- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 41
Çok kızıyorum ve sinirleniyorum bu kilo konusunu dalga yapan eşlere, sevgililere... vs.
Ya karşındaki sevdiğin bir insan ve sevginin yanında kilo sorununun s'si bile geçmemeli kesinlikle.
Ayrıldığım adam 78 kiloluk halimle bile çok seksi olduğumu ve bana deli olduğunu söylüyordu.
Niye sevgi ve değer vardı çünkü.
Şaşkınanne yerinde olsam tatlıymış, meyveymiş, kaçamakmış bunların zerresini düşünmem ve son gaz diyetimi sporumu yaparım.
Şanslısın ki yinede aşırı kilolu değilsin ve istediğin kiloyada bir güzel inersin.
Yeter ki iradeli ve kararlı ol!
mesela bişey anlatayım dukana başlayacağım ya cuma gecesi kitap siparişini verdim cumartesi arkadaşlarına gittik çay yanında çikolata kaplamalı çerez falan getirmiş yedim bende nasıl olsa 3 ay yok mantığı ile herkesin içinde tabağımı önümden aldı o anki rezilliğimi anlatamam. evet seviyordur seviyor da ama neden korumaya mı çalışıyor anlamıyorum ki rencide ediyor beni.
pazar günü pikniğe gittik kaynana falan var herkesin içinde haydi git otla gel diyor bana yani bir nevi inek muamelesi yaptı. annemde kızıyor söyle kilonu dalga konusu yapmasın diyor
benim kilom çok anormal durmuyor bacaklarım ince zaten. ama dediğin gibi aklımdan herşeyi çıkarıp en azından bayrama kadar 4-5 kilo versem süper olacak
Son düzenleme: