- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Benimki de olmuyo bazenhaftada 1/2 litre duymadım. kitapda günde 1 bardağı geçmemeye çalışın diyor sadece. çalışın kelimesinin altını ısrarla çiziyorum. çalışırız ama olmaz bazen yani )))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de olmuyo bazenhaftada 1/2 litre duymadım. kitapda günde 1 bardağı geçmemeye çalışın diyor sadece. çalışın kelimesinin altını ısrarla çiziyorum. çalışırız ama olmaz bazen yani )))
kitabı okuduysan hemen başla tabi. okumadıysan da oku ve hemen başla. haydi hayırlı olsun ))
Kızlar ben geldiiiim :)
Nasıl yoğun bir haftaydı geçen hafta, bu hafta da öyle nefes alacak vakit yok. Ben maaşımı kk dan alıyorum sanıyordum bir ara sürekli buradaydım ama gerçek dünyayla yüzleştim
Nasılsınız? İyi misiniz? Görüşmüşsünüz çıtırlar, ne güzel. İnşallah sonrakinde hep birlikte oluruz.
Bu arada görsellere baktım;
Aliyem inanılmaz bir değişim yaşamışsın tebrik ediyorum seni, bir daha bir daha baktım, yüzün değişmiş, 10 yaş gençleşmiş tam çıtır karamürsel sepeti olmuşsun.
Rachelfine seni de gördüm fıstığım, sen de lise talebesi gibi olmuşsun. İnanılmaz değişimler, tebrik ederim.
Yeni çekirgeler de katılmış aramıza, hoşgelmişler.
Bu arada son sayfayı okudum, ben nişastalı öğünümde 1 simit yedim valla, susamlı hemde :)) artan 1,5 simit yerine saysak bişey olmaz bence :))
Bir haftadır kabızım ne yaptıysam geçmedi ölüyorum resmen, diyeti bozmak zorunda kaldım. kabızlıgı gidermek için ne yapmalıyım? Müsil kullandım o bile etki etmedi.
sonradan alınan kilolar çok daha hızlı verilir, hatta bir makale okumuştum mesela birkaç kilo aldık diyoruz o kilo vücudumuzda 12 gün boyunca durmadığı sürece aslında bizim değil su veya ödem... dukanla 10 kilonu eğer metabolizman hızlı işliyorsa iki-üç ay da rahat verirsin, ben 2 ayda 9 kilo verdim mesela...
Sabahçı olunca 7.15 te de ders başlayınca kendime dukan mamaları hazırladım , sınırlı izinlileri tüketeceğim ama yapacak bişi yok, haftada 2 gün... aç kalıp, hazır bisküvilere saldırmaktan bin kat iyidir diye düşünüyorum tabi kepek hakkımı tüketmiştim ama fırından çıktıklarında dayanamadım birazcık tırtıkladım
Bu arada güçlendirmedeki arkadaşlar facede bir bayan nişasta öğünü yerine simit yiyordu, 220 gr nişasta öğünüde 2.5 simit yapıyormuş valla tartım olsa tartacağım simit susamsız olacak tabiki de artık ayıklarsınız susamları....
Merhaba! İnşallah birlikte hedeflerimize ulaşırız, ilk başta çok hızlı gidecek kilolar hazırlıklı ol. :) Daha yolun başında olmama rağmen iyi şeyler duymaya başladım bazı insanlardan, moral oldu. Dukan'ın söylediği hedef 60, hayalimdeki hedef 55. Hayırlısı.
Yumurta konusunda Allah'a sığınıyorum ben de. Napayım? Ucuz, kolay protein işte. Saldım çayıra Mevlam kayıra hesabı. Daha önceki sayfalarda verdiğin peynirli kek tarifi için de ayrıca teşekkürler, şimdi pişirdim muhteşem kokuyorlar!!! Tadı da muhteşem olacak eminim. Üşengeçlik yapmayıp elle çırpmak yerine mikser kullandım, çok daha güzel oldu tabii ki. Elle çırpınca yulafın bir kısmı karışmamakta direniyor. :)
-
2 gündür 200 gr eksilme görüyorum tartıda, parça pinçik gidiyor kilolar. "Gitsin de nasıl giderse gitsin artık hayırlısı olsun." havasındayım. Protein-sebze günleri için soğan-biber-tavuk ciğer sotenin muhteşem bir seçenek olduğunu keşfettim, yağsız yapıyorum güzel de oluyor tadı. Ciğer de ucuz. Arada kahve içmeye gittiğim yerlerde de tablet splendalar oluyor, birkaç tane atıveriyorum çantaya kullanıyormuş havasında. Henüz tatlı yapmadım onları kullanarak ama ezerek toz haline getirip karıştırma düşüncem var, biriksinler şimdi bir köşede.
Evet dukan yapmaya çalışan beleşçi bir öğrenciden satırlar okudunuz, kitabı korsaan splendası kafedeen
1 tane gocuman palamut yedim ızgara, yanında da kola zero 2 bardak, yanına şöle fırında çıtır çıtır kızarmış bi patates olaydı ne güzel olurdu amma değil mi, medesa benden önce geçersen güçlendirmeye bunu yap tamam mı benim yerime
Akşam da aynı menü var
yıllardır herşeyi şekersiz içerim, meyve sularını falan içemem tatlı diye, bu kategoride içtiğim tek şey kola, türk kahvesini de şekersiz yapıyorum yıllardır, öylesine içiyordum kahve içme fikri bile beni neşelendiriyor nedense ama dışarda yada bir arkadaşta falan içince o nasıl içerse öyle içerdim özellikle istemezdim şekersiz diye, diyorum ki ben beceremiyorum türk kahvesi yapmayı ne biçim oluyor tadı çamur gibi bugün tatlandırıcı koydum pişirirken ayyy bi güzel oldu ki anlatamam, yeni almıştım kahveyide kutusunda Bazen böyle ufak tefek şeylerde bi salaklığım tutuyor ki sormayın gitsin niye aklıma gelmediyse bunca zaman
hahah yok benim 2 günde beynim dönmüş ynlış yazmışım yerlerini hehh 800 gr verdim kendimden geçtim hehe :)))
yok ben bi yere kaybolmam verecem bu kiloları öyle :))))
heh şimdi oldu,her gün burda ol ki gidişatını takip edebilelim
haftaya kadar 2 kilo daha verirsen haftaya cuma buluşabiliriz
Ben kapağı açtıktan sonra da tadına bakıyorum. Tadı güzelse içiyom =)) Hani açıldıktan soran 4 gün içinde tüketin mi ne diyo ya.. He işte benimki baya uzun sürüyo )
İveeettt! Daha kolay gideeerr Tabi sen böyle devam ettikçe Hadi kolay gele
Kurucu Nesli. Ona başvurabilirsin
Ben de ben deee Ben de eksi çıkamam heralde ama.. Dın dın dın dıınnn!! Tartılmıyorum çünküüü.. Heyecaaann
Saol canım :)) Gördün ama sarkıyo bıngıl bıngıl
Bekliyim devamını da accık, bakalım biraz daha zayıflayabilcem mi Regl falan gelsin gitsin.. Bi kaç hafta içinde geçmiş olurum ben de
Normal canım tabiii.. Sonradan hız azalıyo.. ama hatta seninki gayet de iyi bence Maşallah Böytle devam ederse sorun olmaz.. Spor da yaparsan, ya da yapıyorsan da arttırırsan daha çok eksi görürsün bence :129: Biz de seni seviyoz :))
MEDESAAAAAAAA!!! Anladım ben anladıımmmm.. Sen beni sallamıyooonnnn Sana destan yazmıştım sayfa 7079'da
canım tekrar özür yaaa çok üzüldüüümmm
Evet canım.. Nurlanmışsın hihihihi
Medesaaaa İlle gözüne gözüne sokcam bak kaçıncıya yazıyom, görmüyon benii.. Yoksa sallamıyon mu kıızz hahaha Şaka şakaa..
Bak bunları dün yazdım. Dün de Cumartesi yazdıklarımı tekrarlamışım Bu böyle gitcek heralde. Yarın da bugünküleri yazarım artık, sen görene kadar Fikir ver bakiiimm
Canıımm.. Bak ben sana Cumartesi akşamı forumda bunları yazmıştım
dely kullanıcısından alıntı
Miniğiiimmm!!! Küsmedin di mi seeennn
Seni de aradık amaaa... Gittiğin yere geliriz biz de =) Kurtuluş yok =))
......
Bi de kızlar bana bi tek göbiş kalmış, ona da spor şeyettir, güçlendirmeye geç artık dedileeerr Spor yapmak diyet yapmaktan zor ama Karar veremiyoruummm Ödül öğünü yapmadan sadece her gün sebze protein yesem diyorum.. Öyle de yapma dediler.. Bilmiyoomm :)...............
......
Ben de karar veremiyorum yani kuzucuk Ama bu ayki reglim falan da bi bitsin, bi bakiyim sonraki durumlara.. Ben de geçicem artık ama bi kaç hafta daha beklicem.. Zaten benim ps ler de karışıyo arada.. Bakalım biraz daha dikkatli gidiyim, sonra ben de geçicem zati Yine beraber geçicez sayılır
Ne diyon şimdik? Şu reglim bi olsun bitsin, sonra ben de geçiyim gari di mi? Zaten 1 ay süre vermiştim kendime. bu hafta bitince 2 hafta falan kalıyo sanırsam. Bayramda ben de geçmiş olurum sanırım :44:
Ayrıca da sütün tarihi ne kadar geçmişti. Ben de içiyorum bazen.. Yani bozsun diye değil de ;Onlarda bi güvenlik payı oluyo zaman açısından. Tadına bakıyorum, tadı bozulmamışsa tarihi geçmiş olsa bile içiyom gidiyo
heee küstüm de ondan cevap vermedim
canlarım gerçekten ilk istanbul seyahatimde lütfen tekrar bir araya gelelim
prenssevgilisi kasımın kaçında geliyormuş,onun gelişine göre ayarlamaya çalışıcam iş programımı ?
kuzum resimlerinden de belli zaten kalmamış sende hiç bir şey daha ne yapacaksın.
şöyle söyleyeyim,bu rejim süreçlerinde diyet+sporun yapılmasının aslında en önemli sebebi tabiki bir taraftan kilo kaybediyorken diğer taraftan vücudu sıkılaştırıp toparlamak yani düşün ki ben de 21 kilo verdim ama hala göbeğim var,üstelik seninkinden fazla
bunu biz daha 5 kilo da versek indiremeyiz,bunu ancak sporla mekikle falan sıkılaştırabiliriz.ben de zaten şu yumruk sürecinde 4-5 gün neyse sağlam yürüyeceğim.sonra da bayramı atlatınca kasım gibi yeniden spora yazılacağım.hani şöyle düşün yaz boyunca kiloları verdik,kışın da sporla destekleyip seneye yaza amanniiin mankencikler gibi olalım vallahi
ikimiz adına da şöyle düşünüyorum,ne kadar zorlarsak zorlayalım 1-2 kilodan daha fazlası gitmeyecek bence üstelik bu artık belki de 1 aydan fazla alacak.ben perşembe cumaya kadar beyaz günlü yumruğuma devam edeyim.sonra regl olacağım.yani regliyken geçmeyeyim şiş olurum,regl bitsin skoru göreyim hemen geçeyim diyorum yani önümüzdeki hafta ortaları gibi.sen de regli bitince geç artık,zaten bitmişsin yani yani 10 gün bilemedin maksimum 2 hafta daha takılalım.sonuçta atıyorum ikimiz de 1-2 aydır bile bu kilodaydıysak,nerden baksan şu an güçlendirmede 45-50 gün devirmiş olacaktık
süreci uzatmayalım daha fazla ben kilo almaktan korkuyorum ama öyle olursa hemen durduruz kendimizi,gerekirse 2 gün p yaparız hadi yine beraber geçelim,bu kadar zaman bekledik
kız işte tahılla nişastalı ürünlerin hepsine adam genel olarak nişastalı besin demiş :) birini sec begen tuket..bu arada bana göre coktan kurmaya baslamıs olmalıydın cicim
heh işte yaa ben onların her bir grubuna ayrı ayrı hakkım olsun istemiştim.
yani hem patates yiyebileyim,hem makarna hem de baklagil
çok şey istemişim sanırım
kitabı okudum aslında ama araya zaman girdi unuttum çoğu şeyi
tatile gitmeden önceydi,başlayayım deidm başlayamadım
en iyisi yeniden okuyayım :)
takıldıklarımı size sorarım:))
Nasıl yoğun bir haftaydı geçen hafta, bu hafta da öyle nefes alacak vakit yok. Ben maaşımı kk dan alıyorum sanıyordum bir ara sürekli buradaydım ama gerçek dünyayla yüzleştim
Nasılsınız? İyi misiniz? Görüşmüşsünüz çıtırlar, ne güzel. İnşallah sonrakinde hep birlikte oluruz.
Aliyem inanılmaz bir değişim yaşamışsın tebrik ediyorum seni, bir daha bir daha baktım, yüzün değişmiş, 10 yaş gençleşmiş tam çıtır karamürsel sepeti olmuşsun.
Rachelfine seni de gördüm fıstığım, sen de lise talebesi gibi olmuşsun. İnanılmaz değişimler, tebrik ederim.
Bu arada son sayfayı okudum, ben nişastalı öğünümde 1 simit yedim valla, susamlı hemde :)) artan 1,5 simit yerine saysak bişey olmaz bence :))
Bir haftadır kabızım ne yaptıysam geçmedi ölüyorum resmen, diyeti bozmak zorunda kaldım. kabızlıgı gidermek için ne yapmalıyım? Müsil kullandım o bile etki etmedi.
ayy şimdi aklımdan gectın. ekim nerde yaaa diyodum bı sonrakı sayfaya gectımkı sen
bana huzur verıyorsun vesselam
bence de yeniden okumalısın arkadaşım. çünkü sorularına bakınca kitabı okumadığını düşündüm ben. muhtemelen araya zaman girince unutulmuştur bazı şeyler. takıldıklarını elbette sor. bak burda bir sürü dukan profesörü var. zaten yakında dukan da takıldığı yerleri bize soracak
bugüne kadar kepekle yaptığım en güzel şeyi yaptım. dereotlu peynirli çörek. çok güzel oldu. hem lezzetli hem yiyimi hoş. hem elime sağlık hem afiyet olsun bana )))
bugüne kadar kepekle yaptığım en güzel şeyi yaptım. dereotlu peynirli çörek. çok güzel oldu. hem lezzetli hem yiyimi hoş. hem elime sağlık hem afiyet olsun bana )))
Kızlarrrr özlelliklee DELYYYYY,çok çok çok özür dilerim ama otelde değildim ki ben saatlerdir müşteri ziyaretindeydim görmedim kuzum yazdıklarını,c.tesi de yarım gün çalışıyorum,onu da görmedim.bazen gözden kaçabiliyor yahuuu
bugün yazdığında sanırım tam benimkiyle aynı anda olmuş,seninki geride kalmış görmemişim
senin gıyabında olaki mesajına cevap vermediğim,dikkatimden kaçmış olan,atladığım birileri varsa lütfen ama lütfen kusura bakmayın,istemeden olmuştur mutlaka
bu haberin gerçek olabilmesini çok isterim,gerçeklik payı varsa bili söylesin arkadaşlar,çıtır çıtır bir gevrek yerim
hehehehehe sana bir tüyo vereyim mi,bunun membağı starbucks ve cafe nero
valla bir kahveye o kadar para veriyorsam bir tomar da splenda yürütebilirim bence hem de toz
şu anda bile masamda 8-9 poşet var
canımmm senden önce geçerim bence güçlendirmeye amma ve lakin sen patates kızartması yiyebileceğimizi mi sanıyorsun,şahsen ben hiiç yiyeceğimi sanmıyorum dukanın şunu söylediğini hatırlıyorum : 'patates kızartması ve cipsler size hayatınız boyunca yasaklayacağım ender yiyeceklerdendir'
ama yemeyi çok isterdim doğrusu,vay anamn yahuu eskiden nasıl yiyiyormuşuz o kızarmış şeyleri vıcık vıcık böööö
heh şimdi oldu,her gün burda ol ki gidişatını takip edebilelim
haftaya kadar 2 kilo daha verirsen haftaya cuma buluşabiliriz
prenssevgilisi kasımın kaçında geliyormuş,onun gelişine göre ayarlamaya çalışıcam iş programımı ?
kuzum resimlerinden de belli zaten kalmamış sende hiç bir şey daha ne yapacaksın.
şöyle söyleyeyim,bu rejim süreçlerinde diyet+sporun yapılmasının aslında en önemli sebebi tabiki bir taraftan kilo kaybediyorken diğer taraftan vücudu sıkılaştırıp toparlamak yani düşün ki ben de 21 kilo verdim ama hala göbeğim var,üstelik seninkinden fazla
bunu biz daha 5 kilo da versek indiremeyiz,bunu ancak sporla mekikle falan sıkılaştırabiliriz.ben de zaten şu yumruk sürecinde 4-5 gün neyse sağlam yürüyeceğim.sonra da bayramı atlatınca kasım gibi yeniden spora yazılacağım.hani şöyle düşün yaz boyunca kiloları verdik,kışın da sporla destekleyip seneye yaza amanniiin mankencikler gibi olalım vallahi
ikimiz adına da şöyle düşünüyorum,ne kadar zorlarsak zorlayalım 1-2 kilodan daha fazlası gitmeyecek bence üstelik bu artık belki de 1 aydan fazla alacak.ben perşembe cumaya kadar beyaz günlü yumruğuma devam edeyim.sonra regl olacağım.yani regliyken geçmeyeyim şiş olurum,regl bitsin skoru göreyim hemen geçeyim diyorum yani önümüzdeki hafta ortaları gibi.sen de regli bitince geç artık,zaten bitmişsin yani yani 10 gün bilemedin maksimum 2 hafta daha takılalım.sonuçta atıyorum ikimiz de 1-2 aydır bile bu kilodaydıysak,nerden baksan şu an güçlendirmede 45-50 gün devirmiş olacaktık
süreci uzatmayalım daha fazla ben kilo almaktan korkuyorum ama öyle olursa hemen durduruz kendimizi,gerekirse 2 gün p yaparız hadi yine beraber geçelim,bu kadar zaman bekledik
heh işte yaa ben onların her bir grubuna ayrı ayrı hakkım olsun istemiştim.
yani hem patates yiyebileyim,hem makarna hem de baklagil
çok şey istemişim sanırım
canımmm senden önce geçerim bence güçlendirmeye amma ve lakin sen patates kızartması yiyebileceğimizi mi sanıyorsun,şahsen ben hiiç yiyeceğimi sanmıyorum dukanın şunu söylediğini hatırlıyorum : 'patates kızartması ve cipsler size hayatınız boyunca yasaklayacağım ender yiyeceklerdendir'
ama yemeyi çok isterdim doğrusu,vay anamn yahuu eskiden nasıl yiyiyormuşuz o kızarmış şeyleri vıcık vıcık böööö
bence de yeniden okumalısın arkadaşım. çünkü sorularına bakınca kitabı okumadığını düşündüm ben. muhtemelen araya zaman girince unutulmuştur bazı şeyler. takıldıklarını elbette sor. bak burda bir sürü dukan profesörü var. zaten yakında dukan da takıldığı yerleri bize soracak
Ah yazııkk! Bi kere suyunu bol bol içiyor musun öncelikle ona dikkat et. Kabızlık için ben sabahları aç karnına Doğadan 7 otlu çay içiyorum, sonra üstüne de kepekli bişi yaptıysam onu yiyorum, bu bana iyi geliyor. Ayrıca aktarlarda Tilaks çay varmış. Bir de A101'de Mest çay Yine Doğadan'ın form çayları var. 7 otlu çay hariç diğerlerinin hepsinin içinde sinameki var sanırım, o yüzden haftada 2 kereden falan fazla içmemeni tavsiye ederim. Müsil bile kullanmışsın gerçi ama; bunlardan birinin işe yaracağını sanırım :44: Benim bir arkadaşım Dukan yapayım derken bağırsak düğümlenmesi oldu, acil hastaneye gittiler falan.. Sonra da bana Dukan yüzünden neler oldu, herkes böyle oluyormuş, aman yapma falan dedi hep. Gittiği doktor da Dukan yapan bir sürü insan aynı şikayetle geliyor, yapmayın falan demiş. Halbuki o başladığında ben 4-5 aydır yapıyordum zaten, hiç de öyle bir sorun yaşamadım. Ama neden. Ben hep dikkat ettim, hep bitki çayları falan mutlaka içtim.. Yani eğer çözersen sorununu, bundan sonra da dikkat et. Protein ağırlıklı beslendiğimiz için, olabiliyor böyle sorunlar. Gerekli şeyleri yaptığımız sürece sorun kalmıyor ama; merak etme.. Çok geçmiş olsun.. Umarım geçer..Bir haftadır kabızım ne yaptıysam geçmedi ölüyorum resmen, diyeti bozmak zorunda kaldım. kabızlıgı gidermek için ne yapmalıyım? Müsil kullandım o bile etki etmedi.
Ay yok canıımmm O kadar özür dilemene gerek yoktu kuşuumm Görmemiş olabilirsin tabi, hani mecbur da değilsin cevap vermeye Zaten sonunda mesaj atıyordum da mesaj kutun da doluymuş Evren benden yana değildi hihihiih ÜzülmeeeKızlarrrr özlelliklee DELYYYYY,çok çok çok özür dilerim ama otelde değildim ki ben saatlerdir müşteri ziyaretindeydim görmedim kuzum yazdıklarını,c.tesi de yarım gün çalışıyorum,onu da görmedim.bazen gözden kaçabiliyor yahuuu
bugün yazdığında sanırım tam benimkiyle aynı anda olmuş,seninki geride kalmış görmemişim
senin gıyabında olaki mesajına cevap vermediğim,dikkatimden kaçmış olan,atladığım birileri varsa lütfen ama lütfen kusura bakmayın,istemeden olmuştur mutlaka
........
............
süreci uzatmayalım daha fazla ben kilo almaktan korkuyorum ama öyle olursa hemen durduruz kendimizi,gerekirse 2 gün p yaparız hadi yine beraber geçelim,bu kadar zaman bekledik .......
........
Hahahhaa Di mi amaa Sorsun, çekinmesin, biz hep burdayız. kitabı okumuş mu acaba Dukan huhaha..............bak burda bir sürü dukan profesörü var. zaten yakında dukan da takıldığı yerleri bize soracak
21 kg muuu===?nasıl ne kadar sürede verdin o kadar kiloyu????
hangi şehirdesin?
birde günde kaç bardak su içiyorsunuz?
kitapta hatırlaıdğım kadarıyla çok için diyordu ama çok su demek çok tuvalet demek oluyor ya
Kızlarrrr özlelliklee DELYYYYY,çok çok çok özür dilerim ama otelde değildim ki ben saatlerdir müşteri ziyaretindeydim görmedim kuzum yazdıklarını,c.tesi de yarım gün çalışıyorum,onu da görmedim.bazen gözden kaçabiliyor yahuuu
bu haberin gerçek olabilmesini çok isterim,gerçeklik payı varsa bili söylesin arkadaşlar,çıtır çıtır bir gevrek yerim
hehehehehe sana bir tüyo vereyim mi,bunun membağı starbucks ve cafe nero
valla bir kahveye o kadar para veriyorsam bir tomar da splenda yürütebilirim bence hem de toz
şu anda bile masamda 8-9 poşet var
canım 4 ayda 17 kilo vermiştim,ilk hedefim buydu sonra biraz daha zorlayım dedim 20 kiloya tamamladım.5 ayda 20 kilo vermiştim.
6.ayım bitti,daha da fazla veremiyorum artık ki zaten yeter gibi,popom falan kalmadı.hafif göbek var ama sporla yok edicem.
izmirdeyim,dün 3.5 litre su içmiştim bugün henüz 2.5 litre içmişim.şimdi işten çıkıp 1.5 saat falan tempolu yürümeyi planlıyorum.gün sonunda içtiğim su 4 litreyi bulmuş olur.kitapta yazdığı gibi için yıkanırcasına su içmelisin ki böbrekler de zarar görmesin
istikrarlı ve kararlı olursan sen de bir mucize gerçekleştirebilirsin bence
Fırında dedik ya bebeğimmmm ben zaten kızartma yemem, ıyyyy. Elma dilimi pattisleri önce kaynar suda 5 dk haşlıyoyorum, sonra zeytinyağı ve bol baharat ile fırında 250 derecede çıtır çıtır oluncaya kadar pişiriyorum, tadından yenmiyor
Ayyyyy çatladım gülmekten Dukan efendinin haberi olsa bu forumdan valla işi gücü bırakır bizi takip eder, ben hiç yabancı forumlara bakmadım onlar ne konuşuyo napıyo acep, bi dolanayım vaktim olursa merak ettim şimdi
bak canım çekti yaaa valla geçicem ben artık,ayyy çok heyecanlı yahuuu
17 günd e5 kg mu verdin??????inanılmaz birşey ama bu??????
açlık hissettin mi?
birde nescafe yok sanırım ama hiç içen oldu mu?
benim alışkanlığım var onunla kahvaltı ediyorum((
içmezsem başım ağrıyor
tarifini de verseydin iyiydi
bize de afiyet olsun mu,tarif versene kuzum
Size laf yetiştirmekten raporumu yazamadan çıkmak zorunda kalacağım neyse yarın yazarım artık.
Dely yaaa cevabı görmeden çıktın mı,hayy Allahım denk gelemedik bir türlü
öpüyorum hepinizi,gevrek yiyebiliyor muyuz cidden yaaa