kuzum negatif çıktıysa negatiftir bence,mevsim geçişleri de etkileyebiliyor adet düzenini.bir de sen olmuyor diye stres yaptıkça da gecikiyor,bende de bazen olmuştur böyle.ama bence salıya kadar falan bekleyelim hala olmazsa belki o zaman bir doktora gidebilirsin
Madem böyle bir şartı vardı bu topiğin o zaman neden yazıyorsunuz kendinizi yıpratmayın bişeyde yazılmasın topik öyle boş dursun.Siz yeniyken size bu şekilde davranılsaydı ne derdiniz acaba?İnsanlar buraya geliyorsa topikler açılıyorsa konuşmak öğrenmek için geliyor.Mecburiyetiniz yoksa o zaman sizinde bilmediğiniz konulara başka bilen biride cevap vermek zorunda değil o halde.Bilmeyen birilerine bilgi verip paylaşmak çok zor olmasa gerek .Ama yinede herkezin kendi düşüncesi.O zaman topiğe şart koşun başlık atınki benim gibi yeni gelenler şaşıp kalmasın burada.Kitabı ezberleyipte gelsinler
bak canım bak güzel arkadaşım anlatamadım yada sen bizi anlayamadın galiba,evet kimse kimseye cevap vermek zorunda falan değil.ama biz hepimiz zaten birbirimize her zaman yardımcı olmuşuzdur.yenilere de eskilere de hepimiz bir bütün olduk burda.ve birbirimize verdiğimiz güçle başardı tonlarca kiloları vermeyi
herkesin tickerında verdiği kiloları görebilirsin,bunları tek başımıza başarmadık biz.
kimse sana da yardımcı olmayacağını söylememişti.elbette hiç birimiz başladığımızda tam olarak ne yapacağımızı bilemiyorduk.
ama kendi adıma konuşayım,ben önce ziyaretçi olarak yazılanları okudum,sonra okuduklarımı gayet anlayabildiğim kadarıyla bir kitap edindim,sonra anladım ki testi çözmeliyim testi çözdüm ve dukan benim yol haritamı çıkardı.kitabı okuduktan sonra anlamayacağım bişey yoktu zaten.diyetimi uygulamaya başladım,uzaktan da buradaki arkadaşlarımı takip ettim,neler yazıyorlar,neler yiyiyorlar,ne yapıyorlar diye.diyetimin 6.haftasında 7 kilo vermiş olarak üye olmuşum buraya.o da soracağım soru olduğundan değil de buradaki sıcak insanların motivasyonlarından faydalanayım,ben de bu sinerjinin içinde olayım diye,kendi adıma da bu sinerjiyi düşüren insanlardan pek hoşlanmıyorum.evet bu diyete başlayacaksan elbette bu kitabı okuyarak başlayacaksın,yani öyle laf sokar gibi ezberleyip de mi gelsinler diyorsun ama biraz öyle yani.bazı konularda sayfa numarasına kadar ezberimizde bizim.
sonuçta bu dukan diyeti kk kızlarının diyeti değil ki herşeyi okumadan bize soruyorsunuz.kusura bakma ama ben bu tarz polemiklerden hiç hoşlanmıyorum.ve ben sana bundan sonra olumlu yada olumsuz hiç bir şey yazmayacağım.uzatmayalım dedikçe kendinde herşeye ters cevaplar vererek uzatmaya devam ediyorsun,amacın ne anlamış değilim.ben senin yerinde olsam bütünün bir parçası olmaya çalışırdım.sen diyet yapmaktan çok sanki burada sorun çıkartmaya çalışıyorsun.sabahtan beri topikteki bu kirlilikten gerçekten rahatsızım ve buna sebep olanlardan da biri olmak istemediğimden gerçekten hiç bir şey yazmayacağım sana arkadaşım,kusura bakma.sana başarılar diliyorum tekrardan,umarım başarabilirsin
Kız bu nasıl soru kafa mı buluyon, süzme yoğurt suyu süzülmüş yoğurt demek, bulamıyorsan çıkar çeyizcaazından bir tülbent yıka koy içine yoğurtdu 2 saate süzülür, misss gibi süzük yoğurdun olur, Allah başka süzüklerle karışlaştırmasın seni bebem hayatındaki tek süzük yoort olsun
kız öyle suyu süzüleni demiyorum,hani mandıralarda oluyor yaa koyu yoğun böyle yağlı yağlı olanlar hah işte onu yiyebiliyor muyuz ki ?
yaaa bu arada siz şaka maka buluşuyor musunuz yaaaa yarın.buluşmayın ama yaaa,bana ihanet etmesenize çatlatacak mısnız beni,önceden haberleşelim valla izin alıp geleceğim yaaa uff diyorum sizeee,küserim hepinizeeee
Dukan yemek tarifleri blogunda vardi. Yogurdu light sutle yaptiktan sonra suzuyormus. tadi harika oluyormus.
Ben daah suzmedim ama light sutle yogurt yaptim. gercekten fena olmuyor. o yuzden suzmesininde iyi olacagini dusunuyorum.
Ama sanirim markette satilan light yogurtlarida suzebilirsin.
Gercek suzme yogurdun olcagini zannetmiyorum:)) tereyagi gibi tadi var onun.
yaaaa işte o yoğurdu diyorum yiyebilir miyiz ki ?