- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 41
Çok kızıyorum ve sinirleniyorum bu kilo konusunu dalga yapan eşlere, sevgililere... vs.
Ya karşındaki sevdiğin bir insan ve sevginin yanında kilo sorununun s'si bile geçmemeli kesinlikle.
Ayrıldığım adam 78 kiloluk halimle bile çok seksi olduğumu ve bana deli olduğunu söylüyordu.
Niye sevgi ve değer vardı çünkü.
Şaşkınanne yerinde olsam tatlıymış, meyveymiş, kaçamakmış bunların zerresini düşünmem ve son gaz diyetimi sporumu yaparım.
Şanslısın ki yinede aşırı kilolu değilsin ve istediğin kiloyada bir güzel inersin.
Yeter ki iradeli ve kararlı ol!
Aliyecim senden korkuyorum senin korkuna dikkat ediyorum diyetearada beni de kaynatmışsın meyve sordum diye. çok derdim değil meyve ama başım dönüyor ondan alışana kadar olacak olsun. ben birşeye karar vermeden başlamam zaten olurda ciddi bir problemim olmazsa gitmeyeceğim bir yere işte
selamlar hepinize dukan testi diye giriyorum acaba benmi beceremiyorum siz testi hangi adresten giriyorsunuz ben bugün atak evresinin 5 ci günündeyim başlangıç 94.7idi şimdi ise91.7sizce nasıl nekadar daha devam edeceğimi bilemediğim için dukan amcaya sormak istiyorum hepinizi
mesela bişey anlatayım dukana başlayacağım ya cuma gecesi kitap siparişini verdim cumartesi arkadaşlarına gittik çay yanında çikolata kaplamalı çerez falan getirmiş yedim bende nasıl olsa 3 ay yok mantığı ile herkesin içinde tabağımı önümden aldı o anki rezilliğimi anlatamam. evet seviyordur seviyor da ama neden korumaya mı çalışıyor anlamıyorum ki rencide ediyor beni.
pazar günü pikniğe gittik kaynana falan var herkesin içinde haydi git otla gel diyor bana yani bir nevi inek muamelesi yaptı. annemde kızıyor söyle kilonu dalga konusu yapmasın diyor
benim kilom çok anormal durmuyor bacaklarım ince zaten. ama dediğin gibi aklımdan herşeyi çıkarıp en azından bayrama kadar 4-5 kilo versem süper olacak
1 senedir diyet yapıyorum. psikopata bağladım. çömezlere eziyet ediyorum işte. öyle oyalıyorum kendimi.
şeker gibi bişeyim ben kıııız, korkma benden. ama tabi bu korku diyet için motivasyon sağlıyorsa korkabilirsin sorun yok.
şöyle bir durum var aslında, senelerce kilodan çok çekmiş biriyim. fazla uzatmayayım, ben bu kilo yüzünden bir ömrü mahfettim. abarttığımı düşünme, acı ama ne yazık ki gerçek bu. üstelik bugüne kadar yaşadıklarımın çoğunun maalesef telafisi de yok. o yüzden istiyorum ki, kilo sorunu olan herkes, vakit varken çözsün bu sorunu. o yüzden de mızıklananlara, küçük şeylere takılıp motivasyonu kırılanlara kızıyorum biraz. yoksa öyle korkulacak biri değilim vala...
1 senedir diyet yapıyorum. psikopata bağladım. çömezlere eziyet ediyorum işte. öyle oyalıyorum kendimi.
şeker gibi bişeyim ben kıııız, korkma benden. ama tabi bu korku diyet için motivasyon sağlıyorsa korkabilirsin sorun yok.
şöyle bir durum var aslında, senelerce kilodan çok çekmiş biriyim. fazla uzatmayayım, ben bu kilo yüzünden bir ömrü mahfettim. abarttığımı düşünme, acı ama ne yazık ki gerçek bu. üstelik bugüne kadar yaşadıklarımın çoğunun maalesef telafisi de yok. o yüzden istiyorum ki, kilo sorunu olan herkes, vakit varken çözsün bu sorunu. o yüzden de mızıklananlara, küçük şeylere takılıp motivasyonu kırılanlara kızıyorum biraz. yoksa öyle korkulacak biri değilim vala...
bayrama kadar 4-5 kg verirsin. şöyle güzel de bir elbise giyersin, topuklu pabuçlarla bayramlık bayramlık çıkarsın ortaya. ama bu arada da kocana da sağlam bi tehdit savur. mutlaka onun da bir bam teli vardır. keldir, göbeklidir, boyu kısadır falan filan... eğer bir daha senin kilonla dalga geçerse sen de onun o eksikliğiyle dalga geçeceğini söyle olsun bitsin.
Okuduklarım bir siteden alıntıydı ben dukan kitabı olmadanda yapılıyor sanıyordum.Oyüzden bilmemem doğaldı zaten kitap alıp okuyacağım dedim.Ama bazı arkadaşlar topa tutmuş resmen beni çok şaşırdım kendileri doğuştan biliyorlar herşeyi galibakeşke kafana göre yapmış olsan. internetten okuduklarınla yaptığın iş, kendi kafana göre bile değil, başkasının kafasına göre oluyor. işte bunun için kitap kitap diye yırtınıyoruz. yoksa kimseye okuma alışkanlığı kazandırma derdinde değiliz ki. sizin iyiliğinize birşey bu.
Teşekkür ederim yönlendirdiğin için en azından agrasif davranmadan topiğe yeni gelen birine nasıl davranmasını gerektiğini biliyorsun teşekkürlerseyirde olduğunu ben de biliyorum arkadaşım. ama ben bu forumun kitap okutma canavarıyım. kitabı okumadan, "menü yazın, bir günde neler yiyorsunuz, öğlen ne yediniz, akşam ne yediniz, şu serbest mi, bu yasak mı" gibi sorularla diyet yapmaya çalışan birini bulunca, hemen başının etini yemeye başlıyorum kitabı oku diye. sana da öyle söylemek yerine, dikkatini çekmek için böyle bir şaşırtmaca yaptım işte...
Israrı olmamın nedeni bugün başlıyacaktım çarşı bana bayağı uzak mesafede bulunduğum yerde dukan kitabı yok büyük magaza marketlerde oluyor.Bende acaba sorarak olurmu diye düşündüm ilk defa bu diyeti yapacağım için kitabı okumanın şart olduğunu bilmiyordum.Ve bu topikte yeni gelenlere böyle topa tutulup yadırganıcağını bilseydim sormazdım.Güzellikle cevap veren var birde beni çocuk sanıp tersleyenler olmuş çok ilginç onlar doğuştan yetenekli sanırımkitabı okudum bi kilo vermen reglden dolayı yavaşlar vücut çok su tutar bu dönemde yapmayın diyor bir de bu dönemde yapın bir anda çok kilo verebilirsiniz diyor regl bitince kafam karıştı zaten karışsada yapıcak bişeyim yok eşim seyehatte bende annemde kalyorum bugünde regl oldum hazırlıklarımı yapıp en kısa zamanda başlıcam yarın evime geçip alışveriş yapıcam benişm bünye biraz ters kilo vermyi sevmiyor bakalım bende ne olucak saol bilgi için :)
teşekkür ederim atak kısmını kitapta okuyunca bunlarıda öğrenmiş oldum :)
sorbitrol şekeri içeren sakızları almaman lazım arkadaşlar yazmış ama ben eklemiştim mesajı :)))) yeni okudum kitapta da :)
teşekkkür ederim regl dönemini geçircem sanırım beklerken ben çok su içiyorum zaten bünyemde hep ödem oluyor bide regl döneminde iyice çoalıyor :)
çok ısrarcı gördüm seni arkadaşım en güzel bilgiyi sana ilk mesajında cevapladılar kitabı okuman şart ben diyete karar verdim geldim araştırma yaptım ona rağmen aklıma takılanları sordum ve diyete karar vediğim gece kitabı netten sipariş verdim ve şimdi atak evresini yapıcak kadar okudum kendini kasma diyeti yapıcaksan hemen kitabı al derim netten burdan şurdan öğrendiklerin yetersiz ve yanlış olabilir bilgine :)))
henüz aranıza katılmadım ama listenize bayıldım inşallah bende sizin gibi verdiğim kiloları bildiricem çok kıskandım yahuuuu
kısa zamanda başlayıp eksileri bildirmek üzere iyi geceler :)
Evet arkadaşım diyetin hayırlı olsun ben yeniyim dukan kitabı alınacağını bilmiyordum bişeyler sordum ama sorduğuma pişman oldum bazı arkadaşlar ahkam kesmiş.Kimse ilk önce herşeyi bilmiyor sonradan öğreniyor.Bilmemek suç değil.Ben öyle olurmu diye sordum olmayınca olmuyordur kitap alıcam dedim.Hala lastik gibi uzatanlar vararkadaşım bende yeniyim senin gibi
cuma gününden beri buralarda geziniyorum Aliye banada aynısını söyledi kitappp kitapp diye ben zaten cuma günü siparişi vermiştim ama çarşamba günü geldi o güne kadar başlasam diyordum kızlar bekle diyordu ve ne kadar saçma sorular sormuşum örnek;
-yemekte yulaf ekmeği yenince kepek yeniyormu
benim ekmekten kastım marketlerde satılan ekmekti Allahtan kimse dalga geçmedi yahu ne alaka diyette ekmek yokki. (ama ben dün günlük kepek hakkımı ekmek yaptım yağsız tuzsuz)
yani eksik çok oluyor elimin altında kitap var açıyorum şu yenirmi bu nasıl tüketilir bakıyorum
1 gün oldu 1 kilo verdim ama anormal bir baş ağrısı az yiyor olabilirim hemen açıp kitaba bakıyorum. çok pahalı bir kitap değil hatta yulaf kepeğinden daha ucuzelinin altında olması gereken bir kitap.
Senmisin bu topiğin başbabakanı hımmSen çözmüşsün olayı arkadaşböyle devam et ama burada etme git kendine başka bir topik aç BAHAR27 DİYETİ DENEYİMLERİM diye oradan devam et
Yok artııkk! Ne isyanıymış o 20 günde..! Örnek arıyorsan bana bak. Bozuk plak gibi tekrarlıyorum ama; 6 ayda 10 kilo verdim ben.. Arada kaçamaklar da oldu, insan veremedikçe sinir oluyor çünkü.. Bak kaçamak da yapmıyorum diyorsun sen.. Öyle kolay değil bu kiloları vermek.. Hemen pes etmek yok öyleHareketi arttırmanı tavsiyeni ederim Spor spor..
Okudum yazdıklarını okudum okudum.. Okudukça sinirlendim.. Kusura bakma ama; tam ters bi cevap verecektim.. Neyse ki doğru yolu bulmuşsun..
Kendin için yapacağın böyle bişey için bir kitap almaya değmez mi? Kitabı okuyunca sorduğun sorulara sen de şaşıracaksın..
Bizim burda kimseyi dışlama istememe falan gibi bi lüksümüz yok, bi hakkımız yok, zaten "biz" kimiz yani..? Forumun da topicin de kurucusu falan değiliz.. Burda bi başkan yok, sen gel sen git diyecek.. "Biz" hep baraber "biz"iz işte.. Herkesler istediği gibi gelebilir, bizimle biz olabilir. Ama en önemlisi, bu işi ciddiye alanlarız "biz". Bu kadar ciddiye alıp, üzerinde düşünerek uğraşarak didinerek bişeyler yapmaya çalışırken, takdir edersin ki bizim böylesine ciddiye aldığımız bi konuda birilerinin çıkıp, "amaan ne olacak, ben okumucam, sorarım , cevabımı alırım.. " gibi hiç bir emek vermeyen ve ciddiyetsiz tavırları ters kaçıyor. Sen kitabı okursan, "hoşgeldin" deriz canıgönülden..
Hoşgeldin arkadaşıımm :)) Ne güzel anlatmışsın sen öyle :) Aferin be sanaaHadi bir an önce başla da, haftaya bildirimini bekliyoruz
İnşallah inşallah :)) Hoşgeldin.. Hayırlı olsuunn..
Yeni Dukancanlar çok güzel anlatmış vallaİnşallah emeğinin karşılığını alacaksın.. "Yulaf kepeğinden daha ucuz" demişsin çok hoşuma gitti valla hahaha Haklısın..
Atakta baş ağrısı olabilir.. Ama sabret.. Sebze yemeğe başlayınca geçer... ve tabi tatlı isteğinden oluyor. Vücudun alışacak çok yakında.. Sabır sabıırr
Günaydın korsancıHayırlı olsun, kolay gelsin.. Tariflere bile başlamışsın, tuzaklara da düşmemişsin.. maşallah maşalah.. hızlı bi giriş olmuş :)) İnşallah çabucak verirsin kiloları
Günaydın canım..
Bence de sen atak yap şöyle bi kaç gün.. Seyirin sp günlerinde de beyaz gün yap. Sonra da artık fazla zorlamaZaten eminim gçlendirmede de vereceksin. beni bekle demiyorum bak.. Ben başımın çaresine bakarım.. Sen kendini düşün Nnnalaaannn!!! Bayrama da bişi kalmadı ama Bekliyim dersen de, seyir uzadıkça güçlendirme uzamıyor ki.. Verdiğin kiloya bağlı ya.. Sen uzatıp uzatıp da yine kilo veremezsen, kaç kilo verdiysen ona göre yapcan yani yine.. He güçlendirmeye geçme sürecimi uzatıyorum diyosan, e haklısın bak o uzuyo Fıstıksın ya, fıpfıstık :) olmak istiyon, ondan
Okuduklarım bir siteden alıntıydı ben dukan kitabı olmadanda yapılıyor sanıyordum.Oyüzden bilmemem doğaldı zaten kitap alıp okuyacağım dedim.Ama bazı arkadaşlar topa tutmuş resmen beni çok şaşırdım kendileri doğuştan biliyorlar herşeyi galiba
Teşekkür ederim yönlendirdiğin için en azından agrasif davranmadan topiğe yeni gelen birine nasıl davranmasını gerektiğini biliyorsun teşekkürler
Israrı olmamın nedeni bugün başlıyacaktım çarşı bana bayağı uzak mesafede bulunduğum yerde dukan kitabı yok büyük magaza marketlerde oluyor.Bende acaba sorarak olurmu diye düşündüm ilk defa bu diyeti yapacağım için kitabı okumanın şart olduğunu bilmiyordum.Ve bu topikte yeni gelenlere böyle topa tutulup yadırganıcağını bilseydim sormazdım.Güzellikle cevap veren var birde beni çocuk sanıp tersleyenler olmuş çok ilginç onlar doğuştan yetenekli sanırımBen almıyacağımı söylemedim.Bunları duyacağıma koşarak gidip alsaydım keşke
Evet arkadaşım diyetin hayırlı olsun ben yeniyim dukan kitabı alınacağını bilmiyordum bişeyler sordum ama sorduğuma pişman oldum bazı arkadaşlar ahkam kesmiş.Kimse ilk önce herşeyi bilmiyor sonradan öğreniyor.Bilmemek suç değil.Ben öyle olurmu diye sordum olmayınca olmuyordur kitap alıcam dedim.Hala lastik gibi uzatanlar var
Senmisin bu topiğin başbabakanı hımmSen ananın karnında öğrendin galiba bilmiyorsak sormak suçmu sen ilk başta tam anlamıyla biliyormuydun bu diyetin neolduğunu bu ne patavatsızlık önyargı böyle??Bu kadar topa tutulmanıın bir anlamı yok adam gibi geldim sordum kitap almıyacağımda demedim yazılarımı tam oku öyle yorum yap olurmu yada en iyisi bişey yazma Sen bana başka topik aç demeyede hakkın yok ayrıca
Sinirlenecek birşey yok siz bu diyete başlıyacağınıza karar verdiğiniz zaman sizde hiçbirşey bilmiyordunuz.Ben kitap almadan oluyormu diye sordum.Kitap almıcam vs diye bişey demedim.Bu kadar abartıya önyargıya gerek yoktu.Özellikle 2 arkadaş resmen hakaret eder gibi yazmışlar.Biraz hareketlere çıkan kelimlere dikkat edilsin öncelikle
forumda sert görünüor (itiraf edorum bende öle dusunuodum önceleri) ama gunluk hayatta sürekli kahkahalar atan güleç biri
bahar ben seni bir yerlerde gördüm bebiş için uğraşıyorsun değilmi sende?
üzme kendini yanlış anlaşılmıştır motivasyonun düşmesin gg dan sipariş et kitabını yada bulunduğun yerde varsa hemen alırsın ben ilçede oturuyorum o yüzden bulamadım burada netten aldım
slm kızlar bende bu dukan diyeti ile 10 kilo verdim ortalama 5 gundi bi kilo veriyodum ben, iyi bi diyet ama diyeti bıraktıktan sonra dikkat etmezsen hemenn kilolar geri gelioo
Evet canım doğru görmüşsün bende pko var ve pkodan dolayı kilo aldım.Diyetisyene gitmiştim 9 10 kg kadar vermiştim.Sonra kilom durdu.Şimdi diyetisyene gitmeden dukan diyetine karar verdim.Bugün D@R ye sordum kitaba 20 tl dediler.Başka biyer daha var ordada yoksa ilk sorduğum yerden bugün alıcam kitabı okuyup başlıyacağım inşallah.Sağol canım düşündüğün için.Sanada kolay gelsin inşallah istediğin kiloya inersin
Okuduklarım bir siteden alıntıydı ben dukan kitabı olmadanda yapılıyor sanıyordum.Oyüzden bilmemem doğaldı zaten kitap alıp okuyacağım dedim.Ama bazı arkadaşlar topa tutmuş resmen beni çok şaşırdım kendileri doğuştan biliyorlar herşeyi galiba
Teşekkür ederim yönlendirdiğin için en azından agrasif davranmadan topiğe yeni gelen birine nasıl davranmasını gerektiğini biliyorsun teşekkürler
Israrı olmamın nedeni bugün başlıyacaktım çarşı bana bayağı uzak mesafede bulunduğum yerde dukan kitabı yok büyük magaza marketlerde oluyor.Bende acaba sorarak olurmu diye düşündüm ilk defa bu diyeti yapacağım için kitabı okumanın şart olduğunu bilmiyordum.Ve bu topikte yeni gelenlere böyle topa tutulup yadırganıcağını bilseydim sormazdım.Güzellikle cevap veren var birde beni çocuk sanıp tersleyenler olmuş çok ilginç onlar doğuştan yetenekli sanırımBen almıyacağımı söylemedim.Bunları duyacağıma koşarak gidip alsaydım keşke
Evet arkadaşım diyetin hayırlı olsun ben yeniyim dukan kitabı alınacağını bilmiyordum bişeyler sordum ama sorduğuma pişman oldum bazı arkadaşlar ahkam kesmiş.Kimse ilk önce herşeyi bilmiyor sonradan öğreniyor.Bilmemek suç değil.Ben öyle olurmu diye sordum olmayınca olmuyordur kitap alıcam dedim.Hala lastik gibi uzatanlar var
Senmisin bu topiğin başbabakanı hımmSen ananın karnında öğrendin galiba bilmiyorsak sormak suçmu sen ilk başta tam anlamıyla biliyormuydun bu diyetin neolduğunu bu ne patavatsızlık önyargı böyle??Bu kadar topa tutulmanıın bir anlamı yok adam gibi geldim sordum kitap almıyacağımda demedim yazılarımı tam oku öyle yorum yap olurmu yada en iyisi bişey yazma Sen bana başka topik aç demeyede hakkın yok ayrıca
Sinirlenecek birşey yok siz bu diyete başlıyacağınıza karar verdiğiniz zaman sizde hiçbirşey bilmiyordunuz.Ben kitap almadan oluyormu diye sordum.Kitap almıcam vs diye bişey demedim.Bu kadar abartıya önyargıya gerek yoktu.Özellikle 2 arkadaş resmen hakaret eder gibi yazmışlar.Biraz hareketlere çıkan kelimlere dikkat edilsin öncelikle
Evet canım, ben buranın eskilerindenim ama epey oldu gelmeyeli, sen de gelmişsin. Sen de çok sıcakkanlısın canım :)
Bravo canım, çok azimlisin. Tam dukancan olmuşsun sen, balık çok işe yarıyor.:104:
[FONT=Verdana[COLOR="#cc3399"]Çok teşekkürler canımcımAmin amin..
Bence sen en az hasarla atlatmışsın o semineri ve hiç kendine eziyet etme canım.. Takdir bilem ediyorum seni :)) Çok iyisin, aferin be sanaaaOlur öyle arada. Sadece sebze yemek kaçamak bile sayılmaz.. Sınırlı izinlileri kesersin işte dediğin gibi, oldu da bitti.. Eksi görmeye devam edeceğine eminim
slmss millet..hawalar cok fena,,bende üşüttüm sanırım bogazım dunden bu yana cok fenaa..kış geldi ya malesef daha yazı anlayamadan :2:
tşk ederim kızlarr saolun güsel sözleriniz içinnn...inş öle olur,,yeniden sewebilirim birilerini suan pek umudum olmasadaaa..
ben artk böle kitap okumadan karsıdakını enayı yerine koymaya calısan insanlara cvp werme gereği duymuorum kızlar.kimsenin kötülüğünü istediğimiz yok,,bişi diosak sanırım bildiğimiz war ama hala ısrarla olmaz mı kıtapsız,,olmaz mıı....eee yap o zmn,,ne halin warsa gör diesim gelior artk hakkaten üzgünümmm
ben herzmn dediğimi tekrarlıorum we gec artk diorum.çünkü güçlendirmedede kilo weriosun.
agzına saglık sekerimmm