Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Çok kızıyorum ve sinirleniyorum bu kilo konusunu dalga yapan eşlere, sevgililere... vs.
Ya karşındaki sevdiğin bir insan ve sevginin yanında kilo sorununun s'si bile geçmemeli kesinlikle.

Ayrıldığım adam 78 kiloluk halimle bile çok seksi olduğumu ve bana deli olduğunu söylüyordu.
Niye sevgi ve değer vardı çünkü.

Şaşkınanne yerinde olsam tatlıymış, meyveymiş, kaçamakmış bunların zerresini düşünmem ve son gaz diyetimi sporumu yaparım.
Şanslısın ki yinede aşırı kilolu değilsin ve istediğin kiloyada bir güzel inersin.
Yeter ki iradeli ve kararlı ol!

mesela bişey anlatayım dukana başlayacağım ya cuma gecesi kitap siparişini verdim cumartesi arkadaşlarına gittik çay yanında çikolata kaplamalı çerez falan getirmiş yedim bende nasıl olsa 3 ay yok mantığı ile herkesin içinde tabağımı önümden aldı o anki rezilliğimi anlatamam. evet seviyordur seviyor da ama neden korumaya mı çalışıyor anlamıyorum ki rencide ediyor beni.
pazar günü pikniğe gittik kaynana falan var herkesin içinde haydi git otla gel diyor bana yani bir nevi inek muamelesi yaptı. annemde kızıyor söyle kilonu dalga konusu yapmasın diyor
benim kilom çok anormal durmuyor bacaklarım ince zaten. ama dediğin gibi aklımdan herşeyi çıkarıp en azından bayrama kadar 4-5 kilo versem süper olacak

Son düzenleme:
Aliyecim senden korkuyorum senin korkuna dikkat ediyorum diyete:KK1::KK1: arada beni de kaynatmışsın meyve sordum diye. çok derdim değil meyve ama başım dönüyor ondan alışana kadar olacak olsun. ben birşeye karar vermeden başlamam zaten olurda ciddi bir problemim olmazsa gitmeyeceğim bir yere işte

1 senedir diyet yapıyorum. psikopata bağladım. çömezlere eziyet ediyorum işte. öyle oyalıyorum kendimi. :KK60::KK60::KK60:
şeker gibi bişeyim ben kıııız, korkma benden. ama tabi bu korku diyet için motivasyon sağlıyorsa korkabilirsin sorun yok.
şöyle bir durum var aslında, senelerce kilodan çok çekmiş biriyim. fazla uzatmayayım, ben bu kilo yüzünden bir ömrü mahfettim. abarttığımı düşünme, acı ama ne yazık ki gerçek bu. üstelik bugüne kadar yaşadıklarımın çoğunun maalesef telafisi de yok. o yüzden istiyorum ki, kilo sorunu olan herkes, vakit varken çözsün bu sorunu. o yüzden de mızıklananlara, küçük şeylere takılıp motivasyonu kırılanlara kızıyorum biraz. yoksa öyle korkulacak biri değilim vala...

selamlar hepinize dukan testi diye giriyorum acaba benmi beceremiyorum siz testi hangi adresten giriyorsunuz ben bugün atak evresinin 5 ci günündeyim başlangıç 94.7idi şimdi ise91.7sizce nasıl nekadar daha devam edeceğimi bilemediğim için dukan amcaya sormak istiyorum hepinizi:KK54:

testi bu adresten yapacaksın

Dukan Diet Official Site: Weight Loss Experts - Know How To Lose Weight

test ingilizce. anlamakta sorun yaşarsan bu adresten yardım alabilirsin

Adım Adım Dukan diyeti testi | Anne Kaz

mesela bişey anlatayım dukana başlayacağım ya cuma gecesi kitap siparişini verdim cumartesi arkadaşlarına gittik çay yanında çikolata kaplamalı çerez falan getirmiş yedim bende nasıl olsa 3 ay yok mantığı ile herkesin içinde tabağımı önümden aldı o anki rezilliğimi anlatamam. evet seviyordur seviyor da ama neden korumaya mı çalışıyor anlamıyorum ki rencide ediyor beni.
pazar günü pikniğe gittik kaynana falan var herkesin içinde haydi git otla gel diyor bana yani bir nevi inek muamelesi yaptı. annemde kızıyor söyle kilonu dalga konusu yapmasın diyor
benim kilom çok anormal durmuyor bacaklarım ince zaten. ama dediğin gibi aklımdan herşeyi çıkarıp en azından bayrama kadar 4-5 kilo versem süper olacak

bayrama kadar 4-5 kg verirsin. şöyle güzel de bir elbise giyersin, topuklu pabuçlarla bayramlık bayramlık çıkarsın ortaya. ama bu arada da kocana da sağlam bi tehdit savur. mutlaka onun da bir bam teli vardır. keldir, göbeklidir, boyu kısadır falan filan... eğer bir daha senin kilonla dalga geçerse sen de onun o eksikliğiyle dalga geçeceğini söyle olsun bitsin.

1 senedir diyet yapıyorum. psikopata bağladım. çömezlere eziyet ediyorum işte. öyle oyalıyorum kendimi. :KK60::KK60::KK60:
şeker gibi bişeyim ben kıııız, korkma benden. ama tabi bu korku diyet için motivasyon sağlıyorsa korkabilirsin sorun yok.
şöyle bir durum var aslında, senelerce kilodan çok çekmiş biriyim. fazla uzatmayayım, ben bu kilo yüzünden bir ömrü mahfettim. abarttığımı düşünme, acı ama ne yazık ki gerçek bu. üstelik bugüne kadar yaşadıklarımın çoğunun maalesef telafisi de yok. o yüzden istiyorum ki, kilo sorunu olan herkes, vakit varken çözsün bu sorunu. o yüzden de mızıklananlara, küçük şeylere takılıp motivasyonu kırılanlara kızıyorum biraz. yoksa öyle korkulacak biri değilim vala...

forumda sert görünüor (itiraf edorum bende öle dusunuodum önceleri:KK1:) ama gunluk hayatta sürekli kahkahalar atan güleç biri :KK1:

şimdi seni gözümün önünde canlandırıyorum kuzenim var 100 kilo ben 67 ( dün 68dim 1 kilom gitti :KK16::KK16: ) yan yana geldiğimizde ben küçücük kalıyorum sen öylesin kuzenimden bana dönüşüm 1 yıl ama 30 küsür kilo. hayran kaldım sana ya zaten diyorum ki "kızım sadece 14 kilon kaldı 14 kiloCUK" yapabilirim yürüyüşü sevmeyen ben yürüyüş bile yapıyorum. ama bu kilo yüzünden o kadar ağladım ki şu an bile bunları yazarken ağlıyorum. 36 beden giyerken şimdi 40-42 oldum bmi 19du şimdi 26. mağazaya girdiğimde hep small bedenler indirimde oluyor düşün çünkü genel olarak herkes kilolu ellerinde o kalıyor onu da satmak için indiriyorlar.
benim kaderim bu olmayacak 80-85 kiloda doğuma gitmek istemiyorum. davul gibi kalmak istemiyorum. başaracağım ve herkeste görecek bunu. hatta bana inanmayan eşim bile

bayrama kadar 4-5 kg verirsin. şöyle güzel de bir elbise giyersin, topuklu pabuçlarla bayramlık bayramlık çıkarsın ortaya. ama bu arada da kocana da sağlam bi tehdit savur. mutlaka onun da bir bam teli vardır. keldir, göbeklidir, boyu kısadır falan filan... eğer bir daha senin kilonla dalga geçerse sen de onun o eksikliğiyle dalga geçeceğini söyle olsun bitsin.

beni nereden tanıyorsun çabuk söyle:KK52::KK52::KK52: eşim kel, kısa boylu ve göbeğide çıkmaya başladı:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: ama o kusurlarıyla kendi alay eden biri umursamaz ama başka şeyler bulurummmmm

Merhaba.. Hem daha önce hiç diyet yapmamışsın, hem sadece 5 kilo fazlan var, hemen verirsin bence sen.. Kitabı hemen almana da sevindim. Bu diyet inadını kırar inşallah kilolarının, ama 5 kilo için böyle bi diyete başlaman gerekmeyebilirdi belki.. Ömrünüze en fazla 2 kere tekrarlayın bu diyeti diyor Dukan.. Sonraki şanlarını yok etme :) Neyse.. Kitabı oku da, öyle karar ver bence.. Kolay gelsin şimdiden..[/QUOTE]

Teşekkür ederim inşallah çok uğraştırmaz. Kitabı henüz sonuna kadar okuyamadım ama istediğim kiloya indikten sonra haftada bir SP yi yaşam tarzı edinerek geri almam diye düşünüyorum.Aceba yanlış mı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

keşke kafana göre yapmış olsan. internetten okuduklarınla yaptığın iş, kendi kafana göre bile değil, başkasının kafasına göre oluyor. işte bunun için kitap kitap diye yırtınıyoruz. yoksa kimseye okuma alışkanlığı kazandırma derdinde değiliz ki. sizin iyiliğinize birşey bu.
Okuduklarım bir siteden alıntıydı ben dukan kitabı olmadanda yapılıyor sanıyordum.Oyüzden bilmemem doğaldı zaten kitap alıp okuyacağım dedim.Ama bazı arkadaşlar topa tutmuş resmen beni çok şaşırdım kendileri doğuştan biliyorlar herşeyi galiba:KK47:
seyirde olduğunu ben de biliyorum arkadaşım. ama ben bu forumun kitap okutma canavarıyım. kitabı okumadan, "menü yazın, bir günde neler yiyorsunuz, öğlen ne yediniz, akşam ne yediniz, şu serbest mi, bu yasak mı" gibi sorularla diyet yapmaya çalışan birini bulunca, hemen başının etini yemeye başlıyorum kitabı oku diye. sana da öyle söylemek yerine, dikkatini çekmek için böyle bir şaşırtmaca yaptım işte...:KK1:
Teşekkür ederim yönlendirdiğin için en azından agrasif davranmadan topiğe yeni gelen birine nasıl davranmasını gerektiğini biliyorsun teşekkürler
kitabı okudum bi kilo vermen reglden dolayı yavaşlar vücut çok su tutar bu dönemde yapmayın diyor bir de bu dönemde yapın bir anda çok kilo verebilirsiniz diyor regl bitince kafam karıştı zaten karışsada yapıcak bişeyim yok eşim seyehatte bende annemde kalyorum bugünde regl oldum hazırlıklarımı yapıp en kısa zamanda başlıcam yarın evime geçip alışveriş yapıcam benişm bünye biraz ters kilo vermyi sevmiyor bakalım bende ne olucak saol bilgi için :)

teşekkür ederim atak kısmını kitapta okuyunca bunlarıda öğrenmiş oldum :)

sorbitrol şekeri içeren sakızları almaman lazım arkadaşlar yazmış ama ben eklemiştim mesajı :)))) yeni okudum kitapta da :)

teşekkkür ederim regl dönemini geçircem sanırım beklerken ben çok su içiyorum zaten bünyemde hep ödem oluyor bide regl döneminde iyice çoalıyor :)

çok ısrarcı gördüm seni arkadaşım en güzel bilgiyi sana ilk mesajında cevapladılar kitabı okuman şart ben diyete karar verdim geldim araştırma yaptım ona rağmen aklıma takılanları sordum ve diyete karar vediğim gece kitabı netten sipariş verdim ve şimdi atak evresini yapıcak kadar okudum kendini kasma diyeti yapıcaksan hemen kitabı al derim netten burdan şurdan öğrendiklerin yetersiz ve yanlış olabilir bilgine :)))

henüz aranıza katılmadım ama listenize bayıldım inşallah bende sizin gibi verdiğim kiloları bildiricem çok kıskandım yahuuuu:KK52::KK52:
kısa zamanda başlayıp eksileri bildirmek üzere iyi geceler :):21:
Israrı olmamın nedeni bugün başlıyacaktım çarşı bana bayağı uzak mesafede bulunduğum yerde dukan kitabı yok büyük magaza marketlerde oluyor.Bende acaba sorarak olurmu diye düşündüm ilk defa bu diyeti yapacağım için kitabı okumanın şart olduğunu bilmiyordum.Ve bu topikte yeni gelenlere böyle topa tutulup yadırganıcağını bilseydim sormazdım.Güzellikle cevap veren var birde beni çocuk sanıp tersleyenler olmuş çok ilginç onlar doğuştan yetenekli sanırım:KK47::KK20:Ben almıyacağımı söylemedim.Bunları duyacağıma koşarak gidip alsaydım keşke:KK55:
arkadaşım bende yeniyim senin gibi
cuma gününden beri buralarda geziniyorum Aliye banada aynısını söyledi kitappp kitapp diye ben zaten cuma günü siparişi vermiştim ama çarşamba günü geldi o güne kadar başlasam diyordum kızlar bekle diyordu ve ne kadar saçma sorular sormuşum örnek;
-yemekte yulaf ekmeği yenince kepek yeniyormu
benim ekmekten kastım marketlerde satılan ekmekti Allahtan kimse dalga geçmedi yahu ne alaka diyette ekmek yokki. (ama ben dün günlük kepek hakkımı ekmek yaptım yağsız tuzsuz)
yani eksik çok oluyor elimin altında kitap var açıyorum şu yenirmi bu nasıl tüketilir bakıyorum
1 gün oldu 1 kilo verdim ama anormal bir baş ağrısı az yiyor olabilirim hemen açıp kitaba bakıyorum. çok pahalı bir kitap değil hatta yulaf kepeğinden daha ucuz:KK1::KK1: elinin altında olması gereken bir kitap.
Evet arkadaşım diyetin hayırlı olsun ben yeniyim dukan kitabı alınacağını bilmiyordum bişeyler sordum ama sorduğuma pişman oldum bazı arkadaşlar ahkam kesmiş.Kimse ilk önce herşeyi bilmiyor sonradan öğreniyor.Bilmemek suç değil.Ben öyle olurmu diye sordum olmayınca olmuyordur kitap alıcam dedim.Hala lastik gibi uzatanlar var :KK47:
Sen çözmüşsün olayı arkadaş :KK9::KK9::KK9: böyle devam et ama burada etme :KK45::KK45::KK45::KK45: git kendine başka bir topik aç BAHAR27 DİYETİ DENEYİMLERİM diye oradan devam et :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Senmisin bu topiğin başbabakanı hımm:KK47:Sen ananın karnında öğrendin galiba bilmiyorsak sormak suçmu sen ilk başta tam anlamıyla biliyormuydun bu diyetin neolduğunu:KK20: bu ne patavatsızlık önyargı böyle??Bu kadar topa tutulmanıın bir anlamı yok adam gibi geldim sordum kitap almıyacağımda demedim yazılarımı tam oku öyle yorum yap olurmu yada en iyisi bişey yazma:KK52: Sen bana başka topik aç demeyede hakkın yok ayrıca:KK47:
Yok artııkk! Ne isyanıymış o 20 günde..! Örnek arıyorsan bana bak. Bozuk plak gibi tekrarlıyorum ama; 6 ayda 10 kilo verdim ben.. Arada kaçamaklar da oldu, insan veremedikçe sinir oluyor çünkü.. Bak kaçamak da yapmıyorum diyorsun sen.. Öyle kolay değil bu kiloları vermek.. Hemen pes etmek yok öyle :KK20: Hareketi arttırmanı tavsiyeni ederim :KK66: Spor spor..

Okudum yazdıklarını okudum okudum.. Okudukça sinirlendim.. Kusura bakma ama; tam ters bi cevap verecektim.. Neyse ki doğru yolu bulmuşsun..
Kendin için yapacağın böyle bişey için bir kitap almaya değmez mi? Kitabı okuyunca sorduğun sorulara sen de şaşıracaksın..
Bizim burda kimseyi dışlama istememe falan gibi bi lüksümüz yok, bi hakkımız yok, zaten "biz" kimiz yani..? Forumun da topicin de kurucusu falan değiliz.. Burda bi başkan yok, sen gel sen git diyecek.. "Biz" hep baraber "biz"iz işte.. Herkesler istediği gibi gelebilir, bizimle biz olabilir. Ama en önemlisi, bu işi ciddiye alanlarız "biz". Bu kadar ciddiye alıp, üzerinde düşünerek uğraşarak didinerek bişeyler yapmaya çalışırken, takdir edersin ki bizim böylesine ciddiye aldığımız bi konuda birilerinin çıkıp, "amaan ne olacak, ben okumucam, sorarım , cevabımı alırım.. " gibi hiç bir emek vermeyen ve ciddiyetsiz tavırları ters kaçıyor. Sen kitabı okursan, "hoşgeldin" deriz canıgönülden..

Hoşgeldin arkadaşıımm :)) Ne güzel anlatmışsın sen öyle :) Aferin be sanaa :KK1::KK9::KK9: Hadi bir an önce başla da, haftaya bildirimini bekliyoruz :KK66:

İnşallah inşallah :)) Hoşgeldin.. Hayırlı olsuunn..

Yeni Dukancanlar çok güzel anlatmış valla :KK1: İnşallah emeğinin karşılığını alacaksın.. "Yulaf kepeğinden daha ucuz" demişsin çok hoşuma gitti valla hahaha :KK9: Haklısın..
Atakta baş ağrısı olabilir.. Ama sabret.. Sebze yemeğe başlayınca geçer... ve tabi tatlı isteğinden oluyor. Vücudun alışacak çok yakında.. Sabır sabıırr :KK66:

Günaydın korsancı :KK1: Hayırlı olsun, kolay gelsin.. Tariflere bile başlamışsın, tuzaklara da düşmemişsin.. maşallah maşalah.. :nazar: hızlı bi giriş olmuş :)) İnşallah çabucak verirsin kiloları :KK8:

Günaydın canım..
Bence de sen atak yap şöyle bi kaç gün.. Seyirin sp günlerinde de beyaz gün yap. Sonra da artık fazla zorlama :KK66: Zaten eminim gçlendirmede de vereceksin. beni bekle demiyorum bak.. Ben başımın çaresine bakarım.. Sen kendini düşün Nnnalaaannn!!! :KK1::KK9::KK9: Bayrama da bişi kalmadı ama :KK1::KK1: Bekliyim dersen de, seyir uzadıkça güçlendirme uzamıyor ki.. Verdiğin kiloya bağlı ya.. Sen uzatıp uzatıp da yine kilo veremezsen, kaç kilo verdiysen ona göre yapcan yani yine.. He güçlendirmeye geçme sürecimi uzatıyorum diyosan, e haklısın bak o uzuyo :KK66: Fıstıksın ya, fıpfıstık :) olmak istiyon, ondan :KK23::KK23:

Sinirlenecek birşey yok siz bu diyete başlıyacağınıza karar verdiğiniz zaman sizde hiçbirşey bilmiyordunuz.Ben kitap almadan oluyormu diye sordum.Kitap almıcam vs diye bişey demedim.Bu kadar abartıya önyargıya gerek yoktu.Özellikle 2 arkadaş resmen hakaret eder gibi yazmışlar.Biraz hareketlere çıkan kelimlere dikkat edilsin öncelikle:KK47:

Okuduklarım bir siteden alıntıydı ben dukan kitabı olmadanda yapılıyor sanıyordum.Oyüzden bilmemem doğaldı zaten kitap alıp okuyacağım dedim.Ama bazı arkadaşlar topa tutmuş resmen beni çok şaşırdım kendileri doğuştan biliyorlar herşeyi galiba:KK47:

Teşekkür ederim yönlendirdiğin için en azından agrasif davranmadan topiğe yeni gelen birine nasıl davranmasını gerektiğini biliyorsun teşekkürler

Israrı olmamın nedeni bugün başlıyacaktım çarşı bana bayağı uzak mesafede bulunduğum yerde dukan kitabı yok büyük magaza marketlerde oluyor.Bende acaba sorarak olurmu diye düşündüm ilk defa bu diyeti yapacağım için kitabı okumanın şart olduğunu bilmiyordum.Ve bu topikte yeni gelenlere böyle topa tutulup yadırganıcağını bilseydim sormazdım.Güzellikle cevap veren var birde beni çocuk sanıp tersleyenler olmuş çok ilginç onlar doğuştan yetenekli sanırım:KK47::KK20:Ben almıyacağımı söylemedim.Bunları duyacağıma koşarak gidip alsaydım keşke:KK55:

Evet arkadaşım diyetin hayırlı olsun ben yeniyim dukan kitabı alınacağını bilmiyordum bişeyler sordum ama sorduğuma pişman oldum bazı arkadaşlar ahkam kesmiş.Kimse ilk önce herşeyi bilmiyor sonradan öğreniyor.Bilmemek suç değil.Ben öyle olurmu diye sordum olmayınca olmuyordur kitap alıcam dedim.Hala lastik gibi uzatanlar var :KK47:

Senmisin bu topiğin başbabakanı hımm:KK47:Sen ananın karnında öğrendin galiba bilmiyorsak sormak suçmu sen ilk başta tam anlamıyla biliyormuydun bu diyetin neolduğunu:KK20: bu ne patavatsızlık önyargı böyle??Bu kadar topa tutulmanıın bir anlamı yok adam gibi geldim sordum kitap almıyacağımda demedim yazılarımı tam oku öyle yorum yap olurmu yada en iyisi bişey yazma:KK52: Sen bana başka topik aç demeyede hakkın yok ayrıca:KK47:

Sinirlenecek birşey yok siz bu diyete başlıyacağınıza karar verdiğiniz zaman sizde hiçbirşey bilmiyordunuz.Ben kitap almadan oluyormu diye sordum.Kitap almıcam vs diye bişey demedim.Bu kadar abartıya önyargıya gerek yoktu.Özellikle 2 arkadaş resmen hakaret eder gibi yazmışlar.Biraz hareketlere çıkan kelimlere dikkat edilsin öncelikle:KK47:

bahar ben seni bir yerlerde gördüm bebiş için uğraşıyorsun değilmi sende?
üzme kendini yanlış anlaşılmıştır motivasyonun düşmesin gg dan sipariş et kitabını yada bulunduğun yerde varsa hemen alırsın ben ilçede oturuyorum o yüzden bulamadım burada netten aldım

slm kızlar bende bu dukan diyeti ile 10 kilo verdim ortalama 5 gundi bi kilo veriyodum ben, iyi bi diyet ama diyeti bıraktıktan sonra dikkat etmezsen hemenn kilolar geri gelioo

bahar ben seni bir yerlerde gördüm bebiş için uğraşıyorsun değilmi sende?
üzme kendini yanlış anlaşılmıştır motivasyonun düşmesin gg dan sipariş et kitabını yada bulunduğun yerde varsa hemen alırsın ben ilçede oturuyorum o yüzden bulamadım burada netten aldım

Evet canım doğru görmüşsün bende pko var ve pkodan dolayı kilo aldım.Diyetisyene gitmiştim 9 10 kg kadar vermiştim.Sonra kilom durdu.Şimdi diyetisyene gitmeden dukan diyetine karar verdim.Bugün D@R ye sordum kitaba 20 tl dediler.Başka biyer daha var ordada yoksa ilk sorduğum yerden bugün alıcam kitabı okuyup başlıyacağım inşallah.Sağol canım düşündüğün için.Sanada kolay gelsin inşallah istediğin kiloya inersin:KK16::KK54:

Evet canım doğru görmüşsün bende pko var ve pkodan dolayı kilo aldım.Diyetisyene gitmiştim 9 10 kg kadar vermiştim.Sonra kilom durdu.Şimdi diyetisyene gitmeden dukan diyetine karar verdim.Bugün D@R ye sordum kitaba 20 tl dediler.Başka biyer daha var ordada yoksa ilk sorduğum yerden bugün alıcam kitabı okuyup başlıyacağım inşallah.Sağol canım düşündüğün için.Sanada kolay gelsin inşallah istediğin kiloya inersin:KK16::KK54:

gg da kargo dahil 17 sanırım

arkadaşım, aslında kimsenin seni topa tuttuğu falan yok. yazı, içinde mimik, ses tonu gibi unsurları barındırmadığı için, bazen sert bir etki yaratır karşı tarafta. ama emin ol kimse sana karşı önyargılı ya da düşman değil.
üşenmedimi yazdığın mesajlara baktım ilk mesajından itibaren. ilk mesajında sağlık sorunlarından söz etmişsin. diyeti yapmak istediğini söylemişsin. ben cevap vermişim. üstüne basa basa kitabı oku demişim. sonraki mesajlarında da diyetin detaylarını öğrenmek amaçlı soruların var. ben de, cevap veren diğer arkadaşlar da kitabı oku demişiz tekrar tekrar. bu arada sen de aynı tarz sorulara devam etmişsin. şimdi kitabı alacağım zaten diyorsun ama sorduğun sorulara bakınca nedense böyle bir izlenim edinemiyorum. üstelik de hem pko hastasısın, hem kolasterolün var... benim ya da bir başkasının lafına güvenip nasıl sağlığını riske atarsın? hadi sen bunu göze aldın diyelim, başka birinin senin bu tavrına alet olmasını nasıl beklersin. lütfen alınganlık gösterip kimseye kırılma, ters şeyler de söyleme. sana en sert cevabı veren arkadaş bile ağır birşey söylememiş zaten.

Evet canım, ben buranın eskilerindenim ama epey oldu gelmeyeli, sen de gelmişsin. Sen de çok sıcakkanlısın canım :)

Bravo canım, çok azimlisin. Tam dukancan olmuşsun sen, balık çok işe yarıyor.:104:

sen ne kadar süre yaptin ne kadar verdin güclendirmede hic aldinmi biraz bu bilgilerinle aydinlat bizi sekerrr

[FONT=Verdana[COLOR="#cc3399"]Çok teşekkürler canımcım :KK16: Amin amin..

Bence sen en az hasarla atlatmışsın o semineri ve hiç kendine eziyet etme canım.. Takdir bilem ediyorum seni :)) Çok iyisin, aferin be sanaaa :KK9::KK9: Olur öyle arada. Sadece sebze yemek kaçamak bile sayılmaz.. Sınırlı izinlileri kesersin işte dediğin gibi, oldu da bitti.. Eksi görmeye devam edeceğine eminim :nazar:

insallah delycimmmm ben zaten oturttum bence ya artik eskisi gibi birseylerde yapmiyorum ekmek pogaca okadar tavuk veya balik standartladim sikilmiyorumda bunlari yemekten dogrusu.....light zero colaymis suymus buymus i ih hic kullanmiyorum (tabii bilirsiniz ramazanda ben bu haklarimi kullandim dukana uyamadim hic) onun cezasi :KK9::KK9::KK9: bir ay rötarla güclendirmeye gececegim galiba:KK19:

slmss millet..hawalar cok fena,,bende üşüttüm sanırım bogazım dunden bu yana cok fenaa..kış geldi ya malesef daha yazı anlayamadan :2:

tşk ederim kızlarr saolun güsel sözleriniz içinnn...inş öle olur,,yeniden sewebilirim birilerini suan pek umudum olmasadaaa..

ben artk böle kitap okumadan karsıdakını enayı yerine koymaya calısan insanlara cvp werme gereği duymuorum kızlar.kimsenin kötülüğünü istediğimiz yok,,bişi diosak sanırım bildiğimiz war ama hala ısrarla olmaz mı kıtapsız,,olmaz mıı....eee yap o zmn,,ne halin warsa gör diesim gelior artk hakkaten üzgünümmm :KK47:

ben herzmn dediğimi tekrarlıorum we gec artk diorum.çünkü güçlendirmedede kilo weriosun.

agzına saglık sekerimmm :KK16:

Birkere lafınızı bilinde konuşun.Nekadar önyargılısınız böyle yaaa.:KK47:Yardımsever olmak, iyilik etmek insan gibi kırmadan söylemek bumudur böylemi oluyor arkadaşlık vs:KK47:Topiğe yeni gelenlere çok güzel davrananlar var aman nazar olmasın:KK9::nazar:Benim kimseyi enayi yerine koyduğum yok.Bilmediğim için sordum, cevabını aldım kitap almaya karar verdim.Laf nerelerden nerelere getirildi yuhh diyorum başkada bir şey demiyorum.Ben burdakilerin tecrübesine dayanarak sordum.İlk okul çocuğu gibi muamale yapanlar var bende üzgünüm hakkatennn:KK19::KK20:

Benim yazdıklarım bunlar:
Okudum yazdıklarını okudum okudum.. Okudukça sinirlendim.. Kusura bakma ama; tam ters bi cevap verecektim.. Neyse ki doğru yolu bulmuşsun..
Kendin için yapacağın böyle bişey için bir kitap almaya değmez mi? Kitabı okuyunca sorduğun sorulara sen de şaşıracaksın..

Bizim burda kimseyi dışlama istememe falan gibi bi lüksümüz yok, bi hakkımız yok, zaten "biz" kimiz yani..? Forumun da topicin de kurucusu falan değiliz.. Burda bi başkan yok, sen gel sen git diyecek.. "Biz" hep baraber "biz"iz işte.. Herkesler istediği gibi gelebilir, bizimle biz olabilir. Ama en önemlisi, bu işi ciddiye alanlarız "biz". Bu kadar ciddiye alıp, üzerinde düşünerek uğraşarak didinerek bişeyler yapmaya çalışırken, takdir edersin ki bizim böylesine ciddiye aldığımız bi konuda birilerinin çıkıp, "amaan ne olacak, ben okumucam, sorarım , cevabımı alırım.. " gibi hiç bir emek vermeyen ve ciddiyetsiz tavırları ters kaçıyor. Sen kitabı okursan, "hoşgeldin" deriz canıgönülden..

Ben sadece neden sinirlenildiğini ya da sana karşı çıkıldığını belirtmek için yazdım bunları ve kitabı alacağın için de "doğru yolu bulmuşsun" dedim. Kesinlikle kırmak için değil tam tersi yapıcı olmak için yazdım. Başkalarından duyduklarınla bu diyeti yapsan ve yarın öbür gün bi hastalık bişey çıksa sende Allah korusun, sorumlu hissederiz. Ben öyle hissederim kendi adıma. Bunun gibi şeylerden dolayı kitabı almaya karar vermen doğru olmuş. Bunu anlatmaya çalıştım. Ama "kitabı alsan iyi olur" denildikçe sen "almasam olmaz mı" diye bi kaç kere ısrarla sorduğun için öyle şeyler söylendi. "10 gün atak yapıcam falan dedin".. Yoksa istemezsen alma, kendi kötülüğüne.. Sürekli sana burda cevap verecek birilerini bulamazsın.. yanlış bi şeyler yaparsın, hasta olursun, bişi olur, kilo veremezsin "e kimse bana bunu söylemedi ben yanlış biliyomuşum, neden söylemediniz "dersin.. sonuçta suç bize kalır ve olan da sana olur. Hepsi senin iyiliğin için. Zaten alacakmışsın da. Ben de demiştim hatta alırsan da oh, hoşgeldin, deriz. Biz de ilk geldiğimizde hiç bir şey bilmiyorduk, kitabı aldık, ordan öğrendik her şeyi. Kimseden değil. Sonra aklımıza takılanları sorduk. Hala da soruyoruz.. Herkes senin geçtiğin yollardan geçti yani. Kendi adıma kimseyi terslemem, kimsenin kırılmasına da dayanamam..

Son düzenleme:
X