Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaslar ara verip tekrar basladım sormak istediğim 2. atak günüm ve hiç kilo kaybım yok

acaba aksamları yediğim için mi kilo kaybetmedim, sizler kaç gün sonra kilo kaybettiniz cevaplarsanız sevinirim

ne kadar ara verdiin.

ben çalışma günlerimde 7 den sonra bir şey yememeye gayret ediyorum. Su bile 1 bardak falan içiyorum. zaten gündüz yeterince içmiş oluyorum. Ve spor yaparak o suyu atıyorum. Sabah tartı iyi oluyor. AMa hafta sonları düzen olmuyor ve kaçamak yapmasam bile artı görüyorum.

ben atakta ilk gün 1200 gr falan vermiştimm.6 günde 5 kilo toplam ama benim çapım oldukça çoktu. 90 la başladım. senin kilo boy kaç. Dukan enişte ne yorum yaptı kaç gün dedi. Bu bilgileri verki faydalı olmaya çalışalım...

ne kadar ara verdiin.

ben çalışma günlerimde 7 den sonra bir şey yememeye gayret ediyorum. Su bile 1 bardak falan içiyorum. zaten gündüz yeterince içmiş oluyorum. Ve spor yaparak o suyu atıyorum. Sabah tartı iyi oluyor. AMa hafta sonları düzen olmuyor ve kaçamak yapmasam bile artı görüyorum.

ben atakta ilk gün 1200 gr falan vermiştimm.6 günde 5 kilo toplam ama benim çapım oldukça çoktu. 90 la başladım. senin kilo boy kaç. Dukan enişte ne yorum yaptı kaç gün dedi. Bu bilgileri verki faydalı olmaya çalışalım...

2 hafta kadar..

162 boy 83,7 kg senden pek farkım yok yani :) Dukan abimde 7 gün yap sen yemişsin yemişsin bu hale gelmişsin dedi :KK70: 7. günün sonunda 2,6 kg vermem gerekiyormuş

Teşekkür ederim ayrıca:)

2 hafta kadar..

162 boy 83,7 kg senden pek farkım yok yani :) Dukan abimde 7 gün yap sen yemişsin yemişsin bu hale gelmişsin dedi :KK70: 7. günün sonunda 2,6 kg vermem gerekiyormuş

Teşekkür ederim ayrıca:)

keşke 2 hafta ara verdikten sonra atak ilk seferki gibi olsaydı. Emin ol hepimiz ara verir verir atak yapardık. Kandıramıyoruz bünyeyi maalesef. sen şimdi 7 gün atak yapıp seyre geç. Ama kilo vermeyi bekleme. Seyire geçince eski tempona dönersin. Dukan enişte ömürde 2 kere yapılır diyor. uzun zaman ara versen böyle olmaz tabi. Sen şimdi sıkı tutun. s günlerinide kahvaltıda domatesle falan geçir. Madem 2 hafta ara verdin. 2 hafta sıkı tutu işi ve sporu aksatma derim bennn...

keşke 2 hafta ara verdikten sonra atak ilk seferki gibi olsaydı. Emin ol hepimiz ara verir verir atak yapardık. Kandıramıyoruz bünyeyi maalesef. sen şimdi 7 gün atak yapıp seyre geç. Ama kilo vermeyi bekleme. Seyire geçince eski tempona dönersin. Dukan enişte ömürde 2 kere yapılır diyor. uzun zaman ara versen böyle olmaz tabi. Sen şimdi sıkı tutun. s günlerinide kahvaltıda domatesle falan geçir. Madem 2 hafta ara verdin. 2 hafta sıkı tutu işi ve sporu aksatma derim bennn...

Ov.. bi süre daha bekleyeceğiz bu halde o zaman :) Çok teşekkür ederim devam devam yılmak yok :)))

Özellikle de protein günü ise gerçekten çok zor oluyor, ama sebze günlerinde rahatlıkla yiyebileceğim bir yer buldum ben, pişirme teknikleri ve etleri bize uyuyor, bir de geçen köfteci ramiz de tavuklu bişey yemiştim protein günümde o da yağsızdı ama tatsızdı da :KK53::KK53::KK53:

ben çalışmadığım için, her gün dışarda yemek zorunda kalmıyorum. ancak dışarda işim olduğu günlerde, genelde sabah çıkıp akşam gelebiliyorum geri. sabah yumurta ve peynirle kahvaltımı ediyorum. dukan ekmeği/poğaçası v.b. günlük hakkım ne ise, arasına ligh kaşar koyarak yanıma alıyorum. acıkınca bunu yiyorum. tekrar acıkırsam eğer oturup yiyebileceğim bir ortam varsa, ton balığı ya da yoğurt alıyorum. bunları yeme şansım yoksa bir şişe günlük süt alıyorum. eğer dışarıda yemek yiyeceksem tavuk göğüs ya da balık ızgara yiyebileceğim biryerler mutlaka oluyor zaten. dışarıda kırmızı et pek fazla yiyemem zaten. çiğ sebze hiç yemem. o yüzden benim kurtarıcım ekmek. çalışmaya başladığımda ise illaki yanımda götürürüm. zaten alışkınım senelerdir heryere yemek taşımaya. diyet olmasa da dışarda yemem özürlüyüm ben

Ov.. bi süre daha bekleyeceğiz bu halde o zaman :) Çok teşekkür ederim devam devam yılmak yok :)))
al işte en taze örneklerden biri benim.. nasıl da kusursuz atak günleri yaptım ama işte eski performans nerdee heheyy be!!:KK14:
kızlarstop meyveli yoğurtstop yemeğestop izin varmıstop acele cevapstop
(sen bimdeki meyveli yoğurtları sormuştun sanırım )
yokstop tarçına devamstop
ben çalışmadığım için, her gün dışarda yemek zorunda kalmıyorum. ancak dışarda işim olduğu günlerde, genelde sabah çıkıp akşam gelebiliyorum geri. sabah yumurta ve peynirle kahvaltımı ediyorum. dukan ekmeği/poğaçası v.b. günlük hakkım ne ise, arasına ligh kaşar koyarak yanıma alıyorum. acıkınca bunu yiyorum. tekrar acıkırsam eğer oturup yiyebileceğim bir ortam varsa, ton balığı ya da yoğurt alıyorum. bunları yeme şansım yoksa bir şişe günlük süt alıyorum. eğer dışarıda yemek yiyeceksem tavuk göğüs ya da balık ızgara yiyebileceğim biryerler mutlaka oluyor zaten. dışarıda kırmızı et pek fazla yiyemem zaten. çiğ sebze hiç yemem. o yüzden benim kurtarıcım ekmek. çalışmaya başladığımda ise illaki yanımda götürürüm. zaten alışkınım senelerdir heryere yemek taşımaya. diyet olmasa da dışarda yemem özürlüyüm ben
ben de ilk çözüm olarak light ayran alıyom ilk marketten.. :KK56:

Son düzenleme:
Günaydın canlarım...

İnsan ne televizyona bakabiliyor nede gazete açabiliyor, Rabbim o acılı ailelerimize sabırlar versin...
İçimiz yana yana elimizden bişey gelmeden hergün biraz daha umutlarımızı yitiriyoruz....
Allah ülkemizin sonunu hayır etsin...

Dün protein günümdü akşama kayınvalidemde balık yaptık ama ben birazda salata yidim :KK56:
Bakalım yarın sevgili baskül bize ne gösterecek...

Hepimiz için güzel bir gün olsun canlarım...

Günaydın günaydın :KK8:

Kahvaltıda lor peynirli yumurtam ve sütlü neskafemle 3. atak gününe başladım. Uyduruk poğaçalarım da pişti, dün kesilip 2 faza ayrılan muhallebim de Allah'tan donmuş, misafir geleceği zamana sakladım yulaf kepeği iznimi. Onlar oturup mama yerken ben melül melül bakmayacağım, kendi mamalarımı yiyeceğim. :KK1:

En mutlu olduğum şey de: Sabah yemeden tartıldım, 67 gösterdi tartı!!! 69.8 ile başlamıştım 17 Eylül'de ve reglim gecikti birkaç gün. Umarım vücut deli gibi su da tutuyordur da hastalanıp o suyu attıktan sonra tartı başında sevinçten bayılırım.

günaydınn...

dun aksam balık yemıstım yanında roka ve taze soğanla. sebze gunum olmasına ragmen sebzeyıde cok tuketmedım acıkcası. ama ben bugun 90,4 cıktım ıyımı. e yarın bıldırım de var. yarına 89,9 olmalıyım...:KK76::KK76::KK76:

günaydınn...

dun aksam balık yemıstım yanında roka ve taze soğanla. sebze gunum olmasına ragmen sebzeyıde cok tuketmedım acıkcası. ama ben bugun 90,4 cıktım ıyımı. e yarın bıldırım de var. yarına 89,9 olmalıyım...:KK76::KK76::KK76:

kader arkadaşımmmm :KK1:
balıkta yanlız gitmiyo kiiiii

Günaydın bayanlar;
Aranıza hoşgeldim:)
Bugün 10. günüm.5 atak yaptıktan sonra 5+5'e geçtim.Başlarken 67,5 tim.Düne kadar 65,2ydim ama bu sabah tartıldığımda tekrar 66,1i gördüm.Sebzeden mi oldu bilmiyorum ama başarılı olamayacağım sanırım:KK43: Kaçamak yapmıyorum,3-4 litre su içiyorum en az. Her gün 1 saat düzenli yürüyorum ama nafile.Nerede yanlış yapıyorum anlamadımmm:KK43:(

arkadaslar ara verip tekrar basladım sormak istediğim 2. atak günüm ve hiç kilo kaybım yok

acaba aksamları yediğim için mi kilo kaybetmedim, sizler kaç gün sonra kilo kaybettiniz cevaplarsanız sevinirim

Benimde 10. gün ama tartı banamısın demiyor,atakta 2 kilo vermiştim zar zor o da, sebzeye gecınce 600 gr aldım,her şeyi doğru yapıyorum halbuki. Akşamları yemenle alakası olduğunu sanmıyorum canım çünkü günün her saati ve istediğiniz kadar ibaresi kitapta özellikle belirtilmiş.Bizim vücutlar direnç mi gösteriyor ne:KK43: ama sen ataktasın,yarından itibaren başlar kilo vermen benim öyle olmuştu.Kaç kilo ile başladın?

Günaydın herkesciklere :KK16::KK16::KK16:

dereotlu poğaçam, beyaz peynirim ve domatesimle kahvaltı yapıyorum şu an :KK56::KK56::KK56::KK56: oğlum da sevdi poğaçayı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hala regl olmadım bugün 7. gün :KK50::KK50::KK50:, geçen haftaya göre + 300 :KK53::KK53::KK53::KK53:

Günaydınnnn:)

Kaç günde gitti 10 kilo,Tebrik ediyorummmmm
darısı başımaa:)

22 haziranda başlamıştım, çoğu ilk ay gitti zaten 6 kg, sonra ramazan falan girdi sapıttık tabi :KK53::KK53::KK53: ama ben çok kaçamak yapıyorum, yapmasam güçlendirmeye geçmiştim şimdi :KK17::KK17::KK17:

X