, çok etkisi var diye biliyorum ben. O eczacı çok bilmişmiş bence Doktorun verdiği halde sana öyle bişi diyerek seni yönlendirmeye ne hakkı var. Üstelik doktorun verdiği halde almamakla sen de hata yapmışsın. Lütfen doktorun dışında kimseye aldırma.. Her şey güzel olur inşallah..
Böyle olmuyor etmiyor diye konuşma amaa Daha yolun başındasın. Allah gönlüne göre versin.. Zamanı değilmiş demek. Bunlar kısmet işi.. O da olacak inşallah. Hem böyle strese girdikçe olmaz kiii.. Teyzemin kızı neler denedi olmadı. Ve ikisinde de bir problem olmadığı ortaya çıktı. Sonra doktor biraz ara verelim tedaviye, siz de biraz dinlenin dedi. sonra yine bakarız dedi. O arada stresli stresli olacak mı olmayacak mı bilmem ne diye düşünmedi muhtemelen. Ve hiç beklemiyordu.. ama o arada oldu işte. Hatta adet düzensizliği olduğu halde. Onun için doktora gidiyo, hamile olduğunu öğreniyo Bu gibi örnekler çok var. Stres yapmamaya çalış. Çok çok etkiliyomuş..! Folik asit mutlaka alınmalı, çok etkisi var diye biliyorum ben. O eczacı çok bilmişmiş bence Doktorun verdiği halde sana öyle bişi diyerek seni yönlendirmeye ne hakkı var. Üstelik doktorun verdiği halde almamakla sen de hata yapmışsın. Lütfen doktorun dışında kimseye aldırma.. Her şey güzel olur inşallah..
ORASI ÖYLE STRESTE ÇOK ETKİLİYOR HAYIRLISI BAKALIM KOYUVERDİK GİTTİ ARTIK :=)))
dely canım 6 kilo veren bir arkadaşmı var banamı öyle göründü hemde tam 1 haftada
Ay sen kopardın beni zaten hahahaha nBakıyorum canım tamamDelyyy,kk'dan kop da maillerine de bak bacım